2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr günaydınn sabah bir kasık ağrısıyla uayndım ki gece çok güzel uyumuştum halbuki..şu an sanki şeyimin üst kısmı ağrıyo yürüyemiyorum birde korkuyorum vallaa:26::26:

günaydın kızlar !
dün doktor randevüm vardı..hiç ummadığım şeyleroldu şokunu hala atlatabilmiş diilim..:KK50:doktorum hastaneyi değişiyomuş!:KK52:başka bi hastaneye geçicekmiş..tabi gideceği için de bize olan muamelesi tamamen değişti..:KK53: 9 aydır gidiyodum bi de aynı doktora o kadar pahalı mahalı demeyip sırf normal doğumu destekliyo diye ona gidiyoduk..keşke gitmez olaydık..:KK43:neyse,gider gitmez bana dedi ki;ya sende hemoroit vardı seni sezeryana alalım ! ya dedim ne alakası var bende hemoroid yok aldırmıştım ben hemoroidleri..:KK53:şuan için bi sorunum yok dedim..nese ordan bişi çıkmayınca ultrasona girdim.bu sefer de nolmuş bu çocuğa böle ya şekli tamamen değişmiş dedi!:KK53: allahım beni aldı bi korku ecel terleri dökmeye başladım..:18:dedi nasıl besledin bunu 3.200 olmuş dedi! ben de sandım 4 kilo filan oldu heralde..yani zaten 39.haftadayım normal diil mi:44: kendi de demişti 3.5 kilo olarak doğar demişti..nese ordan da bi vurdu..sora çatıya bakiim dedi,ama baya bi baktı yani yine de sesimi çıkarmadım..:85:sora bişi demedi..dedi bebek doğum kanalına bile girmemiş..daha geçen hafta doğum kanalına girdi demişti ama hafta anlaşılan geri çıkmış..:KK37: sora postladı bizi,bi de bende mantar çıktı dedim ilaç filan vermicekmisiniz..gider ayak bi krem yazdı yolladı..ya şoka girdim resmen adam gidicek nasısa die savdı bizi..önce sezeryana alıcaktı tabi hasta kaçmasın die sonra biz istemeyince kıvırdı gitti..:85:ya napıcam ben bilmiyorum hiç böle bişi düşünmemiştim..büyük ihtimalle alman hastanesine geçicek doktor..ama ben gitmem ona bi daha:KK50: insan der yani alman hastanesine geçicem oraya gelirsiniz bilmem ne..daha belli değil belki alman hastanesine geçerim dedi..biz gittik hemen alman hastanesine sorduk evet dediler yeni doktorumuz geliyo..yani gitmem ben ona ne biçim muamele yaptı ya...:KK43:burda fazla doktor ya da hastane de yok..alman hastanesi de zaten uçmuş bi durumda fiyat olarak..biz bu doktorun olduğu hastaneyle fiyat olarak da anlaşmıştık ama malesef bundan başka kadın doktoru da yok orda..:KK50:bi yer var işte ona bakıcaz başka bi hastane biraz ufak bi yer ama napim..zaten doğuma kalmış kaç haftam:83: oof doktorlar son anda kıwırıo derlerdi de inanmazdım kızlaar:85:

içimi rahatlattın sağol, eski iş yerimden bi abimizin eşinde olmuştu, sebebi de bulunamamıştı oksijensiz kalmasının, bu aralar da bebeğim oksijensiz mi kaldı endişesine kapıldım. nette araştırıyorum, sağına ya da sırt üstü yatanlarda bir oksijensiz kalma örneği bulamadım. inşallah bebeğime bir zarar vermemişimdir. :KK50:

