bende en son 30 haziranda doktora gitmiştim o zaman 2700-2800 arasında demişti doktor teyzesi. İnşallah biraz büyümüştür artık. Şimdi sende doktora gittiğinde meleğinin kalp sesini uzun uzun dinliyeceksin :) sonrada kısmetse sana güzel bir poz vericek.
benim bıdığın kafa aşağıda olduğundan artık yüzünü göremiyoruz.
inşallah hayırlısı olur..az da kalmış :):):) ha gayret..
Benim doktor kilosunun doğru olmayacağını söylüyor hep tahmini diyor. Boyunuda hiç öğrenemedik süpriz olacak benimkisi yani :)
yarında benim oğlumun doktor teyzesiyle randevusu var inşallah hemen gelmek istiyordur ya :)
Doktor alttan muayene mi etti? ( çatı muayenesi) yoksa NST de sncın mı çıktı ondan dolayımı açılman var dedi?
benimde 10 gün önce NST de sancım çıkmıştı doktor geçen hafta izinde diye kontrole gitmemiştim. Bana daha hiç çatı muayenesi yapılmadı
Aaa, bebeğin kucağında gelmeyesin canım bugün?
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Benim gece uykularım çok düzensiz hala. Çok geç dalıp erken uyanıyorum, günlük 3-4 saat uyuyorum ama arada öğlen şekerlemelerim de oluyor tabi
Bugün kızımla benim de kontrolümüz varNormal doğum için bir daha konuşacağım doktorla, eğer şansım varsa sonuna kadar normali deneyeceğim inşallah. Bir haftadır düşünmekten stres oldum, dua edin herşey yolunda gitsin, ben normal doğum şansımı kaybetmek istemiyorum ve tüm sancı ve acılarını birebir yaşamak istiyorum Mazoşist değilim yanlış anlamayın ama sezeryan olursam tren kaçmış olacak, bakalım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah
sağol canım yarın gittiğimde sorarım doktora. zaten bacak boyu uzundu demekki leylek gibi oğlu olcakUltrason kağısındaki " FL " değerinin karşısında kaç yazıyor canım? O sayıyı 7 ile çarptığında boyunun yaklaşık kaç cm olduğunu öğrenebiliyorsun
canım maşşallah..allahım bizede nasip eder inşallah :):):)Kızlar gunaydın bebeğin göbeği düştü ben şimdi nasıl yıkayacağım ya off bilmiyorum ya beceremezsem bir de açken mi ykasam ne zaman tokken sakin oluyor ama o zaman da kusma riski var internette aradım ama bulamadım bebek yıkama videosu lazım ama gerçek bebekle hep oyuncak kullanmışlar bu arada 11 kilo erdim 1 haftada...22 KİLO almıştım
geçen gittiğimde nts yapıldı,normaldi ultrasondada kanala girmiş demişti dr.um:):) kilosu biraz seninkinden az ama biraz koca kafalı galiba dedi dr.amcamız...bende şaşırdım yattığım yerden doğruldum hemen çapı kaç cm dedim:):):) şaka şaka dedi ama cmini söylemedi..anladım ki ağzından kaçırdı sonrada korkmayayım die bişey demedi :):):)
son haftalarda kafa büyümesi durabiliyor. önceden benimkide koca kafalıydı artık haftasıyla uyumlu. benimkinin bacakları uzun
inşallah herşey isyediğin gibi gider...bebişinde sağ salim kucağına gelir..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah..bende normal doğumu çok istiyorum inşallah nasip olur :):):)
ne güzel hepiniz meleklerinizi görüceksiniz..ben meleğimi haftasonu görebilicem..bu arada sizinde kaburganızda çok batma oluyo mu??benim sağ tarafım çürüdü resmen :):):)
Kızlar gunaydın bebeğin göbeği düştü ben şimdi nasıl yıkayacağım ya off bilmiyorum ya beceremezsem bir de açken mi ykasam ne zaman tokken sakin oluyor ama o zaman da kusma riski var internette aradım ama bulamadım bebek yıkama videosu lazım ama gerçek bebekle hep oyuncak kullanmışlar bu arada 11 kilo erdim 1 haftada...22 KİLO almıştım
gözdecim öncelikle bebeği açken yıka tokken kusma riski var çünkü.... önce ayaklarına azar azar su dök zaten o an ağlıyor bile olsa susacaktır yavaşça ayaklarından beline çık ordan da göğsüne..alıştıra alıştıra yavaş yavaş onu seve seve arada öp falan... sonra önce ön tarafından şampuanla tüm vucudunu başı hariç... ondan sonra sırtını çevir aynı şekilde yıka.. en son başını yıka arka taraftan su dökme başına elinle yıka durula... en fazla 5 dk sürsün banyosu... banyodan sonra da kremle emzir ohh miss gibi uyur... birde ilk başlarda birinden yardım al tek başına yıkama....
