Marka önemli değil canım mümkünse vucudunuzun her yerine yayın yağı hiç aklınıza bile gelmeyecek yer çatlayabilir. Islak vucuda yaymak daha kolaydır biliyorsunuzdur kesin ama yine de hatırlatayım dedim he birde bol bol su için kızlar su içmeyenlerin vucudu daha çok çatlar ona göre esnekliğini su verir vucudun.
johanson baby doğru yazmışımdır umarım :) sadece göğüslere kullanıyorum
resmen dudaklarim kuruyo cok susuyorum cay iciyorum kessin diye kesmiyo:) sorun icmek degilde wc den cikamiyosun ikide bir git gel:)
normalde az yiyordum bende simdi aclikdan zafiyet geciriyormus gibi oluyorum bakalim bu belirtilere gore neyimiz olacak belki cinsiyetle alakalidir:)
Benim çok değil; ama yavaş yavaş başladı. Bak bunu buldum netten, genelde yağlanıyormuş zaten cildimiz. Birde saçım çok dökülüyor benim
HAMİLELİKTE SİVİLCELER: Gebelikte özellikle 8. haftadan itibaren değişen hormonal ortam bazı anne adaylarında önceden varolan sivilcelerin artmasına ya da ilk defa gebelik döneminde sivilcelerin ortaya çıkmasına neden olur. Ender durumlarda ise varolan sivilcelerde azalma görülür. Yüz cildi temiz ve kuru tutulmalıdır. Sivilceler kozmetik sorunlar yarattığında doktor önerisine göre topikal (bölgesel) ilaçlar kullanılabilir (dikkat: izotretinoin içerikli "sivilce ilaçlarının" doğumsal anomalilere neden olduğu kanıtlanmıştır. Bu yüzden gebelik döneminde sivilceleriniz için ilaç kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız!).
canım teşekkürler verdiğin bilgiler için tabi bu gıdaları zamana göre uydurun arkadaşlar kesinlikle konserve, konsantre yasak yazın çıkanları yazın, kışın çıkanları kışın yemeye özen gösterin he canınız çekerse tatmak suretiyle tadın ama diğer türlü yasak zaten yeterince suni besleniyoruz.
kızlar bir de benim inanılmaz sivilcem çıktı yüzüm gözüm kıpkırmızı sivilce içinde sizin de öyle mi???? insan içine çıkmaya utanıyorum bir de henüz hamile olduğumu ailelerden başka bilen de yok gören ne bu halin diye soruyor ne yalan atcağımı şaşırdım walla:)))
canım çok fazla çay içmemeye çalış çay kahve zararlı biliyorsun bebeğe... günde 1 fincan da fazla çayı önermiyo dr lar.... onu da mümkün olduğunca açık içmeye çalış... wc sorunu bende de var ya hele geceleri en az 3 kez kalkıyorum:)))
benim de aksine dökülmesi azaldı biliyomusun hatta hiç yağlanmayan saçlarım her gün yağlanıyor artık...
tugcal bende de gecen hafta cok oldu hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmiziydi talk pudrasi ve gul suyunu karistirip maske yaptim 10 dk bekleyip ilik suyla yikadim kuruttu uygun goruyosan dene bakalim limon ve talk pudrasida ayni etkiyi gosteriyo
aynen canim benimde acayip sivilce cikti özellikle cenemde, bende kimseye söylemedim henüz, benim ilk gebeligimde kalp atisi yoktu ben 3 aylikken gittim doktora kalp atisi yoktu,ama bebek belirgindi, kürtaj olmalisin demisti ama ben bekledim, sonra düsük oldu, o yüzden bu kez kimseye söylemek istemiyorum, iyice tehlikleli zamani gecene kadar kimse duymasin diyorum bakalimm.. cünkü ben bile hala inanamiyorum.....
slm canlar ben geldimmmm ....
bugün doktordaydık teyzeleri rabbime şükürler olsunki keseyi gördük kalp atsını alltan muyane ederim duyarız dedi de hiç gerek yok iki hafta sonra gel o zaman dinleriz dedi hee bide ikiz olabilir mi olabilir dedi şaşırdım kaldım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim saglıcakla gelsin inşallah bebişlerimizzzz
canım gözün aydın çok sevindim
için rahatlamıştır bide bakıosun dr.un dediği gibi ikiz oluolar
bende şimdi geldim dr.dan usg ye göre 5+5 görünüo
geç döllenme dedi
bebeği besleyen yolk sac oluşmuş bu ii bişi dedi
geçenki hamileliğimde onu bile görememiştik
haftaya pzrtsi tekrar gidicem o zaman inş. kalp atışlarını duyarız dedi
Yengeç bebeği
Su grubundan olan Yengeç bebeği, diğer birçok bebekten daha duygusaldır. Onu tek kelimeyle özetlemek gerekirse "gözyaşları" yeterli olacaktır. Tıpkı Ay gibi, ruh hali günden güne değişen bir bebektir. Aşırı hassaslığı bazen kırılganlığa dönüşebileceğinden iç dünyasını ifade edebilmesine daima fırsat verilmelidir. Ebeveynlerini ve kardeşlerini çok sever. Her zaman korunmak ve sevdiklerini korumak ister. Sevgisini ve duygularını ifade edemediğinde ya kızgınlıkla tepki verir ya da içe dönüp küser. Ayrıca değişiklikten hiç hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerken, bir anda ağlamaya başlayabilir ve bunun tam tersi de söz konusu olabilir. Yine de ona sevgiyle yaklaşarak gönlünü çok kolay alabilirsiniz. Bu bebekler sürekli kendilerini güvende hissetme ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne-babalarının yanından ayrılmak istemezler.
