• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Günaydın kızlar been gel di m :))))

Dün sevgilimle harika bir gün geçirdim ama öyle böyle değil ya

Rabbim nazarlardan saklasın,vakit doldu ee dönücem

Benimki başlıyo olsun bir an önce söz yetmiyo 2 saat bana diyo :)))))

Dün söz bileziği ve alyans baktık ama hiiiç zevkime göre yüzük bulamadım yaaa :(((((

Hele aklımdaki modelin benzerine bile rast gelmedim :(

Çok mutluyum bugün yaaa dünün etkisi sanırım

Günaydın kızlar been gel di m :))))

Dün sevgilimle harika bir gün geçirdim ama öyle böyle değil ya

Rabbim nazarlardan saklasın,vakit doldu ee dönücem

Benimki başlıyo olsun bir an önce söz yetmiyo 2 saat bana diyo :)))))

Dün söz bileziği ve alyans baktık ama hiiiç zevkime göre yüzük bulamadım yaaa :(((((

Hele aklımdaki modelin benzerine bile rast gelmedim :(

Çok mutluyum bugün yaaa dünün etkisi sanırım

allah bozmasın canım ben ne dedim aklında bi modelle gitme yüzük bakmaya:hulya::hulya:bizde dün dügün salonuna baktık nişan için salon 600 kişilik ama bize yetmicek gibi geldi:S sonra akşam 10 30 seansına sinemaya gittik cehennem ama igrençttiii korku filmi ama en çok güldüğüm filim oldu sanırım :bbo:

günaydin kizlar nasilsiniz ?

aslicariye senin adina cok sevindim
olsun hemen bozma moralini yine bakarsiniz
olmadi o modelin ciktisini alir götürüsün
baktigin yerde sorarsin nerde bulabilirim acaba diye

günesay sanada günaydin nasilsin ?

hangi filme gittiniz?

salon 600 kisilik ne kadara mesela fiyatiniad biliyormusun?

baska salon bakacaksiiz mecbur dimi 600 kisilik yetmiyorsa?

allah bozmasın canım ben ne dedim aklında bi modelle gitme yüzük bakmaya:hulya::hulya:bizde dün dügün salonuna baktık nişan için salon 600 kişilik ama bize yetmicek gibi geldi:S sonra akşam 10 30 seansına sinemaya gittik cehennem ama igrençttiii korku filmi ama en çok güldüğüm filim oldu sanırım :bbo:

Aklında model varken başka yüzüklere adaptede olamıyo insan :/

günaydın kızlaarrrrr
asilcarıye yüzükte bulursunuz canım takmaa artık bugün hiç sıkılmazsın dünün etkisiyle kaydirigubbakcemile3
günesay inş bulursunuz istediğiniz gibi bi yer rahat rahat oynarsınız bide :teytey:

Son düzenleme:
günesay sanada günaydin nasilsin ?

hangi filme gittiniz?

salon 600 kisilik ne kadara mesela fiyatiniad biliyormusun?

baska salon bakacaksiiz mecbur dimi 600 kisilik yetmiyorsa?

1600 dedi amca:D ama küçük geliyo gibi ne bilim ya bazen diyorum millet için kendimi kasmıyım onlar rahat rahat oynıcak die ben fazla mı para vercem bakacagım yerler nerden baksak 3 milyar falan buranın fiyatıda uygun napıcam yaa:S

3 milyar cok bencede nisan tabi önemli ama dügün olsa 3 milyara kiy dicem oda belki ama
yani oda var cok fazla masrafa da gerek yok sanirim dimi
ama hayirlisi olsun canim insaAllah size en uygun olan salonu bulursunuz a.s.

Benim dün beğendiğim söz bileziği 3 milyar

Sevgilim annesi ile konuşcak bakalım

Öyle aman amanda begenmedim yani :)

günaydın kızzlarrr senağlamasenağlama senağlama

Bir saatten beri aqlıyorumm duygu patlaması olduusenağlama

Sabah ertuqrulu aradım denqesiz denqesiz konuşuo aqlattı beni spnrada aqlama bayılcam bendde fena oldum dio naptım ben ona yhaa senağlama senağlama senağlama

günaydın kızzlarrr senağlamasenağlama senağlama

Bir saatten beri aqlıyorumm duygu patlaması olduusenağlama

Sabah ertuqrulu aradım denqesiz denqesiz konuşuo aqlattı beni spnrada aqlama bayılcam bendde fena oldum dio naptım ben ona yhaa senağlama senağlama senağlama

ÜZülme ya :(

İş bulana kadar bir süre böyle olur zaten ama geçecek görürsün boşlukta şuan nazı sana geçiyo,sana yansıtıyo içindekileri...

ÜZülme ya :(

İş bulana kadar bir süre böyle olur zaten ama geçecek görürsün boşlukta şuan nazı sana geçiyo,sana yansıtıyo içindekileri...

İşten deqil , uykulu uykulu böyle oluyo işte... Aradım şaka felan yapıyorum yha noldu dio sabah sabah senağlama
Bende dedim senn uykun açılsın die yapıorumm... Öyle işte sonrada aqladım aqladımm senağlamasenağlamasenağlama
Belki aradıqımı bile hatırlamıyodurr senağlamasenağlamasenağlama

İşten deqil , uykulu uykulu böyle oluyo işte... Aradım şaka felan yapıyorum yha noldu dio sabah sabah senağlama
Bende dedim senn uykun açılsın die yapıorumm... Öyle işte sonrada aqladım aqladımm senağlamasenağlamasenağlama
Belki aradıqımı bile hatırlamıyodurr senağlamasenağlamasenağlama

Yine iş sebep bunlara bak sen işe gidiyorsun erken kalkıyorsun o evde uyuyo,onunda işi olsa aynı anda kalksanız tekefonda görüşseniz böyle olmazdı...

Son düzenleme:
Yine iş sebep bunlara bak sen işe gidiyorsun erken kalkıyorsun o evde uyuyo,onunda işi olsa aynı anda kalksanız tekefonda görüşseniz böyle olmazdı...

Çok kötü oLdum çocuk aa dese onada aqlıyodum telde hamile kadınlar olur yha her şeye aqlar mızmız öyle oldum birden bire neyin nesiydi bu anlamadımm fisfisfis
Tamammen saflıqına söyledi yhaa zaten ne söylediki ? ben alındım sanırımm senağlama
Ayy bak yine aqlayasım qeldii :gitme::gitme:

Çok kötü oLdum çocuk aa dese onada aqlıyodum telde hamile kadınlar olur yha her şeye aqlar mızmız öyle oldum birden bire neyin nesiydi bu anlamadımm fisfisfis
Tamammen saflıqına söyledi yhaa zaten ne söylediki ? ben alındım sanırımm senağlama
Ayy bak yine aqlayasım qeldii :gitme::gitme:

regl dönemin geliyordur benmde yaklaşınca o döneme girince öle oluyor.:1rolleyes:

Bende ota ..... aqlarımm... Helede ertuqrul söz konusu açılınca hemen açarım çeşmeleri
Ama buqünkü çokfarklıydıı... Anormal bi şekildeydim ALLAhım yhaa :ecrin_bebek:

Back