2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınnnnnnn

ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:

ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor

çoookkk :KK14::KK14::KK14: sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri

kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff
dur kız bune acele bebeklerimiz içimizde ne kadar durursa okadar iyi bende senin yaşadıklarını yaşıyorum ama 39 haftadan önce olmasın diyede dua ediyom

ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende de:KK50: zorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee:KK59: napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende:KK50:

şekerim sen bodrumdaydın dmi?eylülde 2 aylık olacak bebük.tatile gelmeyi düşünüyorus..inş çok soğuk olmaz sularınız :KK55::KK55: yazdıklarınla sen de cesaret verdin buraya gelen çok dye..bi aksilik olmazsa kesin gidecez inş

dur kız bune acele bebeklerimiz içimizde ne kadar durursa okadar iyi bende senin yaşadıklarını yaşıyorum ama 39 haftadan önce olmasın diyede dua ediyom

ya ama hareketleride azaldı ondanda korkuyorum acaba iyi midir diye :KK53:

çok zorlanıyorum napim canım yaa :KK50::KK50::KK50:

geçen bi arkadaş diyodu ya beyazdaki pisişik gibi oldum diye bendede var biraz o haller :KK53:aman evleri burda normalde kışı burda geçiriyolar burdada evleri var yani...bekar görümcemle kaynım var yoksa temelli gidecekte gitse keşke:KK47: Allah anneme sağlık versin dediğin gibi gerisi boş dediğin gibi

canım bende senin gibi a deseler batıyordu
b deseler cıldırıyordum aman dedim zaten
hamileyim oğlum var onumde dogum gibi bi
olay var hayatıma 26 sene sonra girmis tipleri
ne takıcam die dusunuyorum boşveeer:KK49:
kızını ve kendini dusun ben artık bencil olmaya
karar verdim yoksa sıyırmaya dogru gidiyordum:KK1:
valla annemi babamı başımdan eksik etmesin:KK66:

Eki Görüntüle 206990 Eki Görüntüle 206991

kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim:KK1: dayanamadım

çok tatlı cicileriniz bayıldım bayıldım :KK16:

Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.

geçmiş olsun canım aa buda geçicek hem sen bizden daha iyi biliyosun bu göğüs olaylarını
Senamızada kokla bizim için dünden beri hep aklımda :KK54:

günaydın canım... evde olmak nasıl çok süper dimi....:KK53: heyecan gün geçtikçe artıyor pelcelim sorma walla... yarın sabah dr a gidiyorum muhtemelen sezeryan için gün alıcam artık ondan sonra naparım nasıl doldururum o günleri bilmiyorum:KK23:

:18::18:
hadi hayırlısı canım , bak senin için bende heyecan yaptım iyimi

canım hem bencil hem dengesizler metro tesislerini bilirsin samandırada oraya gelicekler pazar sabahı ordan kartal 10 dk. sürüyo bi taksiye binseler 20 tl bile etmez karı koca geliyolar bide köyden eşim gidip alacakmış onları sinir oldum... kendi keyiflerini pek düşünüyolar bizede diyolar ki sen doğur 10 gün sonra biz gene köye gidicez... köy kaçıyo sanki......

terliğin yerini tarif et desen valla edemem ama havuzlu hanın çıkışından o kotçulara inerken bi ara sokakta birde havuzlu hanın çaprazında chicconun outlet mağpazası var fiyatları pek uygun mutlaka bak .. takımlar 20 tl hep

köy delisi 2 tanede bende var
annem yok yiğen bakıyor , doğuma kadar gelemiycek
Bizim kaynanada annemle yarışıyor , gelse 2 yardım etse ödü kopuyor
her ayın 17 gelip maaşını çekip gidiyo ilk torunu sadece 1 hastane çıkışı aldı
Bunların çoğu birbirine mi benzer yaa:44:
Lohusalık kabusumda var benim kaynanam yetmiyomuş gibi birde bilmiş anasıyla uğraşcam :97:

