- 2 Aralık 2010
- 725
- 1
inan bulantılar da azalacak bak ben bugün 10 haftamı bitirdim... 11. haftaya girdik inan bulantıularım artık azaldı ve 3 gğndğr hiç çıkarmıyorum... hep diyolardı bana hiç geçecek gibi gelmezdi ama gerçekten geçiyormuş...
evet sanki hep böyle kalıcam gibi geliyor bana inanırmsınız evimden bile midem bulanıyoreve gitmek gelmiyor içimden
ahhh caNIM ben kocama neler yapıyorum bir bilsem iyi ki herüfüm sakin yapılı başkası olsa şimdiye çoktan boşardı beni
o halde sıralama söle bacım pıtp pıttt luk lukkk gup gup varmı artırannnn
ayyy kızzz delüüü kopardın beniiiiiiiiii
bazen diyorum iyiki çalışıyorum evde daha kötü olurdum heralde
valla ne yalan söylım sizde de bu durumun olduğunu duyunca sevındım
tek kendımı böyle sanıyodum annem kzıyo bana istemıyosun sankı bebeği 3. çocuk olur kazayla falan böyle surat asar ınsan sen neden böyle yapıyosun dıyo
haklıda ama napim elimde olmadan kımseyle görüşmek evden dışarı çıkmak istemıyorum şunu yap bunu ye demlerını duymaktan bıktım
ayyyyyyyyy çok depresfi gördum kendımı:95: kendıme bile gıcık oluyorum o derece
aslında çok mutluyum 5 aydır denıyoduk olmuyodu çok bekletmeden verdıği için rabbıme şüükürler olsun
sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın
hııı bıde ilk kontrolde 2 kese gördundu sonra diğeri kayboldu şimdi bi tane ve kalbını duyduk 20 sınde gidicem sanırrım bıdahakı kontrole
progestan ve multitabs dıye bi vitamın verdı onu içiyorum diğeri düşük önleyıcı
siz ne içiyonuz
ayy benimkide öle ama meslegi zaten onu deli etmeye yetiyoo poliss yaa sinirliii ama bana gelince çok sakin maşallahhh kocişimmm
valla ne yalan söylım sizde de bu durumun olduğunu duyunca sevındım
tek kendımı böyle sanıyodum annem kzıyo bana istemıyosun sankı bebeği 3. çocuk olur kazayla falan böyle surat asar ınsan sen neden böyle yapıyosun dıyo
haklıda ama napim elimde olmadan kımseyle görüşmek evden dışarı çıkmak istemıyorum şunu yap bunu ye demlerını duymaktan bıktım
ayyyyyyyyy çok depresfi gördum kendımı:95: kendıme bile gıcık oluyorum o derece
aslında çok mutluyum 5 aydır denıyoduk olmuyodu çok bekletmeden verdıği için rabbıme şüükürler olsun
sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın
hııı bıde ilk kontrolde 2 kese gördundu sonra diğeri kayboldu şimdi bi tane ve kalbını duyduk 20 sınde gidicem sanırrım bıdahakı kontrole
progestan ve multitabs dıye bi vitamın verdı onu içiyorum diğeri düşük önleyıcı
siz ne içiyonuz
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-fibula09 ARALIK 2010
2- LeYLa_2111 ARALIK 2010
3- eren4111 ARALIK 2010
4- zazez8-13 ARALIK 2010
5- İpoli8213 ARALIK 2010
6- incitanir17 ARALIK 2010
7- Arina18 ARALIK 2010
8- Fatmanur18 ARALIK 2010
9-tugcal19 ARALIK 2010
10- oranje22 ARALIK 2010
11- rainofapril26 ARALIK 2010
12- Melike_ecesuu27 ARALIK 2010
13-Asilmavi05 OCAK 2011
14-exorcist_trex05 OCAK 2011
15-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
ay tugcalım kusura bakma canım...üstteki kopyaladım...yanıma müdür geldi...sayfayı indirdim...düzeltmeyi unutmuşum...hehehehehe...
Allah kolaylık versin tatlım eşine ve tüm polislerimize...
sana özelden mesaj attım....
tugcal bnde iğne vurundum 1 kez 2. kese gidince diğeri kalsın dıye
inş. hepsi bızle kalır
değil melikecim benim de 4 ayda başlıcak tetanos aşısı....
inşallah canım... ben 9 ay boyunca vurulcam.... aman bebek iyi olsun da razıyım ben napalım herşey onun için artık....
kızlar ben kaçayım belim ağrıdı biraz uzansam iyi olacak galiba... öğleden sonra görüşürüz yine çooookkkk öpüyorum siziiiii....