2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın canım...
teşekkür ederim

Allah bağışlasın canım,analı babalı büyütsün yavrunu.Ne güzel bir doğum yapmışsın,darısı başımıza.
semenya öncelikle seni kimseyi ayırmadan msjlara cevap yazmandan dolayı ayrıca tebrik ediyorum
dileklerine çok teşekkür ederim .. cümlemiz inş.

arinammmm vallaha benide şaşırttı benim yırtık necmi erken geldi ama iyiki de geldi
annesini fazlaca yorsada tatlı yorgunluk ...

japones ... superisi ... vuslat arkadaşlarımada dilekleri ve güzel yazıları için çok teşekkür ederim
umarım kimseyi atlamamışımdır bi de çok geç yazıyorum ama doğum yapanlar bana hak verecektir..
duşa bile giremiyorum ... şu düzensiz günleri bi atlatalım inş. sık gireceğim daha yazacak çokkk şeyler var
Allahım doğum yapmamış arkadaşlarıma kolaylık versin inş. ... doğum yapanlarada kolaylık versin lohusalık hamilelik ve doğum sürecinin en
dayanılmaz kısmıymış sancı bile yanında hafif kaldı
Allah yavrularımızı analı babalı büyütsün inş

slm kizlar mirabele,
zazez+
zehracim sirf seni mlerakimdan girdim topige onceki gunler sancim var yazmistin ne oldu bisey ciktimi bu sabah bende kasik sancisindan kivrandim bir iki dakika annem bu gece gelir bu cocuk diyo ama bidaha olmadi sanmiyorum gelecegini bu hafta:)

allah anali babali buyutsun canim darisi basimiza
asilmavi senin kuzunuda allah anali babali buyutsun inslalah sira bizde bi atlatsaydim su dogumu hayirlisiyla

canım tebrik ederim bende epidural sezeryan yaptım ama su an yatakta yatıyorum dumduz uzanınca sorun yok ama ayaga kalkıp oturmakta zorlanıyorum yanma var yapıştırdılar dikiş yok ama acı çok sen nasılsın

canım tebrik ederim bende epidural sezeryan yaptım ama su an yatakta yatıyorum dumduz uzanınca sorun yok ama ayaga kalkıp oturmakta zorlanıyorum yanma var yapıştırdılar dikiş yok ama acı çok sen nasılsın

gecmis olsun canim demek sende dunya getirdin bebisini allah anali babali buyutsun insallah

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun sütüm yok deme sen gene de ver bir de humana still tea var eczaneden ou al 3 gune sütünde sorun kalmaz

herşeyin hazır olmasına çok sevindim cnaım. Ben de odası tamamlanınca derin bir ohh çekmiştim. Çok iyi anlıyorum seni :))
Bi ara fotolarını da yükleyebilirsen bakarız biz de :))))

Canımmm, çok tebriklerrr. Dombili oğluşunu kokluyorum :)))))
Valla süt önerisi olarak bolca su, taze meyve kompostosu, rezene ve ısırgan otu çayı, malt içeceği ve göğüslere sıcak buhar tavsiye ediliyor. İnşallah kısa zamanda sütün gelir

Canım, sağlıkla kavuşun bebeğinizle birbirinize. İnşallah herşey iyi geçecek. Allah yardımcın olsun :)))

Tebrikler canım, allah mutluluğunuzu daim etsin. Çok sevindim. Darısı başımıza.

Mavicim, bu aralar sık sık giremiyorum foruma ama anladığım kadarıyla almışsın yavrunu kucağına, çok sevindim canım. Tebrikler :)))) Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kızlar ben 6 Temmuz'da oğluşumu genel anestezi sezeyan ile dünyaya getirdim. Doğum hikayemi yazarım müsait zamanda..

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne durumda? Yatarken sorunum yok; ama ayağa kalkarken falan acaip yanıyor

