2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayım şekercim :KK55:

Ya kızlar siz öğlen ne yemek yiyorsunuz? Ben çalışıyorum ve bizim burda yemek çıkmıyor:KK5: Napcam ne yicem bilemiyorum. Hergün salata yiyorum ya :KK25:

aaa canım dikkat et ev yemekleri yapan biyer bulsan iyi olur.
Allahtan bizim işyerinde yemeklerimiz güzel çıkıyor güzel derken dengeli yemekler veriyorlar.

selam kızlar ben geldiii:) tathlillerimi verdim geldim yarın kan sonucu çıkacak p.tesi de idrar...normalde bu akşam kalp atışı için gidecektik ama eşimin çalışma düzeni değişti yarın öğlen gideceğiz....birdfe kızlar bende feci bel ağrısı var sol tarafımda ve bacağımda...birde akıntı oluyo bembeyaz bi şekilde sıvı..neden ki sizde varmı böyle bişii...:KK50::KK49:

canım ben internetten okudum ve uzman tv diye bir site varya orada bazı hamilelerde bel ağrısı olur kesinlikle korkmayın diyordu akıntıda çok normal sakın endişelenme.

aaa canım dikkat et ev yemekleri yapan biyer bulsan iyi olur.
Allahtan bizim işyerinde yemeklerimiz güzel çıkıyor güzel derken dengeli yemekler veriyorlar.

Ne kadar güzel ya. Bende evden getireceğim artık. Makarna, pilav ne bulursam. :KK5:

arina yakınlarda lokanta falan yokmu canım
şimdi bizlerin iyi beslenmesi lazım ..

Canım var; ama hergün dışardan da yemek istemiyorum. Temiz midir pismidir.:KK31:

kızlar şu dönemde beslenmemize dikkat etmemiz çok önemliymiş doktor öyle söyledi en az haftada bir gün balık yiyin ama civa oranı düşük balık yani küçük balık tercih edin dedi benim favorim hamsi.
birde omega3 bakımından zengin ceviz hergün bir avuç kadar yenmesi lazım. kesinlikle bu mevsimde salatalık ve domates tüketmeyin olabildiği kadar şu 3 ayda organik beslenmeye çalış dedi doktor hormonlu hiçbirşey yeme cep telefonuyla uzun süre konuşmayın telefonu cebinizde taşımayında dedi dikkatli olmakta fayda var.

slm 2011 in engüzel anne adayları:KK71::KK71::KK71::KK71:
nasılsınız bakalım

defnecim dr a bulantı için gitsenbile bişey yapamıyolar metpamid veriyo onu da içemiyosun fetusa zararı var diye biliyorum tuzlu kraker leblebi falan ye

oranje akıntı bendede var dr bana fitil verdi gyno lomexin diye ilk gebeliğimdede kullanmıştım akıntı falan kalmadı şimdi yine kullanıyorum tatlım dr a danış muhakak verir zaten

bulantı istifra dışında maşallah bütün bebişlerimiz iyi :nazar::nazar::nazar:

bu arada su içen arkadaşlar maşallah ben suyu görünce bi tuhaf oluyorum ya ölüyom susuzluktan:97::97::97:

kızlar bebek beslenemiyo diye üzülmeyin bebiş sizdeki bütün kalsiyumu demiri zaten alıyo yiyemediğiniz şeyleri çok zorlamayın

bu arada yemek pişirebiliyo musunuz?ben hç yemek kokusuna dayanamıyorum zaten yyemyorumda:KK14::KK14::KK14:

kızlar şu dönemde beslenmemize dikkat etmemiz çok önemliymiş doktor öyle söyledi en az haftada bir gün balık yiyin ama civa oranı düşük balık yani küçük balık tercih edin dedi benim favorim hamsi.
birde omega3 bakımından zengin ceviz hergün bir avuç kadar yenmesi lazım. kesinlikle bu mevsimde salatalık ve domates tüketmeyin olabildiği kadar şu 3 ayda organik beslenmeye çalış dedi doktor hormonlu hiçbirşey yeme cep telefonuyla uzun süre konuşmayın telefonu cebinizde taşımayında dedi dikkatli olmakta fayda var.

