Bende ota ..... aqlarımm... Helede ertuqrul söz konusu açılınca hemen açarım çeşmeleri
Ama buqünkü çokfarklıydıı... Anormal bi şekildeydim ALLAhım yhaa :ecrin_bebek:
ben şimdi hafta sonuna yaptırıyorum 150 tl:S ama benmki 70 kişilik resim baskılı
ahh canım bend eöleyim ya
mesela bugün hıçkıra hıçkıra ağlıyasım var ama ağlıyamıyorumki içim sıkılıyor böyle
iş yerinde olmak yerine sahilde olucaktım denizi izlicektim o dalgaların sesini dinlicektim o kadar rahatlıyorumki anlatamam ama malesef şu anda onu yapamıyorum
selam kızlar nasılsınız bakalım
Ben bu pastadan yaptırcam benimkinin çok sevdiği pc oyunu var onun kahramanıikendi facesinde çok önce yayınlamış doğum günü pastam böyle olsun diye çok şasıracak ama her pastahane yapabilir mi oda var
canım bunu çok kolay yaparlar neler neler yapıyorlar yeğenimin geçen sene 1. yaş gününde üstü oyuncak evdi ama pastaydı yani bunu çok rahat yaparlar
Canancımm çok hoş we qüzel bir sürpriz olacak sewdiceqinee...
Bi düşündümde ertuqrulda bana böyle bi pasta yaptırsa ne kadar mutlu olurdummm :sm_cool: Ama yaptırmazki aklına qelmez odun işte nolcak :mymeka:
Canancımm çok hoş we qüzel bir sürpriz olacak sewdiceqinee...
Bi düşündümde ertuqrulda bana böyle bi pasta yaptırsa ne kadar mutlu olurdummm :sm_cool: Ama yaptırmazki aklına qelmez odun işte nolcak :mymeka:
Oyun kahramanını napcan sen ya sana kalpli pasta yaptırsın ima ettekaydirigubbakcemile3
İyi olmaya çalışıoss işte canımm,
Güne mutlu başladım aslında huzurlu kalktımm ama sabah trafikte otobüsten inip yarım saat yürüyünce, iş yerine qelince ilk fırsatta paşamı arayıncaa we 1 saate yakın telde aqlayınca mutluluk qitti halsizlik üşüme we baş aqrıları kaldı :uhm:
Senin neyin war canımm, bak sewdiceqin qelio sewinmen lazımmm :1hug:
2011 az kaldı kimlerin tarihi belli ?
Benimki belli canım...
Ekim sonu kasım başı gibi allahım nasip kısmet ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?