kizlar ben aslinda mevlütlü dügün istioyrdum
ama onun ailesi calgili dügün istiyor : ((
yoksa nikah olsun dedim oda diyor ama annemler abimede yaptilar banda yapmak istiyorlar dedi
insaAllah kendi dügünümde huzursuz olmam kizlar...
bu arada talikis 2013 de yakin bi zaman gibi bisey : ))
biz 2012 de istiyoruz Allah nasip kismet ederse : ))
Kısmet olursa bende 2012 gelini olucam inşallahhkizlar ben aslinda mevlütlü dügün istioyrdum
ama onun ailesi calgili dügün istiyor : ((
yoksa nikah olsun dedim oda diyor ama annemler abimede yaptilar banda yapmak istiyorlar dedi
insaAllah kendi dügünümde huzursuz olmam kizlar...
bu arada talikis 2013 de yakin bi zaman gibi bisey : ))
biz 2012 de istiyoruz Allah nasip kismet ederse : ))
ŞenizŞenizMemnun oldum :)
Üye olmadığıma inanmıyo pek gerçi ama neyse :)
bende ebru resimdekide benim ruj sürüyordum canım istemeye gelecekleri gündü hatta=)
bende düğün olsun çok istiyorum sonuçta 1 defa olucak şey ama herkesin fikri farklı :)
Sende aşık mısın nesn koskoca yazıyı görmez mi insan kaydirigubbakcemile3
benimde aklıma geldi ama sonra yazmayı unuttum
kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3
Bizde nikah yapalım sonra arkadaslarla kutlamaya gidelim stedim hayalimde hep böyle düğün var ama,sevgilim de bizi arkadaşlarımız büyütmedi maalesef aileler mecbur olacak annem kesinlikle düğün istiyor dedi dedi a.s
hadi bakalim insaAllah siyahinci dügün heyecanini ayni anda yasamak nasip olur insaAllah : )
tatlikis olsun canim zaman hepimiz icin insaAllah suyun akisi gibi cabuk gecer : )
Ne zamandır sorucam sorucam yanlış anlaşılır die soramadım gunesay_cım tebrik ediyorummm
Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra
Weee Esmerr_ Ayşenurr kızlar lütfen teyid ediniz karıştırmış olabilirimm (Ezberden yazdımm)
Hepinizi tanımaktan çok ama çokk memnun oLdumm :1hug:
memenun oldum canım bende burcu nasıld aheyecanlı olduğun gündür kıyafet aldılar mı sana canım söz için?
Ne zamandır sorucam sorucam yanlış anlaşılır die soramadım gunesay_cım tebrik ediyorummm
Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra
Weee Esmerr_ Ayşenurr kızlar lütfen teyid ediniz karıştırmış olabilirimm (Ezberden yazdımm)
hadi bakalim insaAllah siyahinci dügün heyecanini ayni anda yasamak nasip olur insaAllah : )
tatlikis olsun canim zaman hepimiz icin insaAllah suyun akisi gibi cabuk gecer : )
Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra
evet aldılar ayakkabı kıyafet hatta cantaıda alalım dediler de ne geregi var dimi=))
Hayırlısı nasılsa öyle olsun tatlım ya..Ben gerekirse 1 yıl erteleyelim kendimizi çok zora sokmayalım diyorum benimki daha fazla ertelemek istemiyor.. Gelsin bakalım askerden ne nasıl olur bilmiyorum ama bizimkiler askerden sonra bişiler bekliyolar bizden
kızlar geçen gün bir rüyagördüm sizlerle paylaşim dedim
Beni istemeye geliyorlar ama aşkımın annesi bizde ben ve ablasıyla kıyafet almaya gidiyoruz sonra 2 takım arasında karasız kalıyorum biri kahverengi diğeri siyah sonra abalsı hangisini alıcaksın diyor bende kahverengi diyorum alıp çıkıyoruz sonra eve gidiyoruz ama annesi bizde oturuyor ben hemen üstümü giyip kahveleri yapıp dağıtmaya başlıyorum bu şekildeydi sonrada uyandım zaten .
kızlar geçen gün bir rüyagördüm sizlerle paylaşim dedim
Beni istemeye geliyorlar ama aşkımın annesi bizde ben ve ablasıyla kıyafet almaya gidiyoruz sonra 2 takım arasında karasız kalıyorum biri kahverengi diğeri siyah sonra abalsı hangisini alıcaksın diyor bende kahverengi diyorum alıp çıkıyoruz sonra eve gidiyoruz ama annesi bizde oturuyor ben hemen üstümü giyip kahveleri yapıp dağıtmaya başlıyorum bu şekildeydi sonrada uyandım zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?