• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah korunuyomuydun canım eminim şaşırırlar ama sonra çok sevinirler:1:

Koyde birakmistim hapi canim ramazanda duzensiz oldum dr gittim yoktu dun test yaptim cikti

canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah korunuyomuydun canım eminim şaşırırlar ama sonra çok sevinirler:1:

Koyde birakmistim hapi canim ramazanda duzensiz oldum dr gittim yoktu dun test yaptim cikti

Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum

Hayırlı uğurlu olsun haydee al baştan tull. Kızanamı geldiniz arkadaş daha dun doğurduk. Pıtır pıtır hamileler dökülüyo. Şaka şakaaa doğurun kardeşsiz olmaz hepiniz gelceniz lafıma. Biz 2 kardeş cok mutluyuz arada pislik çıksada mesela dünki dışarda yemeğimiz haram oldu oğlan susmadı uyuyamadı darlattı sınır etti. Kızında oyununu bozduk eve getırdık

tatlışım 2miz mi varız kız ela hasta ya 2 hafta önce taşındım ben o ara hasta olduydu aynı o ilaçları kullanıom antibiyotk haftalık diye bidaha aldırdım napsam ya mızık mızık ötüyo

çok tebrik ederim tull:nazar:
annen yine gelir gider hiç bir şey olmaz Allah gücünü veriyor

yine yanında olur merak etme hem bu öyle sıkıntılı olmaz belki her gebelik aynı değilki hiç kafan karışmasın tatlım

Hayırlı uğurlu olsun haydee al baştan tull. Kızanamı geldiniz arkadaş daha dun doğurduk. Pıtır pıtır hamileler dökülüyo. Şaka şakaaa doğurun kardeşsiz olmaz hepiniz gelceniz lafıma. Biz 2 kardeş cok mutluyuz arada pislik çıksada mesela dünki dışarda yemeğimiz haram oldu oğlan susmadı uyuyamadı darlattı sınır etti. Kızında oyununu bozduk eve getırdık

Tesekkur ederim kismet boyleymis ins kolay gecer

Tull
Hayirliolsun cnm. Allah verir kolayligini. Benimde yanimda etrafimda kimsem yok ama bi kardes olsa keske diyorum. Cok gitgeller olur kafanda ki cok normal, kardes iyidir herzamn.

Gecikmis dogum gunumuzu yaptik. Resim koymsk istiyorum ama bu telle alinti bile yapamiyorum yorum yazacagim herseye begen gec yapiyorum. Yarin tabletten koymaya calisicam. Uzun zamandir resim koymamistim

Tull
Hayirliolsun cnm. Allah verir kolayligini. Benimde yanimda etrafimda kimsem yok ama bi kardes olsa keske diyorum. Cok gitgeller olur kafanda ki cok normal, kardes iyidir herzamn.

Gecikmis dogum gunumuzu yaptik. Resim koymsk istiyorum ama bu telle alinti bile yapamiyorum yorum yazacagim herseye begen gec yapiyorum. Yarin tabletten koymaya calisicam. Uzun zamandir resim koymamistim

Saol canim bakalim dr gidelimde sorunlar cozulur hemen benim kafami karistiran cvrem ama esimle karar aldik 2 ayi gectikten sonra soyleyecez herkese pasanin resimlerini bekliyoruz bende prensesi mi koyacam yarin

İyi geceler, iyi uykular....... günaydın :9:
Annem var kaç gündür bende temizlik yapıyorum. Kapı, pencere, mutfak dolabı silme vs vs
Atakan bey pcyi açmamı engelliyor. Annemde şu işini yap bu işini yap baskı yapıyor:25:
Mobil bakıyorum ama giriş yapamadım :41:
Gecikmeli 1yaş kontrolune gittik. 8300 kilosu boyu sağlık ocağında 74 hastanede 72 ölçüldü :44:Bebeler bundan sonrada düzgün durmaz belli biryaşa kadar sanırım.
Doktor teyze aranıza biraz mesafe koyun dedi, nasıl oalcak bilmiyorum da.
Biraz kansızlık var genel sıkıntımız yok gibi çok şükür.
Sadece kambur oturma gözlemliyorum çok kafama takılıyor. Doktor 2yaş ve 3yaşta bakarız dedi ama zayıf doğumda kemikler geç gelişiyormuş. Sizin bebeler hep dik mi oturuyor?
Halen ve halen adet olmadım. DOğum doktoru 3ay daha bekleyelim, emzirmeyi azaltmaya çalış dedi.
Salı Nevşehire gidiyoruz ama Eylül buluşmasına burdayız kısmetse.
Eşli kısmını bilemicem sinir ediyor beni son zamanlarda :27:
Depresyondayım ve çok yorgunum :96::97:
Yarın domates sosu yapmaya çalışcam. Yapacaklar atlamasın bunu son zamanları sanırım.Çamaşır, valiz derken ancak yetişcem sanırım :26:

