2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:KK3:
Allah iyiliğini versin melike .. :KK60:
kız insanın parmakları acır artık baksana benim nerdeyse
yarı yıl olacak 1000 bile değil :KK9: valla bence kk da rekor
site adminleri seni ücretsiz pro yapmaları lazım
aman nazar değmesin dielim :nazar:
iyi ol hep yaz :126: :KK54:

kızlar nette az bişilere baktım şimdi bebeklerimizin gözleri
varmış ama kapalıymış .. bu arada göbek çıplak iken gözle 16 . haftada
belli oluyormuş 20. haftada kıyafet varkende belli oluyormuş
hafta hafta ayrıntılara bakıyorum şimdi

güzel düşüncelerin için cok saol bitanem benimmmmmmmmmm:KK48: :KK69:

canım lcw de 40 milyondu ve ben van ilindeyim yani burda varsa sizin oluunuz yerlerde neler vardır
yerini bulmak lazım canım...alırız inşallah...40tl uygunmuş gerçekten...:nazar::KK49:
:KK66::KK66::KK66::KK66:

Azra'nın dediği gibi bizim için şu erken dönemde LCW daha iyi gibi hem fiyat açısından. Zaten 3 aydan sonra şişmeye başlıcaz inşallah Allah nasip ederse. :KK49:
amin bitanem inşallah...sağlıkla gelsin bebişlerimiz hayırlısıyla...:KK49: böyle olmak çok güzel bir duygu...:nazar::nazar::emir_bebek:
hiç heyecanlanma görürsün cnm ama çok güzel bi duygu gerçekten
inşallah bitanem..duanızı eksik etmeyin dostlarım...:nazar::KK16:
Bende kaçar kızlar görüşürüz gene öptüm :92:
güle güle rainocum...yine gel canım..özletme kendini...:KK16:
inşallah canımmm valla benim tam 6.haftada başladı işte. anneme sordum onun hep adet olacağı gün başlamış. ben yine 2 hafta rahattım :)

sağol canımmmm denerim tabi ki

bende de aynısı var canım. Allah kolaylık versin. keseyide görürsün bence. benim 5.haftada görmüştü doktorum.

leylacımmmm inş sende keseyi görüceksin kuşummm dualarım seninle.

buarada bende de göbek yok hiç ama belim genişledi sanki. pantolonlar sıkıştırıyor karnımı. bende bol pantolon almayı düşünüyorum. pantolonun izi çıkıyo resmen karnımda :)))
Allah razı olsun defnem benim...duaların için kocaman aminnnnnnnnn diyorum bitanem...:nazar::KK16::KK16:

neyse güzller bende kacar kalkayım hazırlanayım kocişimi uyandırayım doktor beyimize gidelim bakalummm öptüm hepicinizii saglıcakla kalın kuzularrrr:KK19: :KK19:

kızlar öğle arası ben çıkıyorum...acıktım valla o kadar atıştırmama rağmen...fındığım obur olacak anlaşılan...annesinin midesi hiç boş kalmasın istiyor...hepinizi öpüyorum tatlı yanaklarınızdan..öğleden sonra görüşmek dileğişle...byyyyyy :nazar::nazar::KK19::KK16::KK16:

haklısın melikecim heryerde herşey giyilmiyor maaleseff.....:KK43:((
kızlar benim karnım çok acıktı bişieyler yemem lazım sonra biraz uzanayım yine gelirim inşalllah.... öptüm sizi şimdilik... bye bye...

neyse güzller bende kacar kalkayım hazırlanayım kocişimi uyandırayım doktor beyimize gidelim bakalummm öptüm hepicinizii saglıcakla kalın kuzularrrr:KK19: :KK19:

Görüşürüz canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :KK3:

kızlar öğle arası ben çıkıyorum...acıktım valla o kadar atıştırmama rağmen...fındığım obur olacak anlaşılan...annesinin midesi hiç boş kalmasın istiyor...hepinizi öpüyorum tatlı yanaklarınızdan..öğleden sonra görüşmek dileğişle...byyyyyy :nazar::nazar::KK19::KK16::KK16:

Görüşrüüz canım. Afiyet olsun. :KK3:

kızlar benim karnım çok acıktı bişieyler yemem lazım sonra biraz uzanayım yine gelirim inşalllah.... öptüm sizi şimdilik... bye bye...

Görüşrüüz canım. Kendine dikkat et.:21:

Kızlar bende kaçtım. Yemek yiyeyim:KK3:

güzel haberlerini bekliyoruz

herkese afiyet olsun bende gidiyorum ... öğle paydosu

herkes yemeğe gitmiş ne güzel afiyet olsun hepinize canlarım. bende gittim ama midem çok fena geri döndüm hemen. zorla 1 dilim ekmek yedim şimdi. inş geçer şu bulantılar valla ne zormuş bukadar tahmin etmezdim

slm kızlar...huri37 canım beni listeye iki kez yanlışlıkla yazmışsınız sanırım...19 sıradaki leylayı silebilirsin canım...leyla_21 kalacak...teşekkürler....:KK19:

selam kızlar ben geldiii:) tathlillerimi verdim geldim yarın kan sonucu çıkacak p.tesi de idrar...normalde bu akşam kalp atışı için gidecektik ama eşimin çalışma düzeni değişti yarın öğlen gideceğiz....birdfe kızlar bende feci bel ağrısı var sol tarafımda ve bacağımda...birde akıntı oluyo bembeyaz bi şekilde sıvı..neden ki sizde varmı böyle bişii...:KK50::KK49:

selam kızlar ben geldiii:) tathlillerimi verdim geldim yarın kan sonucu çıkacak p.tesi de idrar...normalde bu akşam kalp atışı için gidecektik ama eşimin çalışma düzeni değişti yarın öğlen gideceğiz....birdfe kızlar bende feci bel ağrısı var sol tarafımda ve bacağımda...birde akıntı oluyo bembeyaz bi şekilde sıvı..neden ki sizde varmı böyle bişii...:KK50::KK49:

hg canım...kendini üşüttünmü acaba oranjecim...üşütme kaynaklıdır büyük ihtimal..kendine dikkat et...:KK16:

ay uzuldum simdi sizlere bende ne mide bulantisi ne aserme var annem hamile degilsine cikardi olayi:KK52: insallah boyle devam eder:nazar: sizlerinde en kisa zamanda gecer umarim zordur oyle yasamak

Son düzenleme:
ay uzuldum simdi sizlere bende ne mide bulantisi ne aserme var annem hamile degilsine cikardi olayi:KK52: insallah boyle devam eder:nazar: sizlerinde en kisa zamanda gecer umarim zordur oyle yasamak

aramıza hg canım...evet bulantı oluyor ne yapcan anne olmak kolay değil...sen biraz daha şanslısın canım..başlarda bendede yoktu ama zamanla peydah oluyor..kaç haftalık hamilesin festancım?:KK19:

Hoşgeldin canım. Hamilelikte olan şeyler bunlar. Benimde ara ara beyaz sıvım geliyor.:KK17:

X