2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh caNIM ben kocama neler yapıyorum bir bilsem iyi ki herüfüm sakin yapılı başkası olsa şimdiye çoktan boşardı beni

ayy benimkide öle ama meslegi zaten onu deli etmeye yetiyoo poliss yaa sinirliii ama bana gelince çok sakin maşallahhh kocişimmm

valla ne yalan söylım sizde de bu durumun olduğunu duyunca sevındım
tek kendımı böyle sanıyodum annem kzıyo bana istemıyosun sankı bebeği 3. çocuk olur kazayla falan böyle surat asar ınsan sen neden böyle yapıyosun dıyo
haklıda ama napim elimde olmadan kımseyle görüşmek evden dışarı çıkmak istemıyorum şunu yap bunu ye demlerını duymaktan bıktım
ayyyyyyyyy çok depresfi gördum kendımı:95: kendıme bile gıcık oluyorum o derece
aslında çok mutluyum 5 aydır denıyoduk olmuyodu çok bekletmeden verdıği için rabbıme şüükürler olsun

sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın

hııı bıde ilk kontrolde 2 kese gördundu sonra diğeri kayboldu şimdi bi tane ve kalbını duyduk 20 sınde gidicem sanırrım bıdahakı kontrole
progestan ve multitabs dıye bi vitamın verdı onu içiyorum diğeri düşük önleyıcı
siz ne içiyonuz

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-fibula 09 ARALIK 2010
2- LeYLa_21 11 ARALIK 2010
3- eren41 11 ARALIK 2010
4- zazez 8-13 ARALIK 2010
5- İpoli82 13 ARALIK 2010
6- incitanir 17 ARALIK 2010
7- Arina 18 ARALIK 2010
8- Fatmanur 18 ARALIK 2010
9-tugcal 19 ARALIK 2010
10- oranje 22 ARALIK 2010
11- rainofapril 26 ARALIK 2010
12- Melike_ecesuu 27 ARALIK 2010
13-Asilmavi 05 OCAK 2011
14-exorcist_trex 05 OCAK 2011
15-Zeytin gözlü 10 OCAK 2011

ay tugcalım kusura bakma canım...üstteki kopyaladım...yanıma müdür geldi...sayfayı indirdim...düzeltmeyi unutmuşum...hehehehehe...

yok canım olurmu hiç burda birbirimize her zaman destek için burdayız bende prostegoran coraspin ve elevit alıyorumm

ben de progestan ve elevit içiyorum folik de kullanıyordum ama dr artık kesti... ben bir de iğne vuruluyorum maalesef daha önce düşük yaptığım için... göbişim mosmor oldu artık

olsun tatlım ne fark eder emeğine sağlık....

kızlarrrr dün de saglık ocagına ugradım ebe tartı tansiyon ölçtü bide 4. ayında gel tetanos aşını yapalım dediii erken degil mi yahuuu

tugcal bnde iğne vurundum 1 kez 2. kese gidince diğeri kalsın dıye
inş. hepsi bızle kalır

tugcal bnde iğne vurundum 1 kez 2. kese gidince diğeri kalsın dıye
inş. hepsi bızle kalır

inşallah canım... ben 9 ay boyunca vurulcam.... aman bebek iyi olsun da razıyım ben napalım herşey onun için artık....
kızlar ben kaçayım belim ağrıdı biraz uzansam iyi olacak galiba... öğleden sonra görüşürüz yine çooookkkk öpüyorum siziiiii....

tamam sekerim kendine ve bebişine çok iyi bak olurmu bizde seni öptük teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…