2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iş yerimden arkdaşımın kreste oğlu var mezuniyet töreni oldu o kadara sekerlerdiki inş bebeişlerimzi büyür bizde o gunlerini görürüz
ya bende dunde olmuştu bugunde var çok az ama 2nohut kadar kahverengi lekelenme oldu yaşayan var mı ne yapsam gitsemmi doktora

Selam kızlar nasılsınız? ben vantilatörle kanka oldum az önce zar zor indirdim dolap tepesinden. gece uyuyamadım sıcaktan eşimde battaniyeye sarılıp yatıyo bu sıcakta kaldır bugün dedim ağladım nerdeyse :KK1: gece üşüyom diyo bu gece camı açtım rüzgar girsin diye, beyefendi üstünü açıp benim tarafıma itiyo battaniyeyi değdikçe tekmeleyesim geldi :KK1:

adet olcakmışım gibi hissediyorum kızlar neden acaba sıcaktan filan mı ki bilemedim:26:

ayy canım aynenn varya vantilatörü getirttim bugün eşime..şimdi açtım da karşımda bi nefes aldım yaa..ben kapıyı bacayı açıorum vala eşim de mırın kırın ediodu yok göbeğim üşüo yok bilmem ne ama napim zaten uyuyamıorum hiç geceleri...ya bende de o ağrıdan var,karnımın alt tarafı adet sancısı gbi ağrıo..sanki ilk günler ağrır ya hafif hafif aynen öle..acaba dedim çok terledim ya şimdi de vantilatör açtım serinledim ondan ağrıo:44: bi de ben yalın ayak dolaşıorum evde ayaklarım da yanıo..ondan ağrıo heralde die düşünüyorum..şimdi tırstım da vantilatörü çewirdim tam üstüme vurmasın diye..ama çorap filan giyemiorum yani yanıorum:KK52: işala geçer ya önemsizdir ağrı :26:

afiyet olsun canım

afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe :KK49::KK49::KK49:

teşekkür ettim kızlar :KK49:

zararı yok diolar ilk 3 ay geçince ama doktora sorcm bi de. Of inş zararı yoktur ilaçların

canım ben 4 haftalık hamileyken yani haberim yokken yaptırdım dişimi bişey olmadı allahın izniyle sonra 6. Ayımın içinde tekrar başladı dişimin ağrısı kanal tedavi dolgu yaptılar bi sorun olmuyor diye biliorum ama son ayı bilmiom :44:

mrb kızlar
çok şükür bugün ağrım sızım yok da gelebildim..
2 gündür sancılarla uğraşıyorum gece gündüz doğuruyorum sandım ama geçti..
Salı günü adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrımvar diye dra gitmiştim o akşamda yine açık pembe bi akıntı gelmişti..korkmuştum..o gün gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı yanlız kalp atışları zaman zaman yavaşlıyormuş hareket ettiği içinmiş bi problem olduğu için değil dendi..yatıracaklardı istemedim sabahtan yine gelirim dedim kaçtım hastaneden resmen..dün sabahtan gittim yine nst ye alındım kan-idrar tahlilleri falan..bişey çıkmadı şükür..hatta kanım 10 a düşmüştü 12 ye çıkmış...öğleden sonra yine nstye baağladılar yine bişey çıkmadı...yat dinlen hiç kalkma dedi dr..1-2 hafta daha sabret diye konuşuyorum kızımla..37 olsaydın alıverirdik diyor dr..ne kadar acımasız..ben 1 gün 1 gündür dursun diyorum o alıverirdik diyo ya sanki pazardan karpuz alıyo...
Neyse benden haberler böyle...merak edenler olmuştur belkii..şükür doğurmadım..
Doğuran varmı???:KK53:

çok geçmiş olsun canım :KK71:

slm kızlar iş yerimden arkdaşımın kreste oğlu var mezuniyet töreni oldu o kadara sekerlerdiki inş bebeişlerimzi büyür bizde o gunlerini görürüz
ya bende dunde olmuştu bugunde var çok az ama 2nohut kadar kahverengi lekelenme oldu yaşayan var mı ne yapsam gitsemmi doktora

maşallah ne güzel :) inş görürüz canım. bazı doktorla hemen arayın diyor, bazıları pembe ve kanlı olmadıkça önemli değil diyor, doktorunu ara istersen gel derse gidersin canım.