:)))
Sinek ısırığı kesinmiş galiba başka birşey okumadım şükür:1:
Bakıcı ile durum ne?

İnşallah korktuğun gibi olmaz gül gibi geçinir gidersiniz bakıcı ablayla :)

Bende depresyondayım senin gibi biraz toparlıyorum ama sonra tekrar kargaşık duygular ele geçiriyor beni.
En baskınıda yetersizlık duygusu. Sanırım 1yaştan farklı bir umudum vardı. Herşey aynı hala bir düzen kuramadım :44:

:9:
Benimkide babacı ama sonzamanlarda banada pas veriyor. Bazende ikimizide umursamıyor gibi hissediyorum :) Tam çözemedim halen.Nasıl geçti-geçiyor babasız günleriniz :)

Yarısı bitmiş bile bak :34:

Geçmiş olsun sonra iyi olduğunuzu okudum şükür sevindim:46:

düzelir inşallah devite neden tekrar başladın anlayamadım :44:

Prima Aktif bebek

Doktor teyzemiz kan tahlili yapmadı. Boşa canını yakmayalım dedi. Herhangi bir hastalık olursa ozaman bakarız, şuanda hafif kansızlık var dedi. Bitkisel bir vitamin verdi ve sonbaharda başla dedi. Neden diye soramadım zira Atakan bey ağladı sürekli.
15.ayda balık yağı dedi ama kararsızım o konuda. Vitamin bitkisel olduğundan sanırım kullanırım.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl prenses?

İlerde bukadar üzülmene gülüp geçeceksin bence :))

:46:Haydi bakalım :46:

Bende bende bendeeeeee
Diğer Dünya olayları içinde haberleri izlemeki görmek istemiyorum. Dayanılacak türden değil.:50:

Doğum gününüz kutlu olsun. Hayırlı, sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Aslancanada maşallah minik enkek :9:Allah damatlığınıda göstersin huzurla inşallah. Şimdi nasıl?

Birkaç gündür yorgunluktan sızmadan önce telden bakıyrm ama giremiyorum.:44: I harfini yapamadım birtürlü :52:

Geçmiş olsun. Krem sürün mutlaka yazık nasıl acır kuzum

Kız bebekler için pratik bir yol burada dahi bir arkadaş yazmıştı- kim olduğunu anımsayamadım-
Bezi tersten takıp poşetten akanı o emici olmayan koruyucu yüzey sayesinde poşete doldurmak. Anlatabildim mi bilemedim bu saatte

Gelmemiz lazım. Sülümana bırakmamak gerek meydanı :52:

Ahh çok küçükmüş kuzum. Eltin iyidir inşallah morali düzelirse herşey daha kolay olur. Rabbim şifa versin ne zor. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan hergün. Büyür büyür inşallah sağlıkla kocaman olur. Fotolarına bakarız buradan.
Hoşgeldin burada :)) Elacıkda sende iyisindir inşallah bu olay dışında. İştahı kötüydü nasıl oldu hala mama ağırlıklı mı devam ediyorsunuz?

Ben çok kullanmadım canım. Bazı doktorlar 3damla sabit diyor bazısı 4yada 5 :44: Devam ediyor musun ki sen hala?

