evet canım ya bana kalsa eve fotocu çağıracaktm da 400 istediler eşim abartma artık yeter dediii oyüzden vazgeçdimmm
hatıra kalsın dedik ya süper bişe ben al bebeleri 4 kişilk aile fotosu çektirmeye giidiinn
ah o turistler ahAysrecim aynen bikac kisi gerekli tatilde ..gorumcem ilk bi iki gun oyalayamadi sonra biraz alisti ogrendi azcik huyunu ama biz donduk iste..hadi onlar neysede herif sanki ilk kez goruyor cocugu bi sinirler bi bagirmalar sonra cok vicdan yapti ama ben unutmucam bunu..ben aldim kizimi kucagimda o agliyo ben agliyorum guzel kizim sen merak etme ben sana ne partiler yapcam sen bile sasiracaksinlar falan cok zoruma gitti...
Senaysencim ne denebilirki atlatcam bunuda ins.. park fermuari iyi fikirmis denicem krize girince...
Iriscim ins..o turistler varya hakket incecik hele bitanesi yasi var elli kadin dumduz burusmus sadeece o kadar..
Ceydacim iletisim kopmasin ozleriz tabii hep gel ara sor ...
ela yı da kap gelllllllSeval takma kafanı o kadar, seneye istediğin gibi yaparsın, bu sene birşey anlamıyorlar zaten, seneye biraz anlarlar..
İris benim kirli sepeti de hiç boşalmıyor..
Çarşamba ben de gelmek isterim ama Elayıne yaparımbişmiyorum bir plan düşüneyim..
Günaydın topik:)
Gunaydin cancanlar nasilsiniz?
selamlar, her zamanki gibi çok işim var. Ama çok da sıkıldım.. Biraz girip albüm baktım:) Ben de albüm yapacaktım akşam ama telefondan beceremedim, sadece albüm var foto yok şimdilik. Akşam inşallah foto da yükleyeceğim..
Çok büyüdüler ya, dana kadar oldular:):):)
aynen mutlusu bende album kaçamağı yaptım,senin fotoları da bekliyoruz sabırsızlıkla, annelerinin minik danacıkları
nerelerdesin sen kaçak topikooooooo .fotolara da bakamıyom şimdi birazdan bakıcam
sorma topikim sorma biraz problemler atlattık, şimdi normal gibi herşey döndük buralara
sorma topikim sorma biraz problemler atlattık, şimdi normal gibi herşey döndük buralara
İstanbull tayfasiii....
Bebelere agustos cikmadan toplu dogum gunu yapalim miii???
noldu gecmis gitmis olsun insallah da onemli degildir umarim..
hayırdır ne oldu , işler güçler mi , herifle sıkıntılar mı ? geçti gittiyse iyi
yapalımmmm ama ne zaman , önümüzdeki haftasonu olmıycam sanırım , bu haftaya expres bi pirogram yapabiliriz
zincirleme problemler, bakıcımız gitti yeni gelene kız aşırı tepki gösterdi ve hasta oldu (çok fena) 10-15 gün hastalıkla uğraştık ücretsiz izin aldım 1 ay, yeni bakıcı arayışı, bozulan sinirlerle süregelen tartışmalar gibi gibi. Geride kaldı gitti, önümüze bakcaz artık
yapalım da bu hafta sonuda ben müsait değilim
Şimdiki bakıcı nasıl alıştı mı bari?
Eylülün ilk haftasonusu yapalım o zaman büyük buluşmayı
zincirleme problemler, bakıcımız gitti yeni gelene kız aşırı tepki gösterdi ve hasta oldu (çok fena) 10-15 gün hastalıkla uğraştık ücretsiz izin aldım 1 ay, yeni bakıcı arayışı, bozulan sinirlerle süregelen tartışmalar gibi gibi. Geride kaldı gitti, önümüze bakcaz artık
yapalım da bu hafta sonuda ben müsait değilim
Hosgeldin canim. Seni cok iyi anliyorum bizim de yabanci bakici baslai bir ay olacak ama ben ne kadar oldurmaya calissam da olmuyor gibi bakalim napcaz. Daha ise de baslamadim alistirip baslamayi dusunuyorum ama ne kadr daha evde kalirim bilmem
yapalım...İstanbull tayfasiii....
Bebelere agustos cikmadan toplu dogum gunu yapalim miii???
Şimdiki bakıcı nasıl alıştı mı bari?
Eylülün ilk haftasonusu yapalım o zaman büyük buluşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?