ayy canım aynenn varya vantilatörü getirttim bugün eşime..şimdi açtım da karşımda bi nefes aldım yaa..ben kapıyı bacayı açıorum vala eşim de mırın kırın ediodu yok göbeğim üşüo yok bilmem ne ama napim zaten uyuyamıorum hiç geceleri...ya bende de o ağrıdan var,karnımın alt tarafı adet sancısı gbi ağrıo..sanki ilk günler ağrır ya hafif hafif aynen öle..acaba dedim çok terledim ya şimdi de vantilatör açtım serinledim ondan ağrıo:44: bi de ben yalın ayak dolaşıorum evde ayaklarım da yanıo..ondan ağrıo heralde die düşünüyorum..şimdi tırstım da vantilatörü çewirdim tam üstüme vurmasın diye..ama çorap filan giyemiorum yani yanıorum:KK52: işala geçer ya önemsizdir ağrı :26:

bende çorap filan giyemiyorum pişiyorum zaten. sadece ağrı değil adet öncesi bende akıntı geliyomuş gibi olur ertesi gün adet olurum onun gibi oluyo, unutmuşum bu duyguyu :KK49: vantilatörü ara ara kapatayım diyorum hemen kaynıyor içerisi, evin içi 27 derece bi de burası rüzgarlı, cam pencere açınca bütün kapılar çarpıyo perdeler uçuşuyo... hayırlısıyla geçsin şu günler ya:emir_bebek:

maşallah ne güzel :) inş görürüz canım. bazı doktorla hemen arayın diyor, bazıları pembe ve kanlı olmadıkça önemli değil diyor, doktorunu ara istersen gel derse gidersin canım.

bende çorap filan giyemiyorum pişiyorum zaten. sadece ağrı değil adet öncesi bende akıntı geliyomuş gibi olur ertesi gün adet olurum onun gibi oluyo, unutmuşum bu duyguyu :KK49: vantilatörü ara ara kapatayım diyorum hemen kaynıyor içerisi, evin içi 27 derece bi de burası rüzgarlı, cam pencere açınca bütün kapılar çarpıyo perdeler uçuşuyo... hayırlısıyla geçsin şu günler ya:emir_bebek:

ya ben kapatmıorum zaten çok sıcak burası..of işalageçer zor günler çok zor geçioo :KK59:

geçmiş olsun canım çok beterdir diş ağrısı bi doktoruna danış, diş tedavisi olabiliyor bazı rahatsızlıklarda.

geçmiş olsun canım :26: acaba neden oldu annemin diz kapağında olmuştu geçen hafta bi haftaya iyileşti ama kocaman olmuştu :KK43: sarı merhem var ya onu kullan demiş eczacı o geçirdi yoksa cildiyeye gitcekti.
canım adı ne ki o kremin..2 gündür drdaydım şimdi yüzümde yok gitmeye ama sağlık ocağına gitcem aile hekimime..zaten haziranın 2. haftası gel demişti..
doktorlar öle yaa bişi olunca alalım hemen ne kadra kolay gelioo :KK53: az daha sabredersn canım işalaa..2 haftacık daha dinlen sora bişi olmaz işalaa :26:
inş bu kadar geldik bi 2 hafta daha dayanalım...

canım pişsende çorabını çıkarma..vantilatörüde çevir..Allah koruun..fena çarpıyor..

teşekkür ettim kızlar :KK49:

canım ben 4 haftalık hamileyken yani haberim yokken yaptırdım dişimi bişey olmadı allahın izniyle sonra 6. Ayımın içinde tekrar başladı dişimin ağrısı kanal tedavi dolgu yaptılar bi sorun olmuyor diye biliorum ama son ayı bilmiom :44:

çok geçmiş olsun canım :KK71:

teşekkürler hayatım..

canım adı ne ki o kremin..2 gündür drdaydım şimdi yüzümde yok gitmeye ama sağlık ocağına gitcem aile hekimime..zaten haziranın 2. haftası gel demişti..

canım pişsende çorabını çıkarma..vantilatörüde çevir..Allah koruun..fena çarpıyor..

terramycin, canım. göz pomadı diye geçiyor ama yanık vs. deri yaralarına uçuğa bile kullanılıyor.

günaydın kızlar

Dün akşamdan beri sancım var. Akşam 3 saat boyunca 15dk. da bir sancı giriyordu. Sonra kesildi. 2 saat sonra aynı şekilde bir 2 saat daha sürdü. Sonra uyumuşum saat sabah 6 idi.

Şimdi tekrar başladı süre tutuyorum 15 dakikada bir.

