İyi geceler, iyi uykular....... günaydın
Annem var kaç gündür bende temizlik yapıyorum. Kapı, pencere, mutfak dolabı silme vs vs
Atakan bey pcyi açmamı engelliyor. Annemde şu işini yap bu işini yap baskı yapıyor
Mobil bakıyorum ama giriş yapamadım
Gecikmeli 1yaş kontrolune gittik. 8300 kilosu boyu sağlık ocağında 74 hastanede 72 ölçüldü :44:Bebeler bundan sonrada düzgün durmaz belli biryaşa kadar sanırım.
Doktor teyze aranıza biraz mesafe koyun dedi, nasıl oalcak bilmiyorum da.
Biraz kansızlık var genel sıkıntımız yok gibi çok şükür.
Sadece kambur oturma gözlemliyorum çok kafama takılıyor. Doktor 2yaş ve 3yaşta bakarız dedi ama zayıf doğumda kemikler geç gelişiyormuş. Sizin bebeler hep dik mi oturuyor?
Halen ve halen adet olmadım. DOğum doktoru 3ay daha bekleyelim, emzirmeyi azaltmaya çalış dedi.
Salı Nevşehire gidiyoruz ama Eylül buluşmasına burdayız kısmetse.
Eşli kısmını bilemicem sinir ediyor beni son zamanlarda
Depresyondayım ve çok yorgunum :96::97:
Yarın domates sosu yapmaya çalışcam. Yapacaklar atlamasın bunu son zamanları sanırım.Çamaşır, valiz derken ancak yetişcem sanırım :26:
:)))
Sinek ısırığı kesinmiş galiba başka birşey okumadım şükür
Bakıcı ile durum ne?
İnşallah korktuğun gibi olmaz gül gibi geçinir gidersiniz bakıcı ablayla :)
Bende depresyondayım senin gibi biraz toparlıyorum ama sonra tekrar kargaşık duygular ele geçiriyor beni.
En baskınıda yetersizlık duygusu. Sanırım 1yaştan farklı bir umudum vardı. Herşey aynı hala bir düzen kuramadım :44:
Benimkide babacı ama sonzamanlarda banada pas veriyor. Bazende ikimizide umursamıyor gibi hissediyorum :) Tam çözemedim halen.Nasıl geçti-geçiyor babasız günleriniz :)
Yarısı bitmiş bile bak
Geçmiş olsun sonra iyi olduğunuzu okudum şükür sevindim
düzelir inşallah devite neden tekrar başladın anlayamadım :44:
Prima Aktif bebek
Doktor teyzemiz kan tahlili yapmadı. Boşa canını yakmayalım dedi. Herhangi bir hastalık olursa ozaman bakarız, şuanda hafif kansızlık var dedi. Bitkisel bir vitamin verdi ve sonbaharda başla dedi. Neden diye soramadım zira Atakan bey ağladı sürekli.
15.ayda balık yağı dedi ama kararsızım o konuda. Vitamin bitkisel olduğundan sanırım kullanırım.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl prenses?
İlerde bukadar üzülmene gülüp geçeceksin bence :))
Haydi bakalım
Bende bende bendeeeeee
Diğer Dünya olayları içinde haberleri izlemeki görmek istemiyorum. Dayanılacak türden değil.
Doğum gününüz kutlu olsun. Hayırlı, sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Aslancanada maşallah minik enkek
Allah damatlığınıda göstersin huzurla inşallah. Şimdi nasıl?
Birkaç gündür yorgunluktan sızmadan önce telden bakıyrm ama giremiyorum.:44: I harfini yapamadım birtürlü
Geçmiş olsun. Krem sürün mutlaka yazık nasıl acır kuzum
Kız bebekler için pratik bir yol burada dahi bir arkadaş yazmıştı- kim olduğunu anımsayamadım-
Bezi tersten takıp poşetten akanı o emici olmayan koruyucu yüzey sayesinde poşete doldurmak. Anlatabildim mi bilemedim bu saatte
Gelmemiz lazım. Sülümana bırakmamak gerek meydanı
Ahh çok küçükmüş kuzum. Eltin iyidir inşallah morali düzelirse herşey daha kolay olur. Rabbim şifa versin ne zor. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan hergün. Büyür büyür inşallah sağlıkla kocaman olur. Fotolarına bakarız buradan.
Hoşgeldin burada :)) Elacıkda sende iyisindir inşallah bu olay dışında. İştahı kötüydü nasıl oldu hala mama ağırlıklı mı devam ediyorsunuz?
Ben çok kullanmadım canım. Bazı doktorlar 3damla sabit diyor bazısı 4yada 5 :44: Devam ediyor musun ki sen hala?
Doğum gününüz kutlu olsun sizindee
Amin, amin, amin
Bakalım daha neler yapacak afacanlar :)