" canım karnım kasılmıyor sadece kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyor geceden beri geçmedi, gerçekten doğum sancısımı bu? "

kızlar 10 gün aradan sonra hepinize merhaba. Size en son yukardaki sözleri yazmıştım. Evet iğne gibi batmalarım doğum sancısıymış. 29 haziran gecesi sabaha kadar 20 dakikada bir sancı çektim. Sabah 9:30'da kontrolumuz vardı saat 7:00 de eşime hadi hastaneye dedim. Yürüyerek girdim hastaneye dedim sancım var, nst'ye bağladılar sancın çıkmadı dediler, sonra alttan kontrol ettiler 2cm açılma var dediler, ardından serum taktılar iki paketti. birisi suni sancıymış cesaretim kırılmasın diye bana söylememişler. anında sancılarım arttı. sancı kısmını anlatmayayım gerçekten zordu.ama cesaretiniz kırılmasın. açıklık 4cm olunca epidural takıldı ve ben uçuşa geçtim. sancılarım bitmedi ama bi gün önce çektiğim sancı seviyesine indi ağrılar. eşim annem kayınvalidem görümcem hep birlikte muhabet ediyorduk alttan tekrar kontrol edip hadi doğum odasına deyip aldılar beni ve 15 dakikada doğurttular. Canımdan can çektiler sanki çataldeyken ama sakın sakın korkmayın kızlar, kızım ELASU'yun sesini duyduğum andan sonra hiç bir ağrı kalmadı, anında temizleyip yanıma yatırdılar resmen bir melek gözlerini kocaman açmış bana bakıyordu. bitti o an hayat yeniden başladı. ardından herşey rüya gibiydi. Allahıma şükürler olsun devamı çok rahattı, ağrı sızı yok denecek kadar azdı, her işimi de kendim yapabiliyordum. Allahım hepinizi kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda kurtarsın. Doğum yapmış arkadaşlarıma hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, meleklerimize uzun ömürler versin

Seni tebrik ediyorum canım. Umuyorum sen de oğluşund da keyiflisinizdir :)))

Tebrikler Denizcim. ok sevindim. Üstelik suni sancı dışında doğumun pek de zor olmamış. Ancak sana bir soru sormak istiyorum: epidural olmana rağmen çataldayken canının çok acıdığını söylemişsin. Epidural bu ağrıları kesmiyor mu?

Kızlar herkese merhaba, çarşamba sabahı kanamam olması üzerine doktorumu aradım ve bir sıkıntı olmazsa perşembe sabahına kadar beklememi söyledi ve dediği gibi bir sıkıntı olmadı ve ben perşembe sabahı her ihtimale karşı doğum çantamı yanıma alıp hastaneye gittim, muayenem yapıldı ve nişanımın geldiği söylenip açılmamı kontrol ettiler ve bol 1 parmak açıklık var deyip suni sancı verdiler. İlk serum şişesinde cokta fazla agrı hissetmeyince ve açılmam artmaynca rahim açıcı iğne yaptılar ve cuma sabahı sabah 6 da ikinci serumumu verdiler ve acılmalarım cok yavas devam ettiği için ebe gelip suyumu patlattı ve sonrasında 30 dakka çinde 4 cm den 9 cm e hızlı bir geçiş yaptım :) tabii bu esnada çektiğim sancılar cok zorlayıcıydı ama acı olmadan tatlıda olmuyor işte. ebe son muayenede bebeğin bası geliyor diyip beni hemen doğumhaneye aldı ve 15 dakika içinde Dünyalar Güzeli Kızım Ayça'mı kucağıma aldım :) Evet bir an masada ölüyorum sandım ama sonrasında Yaşam gücüm 10 katına çıktı :) Normal Doğumun en güzel yanı doğumdan 6 saat sonra hastaneden tıpış tıppış yürüyerk cıktım :) Sütüm Azar azar gelmeye basladı doğumdan cıkınca öyle şelale gibi gelmedi maalesef , ama en azından kızımı şimdi doyurabiliyorum :) Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ediyorum,Allah herkese Anne Baba olmayı nasip etsin , sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum hepinize kızlar :)

Tebrikler canım. Ayça'cığını kucağına sağlıkla almışsın, hep birlikte sağlıkla olun inşallah. Sen de normal doğumun nekahat dönemi kolaylığını yaşamışsın. Epidural aldın mı? Aldıysan gene de canın bu kadar acıdı mı?

gözdecim kulaklarını tıka tabi ki istediğinde alacaksın bebeğini kucağına onlar daha çok minikler bize çok çok ihtiyaçları var bizim kokumuza sesimize sevgimize ihtiyaçları var... üstelik en fazla 1 sene kucağına alırsın sonra istesen de kucağına gelmez zaten... ben çok kızıyorum öyle kucağa alışması vs diyenler alışsın varsın o ne istiyorsa nasıl mutlu olacaksa onu yapmak bizim görevimiz bundan sonra Rabbim onları bize emanet etti öncelik onların mutluluğu bizim rahatımız olmamalı bence....

ayy pelinim yaa gözüm korktu bak şimdi demek çok ağladı insallah bugüne bişeyi kalmamıştır... bizim de cumartesi olcak bakalım napcaz yaaa...