Benimde bir tanıdığımın bebeği oksijensiz kalmıştı onun sebebi olarak kordonun önü tıkanmış dedi doktor. Büyük ihtimalle bebek kordonu sıkmış elleriyle yada ayağına falan takmıştır demiş.
Düşünsene biz bu kadar teknoloji ve dr. nimetinden yararlanıyoruz. annelerimiz anneannnelerimiz falan doktor yüzü görmeden doğurmuşlar. Onlara kim diyecek ti sola yat diye. Kimbilir nasıl yattılar. Köle gibi çalışmışlardır bile hamileliklerinde. Benim kayınvalidemin kaynıma sancıları tarlada çapa yaparken tutmuşta işi bitirmeden dr.a götüren olmamış anla yani

günaydın kızlar !
dün doktor randevüm vardı..hiç ummadığım şeyleroldu şokunu hala atlatabilmiş diilim..:KK50:doktorum hastaneyi değişiyomuş!:KK52:başka bi hastaneye geçicekmiş..tabi gideceği için de bize olan muamelesi tamamen değişti..:KK53: 9 aydır gidiyodum bi de aynı doktora o kadar pahalı mahalı demeyip sırf normal doğumu destekliyo diye ona gidiyoduk..keşke gitmez olaydık..:KK43:neyse,gider gitmez bana dedi ki;ya sende hemoroit vardı seni sezeryana alalım ! ya dedim ne alakası var bende hemoroid yok aldırmıştım ben hemoroidleri..:KK53:şuan için bi sorunum yok dedim..nese ordan bişi çıkmayınca ultrasona girdim.bu sefer de nolmuş bu çocuğa böle ya şekli tamamen değişmiş dedi!:KK53: allahım beni aldı bi korku ecel terleri dökmeye başladım..:18:dedi nasıl besledin bunu 3.200 olmuş dedi! ben de sandım 4 kilo filan oldu heralde..yani zaten 39.haftadayım normal diil mi:44: kendi de demişti 3.5 kilo olarak doğar demişti..nese ordan da bi vurdu..sora çatıya bakiim dedi,ama baya bi baktı yani yine de sesimi çıkarmadım..:85:sora bişi demedi..dedi bebek doğum kanalına bile girmemiş..daha geçen hafta doğum kanalına girdi demişti ama hafta anlaşılan geri çıkmış..:KK37: sora postladı bizi,bi de bende mantar çıktı dedim ilaç filan vermicekmisiniz..gider ayak bi krem yazdı yolladı..ya şoka girdim resmen adam gidicek nasısa die savdı bizi..önce sezeryana alıcaktı tabi hasta kaçmasın die sonra biz istemeyince kıvırdı gitti..:85:ya napıcam ben bilmiyorum hiç böle bişi düşünmemiştim..büyük ihtimalle alman hastanesine geçicek doktor..ama ben gitmem ona bi daha:KK50: insan der yani alman hastanesine geçicem oraya gelirsiniz bilmem ne..daha belli değil belki alman hastanesine geçerim dedi..biz gittik hemen alman hastanesine sorduk evet dediler yeni doktorumuz geliyo..yani gitmem ben ona ne biçim muamele yaptı ya...:KK43:burda fazla doktor ya da hastane de yok..alman hastanesi de zaten uçmuş bi durumda fiyat olarak..biz bu doktorun olduğu hastaneyle fiyat olarak da anlaşmıştık ama malesef bundan başka kadın doktoru da yok orda..:KK50:bi yer var işte ona bakıcaz başka bi hastane biraz ufak bi yer ama napim..zaten doğuma kalmış kaç haftam:83: oof doktorlar son anda kıwırıo derlerdi de inanmazdım kızlaar:85:

Allah yardımcın olsun canım ya zor bir durum ama normal olacak inşallah seninki dr. hiç önemli değil normal doğumda çünkü doğuran sensin zaten. Bu açıdan düşünürsen belki için rahatlayabilir.
Bir kere daha yazmıştım görmüşsündür belki. İlk doğumda benim gittiğim hastanede dr.da ilk defa gittiğim yerdi. Doğuma girene yani bebeğin başı görünene kadar dr. yanıma bile uğramadı. doğumdada ıkın dedi ıkındım. Ikınma bekle dedi bekledim. Tekrar ıkın dediğinde bebeğim çıkmıştı. Sonra yüzünü temizleyip kordonu kesti. Ardından dikişlerimi attı gitti. Kontrollerimi bile başka dr.la hemşireler yaptı.
Yani içini ferah tut tatlım sen doğuracaksın dr. doğurtmayacak. Sezeryan olsaydı dr. önemli olurdu.