Yengeç bebeği biraz fazla ağlıyor olabilir. Onu susturmak için tek yapmanız gereken kucağınıza almak ve sevmektir. Yengeç bebeği kendini her zaman güvende hissetmek ister ve evdeki kötü titreşimleri ufacık bile olsa hemen hisseder. Bu yüzden de Yengeç bebeğinin ebeveynleri, onun önünde tartışmaktan kaçınmalıdırlar. Aile ve şefkat Yengeç bebeği için en önemli konulardır. Yengeç, annelik burcu olduğundan ebeveynler şefkat, aile ve duygusal gel-gitlere dikkat etmeliler. Yengeç bebeğinin hem iyi hem de kötü anılarını büyüdüğü zaman rahatlıkla hatırlayabildiğini unutmayın. Bu çocuk markette 2 dakikalığına kaybolsa bile, bunu ebeveyninin kendisini reddettiğinin kanıtı olarak kabul edecek ve ömür boyu hatırlayacaktır. Bu sebeple, özellikle de aile içinde bu bebeğin kendini tamamıyla güvende hissetmesi gerekir. Yengeç bebeği için aile, her zaman arkadaşlardan önce gelir. Ayrıca boğazına düşkün olan Yengeç bebeği beğenmediği yemekler piştiği zaman ortalığı birbirine katmak konusunda da ustadır. O yüzden ebeveynin ne pişirdiğine dikkat etmesi gerekebilir. Göğüs kafesi, memeler ve mide Yengeç burcunun en hassas bölgeleridir. Dolayısıyla bebeğiniz sık sık hazımsızlık sorunları yaşayabilir. Ayrıca bebeğinizde gastrit ve bağırsak iltihapları da görülebilir. Duygusal tatminsizlik aşırı yeme isteği olarak ortaya çıkabileceğinden beslenmesine dikkat etmelisiniz.
ben de farklı bir paylaşımda bulunayım dedim... ben balık burcuyum inşallah bebeğimiz de yengeç olacak eşim şimdiden kara kara düşünüyor evde iki sulugözle ben naparım diye:)))
geç döllenme dedi
geç döllenme dedi
geç döllenme dedi
kızlar çıkıp yemek hazırlamam lazım... çok memnun oldum sizleri tanıdığım için... yine görüşürüz inşallah... kendinize ve bebelerinize iyi bakın....
Yengeç bebeği
Su grubundan olan Yengeç bebeği, diğer birçok bebekten daha duygusaldır. Onu tek kelimeyle özetlemek gerekirse "gözyaşları" yeterli olacaktır. Tıpkı Ay gibi, ruh hali günden güne değişen bir bebektir. Aşırı hassaslığı bazen kırılganlığa dönüşebileceğinden iç dünyasını ifade edebilmesine daima fırsat verilmelidir. Ebeveynlerini ve kardeşlerini çok sever. Her zaman korunmak ve sevdiklerini korumak ister. Sevgisini ve duygularını ifade edemediğinde ya kızgınlıkla tepki verir ya da içe dönüp küser. Ayrıca değişiklikten hiç hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerken, bir anda ağlamaya başlayabilir ve bunun tam tersi de söz konusu olabilir. Yine de ona sevgiyle yaklaşarak gönlünü çok kolay alabilirsiniz. Bu bebekler sürekli kendilerini güvende hissetme ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne-babalarının yanından ayrılmak istemezler.
Yengeç bebeği biraz fazla ağlıyor olabilir. Onu susturmak için tek yapmanız gereken kucağınıza almak ve sevmektir. Yengeç bebeği kendini her zaman güvende hissetmek ister ve evdeki kötü titreşimleri ufacık bile olsa hemen hisseder. Bu yüzden de Yengeç bebeğinin ebeveynleri, onun önünde tartışmaktan kaçınmalıdırlar. Aile ve şefkat Yengeç bebeği için en önemli konulardır. Yengeç, annelik burcu olduğundan ebeveynler şefkat, aile ve duygusal gel-gitlere dikkat etmeliler. Yengeç bebeğinin hem iyi hem de kötü anılarını büyüdüğü zaman rahatlıkla hatırlayabildiğini unutmayın. Bu çocuk markette 2 dakikalığına kaybolsa bile, bunu ebeveyninin kendisini reddettiğinin kanıtı olarak kabul edecek ve ömür boyu hatırlayacaktır. Bu sebeple, özellikle de aile içinde bu bebeğin kendini tamamıyla güvende hissetmesi gerekir. Yengeç bebeği için aile, her zaman arkadaşlardan önce gelir. Ayrıca boğazına düşkün olan Yengeç bebeği beğenmediği yemekler piştiği zaman ortalığı birbirine katmak konusunda da ustadır. O yüzden ebeveynin ne pişirdiğine dikkat etmesi gerekebilir. Göğüs kafesi, memeler ve mide Yengeç burcunun en hassas bölgeleridir. Dolayısıyla bebeğiniz sık sık hazımsızlık sorunları yaşayabilir. Ayrıca bebeğinizde gastrit ve bağırsak iltihapları da görülebilir. Duygusal tatminsizlik aşırı yeme isteği olarak ortaya çıkabileceğinden beslenmesine dikkat etmelisiniz.
ben de farklı bir paylaşımda bulunayım dedim... ben balık burcuyum inşallah bebeğimiz de yengeç olacak eşim şimdiden kara kara düşünüyor evde iki sulugözle ben naparım diye:)))