2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte ilk yaş diye takıntım ama şu toplu doğumgunusu fikride süpemiş ..evde kıza ufaktan süslemeli filan bi parti düzenlesem mi?foto çekip anı olur.. yoksa seneye mi yapsam daha iyisini..kuran da okutucam daha yakın zamanda okutamamıştım...nasıl yapsam bilemedim kafam karışık..:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Parti mekanı bulabiliriz bence de güzel olur:=)
Cok azgin benim bu oglum ya. Parmagini yakti. Tam bi kuduruk. Saldirmadigi atlamadigi yer yok.
geçmiş olsun..

içinde kalacağına yap o zaman evde ufak çaplı bir kutlama..

Günaydın kızlar, yaşasın cuma diyemicem, çok yoğunum üstelik yarın yine mesaim var, ayrıca bizim kızın uykuları yine bozuldu çooooooooooook uykusuzum

geçmiş olsun kuduruğa
Cok azgin benim bu oglum ya. Parmagini yakti. Tam bi kuduruk. Saldirmadigi atlamadigi yer yok.

Canım benim bir arkadaş evi bir güzel süsledi parti için pasta kesmeden de bir güzel kuran okuttu dua edildi farklı güzel bir kutlama oldu bence sende böyle birşey yapabilirsin

Günaydın topikolar:))
Bugün cuma yaşasın... Tatil dönüşü yorucu bir haftaydı ama yine de tatil iyi geldi bana çok daha az stresli bir hafta geçirdim..
Yarın Elayı hastaneye götürwceği kan ve çiş vermek için. Doktor tahlilleri yaptırın öyle gelin demişti. Kan vermekten korkuyorum.. Çîşi de nasıl alacağız bilmiyorum. 1 aylıkken almıştık steriş torba yapıştırarak ama 3 gün uğraştık.. Bunun kolay yolunu bilen var mı?
Buluşma için eylülün ilk haftası uygun muşimdi herkese ona göre başka bir plan olma ihtimali var onu iptal edeceğim

Selam topikolarım , bir yaşasın cuma ya daha kavuştuk ,ne mübarek gün gözünü sevdiğimmmmm

Çiş neden veriyosun canım , bi sorun mu var yoksa rutin tahlil için mi ? 1 yaşta sadece kan vermiştik biz ,çiş nasıl verilir hiç bilmiyorum.

Eylülün ilk haftasonusu herkese uygun sanırsam , bugün bi yoklama alırım ben herkeslerden

Hosgeldin canim. Seni cok iyi anliyorum bizim de yabanci bakici baslai bir ay olacak ama ben ne kadar oldurmaya calissam da olmuyor gibi bakalim napcaz. Daha ise de baslamadim alistirip baslamayi dusunuyorum ama ne kadr daha evde kalirim bilmem

Yaa ,ben senin bakıcıdan çok ümitliydim ama ...niye içine sinmedi ki

kesinlikle büyüyünce daha zor

gene buluşmayı kaçıracak o olacak
parti mekanı bilen var mı hiç , ben bilmiyorum ...:44::44::44:

Nasıl becerdi yakmayı ,çok geçmiş olsun canım yaa

Kuranı evde okut ,partiyi toplu yapalım

Buluşmayı pazar yapalım madem ,sen çalışıyon cumartesi :44:

Rutin tahlil için canım bize kan sayımı, tit bir de bir tane daha yazdı, o da kandan tsh olabilir.

Ben parti mekanı bilmiyorum ama bloglarda çok gördüm kafeler var bebekli insanlar için çocuklar için oyun yerleri var, büyükler için de kafe işte. Onlardan bakabiliriz. Ya da aslında pazar yaparsak eşli mi yapsak?? eşler pazar çalışmıyorsa tabi, daha çayır çimen tüm günlük bir aktivite olabilir o zaman:) Tatillden sonra çok gezesim sosyalleşesim var benim ya...