kızlaarr günaydınn sabah bir kasık ağrısıyla uayndım ki gece çok güzel uyumuştum halbuki..şu an sanki şeyimin üst kısmı ağrıyo yürüyemiyorum birde korkuyorum vallaa:26::26:

sedacım sona yaklaşıyoruz artık. Bende uzun süre sırt üstü kalmışsamm aynı şeyi yaşıyorum. Ama bir saat içinde geçiyor.Seninkide geçer inşallah korkma tatlım

Kızlar annem aradı biraz sonra yola çıkıyormuş yanıma gelecek. Saat 3-4 gibi burda olur herhalde...:KK66::KK66::KK66:

Benim mutfağa girip yemek yapmayan tüm yemek işini bana bırakan görümcem annemin geleceğini duyunca hemen mutfağa girip yemek yapmaya başladı. dünden menümüz belliydi. Kolları sıvamış beni de mutfaktan çıkardı.:KK53::KK53::KK53:
İnsan bukadar gösteriş meraklısı olur. annemde sanacak ki hep yemeklerimi yaptı. Sanki ben anneme neler yaşadığımı anlatmayacağım:84::84::84:

sedacım sona yaklaşıyoruz artık. Bende uzun süre sırt üstü kalmışsamm aynı şeyi yaşıyorum. Ama bir saat içinde geçiyor.Seninkide geçer inşallah korkma tatlım

çok fena valla yürüyemiyorum paçam ayrık :KK1::KK1: geziyorum valla birde 2 günden beri mide bulantım var hayırdır işallah p.tsi gidicem doktora inş.ozamana kadar bişey olmaz

Kızlar annem aradı biraz sonra yola çıkıyormuş yanıma gelecek. Saat 3-4 gibi burda olur herhalde...:KK66::KK66::KK66:

Benim mutfağa girip yemek yapmayan tüm yemek işini bana bırakan görümcem annemin geleceğini duyunca hemen mutfağa girip yemek yapmaya başladı. dünden menümüz belliydi. Kolları sıvamış beni de mutfaktan çıkardı.:KK53::KK53::KK53:
İnsan bukadar gösteriş meraklısı olur. annemde sanacak ki hep yemeklerimi yaptı. Sanki ben anneme neler yaşadığımı anlatmayacağım:84::84::84:

boşversene yaa daha ii dğeil mi

çok fena valla yürüyemiyorum paçam ayrık :KK1::KK1: geziyorum valla birde 2 günden beri mide bulantım var hayırdır işallah p.tsi gidicem doktora inş.ozamana kadar bişey olmaz

ben haftalardır sünnetli gibi geziyorum tatlım bebeğim doğum kanalına girdiğinden beri yani. Seninki girmediyse girmiştir muhtemelen doğum kanalına. Bacaklarının içi spor yapmış gibi acıyordur herhalde.

boşversene yaa daha ii dğeil mi

Yapsın canım bende sizlerle sohbetteyim bu sayede. Gerçi kızımı yıkamam lazım birazdan.

Beni kızdıran 15 gündür burda bir kap yemek görmedik bir gece acıkıp makarna yapması dışında. Ben hep mutfaktaydım saatlerce ayakta. O da pc başında.
Annem geliyor ya bak ben kızına birşey yaptırmadım yardımcı oldum havasına girecek. Aynı abisi eve geldiğinde pc yi kapatıp çok iş yapmış gibi yoruldum pozlarına girdiği gibi yani..
Ama Allah şahit işte.
Yoksa yapsın yemeği işime geliyor

ben haftalardır sünnetli gibi geziyorum tatlım bebeğim doğum kanalına girdiğinden beri yani. Seninki girmediyse girmiştir muhtemelen doğum kanalına. Bacaklarının içi spor yapmış gibi acıyordur herhalde.