Ya ben domates ve salatalık çok severim. :KK25::KK25: Yemeyeyim olmazsa. :KK31:

Haftada 2 gün balık dedi benim doktorda. Somon öneriyor benimkiside.
Kabızlık olacağı için hamilelik döneminde, bakliyat tüket dedi. Kuru fasulye, nohut gibi..
Kırmızı ete fazla yüklenme, çok önermiyorum dedi. Genelde tavuk veya balık ye dedi.

Tavuk çok tüketiyorum ben. Ayrıca bulgur piavını da çok öenriyorlar.

Ceviz, fındık, badem yiyorum hergün; fazla aşırıya kaçmamak şartıyla tabii.

Bol bol meyve yiyorum. Mandalina, armut, muz, elma...

Valla şimdilik aklıma bunlar geldi.

Yalnız yumurta yemede zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim. Adı bile içimi bulandırıyor.:KK25::KK25:

canım ben internetten okudum ve uzman tv diye bir site varya orada bazı hamilelerde bel ağrısı olur kesinlikle korkmayın diyordu akıntıda çok normal sakın endişelenme.

teşekkürler canım...artık dayanıcaz acısıyla tatlısıyla alalımda sağlıklıca kucağımıza....birde kızlar doktorumu değiştirdim...acıbadem e randevu aldım yarın 14,30 da:)):21:bakalım inşallah ordaki doktordan memnun kalırım bayan bi doktor...:KK49::nazar:

Ya kızlar siz öğlen ne yemek yiyorsunuz? Ben çalışıyorum ve bizim burda yemek çıkmıyor:KK5: Napcam ne yicem bilemiyorum. Hergün salata yiyorum ya :KK25:
canım ya senin işin zor valla ALLAH kolaylık versin arinacım...hergün dışarda yemek zor iş...tek salatayla olmaz..beslenmene dikkat et tatlım...:nazar::KK56:

evet canım doğru söylüyorsun...faydalı bilgi bunlar..paylaşımın için teşekkürler fatmanurcum..:nazar::KK16:

arinacım nasılsın bakiim
sana tavsye tost ve taze sıkılmı portakal suyu hem kalsiyum bakımından zengn hemde mideyi çok fazla bulandırmıyo şekerciim:KK34::KK34::KK34:

nasılsınız bakalım

defnecim dr a bulantı için gitsenbile bişey yapamıyolar metpamid veriyo onu da içemiyosun fetusa zararı var diye biliyorum tuzlu kraker leblebi falan ye

oranje akıntı bendede var dr bana fitil verdi gyno lomexin diye ilk gebeliğimdede kullanmıştım akıntı falan kalmadı şimdi yine kullanıyorum tatlım dr a danış muhakak verir zaten

bu arada su içen arkadaşlar maşallah ben suyu görünce bi tuhaf oluyorum ya ölüyom susuzluktan:97::97::97:

kızlar bebek beslenemiyo diye üzülmeyin bebiş sizdeki bütün kalsiyumu demiri zaten alıyo yiyemediğiniz şeyleri çok zorlamayın

bu arada yemek pişirebiliyo musunuz?ben hç yemek kokusuna dayanamıyorum zaten yyemyorumda:KK14::KK14::KK14:

Hoşgeldin canım. Ben kendi adıma iyiyim. Sadece açım :KK1: Doyamıyorum bir türlü :76:

Bende ilk 3 ay o kadar önemli değil, özellikle son 3 ay önemli diye biliyorum; ama ister istemez tedirgin oluyor insan haliyle.:KK31:

Yemek pişiriyorum canım ben; ama kokusuyla doyuyorum. Yediklerimden zevk alamıyorum. Sanki ağzımın tadı yok:KK19:

Ya ben domates ve salatalık çok severim. :KK25::KK25: Yemeyeyim olmazsa. :KK31:

Haftada 2 gün balık dedi benim doktorda. Somon öneriyor benimkiside.
Kabızlık olacağı için hamilelik döneminde, bakliyat tüket dedi. Kuru fasulye, nohut gibi..
Kırmızı ete fazla yüklenme, çok önermiyorum dedi. Genelde tavuk veya balık ye dedi.

Tavuk çok tüketiyorum ben. Ayrıca bulgur piavını da çok öenriyorlar.

Ceviz, fındık, badem yiyorum hergün; fazla aşırıya kaçmamak şartıyla tabii.

