yok canım suni verildi bana ve tam acılmam oldu hemde 5 saatte
yok canım suni verildi bana ve tam acılmam oldu hemde 5 saatte
benimki şimdiden 3500. 4 kilo doğurmak zor mudur, kolay mıdır?
Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...
Mirabelle 5saatte açılman olmuş peki hiç açılma yokmuydu daha önceden?Yada sancın,suyun falan gelmedimi?
sen suniyle normal yaptın yani. süper o zaman.
Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...
gozdecim masalın nasıl gobişi ne alemde
gozdecim masalın nasıl gobişi ne alemde
selam kızlar....nasılsınız....sıcaklarla aranız nasıl....insanın içindeki stres bir tarafta havaların bunaltması bir tarafta rabbbim yardımcımız olsun....hayırlısıyla bir doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza alsak...
kızlar arkadaşların dediği gibi herkesin yaşadığı acı dereceleri kendine göredir ..çatı muyanesine zor diyorlardı o kadarda zor geçmedi benim...herkeste farklı ...hamilelikte olduğu gibi...kiminin normal geçiyor..kimisi 9 ay ters düşüyor....onun için rabbime hep dua edelim...kendimizi strese sokmayalım....
dün kontrolüm vardı...annem yanımdaydı doktoruma inşallah normal olur dedi....doktorumda rabbimden hayırlısını isteyelim ..hangisi hayırlısıysa o olsun dedi...şuan bekliyeceğiz dedi...artık orası doğum esnasında belli olur dedi...bebeğim şuan normal doğum şeklinde ama...bilemeyizki doğum anında neler yaşayacağız...önemli olan hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız değilmi...
çatı muayenesini nasıl yaptı ? açılma varmıymış nasıl anlıyorlar? nst de sancın çıktımı peki?
Sorduğun için sağol canım sağlık ocağından ebe aradı birşeyler soruyordu ben de oradaysanız gelelim dedim gittik kilosuna baktı göbeğine baktı güzel dedi solusyonu sıkmaya devam edeceğim 10 gune bir şey kalmaz dedi...bugun öldüm bittim yorgunluktan markete git gel bebeğiyıka emzir evi toparla sağlık ocağına git gel duş al mavoluyorum yorgunluktan ya keşke benim de bir kaynanam olsa bıdı bıdı yapsa da en azından işe güce yarasatek başına bebek bakmak çok zor...Uykum var bebek uyansın emsin al değiştirip belki ben de onunla uyuyabilirim kuvet muvet salon da gerçi ortalık gene dağınık ama ben bitiğim...
catı mua.baş parmakla orta parmagı sokup bakıyor
acılmayıda o sırada anlıyorlar santimini falan bende
cok korkuyordum dogum sırarında 2 kere yokladılar
sağol canım. Benim yarın kontrolüm var. Doktor çatı muayenesi yapıcam felan demedi ama belki yapar.
inşallah oğlumda bekletmeden gelir