- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.081
bende 4 yıllık evliyim:)ay bende cay hastasıyım canımm.. neredeyse hergun kahvede ıcerız... sen gel ne ıstersen yaparım ben kuzum :)))))
ins canımm... bende 3 senedır evlı oluyorum bırkachafta sonra.. 2,5 yıldır ıstıyoruz.. kocacımda bır sorun yok.benımde hsg harıc tum tahlıllerım temız yumurta takıbım güzel. ıns hsg cektırıcem, temız mi değil mi ve ona gore bır yol ızlıcez..
Insaallah güzel haberlerle gelirsin
ben 5aydan beri istiyorum ama tabi benim koca öyle herzaman yanimda olamadigindan calisma günler kaciyor. biz ev bulana kadarda bu durum böyle sanirim cünkü isi uzakta gittigindede bi kac gün kaliyor orda. evde bulamadik buldukmu yanimda olacak.
sen nezamandan beri istiyorsun canim
gerci ben evlendigimden beri yani 3seneden beri iystiyorum ama meslegimden dolayi erteledik bu cocuk meselesini
benden umudunuzu kesın canımherkescikler hamıle kalır ben halen beklerım... keske dediğin gibi olsa az kaldı canım bat 1 kasımm..
bende 4 yıllık evliyim:)
maşallah hsg bende çektircektim randevu almıştım sonra korkudan gitmedim ben
ama sen çektir bir an öncede kurtul tabii inş güzel sonuş alırsın..
aaa aman ne zor iş yaa koca olmazsa olmaz yahu
sen mecbur bulduğun anda..
bende 4 yıllık evliyim canım,ilk başlarda korunduk sonra 3 yıl korunmadık ve bendede pko var
bu geçtiğimiz ocak ayında tedaviye başladım ovulasyon takibi ve klomen 5 ay o şekilde devam ettik ama sonuç negatif oldu. şimdi hiç birşey yapmıyorum korunmuyoruz işte bakalım yarın belli olacak inş..
adetim 9 gün oldu geçeli
öyle deme kuzum ee seninle battasiz biz woowww. hadi hayirlisi gogooommm
hayır canımhosgeldın canımm... evet bayagı bır ara verdın sen buralara... bizler iyiz.. sen nasılsın :)))
ay ne güzel ben es durumundan dolayı karadenizliyimsen simdi neredesin rizede mi ???
Ohhhooo nerde burda sizinki gibi baliklarrrrrr cok sanslisin kuzucum sennnn burdaki hamsiler daha ayiklarken elinde parcalaniyo
Benimde ananem rize cayelilii
hımm güzeldir oralarr
Nartanesi canim pardon ya canini cektirdik pazar pazar hemen konuyu degisyoruzzz ihimmmates tablon nasi gidiyo tatlim benim adet erken geldi bu ay
canım muhtemelen burda olurummm..sana iyi alışverişlerrr..çok çok öpüyorummm azrammm..Kuzucum cok dogru soluyosun insanin evi gibisi yok ama bu kosturmacalarda insanin havasini degistiriyo sikintilarindan uzaklastiriyo ikiside olcakki dengeyi kuralim
Kuppem sana doymadan cikmam lazim alisveris yapmamiz lazim bayram icin insallah geldigimde burda olursun opuyorum seni kocamannnnnnnnnn
kuppecim, bende canım mısır ununa bulayıp tavada altlı ustlu kızartıyorum, yanınada tavada mısır ekmegi yapıyorum onunda yanına tursu ve salata.. ohhhhhh...
kim actı bu konuyu yaaa.... benımde canım cektı... aksama yapayım dedim birden ama yemegim var....
hayır canımbende eş durumundan istanbulda yaşıyorum..
sen neredesin?
canım muhtemelen burda olurummm..sana iyi alışverişlerrr..çok çok öpüyorummm azrammm..
hiiiiii..turşuuuuuuuuuu mu?yoksaa fasulye turşusu muuuuuuuuuuu..onu bi de soğanla kavurcaksın..oy oy oy..mısır ekmeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..muhteşemmmm üçlü yan yana :) hamsi turşu mısır ekmeği.. ay ay ay iyi ki hamiş değilim
kuppecim, bende canım mısır ununa bulayıp tavada altlı ustlu kızartıyorum, yanınada tavada mısır ekmegi yapıyorum onunda yanına tursu ve salata.. ohhhhhh...
kim actı bu konuyu yaaa.... benımde canım cektı... aksama yapayım dedim birden ama yemegim var....
ayyy kuppeeee sende mi bılıyorsun tursu kavurmasını... allah ımmm... bende burada ogrendım bunu.. muhtesem lezzetler dimi.. mısır ekmegını tursu kavurmasına karıstır ve gömüll....
ayyy canım benımm.. sarılasım geldı sana simcikkk
ay canım hayırlısı.. ınsss hamılesındır... ben gıttım canım 15 gun evvelde meger regl bıttıkten sonra hıc sey yapmamak lazımmıs.. bız yapmıstık tabe. doktor cekemem ben bu sekılde dedı.. 2 gun sonra sperm gıder yumurta dollerse ben ne yapayım atayım kendımı bıryerden dedıcok seker bır kadındı ama.. o yuzden ertelendı canımm..
