- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
Demmir son ultrasonumu da ekledim albüme. pazartesi gitmiştim
dur hemen bakıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demmir son ultrasonumu da ekledim albüme. pazartesi gitmiştim
dur hemen bakıyorum canım
sende gidince ekle olurmu
ben göremiom ama....kızlar burayada eklesenizeee....sende gidince ekle olurmu
ben göremiom ama....kızlar burayada eklesenizeee....
ha bide biş isorcam bebeiş ult. fotosuna göre kesenin sağındamı solundamı?
ben göremiom ama....kızlar burayada eklesenizeee....
ha bide biş isorcam bebeiş ult. fotosuna göre kesenin sağındamı solundamı?
seni arkadaş olarak ekliyorum görürsün canım.. ben ilk sağdaydı şimdi ortada. sağda olunca kız diyorlar çin takvimi erkek diyor. :))
Tüm anne adaylarına merhabalar
Hepimizin hamileliği sağlıklı ve rahat geçer inş..
üç yıl önce 2009 temmuz annesiydim..şimdi rabbim nasip ederse 2012 ağustos annesi olacam
Ilk hamileliğimde buradaki paylaşımlarla çokşeyler öğrendik..inş buradada çok güzel paylaşımlar olur ve hamileliğimiz eğlenceli ve güzel geçer..
Hamileliğimiz hepimize hayırlı olsun..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş..
Bu arada sat.15 kasım
21 ağustosa geliyor.
Kesemizide dün itibariyle görmüş bulunmaktayız çok şükür..
2,5 yaşında bi oğlum var ama ilk hamileliğim gibi ilk çocuğum gibi çok heycanlıyım...
Herkeze iyi akşamlar ...
slm cici anneler...
biz doktordan geldik...bebeişimin kalp atışlarını duydum...pıt pıt atıyo mercimeğimin kalbiii...
allah duymayanlarada nasip etsinnn..
melekcim listeye eklersin canım
tüünaayydııın güzel anne adaylarıı..Dün dr. gittik kalp atışları için ama duyamadık..Kalbii atıyormuş oluşmuş fakat duyamazmışız şuan 13 ocakta çağırdı..Ben kendi hesabıma yani adet tarihiminden hesapladım 7+3 die biliyordum ama 6 haftalıkmış..13 ocakta sanırım duyabilicez inş.bebeğim 6 haftalık sorunsuz benimle çok şükür kızlar..
hanımlar bişey soracağım bende müthiş bir baş dönmesi var bide gögüslerim çok ağrıyor uçları bile büyüdü sütyen taksam bir dert takmasam bir dert yaww
canım profilimde albümlerime bak görürsün,
benim kese tam ortada, bebek de kesenin solunda
seni arkadaş olarak ekliyorum görürsün canım.. ben ilk sağdaydı şimdi ortada. sağda olunca kız diyorlar çin takvimi erkek diyor. :))
tamam kızlar gördüm...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...,evet yaa benim de solda, ona göre erkek diyolar ama çin takviminde kız
akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
sende gidince ekle olurmu
tamam kızlar gördüm...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...,
benim ult.resmi çok kara bişi ya...
ama bebiş kesenin ortasında ama sağa daha yakın gibi bu durumda kız çin takvimide kız diyor....
bende gormek istyorumm resimleri ama goremiyorum ben bişeyy(
elfida ile benim kese tahminiyle çin takvimi tutmuyor bakalım hangisi doğru çıkacak