2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy biz de ya Elif ya Zeynep diyorduk hep çok severim Elif ismini klasiklerimdendir her zaman.:82:Ben Neva da isteyince Zeyneple Neva daha uyumlu geldi Zeynep Neva olsun dedik.:97: Hala karar veremedim oda konusunu galiba her odaya bi yatak hazırlayacağım ben...:KK53::KK53::KK53:
çok güzelmiş zeynep neva :KK69: yeğenimin adı zeynepnur o yüzden yoksa bizde çok seviyorduk zeynepi...heee her odaya bi yatak ser ..yorgun gelen olursa kıvrılır uyur:KK37: sen nerde rahat edeceksen orda yat bacım

ayy canım benim hoşbulduk... bak nasıl yüreklendim şimdi ben varya normal doğurmayı başarabilirsem kk ya adımı altın harflerle yazdırırım moderatöre yok yok :KK60:.. sevgili kk üyeleri serpil normal doğurdu diye ...renkli yanıp sönen ışıklarla sitenin ana sayfasına yazdırırım :KK60:

:KK1:
vuslatın dediğini ben yazacaktım dün vazgeçmiştim
bakarsın fırt diye doğuruverirsin canım :KK49:

kızlar nasılsınız? ben bugün baya bi yoğun geçirdim, önce bi aile dostumuzun bahçesine gittim ki iki tane hamiş haberi aldım biri 2 senedir bekliyordu ona çoookkk sevindim diğeri ise 3.ye hamile :-) akşama kadar bahçe ağaçlarından faydalandım. bi de 1.5 yaşında bebiş vardı onu sevdim durdum. annesi avrupaya gitmiş anneannesine bırakmış yavrum beni annesi sandı kucağıma geliyo uyutmamı istiyo filan kıyamam :KK69: sonra kayınvalideme geçtim misafirler vardı yeni geldim eve... beni gören bu halde bu enerji nerden diyorlar :nazar: Allah kuvvet veriyor...

Sağol canım, hepimize inşallah :emir_bebek:
SEnin de çok yakınmış, ne güzel. Korku, heyecan var mı? Benim düşününce içime ılık ılık bişeyler akıyo gibi oluyorum, o yüzden düşünmemeye çalışıyorum pek. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :KK69: :KK5:

amin canım, olmaz mı hiç:KK36: artık bende düşünmüyorum düşününce üzülüyorum çünkü sezeryan mecburi onu iyileştirmek adına epidural istedim. bakalım salı kesinleşcek. heyecanımı sorma hiç bi yandan kızıma kavuşacağım bi yandan içimde geçirdiği son günler sevip duruyorum karnımı :) babası da gelip "yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kızım yanımızda olacak" diyor göbişime :) iyice heyecanlanıyorumm:KK52:

kızlar nasılsınız? ben bugün baya bi yoğun geçirdim, önce bi aile dostumuzun bahçesine gittim ki iki tane hamiş haberi aldım biri 2 senedir bekliyordu ona çoookkk sevindim diğeri ise 3.ye hamile :-) akşama kadar bahçe ağaçlarından faydalandım. bi de 1.5 yaşında bebiş vardı onu sevdim durdum. annesi avrupaya gitmiş anneannesine bırakmış yavrum beni annesi sandı kucağıma geliyo uyutmamı istiyo filan kıyamam :KK69: sonra kayınvalideme geçtim misafirler vardı yeni geldim eve... beni gören bu halde bu enerji nerden diyorlar :nazar: Allah kuvvet veriyor...

amin canım, olmaz mı hiç:KK36: artık bende düşünmüyorum düşününce üzülüyorum çünkü sezeryan mecburi onu iyileştirmek adına epidural istedim. bakalım salı kesinleşcek. heyecanımı sorma hiç bi yandan kızıma kavuşacağım bi yandan içimde geçirdiği son günler sevip duruyorum karnımı :) babası da gelip "yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kızım yanımızda olacak" diyor göbişime :) iyice heyecanlanıyorumm:KK52:

Ne güzel, Rabbim muhabbetinizi daim etsin. Bizim babamız kucağına almadan inanmayacak gibi bi çocuğu olduğuna, biraz fazla realist :KK37:
Benim genel anestezi olacak, diğer uygulamalar yapılmıyor burada. Hadi bakalım salı günü seni burada göremezsek anlayalım ki, meleğin kucağında inşallah :nazar: :emir_bebek:

