2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Valla tatlım otelden öyle hafif bi masrafla çıkılmaz kişi başı fiyat belirliyorlar bu da oldukça pahalıya patlar...

bencede masraflı olur yeni yuva kuracksınız sırf milleti eglendirmek için o kdar masraf yapmayın ileriye dönük yatırımlar yapın siz eglenin

hayira yoralim hayir olsun insaAllah canim : )

rüya tabirine baksaydim kahverengi ve siyah neye isaret eder diye ?

KAHVERENGİ: Rüyanızda kahverengi görmeniz; sizin bir haksızlık yaptığınıza ve bu haksızlığınız da birtakım dedikodulara sebep olduğuna, eğer kahverengini seviyorsanız, yapacağınız iyiliklerle bu dedikoduları önleyebileceğinize yorumlanır.

kahverengi
Hayatınızda birtakım karmaşıklıkların olacağı ve can sıkıntısına uğrayacağınız anlamına gelir.

Mal, emlak ve topraktır. Tatlı ise hayırlı, acı ise göz kalan, sorun yaratacak maldır. Kısa karayolu olarak da yorumlanır.

analamdım bişe nes ehayıra yoralım hayır olsun inşallah dediğin gibi canım:)

hayırdır inş. kzı çocuğunu ben kzıgın haber diye biliyorum hayıra yoralım hayır olsun canım

Ben çıkıyorum hanımlar.
Sevdiceğim gelmiş bekliyor son anda iş çıktı ama yetiştirdim.
Yarın kaldığım yerden okumaya devam eder yorumlarımı eklerim.
Kendinize dikket edin görüşürüz

Ben çıkıyorum hanımlar.
Sevdiceğim gelmiş bekliyor son anda iş çıktı ama yetiştirdim.
Yarın kaldığım yerden okumaya devam eder yorumlarımı eklerim.
Kendinize dikket edin görüşürüz

tamam canım ohh ne güzel bekletme sevdiceğini
sende kendine dikkat et yarın görüşürüz canıma.s.

öncelikle hayirli olsun canim, sevindim adina opuyorumnanaktan , aslinda söz icin abiyede olur canim ama uzunda olur fazla abartili degilse..., bende uzun saten elbise aldim nisanim icin , isteme elbisemde hazir yani anliyacagin herseyim hazir birtek gelceklerini haber vermelerini bekliyorum :) hehe, darisi basima canim :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

kizlar yanlis yorumu yanlis yere yazdim:S ((,

bende sözlenmeyi düsünüyorum insallah gelecek aylarda.. olur artikda benimde bir yüzüm güler.. dua edin benim icin :Saruboceq::Saruboceq:

Geçen ramazan bayramında bayramlarını kutlamaya gitmiştim gömlek almış benim kaynana adayı çok şaşırmıştım beklemiyordum öyle bir şey.kaydirigubbakcemile3 Bu arada iyi akşamlar kızlar kimse var mı ? Bir baktım eski sayfalara herkes kendini tanıtmış ben de Tuğçe bu arada.

Son düzenleme:

m.o. tatlımm bu bayramm benim k.valide adayımda bana gömlek almışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…