Göğüs kalkanı al acil aventin var onu tak sürekli hiç birşeyin kalmaz ben de 3 gun acıdan oldum japoes sağolsun söyledide rahat ettim almıştım bebek ordan biberon gibi içicek zannediyordum saflık işte meğer kıyafet değmesin diyeymiş o göğüs kalkanları... ağız denen sıvı geliyor ilk zaten çok dikkatli bakmadığın sürece farketmezsin bir de humana still tea var eczaneden al çok süt yapıyor...Bir haftaya göğüslerinden şığır şıpır akar inşallah
benim bebiş şimdiden 3500, normal doğumu beklersem kesin 4000 ü geçecek. bizim beyfendinin gelmeye de hiç niyeti yok, karnım hala yukarda. :)
poff benim durumum daha beterdi..3.900 oldu 40.haftayı doldurdu hala karnım yukardaydı..zaten doğum kanalına da girememişti dombililikten..son ana kaar normal olsun die bekledim ama dr ben riske atamam 4.ü geçicek nası doğurucaksın sen riski göze alıyosan suni sancıyla başlatalım dedi..ama bebek iri olduğu için kalp atışları da yavaşladı baya direk epidural sezeryana aldılar..bebeği çıkarırlarken bile diyodu dr sen bunu normal mi doğurmayı düşünüodun die
evet, suni sancıda bebeişlerin bir kısmı strese girip, kalbi bile durabiliyormuş. Allah korumuş senin bebeğini de. sezeryana bu kadar önyargıyla yaklaşan biri olarak olarak sezeryanı biz anne adaylarına nasıl anlatırsın? :) sancın çok mu? durum ne? mesela, su-yemek bunları kaç saat önce kestin, epidural canını yaktı mı? ağrıların nasıl oldu?
Amin canım, inşallahSen bebeğine odaklan. İnşallah sütün de bol bol gelir de, kuzunu besleyebilirsin rahatça. Öp, kokla bizim için
Kesinlikle canım, Rabbim hepimize nasip etsin. Eşlerimiz durumun yeni yeni farkına varıyorlar bence, en azından benimki öyle, adama bi haller oluyor, oysa ben hamileliğimden haberi yok zannediyordum bu zamana kadar kayıtsız kaldığı için
Canım, çok merak ettim seni, hadi güzel haberler ver bize, nazlı Asya'mız gelmiştir sağsalim inşallah
Çok geçmiş olsun canım, Allah sıkıntılarını atlatmana yardımcı olsun inşallah. Ben de seninle kesinlikle hemfikirim. İmkanı olan sezeryanı alternatif olarak görmesin lütfen. Çok zorunda kalınmadıkça, sizin veya bebeğiniz için herşey yolunda gidiyorken bile bile bıçak altına yatmayın lütfen :26:
Maşallah canım kuzuna, doğum kanalına girmiş miydi? Girdiyse kilo ölçümlerinde yanılma payı çok oluyor ya, sen yine de sonuna kadar normal için hazırla kendini. Benim de bugün 37+6. günüm, benim karnım da yerinde duruyor, bakalım ne zaman inecek
canım suni sancı ve epidural aldım ben korkulacak hiçbişey yok ikisindede ama sakın sezeryan yaptırma zorda kalmadan mecbur kalınmadıkca berbat bişey sezeryan 4 gundur iyileşemedim mutlaka normal dene
canım suni sancı ve epidural aldım ben korkulacak hiçbişey yok ikisindede ama sakın sezeryan yaptırma zorda kalmadan mecbur kalınmadıkca berbat bişey sezeryan 4 gundur iyileşemedim mutlaka normal dene