Arkadaşlar ben de yarın Samsun yolcusuyum Allah izin verirse..
oradan internete girme imkanım olmaz o yüzden şimdiden hepiniz hakkınızı helal edin..
bana da dua etmeyi unutmayın..çok korkuyorum, Allah bana da size de yardım etsin..

ay ne güzel yaaa kavuşucaksınız sıpalarınıza bende istiyorum artık bakalım yarın bizde dr gidicez belli olucak normal mi sezeryan mı
hayırlısıyla alırız kucağımıza inş. :KK49:

Düzelmek ne kelime dün gece ağla ağla içim dışıma çıktı şimdi iyiyim ama çok çabuk değişiyor ruh halim.:KK53:Gündüz güneşli gece parçalı bulutlu.....:KK1:Doğumdan sonra geçecek inşallah ilgin için teşekkürler canım..:KK71:

Canım, bilinmezlik, acabalar ve yalnızlık bu ruh haline sokuyor bizleri ama inşallah meleğini kucağına aldığında herşeye sünger çekmiş olacaksın, Rabbim her anlamda hafifletsin, ferahlatsın içini :emir_bebek: :nazar:

Bu arada, biz de kızımızın ismini ya Elif Nil ya da Zeynep Nil olarak düşünüyoruz ama tam karar verebilmiş değiliz açıkcası. Oğlumuz olsa Batın Tuğra koyacaktık, erkeğe isim bulmak kolaydı da kızımıza hiç bişeyi yakıştıramıyoruz :97:

oradan internete girme imkanım olmaz o yüzden şimdiden hepiniz hakkınızı helal edin..
bana da dua etmeyi unutmayın..çok korkuyorum, Allah bana da size de yardım etsin..

canım allah yardımcın olsun hiç korkma güzel düşün herşey güzel olsun iyi yolculuklar :KK64:

Canım, içini ferah tutmaya çalış. Annem bana hep " Hiç korkma kızım Allah düğümlediği düğümü, zamanı gelince elbette çözer " der. Sen de rahat ol. Hakkında hayırlısı ne ise o nasip olacak sana. İnşallah sıkıntısız ve kolayca çözülür senin düğümün de, dualarımız seninle :nazar: :KK8:

ay ne güzel yaaa kavuşucaksınız sıpalarınıza bende istiyorum artık bakalım yarın bizde dr gidicez belli olucak normal mi sezeryan mı
hayırlısıyla alırız kucağımıza inş. :KK49:

Hadi sen de güzel haberlerle gel bize. İnşallah da normal doğum olur seninki bari, bize nasip olmadı, sana olsun canım :KK5:

kızlar slm bizim oldu bugun sunnetimiz acı hissetmiyor
diyenler halt etmis nasıl aglıyor yavrum simdi uyudu
ama arada aglama pozlarına giriyor sanırım bu gece
biraz zor gececek dr.kalsa yarın banyo bile yaptırın
dedi o ağla ben ağla geldigimizden beri anne olmak
ne zor bi seymis ya:KK58:

Oyy kıyamam ben ona :KK5: Ama, ilerde daha çok acı duyardı, iyi yapmışsınız bence canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah, ağrısı acısı da en kısa zamanda diner inşallah. Öp, kokla bizim yerimize yakışıklını :KK54::KK71:

Mirabelle ve Bia, gözünüz aydın yavrularınıza kavuşmuşsunuz. Rabbim onları size, sizleri de onlara bağışlasın; kaderleri, bahtları güzel olsun inşallah :KK71: :KK69:

Samsun'a gitmene çok sevindim canım, iyi haberlerini fırsat buldukça bekliyoruz :)))))

kızlar slm bizim oldu bugun sunnetimiz acı hissetmiyor
diyenler halt etmis nasıl aglıyor yavrum simdi uyudu
ama arada aglama pozlarına giriyor sanırım bu gece
biraz zor gececek dr.kalsa yarın banyo bile yaptırın
dedi o ağla ben ağla geldigimizden beri anne olmak
ne zor bi seymis ya:KK58:

