- Konu Sahibi screamaway
- #29.061
fıstıklar ben geldimmmmm..ne zamandır uzun uzun duramıyordum burda..bugün burdayım akşama kadar öyle karar verdim kendi kendime.. nasılsınızz..herkes iyidir umarımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy masallah.... sen bayagı iyi bır durumdasın canımmm.. benımkide sever ama ben sevmedıgım icin o da almaz.. şimcik biz karadenizdeyizya, burada en con hamsi tutuluyor.. kocam temızlerdı ılk evlendıgımız zamanlarda ben yemezdım tabe.. o temızlerken ben bög bög ayyy.. cok kotu.. neyse zamanla alıstım bende temızlıyorum artk. ama sadece hamsi.. bıde alabalık sevıyorumm..bunların kocamın ellerınden opuyor.. baska balıga elımı surmem.. bunlara, bunları yemege alıstım kafi dimi..
Kafiiiiii tabiii daha nolsunkocam tam bi hamsi asigiiiii hamsi diye daglari delerr
Ama kizartinca eve saran kokusu 1hafta cikmiyo o yuzden annesi yapinca yolluyo onla idare ediyo garibim
![]()
fıstıklar ben geldimmmmm..ne zamandır uzun uzun duramıyordum burda..bugün burdayım akşama kadar öyle karar verdim kendi kendime.. nasılsınızz..herkes iyidir umarımm..
bu arada bende karadenizliyim RİZE![]()
evet canımmm aynı sorun bızdede var.. kızartınca her tarafı acıyorumm.. koku cıksın dıye.. dondurucuda temızlenmıs hamsılerım var.. istediği zaman cıkarıyorum aksam hazır yemek + bıde salata + bıde tursuuuuu ehuehue..
bu arada bu seferki hamsilerim kokmuyor nedense.. kokmasında zaten. bu seneki olan hamsiden memnunummm...
ahh canım ordakiler genelde marmara hamsisi oluyor sanırsam ama illa ki karadenizdende gelir.. buradakilerde cok guzel boyle buyuk buyuk..
ayyyhhhh hamsimi cok severim ama esim balik yemiyor ya kendisi dogulu ben karadenizli. gecen bizde evde annemle hamsi tava yaptik adam ayip olmasin diye tadina bakti. kendiside cigköfte yapti tek onu yedi.
ay bak canim cekti hamsiyi agzimda sulaniyorrr
hoşbuldum kuzuuucumm.bende bugün kendimi çokk iyi hissediyorum, kaç haftadır yoğunluk vardı, her hafta sonu doluydu, düğün de şahit olmaktan tut, çok sevdiğim arkadaşlarımın yeni birliktelikleri nedeni ile tanışmalar falan :) her hafta sonu bir yerdeydim :) bugün evimde keyif yapmayı düşünüyorum, yani kısacası bugün çokkk ama çokkkk huzurluyumm..ev gibisi yoookKusuuuuuuum hosgeldinnnnnnnnn ben iyiyim hamdolsunnnnn sen nasilsinnnn ozlemisim seni burda gormeyiiii ne iyi yaptinnnnn![]()
hosgeldın canımm... evet bayagı bır ara verdın sen buralara... bizler iyiz.. sen nasılsın :)))
ay ne güzel ben es durumundan dolayı karadenizliyimsen simdi neredesin rizede mi ???
Ohhhooo nerde burda sizinki gibi baliklarrrrrr cok sanslisin kuzucum sennnn burdaki hamsiler daha ayiklarken elinde parcalaniyoevet canımmm aynı sorun bızdede var.. kızartınca her tarafı acıyorumm.. koku cıksın dıye.. dondurucuda temızlenmıs hamsılerım var.. istediği zaman cıkarıyorum aksam hazır yemek + bıde salata + bıde tursuuuuu ehuehue..
bu arada bu seferki hamsilerim kokmuyor nedense.. kokmasında zaten. bu seneki olan hamsiden memnunummm...
