2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam verip kaçıyorum topikolarım az biraz işim var , öğlen olmadan bitiririm işallah amin.

onu da seneye yaparsın didom

ah o turistler ah

ela yı da kap gelllllll

Günaydın topik:)

Gunaydin cancanlar nasilsiniz?

günaydın deyip kaçmış bugün herkes

selam kızlar, geçmiş yapmak yerine albumlere bakıyorum , tüm kuzucuklar ne kadar büyümüş , tatil resimleri bir yaş kutlamaları maşallah hepsine
bende bir albümcük yapayım :)

selamlar, her zamanki gibi çok işim var. Ama çok da sıkıldım.. Biraz girip albüm baktım:) Ben de albüm yapacaktım akşam ama telefondan beceremedim, sadece albüm var foto yok şimdilik. Akşam inşallah foto da yükleyeceğim..
Çok büyüdüler ya, dana kadar oldular:):):)

aynen mutlusu bende album kaçamağı yaptım,senin fotoları da bekliyoruz sabırsızlıkla, annelerinin minik danacıkları

öğlene bitiririm dedim ama yeni bişeyler isteyip duruyolar ,darlandım laaannnnn

noldu gecmis gitmis olsun insallah da onemli degildir umarim..

hayırdır ne oldu , işler güçler mi , herifle sıkıntılar mı ? geçti gittiyse iyi

zincirleme problemler, bakıcımız gitti yeni gelene kız aşırı tepki gösterdi ve hasta oldu (çok fena) 10-15 gün hastalıkla uğraştık ücretsiz izin aldım 1 ay, yeni bakıcı arayışı, bozulan sinirlerle süregelen tartışmalar gibi gibi. Geride kaldı gitti, önümüze bakcaz artık

yapalımmmm ama ne zaman , önümüzdeki haftasonu olmıycam sanırım , bu haftaya expres bi pirogram yapabiliriz

yapalım da bu hafta sonuda ben müsait değilim

Şimdiki bakıcı nasıl alıştı mı bari?
Eylülün ilk haftasonusu yapalım o zaman büyük buluşmayı

Bakıcımız eylülde başlayacak, baktığı bir çocuk var eylülde okula vercekler, komşu teyzemiz bakıyor arada da bakıcı uğruyor sevdi gibi onu yane inşallah

eylül daha iyi olur sankim

Hosgeldin canim. Seni cok iyi anliyorum bizim de yabanci bakici baslai bir ay olacak ama ben ne kadar oldurmaya calissam da olmuyor gibi bakalim napcaz. Daha ise de baslamadim alistirip baslamayi dusunuyorum ama ne kadr daha evde kalirim bilmem

Hosgeldin canim. Seni cok iyi anliyorum bizim de yabanci bakici baslai bir ay olacak ama ben ne kadar oldurmaya calissam da olmuyor gibi bakalim napcaz. Daha ise de baslamadim alistirip baslamayi dusunuyorum ama ne kadr daha evde kalirim bilmem

bizde yatılı bakıcı vardı onu gece gündüz gördüğü için çok alışmıştı, oğlu hastalandı gitti bir daha da dönmedi çocuklarda büyüdüler insan ayrımını çok iyi yapıyorlar çocuk olmalarına rağmen enerjileri tutmadı mı tutmuyor, umarım siz biran önce alışırsınız, büyüyünce bırakmak çok daha zormuş, yaşadıklarımızdan sonra bunu anladım.

İstanbull tayfasiii....
Bebelere agustos cikmadan toplu dogum gunu yapalim miii???
yapalım...

Bana uyar sanırım..

seherinde umarım yeni bakıcı iyi çıkar..
MSOE seniki de kaçmaznşallah yabancılara da güven olmuyor.. Ne zor çalışan anne olmak

allam çoçuk yorulsun ,eğlensin öğrensin diye uğraşırken ,gün sonunda benden bir şey kalmıyor geriye ,

eylül ün ilk haftasonusu bir plan yok şimdilik , 7-8 eylül sanırım, parti mekanı mı belirlesek hani salsak mekana debelenip dursalar ıce nerde gene yahu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…