Bol bol meyve yiyorum. Mandalina, armut, muz, elma...

Valla şimdilik aklıma bunlar geldi.

Yalnız yumurta yemede zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim. Adı bile içimi bulandırıyor.:KK25::KK25:
ah canım ya..bende aynı dertten muzdaribim..yumurta midemi çok bulandırıyor..ne yapcaz bilmiyorum valla...bugün sabah yiyemedim valla..:nazar::KK16:
teşekkürler canım...artık dayanıcaz acısıyla tatlısıyla alalımda sağlıklıca kucağımıza....birde kızlar doktorumu değiştirdim...acıbadem e randevu aldım yarın 14,30 da:)):21:bakalım inşallah ordaki doktordan memnun kalırım bayan bi doktor...:KK49::nazar:
senin için hayırlısı olsun canım...:nazar::13:

arinacım nasılsın bakiim
sana tavsye tost ve taze sıkılmı portakal suyu hem kalsiyum bakımından zengn hemde mideyi çok fazla bulandırmıyo şekerciim:KK34::KK34::KK34:

İyiyim şekercim. Sende iyisindir umarım:KK16:

Tost yarın sabah yapacağım muhakkak. Öğle yemeğine de bulgur pilavı yapayım diyorum. Yanına da yoğryt. O beni idare eder:21:

meyve suyu o kadar çok içtim ki, inan artık içerken fenalık geçiriyorum. Eşim hergün sıkıyor karışık karışık.

Bu arada havuç suyu falan çok tüketiyorum. :KK49:

nasılsınız bakalım

hg canım..nasılsın tatlım?:nazar::KK16:

ah canım ya..bende aynı dertten muzdaribim..yumurta midemi çok bulandırıyor..ne yapcaz bilmiyorum valla...bugün sabah yiyemedim valla..:nazar::KK16:

senin için hayırlısı olsun canım...:nazar::13:

Aynıyız demek li, geçen eşim yaptı kahvaltıda zor yedim. Kokusunu duymayayım diye bütün yutacaktım nerdeyse :KK1::KK1:

Ben dün söylemesi ayıp menemen gibi yaptıkta öyle tükettim. napiim hiç yoktan iyidir. :KK15:

hayırlısı olsun tatlım. Umarım memnun kalırsın.

canım ya senin işin zor valla ALLAH kolaylık versin arinacım...hergün dışarda yemek zor iş...tek salatayla olmaz..beslenmene dikkat et tatlım...:nazar::KK56:

evet canım doğru söylüyorsun...faydalı bilgi bunlar..paylaşımın için teşekkürler fatmanurcum..:nazar::KK16:

Aynen birtanem. Bakalım yarın itibariyle birşeyler yapacağım.:KK16:

Hoşgeldin canım. Ben kendi adıma iyiyim. Sadece açım :KK1: Doyamıyorum bir türlü :76:

Bende ilk 3 ay o kadar önemli değil, özellikle son 3 ay önemli diye biliyorum; ama ister istemez tedirgin oluyor insan haliyle.:KK31:Yemek pişiriyorum canım ben; ama kokusuyla doyuyorum. Yediklerimden zevk alamıyorum. Sanki ağzımın tadı yok:KK19:

hb şekercim evet canım aynen öle 6.aydan snr zaten bebek iice kilo almaya başlıyo tabi sende ozaman alıyosun kiloları malesef :21::21:

İyiyim şekercim. Sende iyisindir umarım:KK16:

Tost yarın sabah yapacağım muhakkak. Öğle yemeğine de bulgur pilavı yapayım diyorum. Yanına da yoğryt. O beni idare eder:21:

meyve suyu o kadar çok içtim ki, inan artık içerken fenalık geçiriyorum. Eşim hergün sıkıyor karışık karışık.

Bu arada havuç suyu falan çok tüketiyorum. :KK49:

ay canım ya valla beni de imrendirdin...yarın sabah bende tost yapayım...akşamada taze fasulye ve bulgur pilavı yapayım...eşimde çok seviyor bulguru hem..yoğurtlayıp yiyoruz...nefis oluyor..iştah açıcı hem...havuç bende yiyorum..suyu değilde öyle soyup yiyorum havucu...:nazar::KK56::KK56:

X