Çok büyük geçmiş olsun Pelincim. Umarım bugüne bi şeyi kalmamıştır yavrunun.

kızlar adet olduğu üzere bende doğum hikayemi yazıyorum ama benim hikayem biraz zor sakın doğum yapmamış arkadaşlar etkilenmesin çünkü herkesin yapısı aynı değil bunu yaşayarak öğrenmiş bulunmaktayım

doktor teyzemiz ve biz bebeğimizin 41 . haftasını bekleyeceğini düşünüyorduk o yuzden azar azar gelen suları pek kale almadık akıntı şeklinde olduğundan. annem yanıma gelmişti gelmez bebek daha diye onu annannemin yanına göndermiştim kızımın babannesi de bir gun önce gelmişti.derken tam 40. haftanın dolduğu gun sabah 7 de bir bardak suyum geldi babasını uyandırdım doktora görünmeliyiz dedim doktorumuz işe 9 da başladığı için o saatte acilen göründük bakınca 3 cm acıklığın var hemen odaya alınman lazım karsı binaya gec dedi. odalarda boşlıuk olmadığı için önce ebenin odasına alındık nts ye bağlandık lavman yapıldı ve serumla azar azar suni sancı verilmeye başlandı. bır sure sonra oda boşalınca bizi aldılar odamıza orda nts ve suni sancı serum devam etti eşim ve kayınvalidem yanımdaydı acılmamı iki kere kontrol ettiler 5 oldu saat ikiye doğru ve sancılarım çok sıklaştı ebemiz geldi istersen epidural yaptırlalım dedi bende bilmiyorum dedim önce sonra ağrılar dayanılmaz olunca yapıldı ve ben cok rahatladım anestezi doktoru bana tam ağrıyı kesmeyeceklerini ağrının tam kaybolmasının doğumu zorlaştırdığını söyledi yalnız iknici kere acıklığımıa bakan hemşire arka tarafın iyi ama ön kemik yapında hafif bir darlık var nasıl olur bilemem dedi 1 saat falan gecti rahatlkamıştımki epiduralin etkisi geciyor dedim eşime cunku ağrılarım artmıştı ebeyi çağırdık acılmama bi baktı tam acıklık doğum başlamış dedi doğumhaneye alındım doktorum geldi hemen oda bana hemşirenin söylediğini söyledi ön tarafında darlık var ama ben denemeye değer görüyorum belki aşarız dedi bende doktoruma başından beriçok guvendiğim için ebe hemşire doktor anestezi uzmanı başladık ama ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo doktor diyo bak bebeğin kafasına dokunuyorum ıkın ağrı geldikçe ıkındım ama olmadı

uzun uğraşlar sonunda ameliyata alıyoruz dedi doktorum üzüldüğünü görebiliyordum ama ben o kadar acı cektimki o sureye kadar alıyoruz diyince içimden sevindim çünkü ıkınmaya halim kalmamıştı :KK14: epidural zaten takılı olduğu için devam etti ve sezeryanle bebeğime kavuştum çok guzel bir duygu ağladım görünce yavrumu.dikişsiz yapılmış sezeryanım odamıza alındık epiduralden ağrı kesici verildi rahattım ama bugun eve gectik ağrı kesicilerin etkileri gecti parol kullanmam tavsiye edildi ama aldım fyda etmiyor kesi yerim baya ağrılı ama kızıma baktıkca hepsini unutuyorum hem normal yaşadım hem sezeryan ikisininde bence avantaj ve dezevantajları var ve herkeste bence tum yöntemler farklı etki gösteriyor.
sevgiler.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canımmm, çok sevindim, yavrunu sağlıkla kucağına almışsın. Tebrikler. Zor doğumuna üzüldüm, sen hem normali hem sezeryanı arka arkaya yaşamışsın. Ama neyse ki herşey geçmişte kaldı.

