2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doktora gidicemm. kilosuna bakıcak. umarım çok kilolu değildir de normal yaparımm.poff sıkıntı bastı

Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...

kızlar merhaba 2007 de oğlumu spinal sezeryanla doğurdum ve abartmadan söylüyorum doğru düzgün bir ağrı yaşamadım sanırım ağrı eşiğim çok yüksek bi kaç hafta sonra kızımı da sezeryanla doğuracağım kısmetse sizlerden ricam lütfen herkesin doğum hikayesinin kişiye özel olduğunu unutmayın:tıpkı hamilelik gibi bu da herkesin kendi mucizesi sezeryan ağrıya dayanıklılığınızla doğru orantılı kimse bu dünyaya bir bebek getirmenin kolay bir yolu olduğunu düşünmesin bu normal doğum bile olsa ..... hamileyken doğum yaparken kucaklarımızda bebeklerimiz emzirmeye çalışırken bu mucize için allaha şükredelim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum

Allah kolaylık versin canım guzel haberlerini bekliyoruz

Mirabelle 5saatte açılman olmuş peki hiç açılma yokmuydu daha önceden?Yada sancın,suyun falan gelmedimi?

canım sabah 630 gıbı bir bardak kadar suyum geldi 9 da doktor muayene etti 3 cm di 9 45 dan 3 e kadar suni verilldi ve epidural yapıldım tam acılmam oldu

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın canım.

gozdecim masalın nasıl gobişi ne alemde

Sorduğun için sağol canım sağlık ocağından ebe aradı birşeyler soruyordu ben de oradaysanız gelelim dedim gittik kilosuna baktı göbeğine baktı güzel dedi solusyonu sıkmaya devam edeceğim 10 gune bir şey kalmaz dedi...bugun öldüm bittim yorgunluktan markete git gel bebeğiyıka emzir evi toparla sağlık ocağına git gel duş al mavoluyorum yorgunluktan ya keşke benim de bir kaynanam olsa bıdı bıdı yapsa da en azından işe güce yarasatek başına bebek bakmak çok zor...Uykum var bebek uyansın emsin al değiştirip belki ben de onunla uyuyabilirim kuvet muvet salon da gerçi ortalık gene dağınık ama ben bitiğim...

selam kızlar....nasılsınız....sıcaklarla aranız nasıl....insanın içindeki stres bir tarafta havaların bunaltması bir tarafta rabbbim yardımcımız olsun....hayırlısıyla bir doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza alsak...

kızlar arkadaşların dediği gibi herkesin yaşadığı acı dereceleri kendine göredir ..çatı muyanesine zor diyorlardı o kadarda zor geçmedi benim...herkeste farklı ...hamilelikte olduğu gibi...kiminin normal geçiyor..kimisi 9 ay ters düşüyor....onun için rabbime hep dua edelim...kendimizi strese sokmayalım....

dün kontrolüm vardı...annem yanımdaydı doktoruma inşallah normal olur dedi....doktorumda rabbimden hayırlısını isteyelim ..hangisi hayırlısıysa o olsun dedi...şuan bekliyeceğiz dedi...artık orası doğum esnasında belli olur dedi...bebeğim şuan normal doğum şeklinde ama...bilemeyizki doğum anında neler yaşayacağız...önemli olan hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız değilmi...

gozdecim masalın nasıl gobişi ne alemde

AA maşallah senden 4 gun önce doğurmuşsun gözün aydın Allah analı babalı buyutsun...Doğum hikayeni belki okumuşumdur yorumda yapmış olabilirim ama yorgunluktan hafızam gidiyor...Hangi memeyi en son emzirdim onu bile karıştırıorum..Sütün ne alemde göğüs acın var mı?

çatı muayenesini nasıl yaptı ? açılma varmıymış nasıl anlıyorlar? nst de sancın çıktımı peki?

çatı muayenesini nasıl yaptı ? açılma varmıymış nasıl anlıyorlar? nst de sancın çıktımı peki?

catı mua.baş parmakla orta parmagı sokup bakıyor
acılmayıda o sırada anlıyorlar santimini falan bende
cok korkuyordum dogum sırarında 2 kere yokladılar

canım senin yanında kim var suan tek zor ilk
zamanlar gerci bende herkesi gonderdim bu
hafta ama oldum meger ne kadar işe yarıyormus
annem bebek mahvediyor kahvaltı falan etmeyi
unuttum resmen bazen uyunca onla beraber sızıyorum
işler kalıyor bu arada cok merak ettim eşin geldi
mi doguma paşanın oldu mu haberi:44:

aaaay inanmıyorum canım hayırlı dogumların olsun inş.

catı mua.baş parmakla orta parmagı sokup bakıyor
acılmayıda o sırada anlıyorlar santimini falan bende
cok korkuyordum dogum sırarında 2 kere yokladılar

sağol canım. Benim yarın kontrolüm var. Doktor çatı muayenesi yapıcam felan demedi ama belki yapar.
inşallah oğlumda bekletmeden gelir

sağol canım. Benim yarın kontrolüm var. Doktor çatı muayenesi yapıcam felan demedi ama belki yapar.
inşallah oğlumda bekletmeden gelir

inş.canım hayırlı olsun hakkında zamanı ne zamansa
o zaman gelsin valla hamileligin son gunlerini ii cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…