mrb cnm düzelttim ayarı
Canım seni buldum ama arkadaşlık isteği gönderemiyorum, ayarlarını kontrol eder misin?
Kızlar eklenmek isteyen olursa lütfen profil resmini yazsın, bir de ayarlarını kontrol etsin. Kişiyi bulsak bile istek yollayamıyoruz kapalı olduğu için
ALLAH ALLAH ya herkes neden facede...ben girmeyi düşünmüyorum çünkü facem eşimle ortak benim ama bu gidişle sahte bi face alıcam ha...
yahu gelin arkadaşlar artık gazlardan bahsedelim uykusuzluktan ...
Freemary cim, senden buradan da özür dileyeyim :))) Faceden mesajla açıkladım canımcanım merhaba,evet hamilelik döneminde yetişemediğimiz sayfalar artık ilerlemiyor neden bi anda faceye transfer olundu ben de anlamadım
ben de kızımın adına aldım madem ben de gideyim diye ama bulamadılar sonunda çağla arkadaşımız beni ekle dedi onu ekledim ama bu seferde grup daveti gelmedi 2haftadır üye olmaya çalışıyorum anlayacağın
senin bebiş kaç aylık oldu canım gaz sancıları devam ediyor mu?
bizde facesi olmayanlar topiğinde yazışalım canım oraya gel..hem az kişi daha samimi olur...
biz haftaya 3 ayımızı dolduruyoruz inş...gazlar azaldı ama bitmiş değil...gözümün önünde kıvrana kıvrana ağlayarak bu günlere geldik...
ben işe başlamadım evdeyim bırakamadım bebişimi...
kızım var bu arada benim...NİDA DURU
bu aylarda sağlık ocağındakiler dışında yaptırmamaız gereken özelde aşılar varmı acaba canım...
Freemary cim, senden buradan da özür dileyeyim :))) Faceden mesajla açıkladım canım
Canım kendine facebook aç, gel. Bekliyoruz. Eğer ilgilenirsen bana özelden adını falan yazarsın. Söz, freemary kadar bekletmeyeceğim(
ya almamak mümkün diil zaten üçünü düşünsene
ama tek kaldığımı düşün bide bence alışıyolar yoksa kucağıma aldığım anda tık diye durmaz ağlamaları
yani dengede tutmaya çalışıyorum ama nasıl becericem bilmiyorum
yardımcım var allahtan hatta yatılı ama hafta sonları evinde kalıyo annem geliyo o zmanda
ama ben tek bakmak istiyorrum yardımcı kızda nişanlı zaten evlenicek şimdide alıştırma yapmam gerek
slmmm kızzlarrrr naber nasılsınızzzzzz
selam melikecimmmmm ay heycan yaptım niyeyse
Allahım yaaa ne günlerdi buraya yazdığımız günler.