naber lööööööö
kısaca durum şöööle
kız geçen hafta 1 yaşına girdio gün elini yaktı anası deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk
2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan, ama iyi şimdi şükür
bugün minnoşum aşı oldu, işallah ateşi çıkmaz gece
bi terslik vardı da işte, işallah bununla biter ya, Allahım korusun
haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.
sizden naber bacılarrrr
irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri
unuttuysam affola, özleyin la beni
Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle ( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Berfenurcum tesekkur ederiz hepsi dislerini patlatsin sorunsuz ins..
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah
irisss şimdi senaysen e mi karşılıcağız ,
he he sen sadece sallamışsın ben plajda örtü altında çoçuk emzirmiştim , ama açıkçası eşimle gitmediğim için tatile şanslı idim , ki dönüşte burda da demiştim eğer eşimle gitse idim boşanır gelirdik herhalde , görümcem çok yardımcı oldu bana , anladığım şu ki, tatil e gidilirken tek başına anne yeterli değil, bebek ile ilgilenecek bir kaç kişi daha gerekli ,
sensin lööööööööööceydaaaaaaaaaaa ya şimdi gidiorsun yani öle mii, kız özelden yazsana bana ekle felen sosyal ortamdan beni, ne bilim gitme , ama git beeeeeeeee, gelirken gümrüksüz yerden sigara içki çikolata alsana bize (sigara benim için değil )
geçmiş olsun pepik ciğim inşallah geçersin sınavıda o kadar koşturdun uğraştın , şu yolculuk için bile geçemn gerek dimi amageçmiş doğumgünüsüznü kutlu olsun şimdidennn ,
irisss şimdi senaysen e mi karşılıcağız ,
herkese günaydınlar
inşallah herkes iyidir bu aralar formu pek takip edemedim. bayramda elazığdaydım. çok güzel geçti geçen cuma döndük ankaraya. Allahtan melek yolda bizi usandırmadı ondan çok korkuyodum. bavuldu çamaşırdı ev işi derken doğru dürüst foruma giremedim.
ayy çok işim var cumartesi Lina naın doğumgünüsü ve benim bir sürüüü hazırlık yapmam lazımmmm
psttt nerdesiniz hatunlar alooo
masallah Linaya simdiden dogum gunu cok cok kutlu olsun saglikla keyifle mutlulukla ailesiyle beraber olsun
napiyorsunuz dogum gununde didomm
ayy çok işim var cumartesi Lina naın doğumgünüsü ve benim bir sürüüü hazırlık yapmam lazımmmm
walla birsürü şey planladık yapıoruz bakalımö hersey yolunda giderse 30 35 kişilik bir parti çekerim fotooo
Herkesler tatilimi yapti bi biz kaldik sanirim bizde eylulde insalah. Fotolar süper kocaman oldu Zıpırlar
off sorma yaa bana da geldiler öğleden sonra ,kabul günüm mübarek
iyi bi albüm bekliyoz artık didommmm
sınav ne zaman açıklanacak ?
tabikide canımmmm stüdyo da bile foto çekilecezzz çok güzel ve özel fotolar la karsınızdaym pazartesi inşallah
buyurun wavy ben, nasıl yardımcı olabilirim?
walla birsürü şey planladık yapıoruz bakalımö hersey yolunda giderse 30 35 kişilik bir parti çekerim fotooo
Herkesler tatilimi yapti bi biz kaldik sanirim bizde eylulde insalah. Fotolar süper kocaman oldu Zıpırlar
stüdyo muuuuu ,gerçekten miiii
niye şaşırıyosam gerçi ,senden de bunu beklerdik didom ,yakışır
kokosum nasil oldu wevy im
sen nasil oldun
ohh studyo isine bayildim ben ayarlayamadim yaa
tatil nedir yenir mi bizde tatil falan yok pepikcim bizden iyi durumdasinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?