2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

aaa ne güzel yalniz degilmisim demek kiii cok sevindim kizlarrr

hosgeldinizzzz kaydirigubbakcemile5

evet heyecan varmi arkadaslar?

söz tarihi bellimi? hatta ondan öte istemeye gelindimi bile?

Allah hepimize hayirlisiyla bu yola adim atmayi nasip eylesin kizlar...

ayyyy uçtum geldim hemen
walla paşamizin gönlü olursa bu ayın sonu olmazsa askere gideyim diyor önceo zaman seneye lülülülülülü

meltem masaAllah senin ki bayadir sürüyormus demek ki : )

Allah nazarlardan saklasin..

oznur simdiden hayirli olsun...

nasil olacak peki isteme günü söz takilip ondan sonra nisanmi olacak?

yoksa isteme günü söz günü ve nisan günü hepsi ayrimi olacak ?

Merhaba kızlar ben de sizdenimm Biz 6 senedir aşk yaşıoruz Ve Allah kısmet ederse şubat ayında tanışmaya gelecekler. Yaza doğru da nişanım var inşaallahh . Ayy nasıl heyecanlanıyorum bir bilseniz akannehir. Gözüm hep çeyizlerde düğünlerde. Nasıl olcak neler yaşanacak ayyyy akannehir Eee kızlar sizin ne gibi hazırlıklarınız var ? Mesela babanızla sevdiğiniz tanıştı mı ? Bizimkiler yeni tanıştı da :kedi:

benim zaten ananemlerin oradan komşular tanıyorlar hepsi birbirini ama beraberliğimi babam bilmiyo annemde ananem sayesinde öğrendi. valla bende senin gibiyim bütün herşeye bakıyorum hep hayal kurnuyorum nasıl olsa gibi. hazırlık olarak sadece hisardan yemek takımı tencere takımı ve çatal bıçak takımı aldım şimdi kahvaltı takımı beğendim onu sipariş verdim. ay ne uzun yazdım

kizlar sizin yasiniz kac peki ? baya uzun süredir birlikte oldugunuz icin soruyorum : )
ezberbozan sende hosgeldin aramiza canim : )
6 sene dile kolay Allah nazarlardan saklasin : )

bu arada erkek tarafi kac yasinda? onuda sorayim bari : ))
herkese yönelteyim bu soruyu : ))

Ayy ne güzel meltem yaa sen almışsın bişeyler bende daha hiçbir şey yok akannehir Annem henüz erken nişandan sonra alırız diyo yaa Ben de birşey diyemiyorum çünkü parayı verecek olan onlar. Çünkü ben hala eğitimime devam ediyorum. Napıcaz biz yaa akannehir

yavas yavas basladim diyosun yani hemi canim : )

kolay gelsin...

ben yurt disindayim evlenince trye gidicem

o yüzden ceyiz hazirligi tam nasil olacak bilmiyorum henüz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…