sen nerdesin bakım sole bana.. rizede mi merak ettım yawwww
oraya daha gidemedim yaa ama çook güzelll her yeri gibi..hımmm senın memleketıne komsuyum ben artvınde..
ayyy kuppeeee sende mi bılıyorsun tursu kavurmasını... allah ımmm... bende burada ogrendım bunu.. muhtesem lezzetler dimi.. mısır ekmegını tursu kavurmasına karıstır ve gömüll....
ayyy canım benımm.. sarılasım geldı sana simcikkk
oraya daha gidemedim yaa ama çook güzelll her yeri gibi..
sendemi karadenizlisin hee
kızlar birde ben mısır ekmeğini şeker ve tereyağıyla karıştırp kavuruyorum onu biliyonuz mu
canım ben senin o dediğini söyle yapıyorum, tereyağını koyuyosun ocağa bolca, sonra mısır ununu katıyorsun, kavuruyorsun sürekli yanmaması lazım, heryeri kızarınca, içine şekerli su katıyorsun, mısır unu helvasıııııııııııııııııııı oluyo, benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooooook ama çooooooooooook sevdiğim bir helva bu..yeme de yanında yat o kadar güzel ki
off bende ne yemek yapacağımı düşünüyordum balııkkkkk
ama şu tavada mısır ekmeğini ben neden bilmiyorum yahu :26:
ammada hamaratmışsın canım ben çok üşenirim bilmemde zaten ama yemesini iyi bilirim eheh
amaa ama ya ben gebeysem canım çektii
bitanem bilmem miiiiiii hiç..ben rizeliyim..faceden ekle bak, benim küçüklük resimlerime..yazları hep köyde olurdum ben, annemler gelmese bile babaannemle birlikte giderdim, köylü kızı olurdum..köy kıyafetleri ile resimlerim var benimmm..küçüklüğümün bir kısmı köyde geçti işte..rizenin tüm yemeklerini bilirimm ben..annemde karadeniz şivesi ile konuşur zaten..arada bende öyle konuşuyorum akrabalarımlasarıllllırızz bi gün, ben yine gelirim rizeye, o zaman hamişte olmam, bol bol gezeriz, biz de resimler paylaşırız olmaz mı
oraya daha gidemedim yaa ama çook güzelll her yeri gibi..
sendemi karadenizlisin hee
kızlar birde ben mısır ekmeğini şeker ve tereyağıyla karıştırp kavuruyorum onu biliyonuz mu
dğrudur banada öle demişlerdi hastaneden cinsel perhiz veriyorlar ama bizim burda radyomar var orda vermiyolar galiba:26:
istanbuullll her yeri altın altında biz bulamadık dahaaa
aaa hiç duymadım ben amaa :26:
bak ne değişik tatlar varmış bizim orlarda
yoksa sen mi buldun bu tarifi
ama mısır ekmeğini çok severim yoğurtla vs..
canım ben senin o dediğini söyle yapıyorum, tereyağını koyuyosun ocağa bolca, sonra mısır ununu katıyorsun, kavuruyorsun sürekli yanmaması lazım, heryeri kızarınca, içine şekerli su katıyorsun, mısır unu helvasıııııııııııııııııııı oluyo, benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooooook ama çooooooooooook sevdiğim bir helva bu..yeme de yanında yat o kadar güzel ki
hiii eklerim canım benım...
sen cok kokossun tamam mıkızma bak.. yani resimlerinden gordugum kadarıyla.. hic tahmın etmezdım senın boyle bırı olacagını... yanii birkez daha anladım insanların dıs gorunuslerıne dayanarak fıkır yurutulmeyecegını... cooook sevındım ınan yazdıklarını okuyunca.. canım benım... inss bir gun karsılasırızz..
terayagı ile karıstırıldıgını duydumda seker ile duymadım canımfarklı bisey olur herhalde...
normalde kuzineli sobalarda pişirirler fırında pişiriler mısır ekmegını ben tavada sevıyorum boyle ınce olacak.. pizza dilimi seklinde kesiyorum.. birde malzemeli yapınca cok guzel oluyor..
hamıleysen bılemıyorum tondoracımm.. o zaman hemen yapıp yollamam lazım sana
evet evet yollsanaaa
hiii eklerim canım benım...
sen cok kokossun tamam mıkızma bak.. yani resimlerinden gordugum kadarıyla.. hic tahmın etmezdım senın boyle bırı olacagını... yanii birkez daha anladım insanların dıs gorunuslerıne dayanarak fıkır yurutulmeyecegını... cooook sevındım ınan yazdıklarını okuyunca.. canım benım... inss bir gun karsılasırızz..
terayagı ile karıstırıldıgını duydumda seker ile duymadım canımfarklı bisey olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?