- 14 Şubat 2010
- 263
- 1
evet cnm rızkları varsa biz ne yapsakta tutunacaklar sımsıkı :)aslında hepimiz öyleyiz canım, şu 12 haftayı dolduruna kadar diken üstündeyiz, tabii sonrasında da farklı korkular yaşamaya devam edicez,
ama şöyle düşünmek lazım bişey olacağı varsa zaten olur, önüne geçmek mümkün değil, bebeklerimizin bu dünyada alacak nefesi yiyecek rızkı varsa da hiçbişey engel olamaz, biz de bunu düşünüp dediğin gibi tadını çıkarmalıyız..
kimimiz senelerce bekledik bunu, şimdi kendimize zehir etmenin anlamı yok,bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel, en özel dönemi yaşıyoruz..
herşey çok güzel olacak
kızlar ne var ne yok...
benim biraz canım sıkıldı yaaaa.
kayınvalidem.kızımı çok seviyor.ikincisi için erken deyip durur hep.bu küçükmüş.ilgi 2. ye kayınca kızım ezilirmiş.ilgilenemezmişm vs vs....de hep...
bu sabah beni doktara giderken görmüş.(alt katta oturuyorlar)
bu akşam geldi.ne var ne yok falan işte.hastamısın falan...
bende yok 2. bebiş geliyo dedim.hiççççç memnun olmadı.hadi ya bukadar çabuk belli oluyomu falan dedi...
sadce bi hayırlı olsun dedi.bi dahada konuyu açamadı.oturdu kahvesini içti gitti.....
ben böle olacağını biliyodum aslında ama.....moralimi bozdu yaaa ağlıcam şimdii
sıkma canını hayatım sen başarabileceğini düşünüyosan bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler...önemli olan senin kendine güvenmen ilerde onlarda görecek ikisinide nasıl gül gibi büyüttüğünü...bak bebeğinde üzülür sıkma canını,sen iki canlısın