• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim diger taraftan oyle dinleniyoruz ztn asama kdr beraberim ucretsiz izinde oldugumdan 1 saatte bir uyanmak bizim normalimiz ztn en iyi 2 saatte uyanirben sbh oldu sanarim uyandigimda okdr alismisim ama 4 5 gundur gece1 gibi bir basliyor sabaha kdar eniyi ihtimal yarim saattebir tabi boyle olunca bana hic uyku yok kendimi gectim onun derdini bir anlayabilsem kopek disleri bu kdr zor mu cikar yoksa baska bi sebebimi var 1 yasla aktif ruyalar basluyomus ama sizinkilerde boyle bi durum yok anladigim kadariyla

Kopek disi derdi baslamadi ama 4. Ve 5. Diste ayniydi gece 2 de baslardi sanaha kadar en uzun uykusu yarim saatti ve 20 gun devam etti oyle cikti ikisi pes pese. Simdi dis olunca derdi surekli kalkar ama ben dun gece ruya gorup kalktigini dusunuyorum aglayarak kalkti cunku

SElam topikolarım ,herkesler tatil havasında sanırım , ben de aynen öyleyim ,işe geldim ama ruhum çooooookkkk uzaklarda :24::24::24:

günaydınnnn canlar
bugün kızıma kavuşalı tam 1 yıl oldu zaman nasıl geçiyor

yarın değil miydi yaaaa doğumgünüsü :53:

Kutlu olsun doğum günü Beren kuzumun :119::119::119::119::119:
Çok mutlu olun hep birlikte ,upuzunnnnn sağlıklı bi hayatınız olsun... Hep gülsün ,gülmekten karnı ağrısın hep :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kizlar bebeleriniz nekadar surede uyutuyorsunuz ve nasil. 1.5 saat suruyor benim uyutmam ve bana kriz geliyor. Ben mi buyutuyorum butun bebekler boyle gec mi uyuyor. Yatis saatimiz zaten 11 12. Yani bi cozum bulamadim bi turlu.

Cok ugrastim braz gec yatsin hem dolasLim hem belki gec uyanir diye ama yok daha fena oluyo gece sabaha kdar salliyorum gecyattiginda ve ztn basina yikiyo aksam uykusu geldigide biyere ciktiginada pisman oluyorum ustelik kendide dinlenemiyor ana kucagini biraktiramadim yaaa uyumuyor baska turlu ama su disler bi ciksin uyku egitiminebaslicam

Bana uyku demeyinnnnn :47::47::47:
UYku konusunda ben de çok dertliyim ; uyutma konusu çok sıkıntılı değil ama gece uyanma işi beni mahvediyo artık...Gazdı dişti dedik ama bitmiyo , bu ara anormal çığlık atarak ve kendini kasarak ağlıyo ...Rüya görmeye başlıyolarmış ondan mı acep , bi rüyamız eksikti ,ne görüyo ki el kadar bebek ,kaynanamı felan mı görüyo acep o kadar sıçrıyo :35::35::35:

Aydur ; sen türkiyeye gelip döndün mü , uyku eğitimi alacaktın nooldu ? Ana kucağına hala nasıl sığıyor bu arada ya merak ettim :53::53::53:

Kopek disi derdi baslamadi ama 4. Ve 5. Diste ayniydi gece 2 de baslardi sanaha kadar en uzun uykusu yarim saatti ve 20 gun devam etti oyle cikti ikisi pes pese. Simdi dis olunca derdi surekli kalkar ama ben dun gece ruya gorup kalktigini dusunuyorum aglayarak kalkti cunku

benim kızım da bu ara ağlayarak kalkıyor dün gece de iki kere kalktı nasıl ağlıyor gözler kapalı, sanırım rüya görüyor

:20:
Bana uyku demeyinnnnn :47::47::47:
UYku konusunda ben de çok dertliyim ; uyutma konusu çok sıkıntılı değil ama gece uyanma işi beni mahvediyo artık...Gazdı dişti dedik ama bitmiyo , bu ara anormal çığlık atarak ve kendini kasarak ağlıyo ...Rüya görmeye başlıyolarmış ondan mı acep , bi rüyamız eksikti ,ne görüyo ki el kadar bebek ,kaynanamı felan mı görüyo acep o kadar sıçrıyo :35::35::35:

Aydur ; sen türkiyeye gelip döndün mü , uyku eğitimi alacaktın nooldu ? Ana kucağına hala nasıl sığıyor bu arada ya merak ettim :53::53::53:

benim kızım da bu ara ağlayarak kalkıyor dün gece de iki kere kalktı nasıl ağlıyor gözler kapalı, sanırım rüya görüyor

Kesinlikle artik ruya goruyorlar.hepsinde ayni belirtiler. İris yapcak bisi yok uykusuzluga talim. Soyle bi yatsam 24 saat uyusamda ole kalksam ama artik hayallll

:20:

Kesinlikle artik ruya goruyorlar.hepsinde ayni belirtiler. İris yapcak bisi yok uykusuzluga talim. Soyle bi yatsam 24 saat uyusamda ole kalksam ama artik hayallll

offff offf ,aynen ,dokunmasalar kesinitisiz uyurum 24 saat :5::5::5:

Ela ve emir gecmis dogumgunleriniz kutlu olsun
Berencik dogumgunun kutlu olsun

tatliskom nerde yav evine gitti unuttu bizi
biz kvlerdeyiz bakicimiz iyi gibi simdilik umarim bozulmaz
uyku konusu bizde tam bi muamma bazi geceler uzaktan pis pis deyip uyutabiliyoruz gece yarisi uyandiginda bazi geceler tam 1 saat ayakta salliyoruz uyutamiyoruz geri
gecende birileri gececek bu gunler dedi ben de ne zaman dedim ortaokula baslayinca guzel uyur dediler:35:

Ela ve emir gecmis dogumgunleriniz kutlu olsun
Berencik dogumgunun kutlu olsun

tatliskom nerde yav evine gitti unuttu bizi
biz kvlerdeyiz bakicimiz iyi gibi simdilik umarim bozulmaz
uyku konusu bizde tam bi muamma bazi geceler uzaktan pis pis deyip uyutabiliyoruz gece yarisi uyandiginda bazi geceler tam 1 saat ayakta salliyoruz uyutamiyoruz geri
gecende birileri gececek bu gunler dedi ben de ne zaman dedim ortaokula baslayinca guzel uyur dediler:35:

ilkokulda da mı uyumuyolar lannnnnn :84::84::84:

topikolarimm :16:
alsen berenimin dogum gunu kutlu olsun hep mutlu hep saglikli hep ailesiyle beraber keyifli olsun insallah
uyku kismi muamma biz de iki tane olunca daha once mecbur basladik yatakta uyutmaya simdi kucakta rahat edemiyor sipalar
bu ara istemedigimiz bisi olmayinca cilgin gibi kendimizi atip bagirmaya basladik
susturmaya calisirsan hepten kuduruyorlar ama sese dayanip da yok sayarsan o zaman kendiliginden susup tekrar oynamaya basliyorlar galiba neyi yaptirabilirim diye deneme calismalari bunlar

Herkese selamlar:3:
günaydınnnn canlar
bugün kızıma kavuşalı tam 1 yıl oldu zaman nasıl geçiyor
Doğum günü kutlu, mutlu olsun :16:
Nice sağlıklı, mutlu senelere :16:

Girip okuyup yazamadığım bebişlerinde :17: Doğum günleri kutlu olsun:16:
Bilip bilmediğimiz tüm bebişlerin :)
Hepsinin huzurlu, sağlıklı ömrü olsun inşallah
günaydınn canımmm ayyy inşallah güzel güzel geçer tatilinizzz güzel haberler ile gelirsiniizzz
Kadron hayırlı uğurlu olsun didocan :16:
Herkese günaydın.. Bugün tatil öncesi son iş günü:)))
Yarın sabah yola çıkıyoruz. Önce kvlere tabi.. Bakalım o kısım nasıl geçecek.. 12 gün Elamla beraberim, çok mutluyum:))
Herkese güzel günler...
İyi tatiller :32::32::32:
topikolarimm :16:
alsen berenimin dogum gunu kutlu olsun hep mutlu hep saglikli hep ailesiyle beraber keyifli olsun insallah
uyku kismi muamma biz de iki tane olunca daha once mecbur basladik yatakta uyutmaya simdi kucakta rahat edemiyor sipalar
bu ara istemedigimiz bisi olmayinca cilgin gibi kendimizi atip bagirmaya basladik
susturmaya calisirsan hepten kuduruyorlar ama sese dayanip da yok sayarsan o zaman kendiliginden susup tekrar oynamaya basliyorlar galiba neyi yaptirabilirim diye deneme calismalari bunlar

