hoşbulduk canımnabersin bakalım
aaay cok guzel canım benimkilerin pembesi
ben cok begenerek almıstım miniklerimiz
kertsek mi biz evlerde yakın ilerde damat
olurmus benimki sana
ay ben hala terlik alamadım ama bunlar cok
hoş nerden aldın bende boyle bisey istiyorum
cea da var bunlardan galiba kayınvalidem stres
oldu terlik bulamadık die dun bu arada dagiden
sortlu kolsuz cok hoş pijama aldım evde giymek
için
50:
en son gittiğimde dönmemiş dedi ama karnım çok köt..belimde ağrıyo hayırdır..
ay canım benim olmadı biraz erken ayrıl
sıcaklarda bastı kıyamam sana boşver
ya simdi esranın okuyunca aklıma sen geldin
sırada biz varız bence sekerbenimde haftaya
carsamba kontrol catı bakılacak ve bizde karar
vericez ya tamam ya devamevde olmak
cok guzel canım valla cok agrım oluyor gece tam
zamanında ayrılmısım
kızlar günaydınnnnnnn
ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:
ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor
çoookkksabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri
kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff
ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende dezorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende
sana da afiyet olsun yarasın pelincim, oh ne güzel yaaa, benim yerime de keyif yap, az kaldı aaaazben hala kahvaltı yapıyorum kızzzzz
afiyet bal seker olsun
ayy canım iyi sayılırım işte kaynanam ve kayınpedere sinirlendim akşam biraz gece o yüzden geneuyuyamadım hiçbende çok beğendim yaaaa görür görmez hemen karar verdim
kertelim gitsin şeker senden iyi kayınvalidemi olucakben bunu karşıdan emin önündeki ceyo dan aldım ama bunun markası muya 25 tl ye aldım üstü ayarlı ve gerçekten çok rahat bi terlik... muyanın nettende satışı var galiba
esracımmmm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin, göğüs ucuna ne yaparsak yapalım catlıycak demek ha:18:
caseyera canım hayırlısı de be, dogurmak istiyorum diyosun da 37.38. haftayı bul da ondan sonra başla mızmızlanmaya
serbulooo terlikler nerde görmedim ben, benim hala terligim yok, plaj terliklerimi koydum cantaya, ama mavi onlar, ben geceliklerime uyumlu bişeyler istiyorum:26:
hayırlısı canım ben catıdan cok tırsıyorum ama
ne yapalım bu kadar geldik sonundayız artık
Gunaydın canım aay oyle deme zamanı gelince
hayırlısı ile yaparsın dogumunu bizim sansımıza
gec geldi yaz cekecegin belki 3-4 hafta daha
sonra hiç yatamayacaksın onuda dusun
Aaaay dimi yaaa eşim arıyor zaten
dio alıstın mı canın sıkılıyor mu dedim yoo
keyfim yerimde
Ya esra resim mi koydu
[ı]ben yemege cıkıyorum, sıcaktan az darlanayım da geleyim canlar:80:[/ı]
kızlar ben gidiyorum görüşürüz
kötü düşünme tatlım hemen ama takip et tabi de....devam ederse bir dr a git olmadı....
evet canım benim zaten sezeryan olursa 12-13 günüm falan kaldısenin de öyle olur heralde....artık doğsun istiyorum zaten aliim kucağıma öpiim kokliim... hem sıcaklarda hamilelik çekilmiyor yauw....
ben de doğurmak istiyorum ama bir hafta falan sonra en azından 37 dolsun öyle... gece uykusu yok göğüs altlarım sırtlarım hep ağrıyo..yan yatsam kaburgalarım batıyor sırt üstü yatsam ufaklık kıpır kıpır uyutmuyor... gene şükredelim ki ağustos veya eylülde doğurmucaz...