Doğum gününüz kutlu olsun sizindee :16:
Amin, amin, amin
Bakalım daha neler yapacak afacanlar :)
biz damla felan kllanmıyoz

dik oturup oturmadıı konusunu bilmiyorum hiç dikkat etmedim ya, bi bakiiim

çoook mersi yavlu, öperim adamımı, enkek oldu tebi

öle işte, bavul topluyom hala bitmeid sıtkım sıyrıldı valla

tatloşum seni çok seviyom mucks, arayacam yarın işallah, yarın gece yolcuyuz

çok öptüm herkesi, mutlusu ve pepiki unutmuşum geçen onlara da öpücüksss

bide hamilelere kolay gelsin afferim size, bi cesaret yapın ya, yoksa uzuyo araları.

hadi byes

Yeni haftaya başladık yine, hepimiz için güzel bir hafta olsun..
Biz cumartesi tahliller için hastaneye gîttik.. Ama gitmeden önce benim herbokolog kafamı yedi ne gerwk var sağlam çocuğun canını yakacağız boşuna filan.. Gittik kan aldırmaya Ela ortalığı yıktı, ağlamaktan katıldı, kusacaktı nerdeyse.. O halini görünce ben de başladım ağlamaya, zaten bilinç aştımda acaba boşuna mı canını acırıyorum düşüncesi sokulmuş.. Aldıramadan Elayı alıp çıktım. Doktora gidip sordum tekrar çok ağlıyor kesin gerekli mi diye. O da 1,5 yaşınakadar yaptırmak lazım kan dırymu görmeliyiz ama şimdi ıstar etmeyin başka bir gün getirin dedi.. Cumartesi pazar bol bol gezdik kuzumla sonra dün gidip aldırdık. Yine ağladı tabi de biraz daha normaldi katılmadı en azından.. Herbokoloğa çok kızdım ama!! Böyle durumlarda ikinciyi kesinlikle yapmayacağım diyorum.. Bakalm zaman ne gösterecek..
Gece de hiç uyumadı saat başı uyandı korktuğu için sanırım..
Tull hayırlı olsun, cesaretin için de tebrikler..
Cydnks iyi yolculuklar, inşallah çok güzel geçer ordaki günleriniz..
Pepik fotoları bekliyoruz..

gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz

Selam topikolarımmmm , yine bir haftaya daha başladık hayırlı uğurlu olsunnnnn :46:

Biraz geçmiş yapayım bikaç sayfa birikmiş :52: Biraz da işlerim var ama buralardayım , haftasonu mekana bakamadım ama şimdi telefonla arıycam bizim eski sokaktaki particiyi , akşama da gidebilirsem istinyedeki particiye bakıcam ,orası daha güzel bahçeli mahçeli oyuncaklı...Fiyatlar nedir ama hiçbi fikrim yok...

Bi de yoklama alalım ; 7 veya 8 eylül buluşması için kaç kişiyiz ? 8 eylül pazar daha uygun sanki , eşleri veya kendileri çalışan arkadaşlarımız için :44:

gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz

geçmiş olsun kuzuma , doktora gitmediniz mi canım ? iltihap falan mı var acaba ?

Yeni haftaya başladık yine, hepimiz için güzel bir hafta olsun..
Biz cumartesi tahliller için hastaneye gîttik.. Ama gitmeden önce benim herbokolog kafamı yedi ne gerwk var sağlam çocuğun canını yakacağız boşuna filan.. Gittik kan aldırmaya Ela ortalığı yıktı, ağlamaktan katıldı, kusacaktı nerdeyse.. O halini görünce ben de başladım ağlamaya, zaten bilinç aştımda acaba boşuna mı canını acırıyorum düşüncesi sokulmuş.. Aldıramadan Elayı alıp çıktım. Doktora gidip sordum tekrar çok ağlıyor kesin gerekli mi diye. O da 1,5 yaşınakadar yaptırmak lazım kan dırymu görmeliyiz ama şimdi ıstar etmeyin başka bir gün getirin dedi.. Cumartesi pazar bol bol gezdik kuzumla sonra dün gidip aldırdık. Yine ağladı tabi de biraz daha normaldi katılmadı en azından.. Herbokoloğa çok kızdım ama!! Böyle durumlarda ikinciyi kesinlikle yapmayacağım diyorum.. Bakalm zaman ne gösterecek..
Gece de hiç uyumadı saat başı uyandı korktuğu için sanırım..
Tull hayırlı olsun, cesaretin için de tebrikler..
Cydnks iyi yolculuklar, inşallah çok güzel geçer ordaki günleriniz..
Pepik fotoları bekliyoruz..

Ben de her seferinde 2.yi yapmamaya karar veriyorum ama kıpırım da kardeşsiz kalmasın istiyorum..naapcaz yaaaaa ,hamile kallıp mı boşasak adamları mutlusum ,ne dersin :53::53::53:

Back