aaynen canım fena yorgun hissediyorum birde kendimi dünde odamız tam bitti bi içini düzmek kaldı ee bebek odasındakileri başka yere tıkıştırmak içinde uğraştm pencerelerim için sineklik geldi ev berbat oldu camları sil temizlik yap yoruldum üstüne iikide kocam istemedi bişey :KK1::KK1:of ölürdüm şu an eve gdip fena uyuyasım var

aaynen canım fena yorgun hissediyorum birde kendimi dünde odamız tam bitti bi içini düzmek kaldı ee bebek odasındakileri başka yere tıkıştırmak içinde uğraştm pencerelerim için sineklik geldi ev berbat oldu camları sil temizlik yap yoruldum üstüne iikide kocam istemedi bişey :KK1::KK1:of ölürdüm şu an eve gdip fena uyuyasım var

ay güle güle kullansın bebişin odasını. içinde huzurla büyüsün inşallah. Yormuşsun sen tabi kendini doğal bu ağrılar o zaman. Bende dün temizlikten sonra gezdim.akşam yürümekte zorlanıyordum. Hatta çarşıda bir ara kaldırama oturup hiç kalkmamayı bile düşündüm. ama eşim resmen kolumdan sürükleyerek yürüttü beni.

ay güle güle kullansın bebişin odasını. içinde huzurla büyüsün inşallah. Yormuşsun sen tabi kendini doğal bu ağrılar o zaman. Bende dün temizlikten sonra gezdim.akşam yürümekte zorlanıyordum. Hatta çarşıda bir ara kaldırama oturup hiç kalkmamayı bile düşündüm. ama eşim resmen kolumdan sürükleyerek yürüttü beni.

valla ben zorlanıyorum artı ayaklarımda şişiyo temizliği zar zor yapıyorum bi yeri yapıp dinlenip tekrar yapıyorum ama allah razı olsun dün eşim olmasaydı daha fena olurdum çok yardım ettii

Benim kız yıka beni diye başımın eti yedi. anneannem gelecek bana sarılıp öpünce pis mi kokayım. Nasıl sevsin beni diyor tatlım benim. bu söz üstüne daha fazla bekletmeyeyim kızımı Yıkayayımda sonra yine gelirim.
Bugün görümce mutfakta pc bana kaldı nasılsa:KK60::KK60::KK60:
Görüşürüz kendinize iyi bakın fıstıklar

Az önce tahlil sonuçlarıma baktım günde 2 tane demir ilacı alıyorum hala yükselmemiş kan değerim geçen ay 10.2ydi 2ye çıkarmıştık günlük dozu bu ay 10.5e çıkmış anca...hamileikten önce 14.2ydi kanım.Sizlerde durum nasıl?
canım benim de 10-11 arasında gidip geliyo değerlerim.. ama beni çay kötü yapıyo sanırım, o da ayda yılda bir ve çok açık içtiğim halde. ben de günde 2 tane içiyorum gyno ferro sanol, gerçi bu aralar ihmal ettim biraz..bir de bu aralar kurutulmuş kara üzüm yiyorum, bir de hurma..inş. faydası olur..

23 haziran sabahı oğlumuz dünyaya geldi.doğum sezeryan oldu. hep normal yapmak istemiştim ama trombositlerim iyice düştüğü için doktorum daha fazla beklemek istemedi.çünkü kandaki trombositler düştüğü zaman kan pıhtılaşamıyormuş ve kanama riski ortaya çıkıyormuş.ama bebeğimi gördükten sonra herşeyi unuttum.harika bir duyguymuş.kimler doğum yaptı benim giremediğim günlerde bilmiyorum ama hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah bağışlasın canım..ne güzel bebeğin kucağında..darısı bize artık..

