• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

kizlar ben aslinda mevlütlü dügün istioyrdum

ama onun ailesi calgili dügün istiyor : ((

yoksa nikah olsun dedim oda diyor ama annemler abimede yaptilar banda yapmak istiyorlar dedi

insaAllah kendi dügünümde huzursuz olmam kizlar...

bu arada talikis 2013 de yakin bi zaman gibi bisey : ))
biz 2012 de istiyoruz Allah nasip kismet ederse : ))

2010 bitiyor 2011 e giriyoz 2 sene kalıyo anam yok anam bizimki daha geç olur büyük ihtimal evi al para öde eşyalar felan:)

kizlar ben aslinda mevlütlü dügün istioyrdum

ama onun ailesi calgili dügün istiyor : ((

yoksa nikah olsun dedim oda diyor ama annemler abimede yaptilar banda yapmak istiyorlar dedi

insaAllah kendi dügünümde huzursuz olmam kizlar...

bu arada talikis 2013 de yakin bi zaman gibi bisey : ))
biz 2012 de istiyoruz Allah nasip kismet ederse : ))
Kısmet olursa bende 2012 gelini olucam inşallahh
ŞenizŞeniz
Üye olmadığıma inanmıyo pek gerçi ama neyse :)

:1::1:

hadi bakalim insaAllah siyahinci dügün heyecanini ayni anda yasamak nasip olur insaAllah : )

tatlikis olsun canim zaman hepimiz icin insaAllah suyun akisi gibi cabuk gecer : )

Ne zamandır sorucam sorucam yanlış anlaşılır die soramadım gunesay_cım tebrik ediyorummm

Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra
Weee Esmerr_ Ayşenurr kızlar lütfen teyid ediniz karıştırmış olabilirimm (Ezberden yazdımm)
Hepinizi tanımaktan çok ama çokk memnun oLdumm :1hug:

bende düğün olsun çok istiyorum sonuçta 1 defa olucak şey ama herkesin fikri farklı :)

Ben kalabalıktan pek hoşlanmıyorum canım sevdiğimde aynı benim gibi.

Sende aşık mısın nesn koskoca yazıyı görmez mi insan kaydirigubbakcemile3

Hemde sırıl sıklam opuyorumnanaktan

benimde aklıma geldi ama sonra yazmayı unuttum
kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3

Okumaz okumaz okursada birşey olmaz canım merak etme.

Bizde nikah yapalım sonra arkadaslarla kutlamaya gidelim stedim hayalimde hep böyle düğün var ama,sevgilim de bizi arkadaşlarımız büyütmedi maalesef aileler mecbur olacak annem kesinlikle düğün istiyor dedi dedi a.s

Biz o konuda hem fikir olsakda ikimizde aileleri kıramıyoruz.Düğünümüz olcak allah nasip kısmet ederse.

hadi bakalim insaAllah siyahinci dügün heyecanini ayni anda yasamak nasip olur insaAllah : )

tatlikis olsun canim zaman hepimiz icin insaAllah suyun akisi gibi cabuk gecer : )

ayy geçsin o günler isteme günü gelsin:) ayy valla şimdiden heyecamnlandım ben halbuki hiç bişe yokken:)

Ne zamandır sorucam sorucam yanlış anlaşılır die soramadım gunesay_cım tebrik ediyorummm

Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra
Weee Esmerr_ Ayşenurr kızlar lütfen teyid ediniz karıştırmış olabilirimm (Ezberden yazdımm)

aynen canım bende hep unuttum sormaya
bende çok memnun oldum canım tanıştığıma
.

Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra

gunesay_ Ebru

Memnun oldum kızlarr tekrardan:)

Hayırlısı nasılsa öyle olsun tatlım ya..Ben gerekirse 1 yıl erteleyelim kendimizi çok zora sokmayalım diyorum benimki daha fazla ertelemek istemiyor.. Gelsin bakalım askerden ne nasıl olur bilmiyorum ama bizimkiler askerden sonra bişiler bekliyolar bizden

Nekss_Nilay
Tatlikiss_Burcu
Asilcariye_Canan
Siyah_ıncı_Zehra

Bende memnunnn oldummmmmmmm :içelim:

kızlar geçen gün bir rüyagördüm sizlerle paylaşim dedim

Beni istemeye geliyorlar ama aşkımın annesi bizde ben ve ablasıyla kıyafet almaya gidiyoruz sonra 2 takım arasında karasız kalıyorum biri kahverengi diğeri siyah sonra abalsı hangisini alıcaksın diyor bende kahverengi diyorum alıp çıkıyoruz sonra eve gidiyoruz ama annesi bizde oturuyor ben hemen üstümü giyip kahveleri yapıp dağıtmaya başlıyorum bu şekildeydi sonrada uyandım zaten .

Hayırlısı nasılsa öyle olsun tatlım ya..Ben gerekirse 1 yıl erteleyelim kendimizi çok zora sokmayalım diyorum benimki daha fazla ertelemek istemiyor.. Gelsin bakalım askerden ne nasıl olur bilmiyorum ama bizimkiler askerden sonra bişiler bekliyolar bizden

tabi ki Allah nasil yazdiysa öyle olsun insaAllah..
asker bekliyorsun hemi : ) Allah kavustursun canim

benim ki bu sene teskeryi aldi cok sükür o yönden sorunumuz yok...

bakalim zamanla görecez neler olacagini...

Okudum okudumm wee qeldimm...
Ben söz we nişanı ayrı ayrı istiyorumm , hem bizde öyle olur hemde her ikisinin heycanını doya doya yaşamak istiyorum
Düqün ise tam bir muamma ben nikah we nikahtan sonra yemek olsun istiyorumm tabi ordada müzik ws olabilir... ama paşam istemio illa salon olcakmış
Ben salondan nefret ederim diyorumm o zamnda dio herkezi öyle çaqıramyız... 1000 kişi benden qelir dio :) Otelde en son karar kıldık ama o da çok para nasıl olacak bilemiom sempatiksalakcinni

Beni istemeye geliyorlar ama aşkımın annesi bizde ben ve ablasıyla kıyafet almaya gidiyoruz sonra 2 takım arasında karasız kalıyorum biri kahverengi diğeri siyah sonra abalsı hangisini alıcaksın diyor bende kahverengi diyorum alıp çıkıyoruz sonra eve gidiyoruz ama annesi bizde oturuyor ben hemen üstümü giyip kahveleri yapıp dağıtmaya başlıyorum bu şekildeydi sonrada uyandım zaten .

Ben artık rüyamda benmkini görmek istemiyorum istiyorum tabi sadece o olsun rüyalarımda ama ertesi gün mutlaka kavga ediyoruz..
Bu gece yüzünü görmedim ama bana söylemeden taşınmışlar oluyo.. Kapılarına gidiyorum yok taşındı haberini alıyorum.. Yine garip bir rüya ya bıktım rüya görmekten..Kucağımda bi kız çocuğu okulda görüyorum kendimi..Hadi hayırlısı

hayira yoralim hayir olsun insaAllah canim : )

rüya tabirine baksaydim kahverengi ve siyah neye isaret eder diye ?

Back