canım 2 gün önce epidural sezeryan oldum..ben ki kan aldıramam iğneye bile bakamam yani..kesilip biçilirken zaten bişi görmen imkansız canım..arada perde oluyo ayrıca hiiçç bişey hissetmiosun..göğüs altından ayak parmağının ucuna kada uyuşmuş oluyosun..bi de serum bağlıyolar ya sezeryana almadan önce,orda sana sakinleştirici rahatlatıcı bişiler takviye ediolar..ben hastaneye geldim sabah 10.da hemen nst ye bağladılar serum taktılar..serumda vardı yani rahatlatıcı bişiler..yoksa benm tansyonum direk düşer bayılırım en ufak heyecana bile gelemem..onlar işini bilio merak etme..annemler bile farketti şaşırdılar yani,çook rahattım acaip soğukkanlıydım ameliyathaneye girene kadar çıktıktan sonra..o yüzden takma sende
bu arada ameliyathane buzz gibi değil..aksine çook sıcak normal hastane odası gibi..bebişin sıcak ortama gelmesi lazımmışdoğal olarak..37der.den birden buzz gibi bi yere gelse kalbi durur mazallah..o yüzden sıcak bi ortam,vantilatör yada klima bile yok yasakmış..bi tek müzik çalıyolar..dr açtı hemen radyoyu numberone fm.di hatta
4 şarkı dinledim sanırım hatırlıorum
aslında bana sordular ne tarz dinlemek istersin diye,ben de şuan için hiiç farketmez dedim..o yüzden dr.un tercihe kaldık..baya bi hareketli geçti
biara herşeyi bırakıp dans edicekler sandım