9.ay itibari ile kendini yerlere atma maceramız başlamıştı. Şimdiden bu ne şiddet, sinir diye şaşırmıştım :53: Ama yapacak birşey yok dertlerini başka türlü anlatamıyorlar ki :25:
Senin X2 iyice zor Allah yardımcın olsun :42:
Ben çatışma unsurlarını ortadan kaldırmayı tercih ediyorum.
Banyoya gireriz sıkılana kadar oynar. Sıkılınca kendi ayağa kalkar. Parktada slaıncaktan inmek isteyince indiririm gibi .
En büyük sorunumuz telefon ve laptoplar malesef. Tuşları olan birşey görünce deli oluyor. Ondan pc açamıyorum doğrudüzgün.

Yalnız yürüme işini çözünce bazı şeyler değişti. Özgür olmak hoşuna gitti. Dışarda kimseye yanaşmazken şimdi kendi gidip ilgileniyor insanlarla, evde başka odalara yalnız gitmezken şimdi gezip geliyor. Yürüme bebekler için bir devrim. Yine senin 2tane olduğundan yürüme işide farklı olabilir :1:

bi de saydirmaya basladik ha konustuk ha konuscaz gibi digil digil mifil soylenip duruyorlar :1:
aslinda ben de cok inatlasmiyorum ama mesela hayatta alt degisttirmek istemiyorlar :27:
haa bu arada dun adaptor aldim sevi bebenin 9,90 na bi iki ufak degisiklikle en kullanislisi
veee ilk cisimizi tuvalete yaptikkkk :nazar:
yurumelerini ben de 4 gozle bekliyorum papatyam en azindan seye seviniyorum hep ayni yerde oynuyorlar da ben de ikisini birden kontrol edebiliyorum yoksa cok zor
atakanima da masallah yurumeye baslamis minik pasam :nazar::nazar:
9.ay itibari ile kendini yerlere atma maceramız başlamıştı. Şimdiden bu ne şiddet, sinir diye şaşırmıştım :53: Ama yapacak birşey yok dertlerini başka türlü anlatamıyorlar ki :25:
Banyoya gireriz sıkılana kadar oynar. Sıkılınca kendi ayağa kalkar. Parktada slaıncaktan inmek isteyince indiririm gibi .
En büyük sorunumuz telefon ve laptoplar malesef. Tuşları olan birşey görünce deli oluyor. Ondan pc açamıyorum doğrudüzgün.

Yalnız yürüme işini çözünce bazı şeyler değişti. Özgür olmak hoşuna gitti. Dışarda kimseye yanaşmazken şimdi kendi gidip ilgileniyor insanlarla, evde başka odalara yalnız gitmezken şimdi gezip geliyor. Yürüme bebekler için bir devrim. Yine senin 2tane olduğundan yürüme işide farklı olabilir :1:

Herkese selamlar:3:

Doğum günü kutlu, mutlu olsun :16:
Nice sağlıklı, mutlu senelere :16:

Girip okuyup yazamadığım bebişlerinde :17: Doğum günleri kutlu olsun:16:
Bilip bilmediğimiz tüm bebişlerin :)
Hepsinin huzurlu, sağlıklı ömrü olsun inşallah

Kadron hayırlı uğurlu olsun didocan :16:

İyi tatiller :32::32::32:

saol canım benim walla bizim kızda çok sinirli ve asabi sonumuz ne olur bilmem

Back