- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
evet hakkımızda hayırlısı gerçekten. inşallah gönlünce olur herşey
inşallah tatlım benim çok tesekkürlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hakkımızda hayırlısı gerçekten. inşallah gönlünce olur herşey
bakanlıkta çalışıyorum canım...hangi hocanın öğrencisisin...
durduramıyorum...midemden sesler geliyor...
naif geboloğlu
ali ece hoca hala ordamı?naif geboloğlu
evet tanıyorum canım...iri yarı ağır bir hocadır..ama iyi insandır...tanıyomusunuz?
ayy kıyamam ben sana yaaa şişşşş seslerrrrr cıkın leyloşumun göbüşünden gidin baska bi göbüşeeee :89:
ali ece hoca hala ordamı?
evet tanıyorum canım...iri yarı ağır bir hocadır..ama iyi insandır...
ayyyy tatlım...şimdi biraz durdu atıştırınca...
ali ece hoca hala ordamı?
evet tanıyorum canım...iri yarı ağır bir hocadır..ama iyi insandır...
ayyyy tatlım...şimdi biraz durdu atıştırınca...
canım güzel düşünelimki herşey hepimiz için güzel olsun...Allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolundadır...selam kızlar..sizi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çünkü kendimce biraz zaman geçmesini bekledim her an bişey olabilir diye.. bugün tam 9 haftalık hamileyim.bikaç gün geriden gidiyor ama gün itibariyle 9 hafta.
ben de hiç belirti yok! bugün dr randevum var ve çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız diye günlerdir yazmaya çekindiğim topiğe bugün yazıyorum belirti falan kalmadığı için bebeğe bişey oldu mu acaba diye yiyorum kendimi dünden beri ne sabah bulantısı ne bişey..daha önce bulantım vardı gün içinde çok hafif oluyordu ama o da yok artık kalbinin durmasından korkuyorum sabah sabah içinizi kararttım biliyorum!hamilelikte delirmemek bi mucizeee sanırım!
selam kızlar..sizi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çünkü kendimce biraz zaman geçmesini bekledim her an bişey olabilir diye.. bugün tam 9 haftalık hamileyim.bikaç gün geriden gidiyor ama gün itibariyle 9 hafta.
ben de hiç belirti yok! bugün dr randevum var ve çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız diye günlerdir yazmaya çekindiğim topiğe bugün yazıyorum belirti falan kalmadığı için bebeğe bişey oldu mu acaba diye yiyorum kendimi dünden beri ne sabah bulantısı ne bişey..daha önce bulantım vardı gün içinde çok hafif oluyordu ama o da yok artık kalbinin durmasından korkuyorum sabah sabah içinizi kararttım biliyorum!hamilelikte delirmemek bi mucizeee sanırım!
sağolun kızlar..elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum!tabi ki Allah ne yazdıysa onu yaşıycam. randevum 15.30 da o saate kadar delirmezsem sıkıntı yok :) umarım hayırlı yazılar yazmıştır Rabbim hepimiz için..
amin canım benim pekii düşügün nedeni neymiş ne dedi doktorun canım??? rabbim sanada tekrar hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende ilkim düşüktü bilirim o acıyı rabbim dilerimki kimseye yasatmasın canım yaaa((
bak ben ziyarete geldim sizi aslında doğumum martta kısmetse aranızda bir arkadaşım var onun için baktım sakın kendini yıpratma üzersin bebeğini bende senin gibiydim ilk iki haftadan sonra (oda sonradan anladım ilaçlardan kaynaklanıyormuş çünkü ilaçları bırakınca geçti )ne bulantı ne halsizlik ne yorgunluk hiç birşey yok hamile olduğuma inanmak güç oluyodu hormanlarım değişip duygusal krizler bile yaşamadım halada öyle aşermek için çaba gösteriyorum resmen özeniyorum olmuyo ama bende hep acaba yokmu derdim kendi kendime kuruntu yapardım ama şimdi kocaman bi göbeğim var inşallah darısıda sein başına olucak)sağolun kızlar..elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum!tabi ki Allah ne yazdıysa onu yaşıycam. randevum 15.30 da o saate kadar delirmezsem sıkıntı yok :) umarım hayırlı yazılar yazmıştır Rabbim hepimiz için..
canım yıl sonu sonu olunca hesap kitap kapanış falannie yogun olucan mavişimmm :26:
bak ben ziyarete geldim sizi aslında doğumum martta kısmetse aranızda bir arkadaşım var onun için baktım sakın kendini yıpratma üzersin bebeğini bende senin gibiydim ilk iki haftadan sonra (oda sonradan anladım ilaçlardan kaynaklanıyormuş çünkü ilaçları bırakınca geçti )ne bulantı ne halsizlik ne yorgunluk hiç birşey yok hamile olduğuma inanmak güç oluyodu hormanlarım değişip duygusal krizler bile yaşamadım halada öyle aşermek için çaba gösteriyorum resmen özeniyorum olmuyo ama bende hep acaba yokmu derdim kendi kendime kuruntu yapardım ama şimdi kocaman bi göbeğim var inşallah darısıda sein başına olucak)