2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canım cadırda gecemi kaldınız bizde gecen zavm ye gittik kızımla ağladı ağlıcak diye ödüm koptu ama uyudu yavrucak ama dun yine yapayım dedim dışarı çıkınca bastı yaygarayı anı anını tutmuyo usağımın:KK16:bugunde 2 .ay asıları oldu basında bekliyom inş aresi çıkmaz

evet cnm gece kaldık....biz gezmelere alıştıkk iyice kızım annesine çekmiş bu konuda seviyoo gezmeyi ee karnımdaykende az gezmedi hani:KK55::KK12:

daha dün burada bebeklerimizin ultrason fotograflarına bakıp büyüyen göbeklerimizi konuşuyorduk nede hızlı geçiyor zaman:KK30::KK30::KK30::KK30:

kızlar aslında ağustos annesi olmam beklenirken temmuz annesi oldum benide aranıza alır mısınız facede
nuray demiral turhan

kızlar merhaba...
uzun zamandır girmiyordum nete..
nasılsınız bebişleriniz nasılllar?
ya bişi sorucam sizlere biz 2 ayı doldurduk.
benim hala ara ara kahve rengi akıntım oluyor..
bu normal değil sanırım.
doktora gidicem haftaya ama sizede bi danışayım dedim..

merhaba, ben de temmuz annesiyim, bazen girip buraya bakıp tecrübelerden faydalanıyordum, şimdi bir baktım kimse yok herkes face gitmiş...benide eklerseniz sevinirim hacer temiz

Face de eklenmek isteyen arkadaşlar, profil resminizi de yazar mısınız? Bazen verdiğiniz isimde biçok kişi çıkıyor, tanıyamıyorum haliyle. Bir de buraya yazdığınızda ben eklemeye çalışıyorum ama buraya ekledim diye yazmıyorum, kabul edin, grup isteği gönderirim. :KK49:

ANKARA'lı arkadaşlar,

Doktorunuz kim / kimdi , memnunmusunuz

Hangi hastanede doğum yaptınız

lütfen paylaşırmısınız
canim 29 mayis TDV de dogum yaptim doktorum Nesrin Fener di ve cok memnunum. hastanede doktorda gayet iyi istersen ayrintili bilgi verebilirim.
kızlar merhaba...
uzun zamandır girmiyordum nete..
nasılsınız bebişleriniz nasılllar?
ya bişi sorucam sizlere biz 2 ayı doldurduk.
benim hala ara ara kahve rengi akıntım oluyor..
bu normal değil sanırım.
doktora gidicem haftaya ama sizede bi danışayım dedim..
canim gayet normal. bu kadindan kadina degisiyormus bende de hala arasira geliyor.

Face de eklenmek isteyen arkadaşlar, profil resminizi de yazar mısınız? Bazen verdiğiniz isimde biçok kişi çıkıyor, tanıyamıyorum haliyle. Bir de buraya yazdığınızda ben eklemeye çalışıyorum ama buraya ekledim diye yazmıyorum, kabul edin, grup isteği gönderirim. :KK49:

merhaba ben selin ural .profilimde Atatürk resmi var.rica etsem eklermisin.

canııım,benim profilde buradaki resmimin aynısı var bekliyorum isteğini:KK16:
kızlar buarada grip oldum en kötüsü kızıma da geçti:2: bugün doktora götürdüm peditus verdi 3gün boyunca sabah öğle akşam 1çay kaşığı ver 3günden sonra kullanma dedi ama bana vermedi sütüme geçer diye ben de ıhlamur içiyorum başka neler yapabilirim yarddım ediiiin:KK50:

nuray demiral turhan
kızımın resmi var
$100_0525.jpg

kızlar buarada grip oldum en kötüsü kızıma da geçti:2: bugün doktora götürdüm peditus verdi 3gün boyunca sabah öğle akşam 1çay kaşığı ver 3günden sonra kullanma dedi ama bana vermedi sütüme geçer diye ben de ıhlamur içiyorum başka neler yapabilirim yarddım ediiiin:KK50:

canim kusura bakma ama senin isminde kimse kayitli deil face tarattim ama kimse cikmiprofil resminide yazmissin ama bulunmuo oyle biri sen bir daha kontrol et istersen canim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum bilgisayarda arıza vardı daha yeni yapıldı.bu arada topikte kimseler kalmamış herkez facebokkta sanırım arada topiğede bakın arkadaşlar çünkü benim facebook hesabım yok malesef bilgilerinizi deneyimlerinizi buradanda paylaşın lütfen.benim 1 temmuzda oğluşum sezeryanla dünyaya geldi 3500gr 53cm doğdu en son çarşamba günü kontrolümüz vardı 2 ay 13 günlükken oğlum 6600gr 63,5cm olmuş sağlığı çok şükür iyi gelişiminde iyi olduğunu söylüyor doktorumuz.bizden haberler bu kadar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir

Canım bulamadım, aramalara kapalısın sanırım, ayarlarını kontrol eder misin
bu arada geçmiş olsun

iyi akşamlar güzel anneler benide eklermisiniz esra erdem şevketoğlu eşimle nişan resmim var

iyi akşamlar güzel anneler benide eklermisiniz esra erdem şevketoğlu eşimle nişan resmim var

Canım seni buldum ama arkadaşlık isteği gönderemiyorum, ayarlarını kontrol eder misin?

Kızlar eklenmek isteyen olursa lütfen profil resmini yazsın, bir de ayarlarını kontrol etsin. Kişiyi bulsak bile istek yollayamıyoruz kapalı olduğu için :KK43:

Canım seni buldum ama arkadaşlık isteği gönderemiyorum, ayarlarını kontrol eder misin?

Kızlar eklenmek isteyen olursa lütfen profil resmini yazsın, bir de ayarlarını kontrol etsin. Kişiyi bulsak bile istek yollayamıyoruz kapalı olduğu için :KK43:

mrb cnm düzelttim ayarı

X