İnşallah yalancıdır bu sancılar. İlk doğumumda da 3 gün böyle düzenle düzensizlik arası sancılarım olmuştu ama o zaman nişan gelmişti önce sonra sızarak sancılarla beraber suyum gelmişti 3 gün.

Şimdi sancıların ardından göğswümden süt geliyor. gerçi 2 aydan fazla oluyor göğsümden süt geleli atlet bady ıslatacak derecede
ama şimdi sancı kesiliyor süt geliyor

Doğurmak istemiyorum daha temizlik şirketi evimi temizleyecek annem seçimden sonra gelecek yanıma bebeğimde küçük büyüsün daha

Gözün aydın sende bugun yarın doğuracaksın demek ki 37. haftan bitmiş....Hayırlısı olsun ben de bi doğursaydım offf

off annem de çorabını çıkarma sakın dio hepp sancılarım şiddetli olurmuşş :26: ayakları üşütmemek lazımmış..ya vantilatör hç açmamaya çalışıodum ama napim aşırı sıcak bugün de dayanamadım artık..klimayı bile açmıorum o direk çarpıo zatenn:KK59:

kızlar burdayım ama yazamıyorum, koptum yaa işler bir anda yogunlastı, nefret ediyorum şu izin öncesi tüm angarya işleri yaptırmalarından:KK47:

selam kızlar hepiniz sıcaklardan bunalmıssınız evet bunaltıcı hele de rahat yatamayınca ama ben yine de hamileliği çok sevdim kızımı özledim ama bir an önce bitsin de diyemiyorum bu halimi çok sevdim,her şeye rağmen hamilelik güzel..
size bişey sorucam biz yarın 34e gireceğiz ama bebeğim 2gündür çok sakin olumsuz bişey mi acaba doktora gideli yarın 1hafta olacak şimdi bunun için bidaha gitmek de istemiyorum ama tedirgin oldum

ooof ben bayıldım sıcakdan yaaa yemek koydum
camasırdı ütü yapayım dedim aman dedim ya cektim
fişi akşam serinliginde anca:KK50:
dedim bi yemek yiyeyim :KK49:

selam kızlar hepiniz sıcaklardan bunalmıssınız evet bunaltıcı hele de rahat yatamayınca ama ben yine de hamileliği çok sevdim kızımı özledim ama bir an önce bitsin de diyemiyorum bu halimi çok sevdim,her şeye rağmen hamilelik güzel..
size bişey sorucam biz yarın 34e gireceğiz ama bebeğim 2gündür çok sakin olumsuz bişey mi acaba doktora gideli yarın 1hafta olacak şimdi bunun için bidaha gitmek de istemiyorum ama tedirgin oldum

tatlım durum hepimizde aynı, yerleri daraldı bebeklerimizin. doktorumda söylemişti azalabilir 32den sonra die, 33 de azaldı, şimdi sertleşti az ama kuvvetli vuruyor meleğim :)

ooof ben bayıldım sıcakdan yaaa yemek koydum
camasırdı ütü yapayım dedim aman dedim ya cektim
fişi akşam serinliginde anca:KK50:
dedim bi yemek yiyeyim :KK49:

ayy bana fenalık basıyo sizden
izne çıkanlarda ne bu ev işi teleşı , dinlenmeye çıkmadınız mı siz? erkenden doğuracaksınız yaa :KK4:

kocatepe diyo sevdiklerinize soyleyin sizin için yapsınlar , sizde oyle yapın yaa
yoksada yapmayın akşama kocişlere kakalayın :KK1:

canım normal bazen cok hareketli bazen
cok durgun benimde o haftalarda oyleydi
tırsmıstım artık yerleri daralıyor tabii normal
ama cok panik olduysan ara bi dr.yada bi
sağlık ocagı varsa yakınında baktır:KK49:

kızlar burdayım ama yazamıyorum, koptum yaa işler bir anda yogunlastı, nefret ediyorum şu izin öncesi tüm angarya işleri yaptırmalarından:KK47:

az kaldı canım dayan bana da son
gıunlerde iş yaptırmamak için angarya
yığdılar o daha beter bisey:KK47:

off annem de çorabını çıkarma sakın dio hepp sancılarım şiddetli olurmuşş :26: ayakları üşütmemek lazımmış..ya vantilatör hç açmamaya çalışıodum ama napim aşırı sıcak bugün de dayanamadım artık..klimayı bile açmıorum o direk çarpıo zatenn:KK59:

sen corap mı giyiyorsun bide ben
evde eşimin atletinle dolasıyorum
ne corap ne terlik bu havada ne
üşütmesi be:KK53:

X