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah....

canım ben oturma odamıza kurdum yatak odası istemedim çünkü bütün gün sıkılırım orda salon da istemedim hem dağınıklık olmasın hem de yatamam öyle herkesin yanında oturma odamıza kurduk ama 3 gün yattım o ayrı salı yarı kırkımız çıkınca toplucaz artık....

canım en doğru kararı verdin insallah herşey çok çok güzel olsun çok kolay bir avazda doğur insallah....

beydacım öncelikle tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah... bebeğin emdikçe sütün gelir merak etme... sürekli su iç bol sıvı tüket bir de ben humana çok içtim oda sıcaklığındaki suya katıp içtim hep su niyetine... komposto ye herşeyin kompostosu olabilir bol süt yapıyor... ama en önemlisi bebeği bıkmadan memene tut zaten 2-3 gün sütün gelmese de bebeğe içerde aldığı yetiyor sakın mama vereyim deme o emdikçe sütün gelcek üzme kendini sütsü olmayan kadın olmaz....

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah....

canım bak ben doğum yapalı 19 gün oldu hala sızı devam ediyor sonuçta bıçak yarası... tabi ilk günler gibi değil ama uzun sğre ayatkta falan durunca ağrı oluyor... bol bol yat dr una danış ağrı kesici versin bana voltaren verdi dr um çok iyi geliyordu emzirmeye de engel değilmiş hem.... yatmadan düzelemessin ama bol bol yat dinlen....

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Canım benim 20 gün oldu Tabi şu an gayet iyiyim ama ilk hafta senin gibi bende yatarken ve özellikle doğrulmaya çalışırken çok acıyodu. Ağrı kesicide almadığım için fazlaca hissettim. 1 hafta sonra daha iyi oluyosun. Zamanla daha az acıyo ve hiç acı kalmıyor.Birde ilk 10 gün yürümekte zorlandım. sağ ve sol dikişlerin bittiği yerde ağrı vardı. Dr a sordum kasları bağlıyorlarmış oralardan kanama olmasın diye. o yüzden ağrıyabilir geçer dedi gerçektende hiç geçmeyecek gibi gelmişti. Şu an hiç bir ağrım yok çok şükür.
Birde sezeryan izleriniz için contractubex jeli kullanın. ilk sezeryanımda kullandım ben izim belli belirsiz düzensiz kullanmış olmama rağmen.

kızlar cok sevindim adınıza allah analı buyutmeyi nasip
etsin sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inş.bol bol sütleriniz
olsun inş.biraz acıyor ama kremleyin bi de karbonatlı suda
ii geliyor hemde bebegin agızının pamukcuk olmasını onluyormus
aklınızda bulunsun size teomandan uykusuz her gece
sarkısını armagan ediyorum dogum hediyesi olarak

ay canım evet en iyisi şimdi olmaları ameliyathane ortamında
olmasıda beni gerdi 15-20 dak.da bitti ama dune gore daha ii
ben hep oyle surecek sandım pansumanı yapınca içim bi fena
oluyor

tesekkur ederim canım cok sukur biraz
dindi ama yaramız aynı hala opup kokluyorum
zaten bol bol

Tüm bebeklerine kavuşan arkadaşların gözleri aydın olsun. Hepinizi tebrik ediyorum
Doğuma gidecek arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Zaman yüzünden hızlıca bakıp geçiyorum. Tüm yazıları okuyamıyorum.

Daha önce youtube da bebek arabası linki vermişti bir arkadaş daha önce. O bebek arabasının adını hatırlamıyorum. Tekrar linki verebilirsen sevinirim.
Sevgiler

canım ilk gun oldu aglaması ama bugun daha ii
ama sünnet yeri fena bugunde ama sanırım
hisetmiyor korkmasın dun oyle olunca sizle
paylaşmak istedim sende yaptır kurtul canım
gecmis olsun eymen simdiden

onu bende kullanıyorum daha önceki ameliyatımda da kullanmıştım dediğin gibi kesi izi yok denecek kadar az kalmıştı...

Bebişinin daha iyi olmasına çok sevindim Pelincim. Yarın inşallah daha iyi olacak :)))

kızlarrr katre_inur da bebegini sagsaglim kucagına aldııı....

Tebriklerimi iletir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…