Günaydın kızlar been gel di m :))))
Dün sevgilimle harika bir gün geçirdim ama öyle böyle değil ya
Rabbim nazarlardan saklasın,vakit doldu ee dönücem
Benimki başlıyo olsun bir an önce söz yetmiyo 2 saat bana diyo :)))))
Dün söz bileziği ve alyans baktık ama hiiiç zevkime göre yüzük bulamadım yaaa((((
Hele aklımdaki modelin benzerine bile rast gelmedim
Çok mutluyum bugün yaaa dünün etkisi sanırım
allah bozmasın canım ben ne dedim aklında bi modelle gitme yüzük bakmaya:hulya::hulya:bizde dün dügün salonuna baktık nişan için salon 600 kişilik ama bize yetmicek gibi geldi:S sonra akşam 10 30 seansına sinemaya gittik cehennem ama igrençttiii korku filmi ama en çok güldüğüm filim oldu sanırım :bbo:
günesay sanada günaydin nasilsin ?
hangi filme gittiniz?
salon 600 kisilik ne kadara mesela fiyatiniad biliyormusun?
baska salon bakacaksiiz mecbur dimi 600 kisilik yetmiyorsa?
günaydın kızzlarrr senağlamasenağlama senağlama
Bir saatten beri aqlıyorumm duygu patlaması olduusenağlama
Sabah ertuqrulu aradım denqesiz denqesiz konuşuo aqlattı beni spnrada aqlama bayılcam bendde fena oldum dio naptım ben ona yhaa senağlama senağlama senağlama
ÜZülme ya
İş bulana kadar bir süre böyle olur zaten ama geçecek görürsün boşlukta şuan nazı sana geçiyo,sana yansıtıyo içindekileri...
İşten deqil , uykulu uykulu böyle oluyo işte... Aradım şaka felan yapıyorum yha noldu dio sabah sabah senağlama
Bende dedim senn uykun açılsın die yapıorumm... Öyle işte sonrada aqladım aqladımm senağlamasenağlamasenağlama
Belki aradıqımı bile hatırlamıyodurr senağlamasenağlamasenağlama
Yine iş sebep bunlara bak sen işe gidiyorsun erken kalkıyorsun o evde uyuyo,onunda işi olsa aynı anda kalksanız tekefonda görüşseniz böyle olmazdı...
Çok kötü oLdum çocuk aa dese onada aqlıyodum telde hamile kadınlar olur yha her şeye aqlar mızmız öyle oldum birden bire neyin nesiydi bu anlamadımm fisfisfis
Tamammen saflıqına söyledi yhaa zaten ne söylediki ? ben alındım sanırımm senağlama
Ayy bak yine aqlayasım qeldii :gitme::gitme:
regl dönemin geliyordur benmde yaklaşınca o döneme girince öle oluyor.:1rolleyes:
Bilemiom ki bende çok düzensiz oLur kendileri...
Şuanda çok üşüyorum we halsiz kaldımm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?