tabi ki Allah nasil yazdiysa öyle olsun insaAllah..
asker bekliyorsun hemi : ) Allah kavustursun canim
benim ki bu sene teskeryi aldi cok sükür o yönden sorunumuz yok...
bakalim zamanla görecez neler olacagini...
Okudum okudumm wee qeldimm...
Ben söz we nişanı ayrı ayrı istiyorumm , hem bizde öyle olur hemde her ikisinin heycanını doya doya yaşamak istiyorum
Düqün ise tam bir muamma ben nikah we nikahtan sonra yemek olsun istiyorumm tabi ordada müzik ws olabilir... ama paşam istemio illa salon olcakmış
Ben salondan nefret ederim diyorumm o zamnda dio herkezi öyle çaqıramyız... 1000 kişi benden qelir dio :) Otelde en son karar kıldık ama o da çok para nasıl olacak bilemiom sempatiksalakcinni
hayira yoralim hayir olsun insaAllah canim : )
rüya tabirine baksaydim kahverengi ve siyah neye isaret eder diye ?
Ben artık rüyamda benmkini görmek istemiyorum istiyorum tabi sadece o olsun rüyalarımda ama ertesi gün mutlaka kavga ediyoruz..
Bu gece yüzünü görmedim ama bana söylemeden taşınmışlar oluyo.. Kapılarına gidiyorum yok taşındı haberini alıyorum.. Yine garip bir rüya ya bıktım rüya görmekten..Kucağımda bi kız çocuğu okulda görüyorum kendimi..Hadi hayırlısı
hayırdır inş. kzı çocuğunu ben kzıgın haber diye biliyorum hayıra yoralım hayır olsun canım
kizlar ben on dakka sonra cikiyorum
simdilik hayirli aksamlar dilerim
hersey gönlünüzce olsun
dualarinizdan eksik etmeyin
kizlar ben on dakka sonra cikiyorum
simdilik hayirli aksamlar dilerim
hersey gönlünüzce olsun
dualarinizdan eksik etmeyin
Ben çıkıyorum hanımlar.
Sevdiceğim gelmiş bekliyor son anda iş çıktı ama yetiştirdim.
Yarın kaldığım yerden okumaya devam eder yorumlarımı eklerim.
Kendinize dikket edin görüşürüz
Sen bilirsin canım benim söz nişan bir arada olacak,büyük nişan yapmayacağım için
Yüzükler çok içime sindi bakalım bulabilecek miyim orası var
Ben kayınvalidem ile çok kez görüştüm aramız iyidir,biraz mesafeli benimki
Ama 6 yıldır bana hiç hediye almadı kızlar sizce bunu sorun etmeli miyim etmemeli miyim
Geçen ramazan bayramında bayramlarını kutlamaya gitmiştim gömlek almış benim kaynana adayı çok şaşırmıştım beklemiyordum öyle bir şey.kaydirigubbakcemile3 Bu arada iyi akşamlar kızlar kimse var mı ? Bir baktım eski sayfalara herkes kendini tanıtmış ben de Tuğçe bu arada.
m.o. tatlımm bu bayramm benim k.valide adayımda bana gömlek almışş
Bu gömlek klasik hediye galiba. kaydirigubbakcemile3
D.günümde üçgen şal örüp göndermişti tatlım...Ne d.günümde nede bayramda hiç beklemiyordum doğrusu çok şaşırmıştımm :1shok:
ben de bayramda şaşırmıştım öylesine bir ziyaret olcaktı ben de pastamı aldım gittim amacokacimcoook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?