2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende 4 yıllık evliyim:)
maşallah hsg bende çektircektim randevu almıştım sonra korkudan gitmedim ben
ama sen çektir bir an öncede kurtul tabii inş güzel sonuş alırsın..

aaa aman ne zor iş yaa koca olmazsa olmaz yahu
sen mecbur bulduğun anda..
bende 4 yıllık evliyim canım,ilk başlarda korunduk sonra 3 yıl korunmadık ve bendede pko var
bu geçtiğimiz ocak ayında tedaviye başladım ovulasyon takibi ve klomen 5 ay o şekilde devam ettik ama sonuç negatif oldu. şimdi hiç birşey yapmıyorum korunmuyoruz işte bakalım yarın belli olacak inş..
adetim 9 gün oldu geçeli

ay canım hayırlısı.. ınsss hamılesındır... ben gıttım canım 15 gun evvelde meger regl bıttıkten sonra hıc sey yapmamak lazımmıs.. bız yapmıstık tabe. doktor cekemem ben bu sekılde dedı.. 2 gun sonra sperm gıder yumurta dollerse ben ne yapayım atayım kendımı bıryerden dedı cok seker bır kadındı ama.. o yuzden ertelendı canımm..

sen nerdesin bakım sole bana.. rizede mi merak ettım yawwww

hosgeldın canımm... evet bayagı bır ara verdın sen buralara... bizler iyiz.. sen nasılsın :)))

ay ne güzel ben es durumundan dolayı karadenizliyim sen simdi neredesin rizede mi ???
hayır canım bende eş durumundan istanbulda yaşıyorum..
sen neredesin?

canım muhtemelen burda olurummm..sana iyi alışverişlerrr..çok çok öpüyorummm azrammm..

hiiiiii..turşuuuuuuuuuu mu?yoksaa fasulye turşusu muuuuuuuuuuu..onu bi de soğanla kavurcaksın..oy oy oy..mısır ekmeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..muhteşemmmm üçlü yan yana :) hamsi turşu mısır ekmeği.. ay ay ay iyi ki hamiş değilim

ayyy kuppeeee sende mi bılıyorsun tursu kavurmasını... allah ımmm... bende burada ogrendım bunu.. muhtesem lezzetler dimi.. mısır ekmegını tursu kavurmasına karıstır ve gömüll....

ayyy canım benımm.. sarılasım geldı sana simcikkk

off bende ne yemek yapacağımı düşünüyordum balııkkkkk
ama şu tavada mısır ekmeğini ben neden bilmiyorum yahu :26:
ammada hamaratmışsın canım ben çok üşenirim bilmemde zaten ama yemesini iyi bilirim eheh
amaa ama ya ben gebeysem canım çektii

bitanem bilmem miiiiiii hiç..ben rizeliyim..faceden ekle bak, benim küçüklük resimlerime..yazları hep köyde olurdum ben, annemler gelmese bile babaannemle birlikte giderdim, köylü kızı olurdum..köy kıyafetleri ile resimlerim var benimmm..küçüklüğümün bir kısmı köyde geçti işte..rizenin tüm yemeklerini bilirimm ben..annemde karadeniz şivesi ile konuşur zaten..arada bende öyle konuşuyorum akrabalarımla sarıllllırızz bi gün, ben yine gelirim rizeye, o zaman hamişte olmam, bol bol gezeriz, biz de resimler paylaşırız olmaz mı

dğrudur banada öle demişlerdi hastaneden cinsel perhiz veriyorlar ama bizim burda radyomar var orda vermiyolar galiba:26:
istanbuullll her yeri altın altında biz bulamadık dahaaa

hımmm senın memleketıne komsuyum ben artvınde..
oraya daha gidemedim yaa ama çook güzelll her yeri gibi..

sendemi karadenizlisin hee
kızlar birde ben mısır ekmeğini şeker ve tereyağıyla karıştırp kavuruyorum onu biliyonuz mu

kızlar birde ben mısır ekmeğini şeker ve tereyağıyla karıştırp kavuruyorum onu biliyonuz mu

canım ben senin o dediğini söyle yapıyorum, tereyağını koyuyosun ocağa bolca, sonra mısır ununu katıyorsun, kavuruyorsun sürekli yanmaması lazım, heryeri kızarınca, içine şekerli su katıyorsun, mısır unu helvasıııııııııııııııııııı oluyo, benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooooook ama çooooooooooook sevdiğim bir helva bu..yeme de yanında yat o kadar güzel ki

aaa hiç duymadım ben amaa :26:
bak ne değişik tatlar varmış bizim orlarda
yoksa sen mi buldun bu tarifi
ama mısır ekmeğini çok severim yoğurtla vs..

normalde kuzineli sobalarda pişirirler fırında pişiriler mısır ekmegını ben tavada sevıyorum boyle ınce olacak.. pizza dilimi seklinde kesiyorum.. birde malzemeli yapınca cok guzel oluyor..

hamıleysen bılemıyorum tondoracımm.. o zaman hemen yapıp yollamam lazım sana

hiii eklerim canım benım...

sen cok kokossun tamam mı kızma bak.. yani resimlerinden gordugum kadarıyla.. hic tahmın etmezdım senın boyle bırı olacagını... yanii birkez daha anladım insanların dıs gorunuslerıne dayanarak fıkır yurutulmeyecegını... cooook sevındım ınan yazdıklarını okuyunca.. canım benım... inss bir gun karsılasırızz..

terayagı ile karıstırıldıgını duydumda seker ile duymadım canım farklı bisey olur herhalde...

Son düzenleme:
dğrudur banada öle demişlerdi hastaneden cinsel perhiz veriyorlar ama bizim burda radyomar var orda vermiyolar galiba:26:
istanbuullll her yeri altın altında biz bulamadık dahaaa

hımmm ist ne güzel canım yaa. ben hsg cektırmek ıcın rizeye gidiyorumm.. ordada eksiksiz cekebilen ozel sar var. oraya gidiyorum canım..

aaa hiç duymadım ben amaa :26:
bak ne değişik tatlar varmış bizim orlarda
yoksa sen mi buldun bu tarifi
ama mısır ekmeğini çok severim yoğurtla vs..

yok canım ben bulmadım, biz çamlıhemşinliyiz ve orda sürekli yapılır bu, yöresel bir tatlı yani..mısır unu helvası adı işte..denemeni tavsiye ederim, çokkkk lezzetli oluyor..misafirlerimde çok beğenir..lezziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

ayyy bunu denemem lazım... hic duymadımm...

tondora mıhlamayı duydun mu canım?? onada bayılırım benn.. kimi yerler kuymak diyormus ama ben mıhlama dıyorumm.. ve severekten yapıyorumm... ohhhhh mis gibi yemekler havada ucusuyor

yok yok kızmıyorum ya kokos değilim aslında ben, ama fotolar hep tatilde falan çekildiği için kokoş gibi duruyo olabilirim, şuan yanımda olsan, hala eşofmanlarımla oturuyorum, üstümdeki esofman ise eşiminn bide sen bakma fotolarda öyle durduğuma..aslında hiç öyle değilim yani

yaa herkes sevmez heralde ..
normalde minzi ve tereyağıyla karıştırılır yani çumur derlerdaa bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…