ahh canım ordakiler genelde marmara hamsisi oluyor sanırsam ama illa ki karadenizdende gelir.. buradakilerde cok guzel boyle buyuk buyuk..
bu arada bende karadenizliyim RİZE![]()
hosgeldin kuppecigim nasilsin canim??
iyi yapmissin gel gel buyur hamsi pisirdik az önce![]()
hoşbuldum kuzuuucumm.bende bugün kendimi çokk iyi hissediyorum, kaç haftadır yoğunluk vardı, her hafta sonu doluydu, düğün de şahit olmaktan tut, çok sevdiğim arkadaşlarımın yeni birliktelikleri nedeni ile tanışmalar falan :) her hafta sonu bir yerdeydim :) bugün evimde keyif yapmayı düşünüyorum, yani kısacası bugün çokkk ama çokkkk huzurluyumm..ev gibisi yoook
iyiyimmm menbetacımmmm..hoşbuldum tatlımmm..değişiklik var mı topicimizde yeni hamilelerimiz var mı..gelişmelerden uzak kaldım![]()
Ohhhooo nerde burda sizinki gibi baliklarrrrrr cok sanslisin kuzucum sennnn burdaki hamsiler daha ayiklarken elinde parcalaniyo
Benimde ananem rize cayelilii
Nartanesi canim pardon ya canini cektirdik pazar pazar hemen konuyu degisyoruzzz ihimmmates tablon nasi gidiyo tatlim benim adet erken geldi bu ay
![]()
Kuzucum cok dogru soluyosun insanin evi gibisi yok ama bu kosturmacalarda insanin havasini degistiriyo sikintilarindan uzaklastiriyo ikiside olcakki dengeyi kuralimhoşbuldum kuzuuucumm.bende bugün kendimi çokk iyi hissediyorum, kaç haftadır yoğunluk vardı, her hafta sonu doluydu, düğün de şahit olmaktan tut, çok sevdiğim arkadaşlarımın yeni birliktelikleri nedeni ile tanışmalar falan :) her hafta sonu bir yerdeydim :) bugün evimde keyif yapmayı düşünüyorum, yani kısacası bugün çokkk ama çokkkk huzurluyumm..ev gibisi yoook
iyiyimmm menbetacımmmm..hoşbuldum tatlımmm..değişiklik var mı topicimizde yeni hamilelerimiz var mı..gelişmelerden uzak kaldım![]()
Tatlim cok dusuncelisin insalllahh birgun geliriz sizide beklerim ama yolunuz buralara duserse olurmu: birde gulum,settin kiz beni ananem vefat etti uzun senelr once 2005 de nur icinde yatsin pamugum benimmmmuzun suredır hamıle haberımız yok canım.. bırkeresevdım hamıleydı onu bılıyorsundur.. ondan sonra kımsecıkler bende dahıl hamıle kalmayı beceremedık canımm...
haklısın canımmm :)))) bırgun mısafır olun gelın bana sıze hazırlayayım onlardan.. ananene gelıncede bana ugrarsın ıkı adım yer![]()
hoşbuldum fıstığım..ohhhh bende bir karadenizli olarak hamsiye bayılırım..ama benim hamsiim, böyleee tavaada ve mısır ununa bulanmış şekilde olmalı..nar gibi kızarıyorlarr yaa..offf yani..harika![]()
senin durum nedir teyzesinin bitanesi yoldamiymis???![]()
Kuzucum cok dogru soluyosun insanin evi gibisi yok ama bu kosturmacalarda insanin havasini degistiriyo sikintilarindan uzaklastiriyo ikiside olcakki dengeyi kuralim![]()
Kuppem sana doymadan cikmam lazim alisveris yapmamiz lazim bayram icin insallah geldigimde burda olursun opuyorum seni kocamannnnnnnnnn
Tatlim cok dusuncelisin insalllahh birgun geliriz sizide beklerim ama yolunuz buralara duserse olurmu: birde gulum,settin kiz beni ananem vefat etti uzun senelr once 2005 de nur icinde yatsin pamugum benimmmm![]()