çok moralim bozuk kızlar
bu sefer doktorum kordon dolanmış boynuna dedi :KK47:
salı günü gittiğim doktor herşey normal demişti , kordon oyle 3 günde dolanır mı ya :44:
bunun içinde başka doktora gitsem benimkisi bu seferde suyuna takıcak , benim doktorun sezeryancı olduğu kesinleşti
bu arada nst ye girdim 110 üzeri sancım çıktım ve bende hiç oyle rahatsızlık yaratmadı, benim doktor çatı muaynesinin lafını etmedi yine :KK47:
eşimle gelince konuşucam vala acil suyum felan gelirse devlete gidelim diye
kordonda dolansa devlette sezeryana alırlar ama boyle bile bile kandırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor
birde nst deyken ordaki kızlarla konuştum , doktorum hiç normal yaptırmadığını öğrendim :KK47:
canım ya üzüldüm, niye böyle yapıyo bu doktorlar ..
bence yine de devlette bir doktora görün,
devlete gittin diye illa orda doğum yapacak değilsin ya
hem devlette de iyi doktorlar olabiliyo bazen..
en azından başka bir fikir almış olursun..

Çok sağolun kızlar. Karaciğer enzimlerim yüksek. Safra asitlerimle ilgili test sonuçlarım bi kaç güne çıkarmış. Doktorum gastrentrologa yönlendirdi beni. Bu gebeliğin yol açtığı bir durummuş. Tedavisi yokmuş. İlave testler istedi. Yarın onları da yaptıracağım. Karaciğer enzimlerimin yüksekliği ilerleyen zamanlarda artarsa doğumu erkene almak gerekebilir dedi. Aynısını kendi doktorum da dedi. Ama bu durumda bile suni sancı ile epidural normal yapma şansım varmış. İnşallah enzimlerimde yükselme olmaz. Son dakikada nereden çıktı şimdi bu durum.....
Çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..Allah'ım bebeğine sağlık versin.. olmasa iyi ama napalım oluyor böyle olumsuzluklar işte..

kızlarr bende anneeeeeeeeeeeeeee oldummmmmmmmmmmmmmm):):):):):)

gece boyunca çektiğim karın kasılmalarının ardından

2 gün önce kızımıı kucağıma normal doğumla aldım şükürler olsunnn

darısı hepinizin başınaaa

hesabımdan tam 10 gün önce geldi kızımm

ve ben ona aşık oldum:KK69:

tek sorunumuz sütümün daha gelmemesii:KK43:

çok teşekkür ederim arkadaşlar doğum hikayemide kızım uyumuşken yazıyımmm:KK1:

yoksaa yazamayabilirimm
yayamas kısım benimm

başlıyorummmm:)))))))))

saat gündüz 11 denn gece 12 ye kadar süren kasılmalarıma aldırış etmeden ama bir okadardaa çaktırmadan panik olup o gece saçlarımı yıkayıp ne olur ne olmaz diye kaşlarımı aldım

sabahaa çıkamam belki diye düşünürken gece boyu kasılmam geçmişti

sabah kalktım

aynı zamandaa önceki günden sürenn ishalim vardı gün içinde 3 kez tuvalete çıkmıştımm

ertesi gün doktorumu aradım doktorum ishalindee kasılmaları tetikleyebiliceğinim söyledi su kaybından dolayı

bol sıvı al ama eğer yakınsan bi göriyim dedii ve gittim doktorum muayene etti amniyo sıvı gayet iyi dedii

bebekte iyi dedii ama bana serum bağlanması gerektiğini söyledi kafam karıştıı

neysee 5 gün sonra çatı muayenesi yapıcaktı bende bir an önce olmak istediğimi söyledim hazır gitmişken

muayenemide oldumm gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedii neyse gittik serum bağlatmayaa

nstye de alalım bu arada dediler meğersem doktorum vajinal muayenede anlamış doğumun başladığınıı

nstedee hemşire demezmii doğum başlamışş kasılmalar 2 dkya düşmüşş

neye uğradığımı şaşırdımm

bana yinee sezeryanmı normalmi diye sordular

annem bi taraftan normal kızım derken kayınvalidem ise ne gerek var acı çekmeye sezeryan ol kurtul dediii

kafam çorba gibiydi ama bi taraftanda anneme kızıyordum neden acı çektirtiyo bana diyee ama annemi dinlemeliydim diye düşünüyordumm

