2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Tatlım ben istiyorum ki önce ailesi gelsin bi tanışsın ailemmle..Sonra bi tarih belirlenir otarihtede toplar tanıdıklarını gelir ister...
Durum buna müsait olsa bende böyle isterim tatlım ama aramızda mesafe var.. İstemeye halası amcaları vs gelcek bide ayrı bi söz yaparsam ohoo... Oyüzden cümbür cemaat gelmişken 2 si bir arada olsun istiyorum..Kıyafet konusunda sorun olucağını sanmam aksine ikisini bir arada atlatıcağım için işime gelirr sempatiksalakcinni
Öyle kızlara boşversen benim arkadasım da bilezikte bilezik diye diretti sonuç hüsran nişan atıldı :gitme:
Bu bilezik konusuda muamma konulardan biri..Hiç düşünmemişimdir bugüne kadar şu kadar blezik isterim falan diye.. Ailem böyle bişeyi sorun edermi die düşünmüyor deilim..İstediğimdede bu bize yatırım olucak yine evimiz için..

Aileler istiyo işte yapılacak mecbur düğün :çok üzgünüm:

Sevdiceğimde bende kesinlikle nikah ve nikahtan sonra yemek çok istiyoruz.
Düğünde ikimizde aşırı bunalıcaz oda bende sevmiyoruz.Hatta sevdiğimin planı var yangın merdiveninden kaçmak:)Şaka bir yana mecbur yapıcaz aileler istiyor.

Biz düğün bile istemiyoruz aslında sade bir nikah istedik ama sevgilimin ailesi izin vermiyo

Düğünleri artı oynamayı artı kalabalığı hiç sevmiyorum :)
Aynen aynen ve aynen.
Vallaa kızlar düğünsüz falan yapamam benn...Ohh şöle bi kurtlarımı dökmem lazım önceee kaydirigubbakcemile2

Resimleri pcyi temizlerken sildim.ama ismimi söylerim nolacamış.
Benim ismim Nilay

TAnıştığımıza memnun oldum benimde avatardan anlaşılacağı gibi önce CANAN :)))))

Bende Zehraaaa a.s. sempatiksalakcinni

bende düğün olsun çok istiyorum sonuçta 1 defa olucak şey ama herkesin fikri farklı :)

Bende memnun oldum burcu.
Kaç gündür yazışıyoruz onca şey paylaşıyoruz sevinçlerimiz üzüntülerimiz ortak hayaller kuruyoruz ama isimlerimizi bilmiyorduk.İyi oldu bu bence.:1hug:

benimde aklıma geldi ama sonra yazmayı unuttum
kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3

Bizde nikah yapalım sonra arkadaslarla kutlamaya gidelim stedim hayalimde hep böyle düğün var ama,sevgilim de bizi arkadaşlarımız büyütmedi maalesef aileler mecbur olacak annem kesinlikle düğün istiyor dedi dedi a.s

kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3

Burcum onuda bende düşünüyorum yaa... Bi okursa varya.. eyvahedigeldismile Diyorum gerçi ona kk da yazışıyorum kızlarla diye.. Ama olsunn sempatiksalakcinni

Ben sevgilime bu siteye üye oduğumu söylemedim ama takıldığımı biliyo,neden söylemedim benimki çok kıskanç kesinlikle şifremi isteyecek ee bende en iyisi söylemiyim hiç dedim :)

Burcum onuda bende düşünüyorum yaa... Bi okursa varya.. eyvahedigeldismile Diyorum gerçi ona kk da yazışıyorum kızlarla diye.. Ama olsunn sempatiksalakcinni

eyvahki ne eyvah yani ondan şeyler yazıyorum buraya kötü olur valla.

Ben sevgilime bu siteye üye oduğumu söylemedim ama takıldığımı biliyo,neden söylemedim benimki çok kıskanç kesinlikle şifremi isteyecek ee bende en iyisi söylemiyim hiç dedim :)

hımmm... bend esölememiştim ama izindeyken kızlarla konuşuyorum dediğimde hangi site dedi bende söledim abow sölemez olaydım keşke sen kalk buraya gir şifremi bilmediğinden şifremi unuttuma tıkla şifreyi al gir buraya bak yazılanları oku
ondan önceki günde ben sözlenmek istiyorum yazmıştım sen bunuda oku akşam bana bir sitem etti madem böyle bişey vardı ilk başta bana niye sölemedin felan baya kötü tartışmıştık gerçi aşkım ilk zmanalarda sözlenelim dediğinde ben olmaz erken
demiştim :umursamaz:

kizlar ben aslinda mevlütlü dügün istioyrdum

ama onun ailesi calgili dügün istiyor : ((

yoksa nikah olsun dedim oda diyor ama annemler abimede yaptilar banda yapmak istiyorlar dedi

insaAllah kendi dügünümde huzursuz olmam kizlar...

bu arada talikis 2013 de yakin bi zaman gibi bisey : ))
biz 2012 de istiyoruz Allah nasip kismet ederse : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…