Bia'cım, seni tebrik ediyorum canım. Darısı bizlerin başına :))

kızlar adet olduğu üzere bende doğum hikayemi yazıyorum ama benim hikayem biraz zor sakın doğum yapmamış arkadaşlar etkilenmesin çünkü herkesin yapısı aynı değil bunu yaşayarak öğrenmiş bulunmaktayım

doktor teyzemiz ve biz bebeğimizin 41 . haftasını bekleyeceğini düşünüyorduk o yuzden azar azar gelen suları pek kale almadık akıntı şeklinde olduğundan. annem yanıma gelmişti gelmez bebek daha diye onu annannemin yanına göndermiştim kızımın babannesi de bir gun önce gelmişti.derken tam 40. haftanın dolduğu gun sabah 7 de bir bardak suyum geldi babasını uyandırdım doktora görünmeliyiz dedim doktorumuz işe 9 da başladığı için o saatte acilen göründük bakınca 3 cm acıklığın var hemen odaya alınman lazım karsı binaya gec dedi. odalarda boşlıuk olmadığı için önce ebenin odasına alındık nts ye bağlandık lavman yapıldı ve serumla azar azar suni sancı verilmeye başlandı. bır sure sonra oda boşalınca bizi aldılar odamıza orda nts ve suni sancı serum devam etti eşim ve kayınvalidem yanımdaydı acılmamı iki kere kontrol ettiler 5 oldu saat ikiye doğru ve sancılarım çok sıklaştı ebemiz geldi istersen epidural yaptırlalım dedi bende bilmiyorum dedim önce sonra ağrılar dayanılmaz olunca yapıldı ve ben cok rahatladım anestezi doktoru bana tam ağrıyı kesmeyeceklerini ağrının tam kaybolmasının doğumu zorlaştırdığını söyledi yalnız iknici kere acıklığımıa bakan hemşire arka tarafın iyi ama ön kemik yapında hafif bir darlık var nasıl olur bilemem dedi 1 saat falan gecti rahatlkamıştımki epiduralin etkisi geciyor dedim eşime cunku ağrılarım artmıştı ebeyi çağırdık acılmama bi baktı tam acıklık doğum başlamış dedi doğumhaneye alındım doktorum geldi hemen oda bana hemşirenin söylediğini söyledi ön tarafında darlık var ama ben denemeye değer görüyorum belki aşarız dedi bende doktoruma başından beriçok guvendiğim için ebe hemşire doktor anestezi uzmanı başladık ama ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo doktor diyo bak bebeğin kafasına dokunuyorum ıkın ağrı geldikçe ıkındım ama olmadı

uzun uğraşlar sonunda ameliyata alıyoruz dedi doktorum üzüldüğünü görebiliyordum ama ben o kadar acı cektimki o sureye kadar alıyoruz diyince içimden sevindim çünkü ıkınmaya halim kalmamıştı :KK14: epidural zaten takılı olduğu için devam etti ve sezeryanle bebeğime kavuştum çok guzel bir duygu ağladım görünce yavrumu.dikişsiz yapılmış sezeryanım odamıza alındık epiduralden ağrı kesici verildi rahattım ama bugun eve gectik ağrı kesicilerin etkileri gecti parol kullanmam tavsiye edildi ama aldım fyda etmiyor kesi yerim baya ağrılı ama kızıma baktıkca hepsini unutuyorum hem normal yaşadım hem sezeryan ikisininde bence avantaj ve dezevantajları var ve herkeste bence tum yöntemler farklı etki gösteriyor.
sevgiler.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım geçmiş olsun ve gözün aydın bebeğine kavuştun. Allah bağışlasın. dikişsiz sezeryan nasıl oldu?

Canım, hayırlı yolculuklar sana! Yolda hepimize dua et! Yolcunun duası kabul olurmuş.
Sakın korkma! En iyisini yaptın Samsun'a gitmekle..
Sakinleşmeye çalış. Nefes egzersizleri çalış son haftanda. Seni rahatlatacaktır sancı sırasında..
Hepimiz birbirimize dua edelim. HEPİMİZ BİR AVAZDA İNŞALLAH!