Kesinlikle eşli yapalım ,öncekinde kucakta zor tuttuk ,şimdi kucakta duran var mıdır hiç sanmıyorum ,herifler onlarla koşsun biz de iki lafın belini kıralım ,hem zaten onlar da geliyo sağda solda takılıyo merak ediyolar naaptığımızı

Biz tatlişkomla floryaya gitmiştik çayır çimenlik güzeldi ,öyle biyerlerde yayılabiliriz....ilk buluştuğumuz yer de olur ,yıldız da da yayılırıız...
Hiç parti mekanlarında doğumgünüsüne gitmedim ben ,oralarda da oyuncak vs. vardır heralde di mi park gibi , oralarda da oyalayabiliriz aslında...

Bizim burda istinyede migrosun yanında biyer var ,hep bebekler geliyo parti marti oluyo ,bakarım bi oraya ben

sen nerelerdeydin???
sanada günaydın mutlusucum,buralardayım netim falan yoktu gelemedim nasılsın
Hoşgeldin kaçakkkkkkk

Nerelerdesin sen anlat bakalım , eltin nasıl öncelikle onu söyle bi , doğdu mu bebiş ,sağlıklı mı nasıl durumu

hoşbuldum annemburdayım canm ya net olmayınca gremedim sonrada baya uzak kaldım dan dun dalmak istemedim eltim iyi gece görmüş işte daha risk var tabi ama şimdilik bi sorun yok hastaneden bi oda ayarlamaya çalışcaklar sonuçta bebek baya kalır küvezde daha 2,5 ay vardı 1 kilo ya çok küçük inşallah bişey olmaz

fırsatını bulunca dalacan , olmuyo öyle bi gidiyonuz gidiş o gidiş , merak ediyoz anacım
1 kiloysa gayet iyi , kısa zamanda toparlar inşallah...benim herif 9 aylık 1,5 kilo doğmuş ,şimdi yarmagül maşallah

evet evet eşli yapalım kesin:) florya çok güzel bir her pazar ordayız. Ama orası sülümanlara ve miralara uzak kaçabilir, gerçi sana da uzak da.. Sen o zaman istinyeye bak, ben de hiç gitmedim de fotolardan gördüğüm kadarıyla içinde oyuncaklar, toplar, hatta salıncak, kaydırak vs. var.
istinye sarıyer tarflarında öyle yerler çok var aslında bir ara kardeşim fotoğrafçılık yapıyordu, ama oralar biraz fazla tuzlu olabilir..
öyle bir yer ayarlayamasak da yıldız olur, emirgan olur (girebilirsek tabi) hatta sabahtan kahvaltı yapıp çimenlere yayılıp sonrasında da balıkçıya gideriz rumeli kavağına filan.. ne plan ama::)

biz iyiyiz sen anlat neler yaptığını..

haklısın valla dicek bişeym yok tatlım, öyle ya iyiymiş canm işte ayşegül yarın taburcuymuş ama gtmem diyomuş orda otel gibi bişey ayarlamışlar hastanenin dibinde annesiyle kalcaklarmış

SSülümanı alır gelirim ben , mira ya uzak kaçmaz ,bodrum senin karasu benim gezip duruyo kendileri ,bi florya ya mı gelemeiyecek
bizim eski sokakta da vardı öyle biyer ,fiyatlardan hiç haberim yok ama sorarım ben bu haftasonu ...balıkçı da iyi fikir de mevsimi değil be bacım ,köfte felan yesek olmaz mı

haklısın valla dicek bişeym yok tatlım, öyle ya iyiymiş canm işte ayşegül yarın taburcuymuş ama gtmem diyomuş orda otel gibi bişey ayarlamışlar hastanenin dibinde annesiyle kalcaklarmış

eve çok mu uzak ki , belli saatlerde alacaklar çocuğun yanına nasılsa ,neyse bebek iyi olsun da gerisi kolay
yanakcan nasıl resimleri gördüm ama yeni değil sanırım onlar

Köfte de olur, kış da balıkçıya gideriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…