acılmam 2 cm di

açılmayı bekledik saatlerce açılmadı

bu sefer açılma gerçekleşmeyince hem açıcı iğne hem suni sancı verildii

2 bu.çukta girdiğim hastanedee saat 6 olmuştu ve hala sancı çekiyordum

sancılarım 5 dan düşmeye başlamıştıkii

doğumhaneye alındımm

yazarken bile tüylerim diken diken oluyor şuanda

açıklık kontrol edildi

10 cm olmuştu sancıdan nefes almam neredeyse imkansıza dönmüştü

saat 6.05 halaa bebeğim yokmu ne zaman gelicek diyee söylenmeye başladım doktoraa

sancım devam ediyordum ne zaman gelicek bu bebekkkk ne zaaamaaaann diye halaa söyleniyordum

bana yarım saat sonra dediklerinde dünya durdu ben bu doğumu yapamam diyip sezeryan masasından kalkışımı size anlatamam zorla geri yatırıldım :KK1:

bu saatten sonra ne sezeryanı artık bebek geliyoo az kaldı dedii ebe

elimle dk başı bu aradaa kafası çıktımıı diye kontrol ediyordumkii

doktorum bağırdıı napıyorsun sen çek elinii enfeksiyon kapıcaksın diyee:KK1:

sonunda saatt tam 18.30 da kızımı kucağıma verdiler :))

ardından dikişlerim atıldıı

ee zormuydu diyiceksiniz eee tabiii çok kolay bişi deil candan can çıkıyoo amaa

şu varkii doğumdan sonraa kalktım gezdimmm

:)

o akşam boyunca dikişlerim acımadıı ağzı kesiciden bi dün zorlandım odaa ağrı kesicinin etkisi geçtiği içinn şuan kızım

2 günlük teyselerii vee benn deli gibi onu sevmekle meşgulüm geziyorum şükürler olsunn

kendi işimi görebiliyorum normalinnn güzelliğide bu olsa gerek annemden allahrazıolsun yoksa belkide sezeryan olucaktım durup dururken

ve kızımın yarın ilk kontrolü varr babasıylaa doktor gesmesine gidiceğis:KK69:

allah sizedee kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin

benimm doğumumdaki zorluk belkide biraz suni sancıdan dı

amaa oldu bitti sadeceee son yarım saat sancı sıklaştığındaa çok zordu amaa onun dışında şükürler olsunnn

çok öpüyorum sizleriii bana dua edinde sütüm gelsin canlarımm

:KK66:

allah yar ve yardımcınız olsunn:KK66::KK71:
canım Allah bağışlasın öncelikle bebişini ve inşallah sular seller gibi sütün gelsin Allah'ın izniyle..
Normal doğum yaptığın için de tebrik ederim demek istiyorum,
Bakalım ben napıcam :KK30:

doğum yapan arkadaşlar bebişlerinize sağık sıhhat uzun ömürler versin Rabbim,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Eveeet bugün doktora gittik kızım doğum kanalına girmiş,çatı muayenesi yaptı doktorum açılma yok fakat doğum yakın dedi hafta sonu sancılanmazsan pazartesi sabah 8:30da gel açılma varsa yatışını yaparız yüzde seksen yatışın olur çantanı al hazırlıklı gel dedi,çok heyecanlıyım kızlar dua edin minik kuzum geliyor inşallah hayırlısıyla son iki günümüz meleğimle sonra karnım da değil kucağım da olacak,tek beden de iki kalp atıyordu artık kollarım da olacak bebeğim benim annesinin meleği:KK69::KK69::KK69::KK69:
eşim de doğum iznine çıkıyor artık:KK52: aaayyy çok heyecanlıyııııım:KK66::KK66:
Allah hepinize hayırlı kolay doğum nasip etsin kızlar:KK49:
hadi hayırlısı canım
sezeryan mı olacak normal mi?