Günaydın kızlar, uykusuz bir gecenin ardından bebeğimin odasının gelmesinin sevincini yaşıyorum. Herşey yavaş yavaş tamamlanıyor, bi tek kendi kaldı gelmeyen yavrumun :KK69: O da en hayırlı zaman ve şekilde gelir inşallah; hepinizinkilerle birlikte ... :KK49:

selam kızzlarr..
dün minik oğlum epidural sezeryanla dünyaya geldi öğlen 2.00de..3.850 gr dombilik bebek..şimdi evimize geldik..tek sorunumuz sütüm hala gelmedii..napıcam bilmiorum bebiş emio ama süt yok..önerileriniz varsa bekliorum..bebişim çok güzel emio göğüslerim acıdı çok fena ama dr sürekli emzir gelir dedi bakalım..nese kızlar sonra uzunca yazarım hikayemi..darısı bütün anne adaylarının başınaa..harikaa bi duygu..........

selam kızzlarr..
dün minik oğlum epidural sezeryanla dünyaya geldi öğlen 2.00de..3.850 gr dombilik bebek..şimdi evimize geldik..tek sorunumuz sütüm hala gelmedii..napıcam bilmiorum bebiş emio ama süt yok..önerileriniz varsa bekliorum..bebişim çok güzel emio göğüslerim acıdı çok fena ama dr sürekli emzir gelir dedi bakalım..nese kızlar sonra uzunca yazarım hikayemi..darısı bütün anne adaylarının başınaa..harikaa bi duygu..........

gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
merak etmiştik bizde seni
oğluşunada maşallah
sende iyisindir inş.
bol su ,dereotu,sıcak duş,bunlar sütü getirir die biliorum
bide bol şekerli sıcak şerbet ii diolar bi dene istersen canım

selam kızzlarr..
Canım Tebrik ediyorum:KK9::KK19: :KK71: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bol su ve süt iç bence iyi süt yapıyor:) Oğluşunada Maaşallah çok iyi doğmuş. :nazar: Hikayeni bekliyoruz. göğüslerine krem sür mutlaka sık sık yara olmasın.

Pelincim bebişin erkek olmuş hayırlı uğurlu olsun. Benimkininde pipisinin ucunda yapışıklık var azıcık.Dr düzelmezse sünnet ederiz demişti. Senin tecrübelerine ihtiyacım olacak. İnş. acıları bebişin hemen geçer:KK5:Arkadaşlar geriye dönük okuyamadım. İnş. herkes iyidir. Başka doğum yapan arkadaşlar varsa niş. sıkıntıları yoktur. Garfieldıda okumuştum.Sanada iyi yolculuklar.Hakkında hayırlısı olsun

Selam kızlar bende kaç gündür giremedim hiç. Temizlik alışveriş derken pestilim çıkıyordu pc yi açacak halim yoktu. Geçmişe bi gözatmaya çalışayım. Bu arada yarın sabah sezeryana giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğum yapanlar olmuş galiba allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş. Doğum yapacaklara allah yardımcımız olsun.İnşallah sorunsuz bir doğum geçiririz. İnş kısa zamanda yazarım buraya.

slm kızlar.. enson bu evden çıkarıken 2 kişi çıktık ama dün 3 kişi olarak girdik oğluşumuz geldi... perşembeyi cumaya bağlayan gece kanamamızın olması ve sancılarımızın sabaha kadar 10 dk. da bire düşmesi sonucu çantalarımızı aldığımız gibi hastanenin yolunu tuttuk.. benim sANCIM Vr fakat annem kayın validem ve eşime sakin görünmek için pek bişi belli etmeden vardık hastane acil girişinden girdik. muayenemizi olduk nst ye girdik 3 cm açılma vardı direk beni sancı odasına aldılar. suni sancı verdiler sabah 9 da başlayan bu tatlı yolculuk 16,40ta yusufeymenimin sesini duymamla sona erdi.sonra onun kontrollerini yaparlarken benim iç dış dikişlerim vardı onları diktiler. normal doğumun güzelliği çıkışta bebeğimi kucağıma aldım tekerlekli sandalye ile babamızın yanına gittik oradanda odamıza.. şimdi evimizdeyiz ve dünyanın en güzel şeyi annelikmiş.. sancı odasındaki anları pek anlatmıyorum sıkıntılı anlar çünkü herkesin ağrı eşiği farklı kızlar..ama inanın rabbim o an kesinlikle hastabakıcısından ebesine kadar iyi insanlarla karşılaştırsın benim şansım oydu. Allahbi avazda kurtarsın sizleride... tek derdimiz şuara bebeğimin memeyi istememesi oda sanırım sütümüzün pek olmamasından kaynaklı. onuda halledeceğiz inşallah..

X