ne oldu canım ya hayırdır ben artık sinirlenmiyorum
takmamaya calış konu neyse
dun optimuma gittik yoktu muya yada ceyo karsıya
gecicem haftaya annemle bakarım netten nasıl
alayım ayaklar ayaklıkdan cıktı denemem gerek
fiyatıda cok ii
esracımmmm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin, göğüs ucuna ne yaparsak yapalım catlıycak demek ha:18:
caseyera canım hayırlısı de be, dogurmak istiyorum diyosun da 37.38. haftayı bul da ondan sonra başla mızmızlanmaya
canım 37 nin içindeyim zaten ben yaaa
serbulooo terlikler nerde görmedim ben, benim hala terligim yok, plaj terliklerimi koydum cantaya, ama mavi onlar, ben geceliklerime uyumlu bişeyler istiyorum:26:
hayırlısı canım ben catıdan cok tırsıyorum ama
ne yapalım bu kadar geldik sonundayız artık
gunaydın canım aay oyle deme zamanı gelince
hayırlısı ile yaparsın dogumunu bizim sansımıza
gec geldi yaz cekecegin belki 3-4 hafta daha
sonra hiç yatamayacaksın onuda dusun
kız bir gün bile geçmiyo napim çok sinirlerm bozuldu çookk kocamda hr hor uyuyoo dövesim geliyooo :95::95:
aaaay dimi yaaa eşim arıyor zaten
dio alıstın mı canın sıkılıyor mu dedim yoo
keyfim yerimde
ya esra resim mi koydu
kötü düşünme tatlım hemen ama takip et tabi de....devam ederse bir dr a git olmadı....
evet canım benim zaten sezeryan olursa 12-13 günüm falan kaldısenin de öyle olur heralde....artık doğsun istiyorum zaten aliim kucağıma öpiim kokliim... hem sıcaklarda hamilelik çekilmiyor yauw....
ben de doğurmak istiyorum ama bir hafta falan sonra en azından 37 dolsun öyle... gece uykusu yok göğüs altlarım sırtlarım hep ağrıyo..yan yatsam kaburgalarım batıyor sırt üstü yatsam ufaklık kıpır kıpır uyutmuyor... gene şükredelim ki ağustos veya eylülde doğurmucaz...
kızlar ben gidiyorum görüşürüz
canım hem bencil hem dengesizler metro tesislerini bilirsin samandırada oraya gelicekler pazar sabahı ordan kartal 10 dk. sürüyo bi taksiye binseler 20 tl bile etmez karı koca geliyolar bide köyden eşim gidip alacakmış onları sinir oldum... kendi keyiflerini pek düşünüyolar bizede diyolar ki sen doğur 10 gün sonra biz gene köye gidicez... köy kaçıyo sanki......
terliğin yerini tarif et desen valla edemem ama havuzlu hanın çıkışından o kotçulara inerken bi ara sokakta birde havuzlu hanın çaprazında chicconun outlet mağpazası var fiyatları pek uygun mutlaka bak .. takımlar 20 tl hep
ben de canım 1 hafta sonra kontrolum var bana dr desin ki yarın seni sezeryana alıyoruz(tabi hayırlısıyla) sırt üstü yatamıyorum ben yaa karnım acıyor geriliyorr bide kordonu dolanırmış öle diyolar sırtüstü yatınca ne kadar doğru bilmiyom tabii :26:
bebek dönse belki rahatlardım ama böyle çok zorlanıyorum napi..
1.si bebek dönmedi
2.si iç karnım küçük ondan hep dışa pörtledita-şı-ya-mı-yo-rummmm
seda ağrılarınmı arttı evemi gidion doktoramı
soğuk soğuk karnım ağrıyo belim tutuldu sanki eşimi aradım eve gidelim bi dinlen geçmedi hemen dotkora götürüm dedidoktora mı gidiyosun seda???
soğuk soğuk karnım ağrıyo belim tutuldu sanki eşimi aradım eve gidelim bi dinlen geçmedi hemen dotkora götürüm dedi
yaa ben inanmıyorum walla yok söyle yatarsan böyle olur böyle edersen şöyle olur... kordon dolancağı varsa sen soluna yatarken de dolanır Allah korusun... yine tabi dikkat etmek lazım ama sürekli o korkuyla da yaşanmaz ki....
soğuk soğuk karnım ağrıyo belim tutuldu sanki eşimi aradım eve gidelim bi dinlen geçmedi hemen dotkora götürüm dedi
güt tabi uzan tatlım geçmesse dr git hemen... bize haber ver emi....
sıkılmıyorsan ne güzel bide senin doğum bu ay içinde olacak olunca heyecandan evet koymuş faceye canımda sen yoksun facede
afiyet bal şeker olsun canım
aman canım dert ettigin seye bak daha ii gitsinler
sen lohusalı lohusalı onlarla mı ugrasıcan karısacaklar
herseye annen yakınlarda mı o gelir mis gibi kartalda
evlerimi var allahdan sende kalmayacaklar
ay ben kıyafet olarak bisey almam artık abartmısım
bady olayını takım olayını dogunca alıcam