2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 15.30 ta randevum var arkadaşlar.miniğimin kalp atışlarını duycam inşallah.ama siz şanslısınız çünkü doktora eşlerinizle gidiyorsnuz.ama biz eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ve bugün yine yalnız gidicem.o yüzden çok buruğum :KK5:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
2- LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
3- eren41 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
4- zazez :nazar::nazar::nazar: 8-13 ARALIK 2010
5- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
6- incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
7- Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
8- Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9-tugcal :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10- oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
11- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
12- Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 27 ARALIK 2010
13-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
14-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
15-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

tugcal ekledim tatlım...:nazar::KK71:

bugün 15.30 ta randevum var arkadaşlar.miniğimin kalp atışlarını duycam inşallah.ama siz şanslısınız çünkü doktora eşlerinizle gidiyorsnuz.ama biz eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ve bugün yine yalnız gidicem.o yüzden çok buruğum :KK5:

canım benim olsun yalnız değilsin ki inşallah miniğin de seninle o sana güç versin tatlım.... Allah yar ve yardımcın olsun inşallah duyarsın bebeğinin pıt pıt larını bize de haber ver olur mu???:nazar::KK16:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
2- LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
3- eren41 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
4- zazez :nazar::nazar::nazar: 8-13 ARALIK 2010
5- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
6- incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
7- Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
8- Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9-tugcal :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10- oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
11- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
12- Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 27 ARALIK 2010
13-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
14-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
15-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

tugcal ekledim tatlım...:nazar::KK71:

sağol tatlım çok şekersin...:KK71: gerçi 19 u benim tarih ama olsun bir günden zarar çıkmaz:KK9::KK9:

olsun sekerr öle düşünme balımm ben burayı bilmiom fazla biz yeni geldik malatyaya tayinciyiz hem ondan hemde eşim beni tek bi yere bırakmıyo kıskanç ama bak siz calışıyomussunuz balım herseyin en güzeli bebişin seninle kendini yalnız hissetme hem bak bizde varız bitanem benimm inşallah bebişini saglıcakla görür duyarsın bende dün duydum inanki insan herseyi unutuyo rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu :KK16: :KK16:

canım benim olsun yalnız değilsin ki inşallah miniğin de seninle o sana güç versin tatlım.... Allah yar ve yardımcın olsun inşallah duyarsın bebeğinin pıt pıt larını bize de haber ver olur mu???:nazar::KK16:

ama minik de beni çok üzüyor bu aralar yemek yedirmiyor, yediğimi de durdurmuyor.inanın bu dönemde yalnız kalmak 2 kat zormuş :KK43:( ailemde burda değil ama üstesinden geleceğime inanıyorum. bi de zamansız bir hamilelik oldu benimki duyunca çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim ve çok heycanlıyım.çünkü o bana arkadş olcak burda :KK66: doktordan gelince paylaşıcam sizinle :nazar:

tugcalımm bende dün biyere yazdım pıt pıtlarını duyduk diyee arkadasın biride demişki meloş kıss o pıt pıttt olmaz luk lukk olurrr ayyy koptum yha ne farkeder ikiside aynı kapıya cıkmıyomu yaneee:KK61: :KK9: :KK8:

olsun sekerr öle düşünme balımm ben burayı bilmiom fazla biz yeni geldik malatyaya tayinciyiz hem ondan hemde eşim beni tek bi yere bırakmıyo kıskanç ama bak siz calışıyomussunuz balım herseyin en güzeli bebişin seninle kendini yalnız hissetme hem bak bizde varız bitanem benimm inşallah bebişini saglıcakla görür duyarsın bende dün duydum inanki insan herseyi unutuyo rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu :KK16: :KK16:

inşallah çok teşekkür ederim güç veriyorsunuz bana :KK66:

gunaydın kızlar bnde temmuz annesıyım allah ızın verırse 15 temmuz doğum
ıyım çok şükür ama fazla sinirliyım tek sorun bu herkese bırden parlıyorum kımseye tahamulum yok
suratım 5 karış ıstemeden ama
bu yuzden çok uzuluyorum umarım kısa surede geçer:KK49:

hepinize sağlıklı bebeişler nasip etsın rabbım :nazar::emir_bebek:

ama minik de beni çok üzüyor bu aralar yemek yedirmiyor, yediğimi de durdurmuyor.inanın bu dönemde yalnız kalmak 2 kat zormuş :KK43:( ailemde burda değil ama üstesinden geleceğime inanıyorum. bi de zamansız bir hamilelik oldu benimki duyunca çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim ve çok heycanlıyım.çünkü o bana arkadş olcak burda :KK66: doktordan gelince paylaşıcam sizinle :nazar:

inan bulantılar da azalacak bak ben bugün 10 haftamı bitirdim... 11. haftaya girdik inan bulantıularım artık azaldı ve 3 gündür hiç çıkarmıyorum... hep diyolardı bana hiç geçecek gibi gelmezdi ama gerçekten geçiyormuş... :nazar::KK1:

tugcalımm bende dün biyere yazdım pıt pıtlarını duyduk diyee arkadasın biride demişki meloş kıss o pıt pıttt olmaz luk lukk olurrr ayyy koptum yha ne farkeder ikiside aynı kapıya cıkmıyomu yaneee:KK61: :KK9: :KK8:

hahahaha benimki de gup gup diye ses çıkarıyodu:KK3::KK3:
ne farkeder yaaa yeter ki atsın pıt pıt luk luk gup gup nasıl isterse....:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
ıyım çok şükür ama fazla sinirliyım tek sorun bu herkese bırden parlıyorum kımseye tahamulum yok

sadece kendim de var bu hal zannediyordum yaaa :)) insanlara tahammülüm yok ve herkese surat asıyorum olmadık şeylere sinir oluyorum :)))

hoşgeldin sekerr aynı gün dogumumuz inşallahhh ayy canım üzülme inanki bu özellikler emin ol az cok bizdede var ama su mincik bebişimizi düşününce hepsi geciyoo inanınki sende rahat ol kuzuu moralini bozan insanlardan uzak ol dinlemeye bak olurmu canım benimm :KK16: :KK16:

ahhh caNIM ben kocama neler yapıyorum bir bilsem iyi ki herüfüm sakin yapılı başkası olsa şimdiye çoktan boşardı beni:KK9::KK9:

inan bulantılar da azalacak bak ben bugün 10 haftamı bitirdim... 11. haftaya girdik inan bulantıularım artık azaldı ve 3 gğndğr hiç çıkarmıyorum... hep diyolardı bana hiç geçecek gibi gelmezdi ama gerçekten geçiyormuş... :nazar::KK1:

hahahaha benimki de gup gup diye ses çıkarıyodu:KK3::KK3:
ne farkeder yaaa yeter ki atsın pıt pıt luk luk gup gup nasıl isterse....:nazar::emir_bebek:

o halde sıralama söle bacım pıtp pıttt luk lukkk gup gup varmı artırannnn :KK53: :KK9: :KK9: :KK9:

X