Niyeki 3500 olunca ne oluyorki. Kilolu olur doğuramam diye diyorsan kilolu bebek kendini daha kolay itiyor dışarıya. Benim büyük 4 kilo doğdu normal doğumla birde uzundu 54cm çıkar çıkar bitmedi kız.:KK60::KK60::KK60:
kız güldürdün beni sabah sabah..:KK53:

günaydın kızlar !
çok kızdım valla doktoruna..:KK47:
vicdansızlık bu resmen
doğum kanalına 1 hafta önce giren bebek şimdi nasıl çıkmış..:KK53:
Allah yardımcın olsun canım, ne diyeyim
İnşallah Allah'ım kolay bir doğum nasip eder..

Bu arada Japones'cim annensiz bundan sonraki dönemde Allah yardımcın olsun..
Bebişini öp bizim yerimize..:KK16:
İnşallah bizimkiler de gelirler artık, görmedik ama eşimle çok özledik oğlumuzu..:KK69:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım ya zor bir durum ama normal olacak inşallah seninki dr. hiç önemli değil normal doğumda çünkü doğuran sensin zaten. Bu açıdan düşünürsen belki için rahatlayabilir.
Bir kere daha yazmıştım görmüşsündür belki. İlk doğumda benim gittiğim hastanede dr.da ilk defa gittiğim yerdi. Doğuma girene yani bebeğin başı görünene kadar dr. yanıma bile uğramadı. doğumdada ıkın dedi ıkındım. Ikınma bekle dedi bekledim. Tekrar ıkın dediğinde bebeğim çıkmıştı. Sonra yüzünü temizleyip kordonu kesti. Ardından dikişlerimi attı gitti. Kontrollerimi bile başka dr.la hemşireler yaptı.
Yani içini ferah tut tatlım sen doğuracaksın dr. doğurtmayacak. Sezeryan olsaydı dr. önemli olurdu.

öyle tabi zaten doktorun şimdiden bi ilgisini göremedim ki..başka bi hastaneden doktordan gün aldım pazartesi oraya gidicem bakalım..işala sorun çıkmaz da doğumum da orda olur..ben doktordan geçtim artık şurda kalmış kaç günüm..normal doğum istiyorum dediğin gibi doktor son anda gelicek zaten..ama işte 9 aydır boşa gitmişim o doktora..:KK50:

canım benim de 10-11 arasında gidip geliyo değerlerim.. ama beni çay kötü yapıyo sanırım, o da ayda yılda bir ve çok açık içtiğim halde. ben de günde 2 tane içiyorum gyno ferro sanol, gerçi bu aralar ihmal ettim biraz..bir de bu aralar kurutulmuş kara çok kızdım valla doktoruna..:KK47:
vicdansızlık bu resmen
doğum kanalına 1 hafta önce giren bebek şimdi nasıl çıkmış..:KK53:
Allah yardımcın olsun canım, ne diyeyim
İnşallah Allah'ım kolay bir doğum nasip eder..

İnşallah bizimkiler de gelirler artık, görmedik ama eşimle çok özledik oğlumuzu..:KK69:

öyle yapıcam zaten,gittik özele her viziteye 100 tl bayıldık da noldu..son anda kazığı attı gitti bize herif..burda ufak bi klinik var ssk da geçio dewlete bağlı ona gidicem..dewlet direk oraya yönlendirio..bakalım pazartesiye gün aldım gidicem doğumu da orda yaparım işala..bi daha o hastanenn kapısının önünden geçmem..doktoru da allaha havale ediorum zatenn:26:

günaydın kızlar... bende erkencilerdenizm sanırım..
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim başımıza..
dün yok güneş tutulcak yok yeni ay hamileleride tetikliyomuş belki doğururuz dedik ama yine bişiyok :)
bizim ufaklıkların keyfiyerinde..
dün akşam bezinide aldık biz oğluşumuzun premiumcare 2 nosunu aldık biz..

kilosu salı günü 3700 gr 54 cm de boyuydu..
2den başlıyalım dedil
kızlar bide bişi sorcam ben şampuan olrak niveanın papatya özlü şampuanını almıştım. ama hiç kokusu yok..
dün eşimde alışverişte o hiç kokmuyor dalin alalım dedi ve aldı..
siz ne önerirsiniz. bu arada komilinin bebe yağı ve sabununu daha önceden kullanan arkadaşlar önermişti onları almıştık..

canım yenidoğan için parfümsüz alkolsüz kullanın diyo uzmanlar..en azından ilk bi kaç ay öyle kullanmak lazım..benm şampuanım kokusuz alkolsüz saf yenidoğanlar için..ıslak mendilim de öyl..unibaby nin alkolsüz parfümsüz yenidoğaniçin özel..

teşekkürler serbulocum.. sanırım kaçırdım o kısmı :)

esracım allah kavuştursun anneciğin gitmi canım.. benimkide p.tesi gelmeyi planlıyuor annemler istanbulda ben bursadayım.. kız kardeşim yanımda benim bi haftadır..
ama annenin yeri bambaşka... miniğin nasıl bakalım kiloda almaya başlamış çok sevindim.. dün sağlık ocağındaki ebe bebişimin kilosunu duyunca seni sezeryana alırlar dei. ben normal diyodu doktorum dedi.. bebek iri dedi :KK43: hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık..
Canim cok tesekkur ederim, seni de Allah kavustursun. kardesin yanindaymis, ne guzel. Kizkardeslerin yeri bambaska oluyor. Insallah benimki de ekim sonu gelecek yanima. Senos iyi, masallah uslu bir kiz. Sabah beri tonla is yaptim, esyalarin yerlerini degistirdim, mutfagi duzenledim, yemek, kek, pogaca yaptim. Aralarda emzirip temizleyip geri yatirdim, o sadece uyudu :nazar: Simdi boyle ovdum ya, bittim ben bu gece :KK53:

günaydın kızlar... bende erkencilerdenizm sanırım..
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim başımıza..
dün yok güneş tutulcak yok yeni ay hamileleride tetikliyomuş belki doğururuz dedik ama yine bişiyok :)
bizim ufaklıkların keyfiyerinde..
dün akşam bezinide aldık biz oğluşumuzun premiumcare 2 nosunu aldık biz..

kilosu salı günü 3700 gr 54 cm de boyuydu..
2den başlıyalım dedil
kızlar bide bişi sorcam ben şampuan olrak niveanın papatya özlü şampuanını almıştım. ama hiç kokusu yok..
dün eşimde alışverişte o hiç kokmuyor dalin alalım dedi ve aldı..
siz ne önerirsiniz. bu arada komilinin bebe yağı ve sabununu daha önceden kullanan arkadaşlar önermişti onları almıştık..
Canim mustela harika kokuyor, tavsiye ederim. Ustelik bebekler icin en zararsizi oymus.

içimi rahatlattın sağol, eski iş yerimden bi abimizin eşinde olmuştu, sebebi de bulunamamıştı oksijensiz kalmasının, bu aralar da bebeğim oksijensiz mi kaldı endişesine kapıldım. nette araştırıyorum, sağına ya da sırt üstü yatanlarda bir oksijensiz kalma örneği bulamadım. inşallah bebeğime bir zarar vermemişimdir. :KK50:
Ben hep sirtustu uydum canim, hicbirsey olmadi korkma.
günaydın kızlar !
Vallahi pes, giderayak bicak parasi almaya kalkacakmis senden. Uzulme canim, her iste bir hayir vardir.

Gozunaydin, ne guzel annecigine kavusacaksin. Gorumcene sinir oluyorum kac seferdir. Boyle icten pazarlikli uckagitci tiplere sinir oluyorum. Ama canim hata sende. yaptiracaktin bastan beri isleri, bak duruyor muydu yaninda. Dortnala kacardi. Toz aldiricaktin, utu yaptiricaktin, ayh uyh yapicaktin belim sirtim diye. Boylece abisine bps yere sov yapmamis olurdu :KK1:

Sagol canim aminnnn.. Saglikla gelsinler, nasilsa az kaldi artik.

slm kızlar bugünde benim iş yerimde son günüm pazartesi raporumu alıyorum doğum şeklinide konuşacaz bakalım hayrlısı artık

X