günaydın canım... evde olmak nasıl çok süper dimi....:KK53: heyecan gün geçtikçe artıyor pelcelim sorma walla... yarın sabah dr a gidiyorum muhtemelen sezeryan için gün alıcam artık ondan sonra naparım nasıl doldururum o günleri bilmiyorum:KK23:

aaaa yarın mı gidiyosun ohh ne güsel belli olacak desene..en kötü şey belirsizlik yarın belli olacak süper süper :KK52::KK52: sayılı gün daha çabuk geçer şeker korkma :KK71::KK71::KK71:

canım bende senin gibi a deseler batıyordu
b deseler cıldırıyordum aman dedim zaten
hamileyim oğlum var onumde dogum gibi bi
olay var hayatıma 26 sene sonra girmis tipleri
ne takıcam die dusunuyorum boşveeer:KK49:
kızını ve kendini dusun ben artık bencil olmaya
karar verdim yoksa sıyırmaya dogru gidiyordum:KK1:
valla annemi babamı başımdan eksik etmesin:KK66:

sağol tatlım dediğin gibi bende bencil olamalıyım takmamalıyım :KK49: zaten eskisi gibi değilim önceden hep birbirimizi üzerdik onun ailesi yüzünden :KK47:

çok tatlı cicileriniz bayıldım bayıldım :KK16:
köy delisi 2 tanede bende var
annem yok yiğen bakıyor , doğuma kadar gelemiycek
Bizim kaynanada annemle yarışıyor , gelse 2 yardım etse ödü kopuyor
her ayın 17 gelip maaşını çekip gidiyo ilk torunu sadece 1 hastane çıkışı aldı
Bunların çoğu birbirine mi benzer yaa:44:
Lohusalık kabusumda var benim kaynanam yetmiyomuş gibi birde bilmiş anasıyla uğraşcam :97:

sağol gülay teyzesi:KK69: offf canım yaaaa sinirler işte benim kaynanamla aramızda laf söz duellosu asla olmaz ama psikolojik bi savaşımız var:KK47: benim bebeğime hiç bi şey almadı şu anda görümceme lif örüyordu bende anne ne güzelmiş bebeğede bundan battaniye ör diye söledim sırf pislik olsun diye eşimin yanında :KK47: yapamıcam diyemedi bi onu örmeye çalışıyo şimdi:KK47: inşallah sende normsal doğurur çabuk toparlanırsında az kalırlar tepende :KK36:

şekerim sen bodrumdaydın dmi?eylülde 2 aylık olacak bebük.tatile gelmeyi düşünüyorus..inş çok soğuk olmaz sularınız :KK55::KK55: yazdıklarınla sen de cesaret verdin buraya gelen çok dye..bi aksilik olmazsa kesin gidecez inş

ivet bodrumdayımm..yok cicim ne soğuk olcek..asıl buranın en güzel zaman eylül ekim..şimdi çoook kalabaluk ve de nefes alamıosun öle berbat bi hava var..:KK52:ben kasımda filan giriorum denize ohh mis gibi oluo sıcacukk..:KK16:gelirkene haber vir hee..:KK34:rezervasyon mu yaptırdınıs naptınıs

bugün berbat bi güne uyandım sabahım köründe. hem uyuyamıorum hem de bugün dişim ağrıo. napıcam bilmiorumm. çok kötüyümm:KK58::KK58:

ivet bodrumdayımm..yok cicim ne soğuk olcek..asıl buranın en güzel zaman eylül ekim..şimdi çoook kalabaluk ve de nefes alamıosun öle berbat bi hava var..:KK52:ben kasımda filan giriorum denize ohh mis gibi oluo sıcacukk..:KK16:gelirkene haber vir hee..:KK34:rezervasyon mu yaptırdınıs naptınıs

veririm canım peki..oleyy o zaman sıcak oluyo demek :KK76::KK76:yok şekerim rezervasyon yaptırmadık ben şu doğumu atlatayım durumumuma bakcam nasılım diye ona göre yaptırcaz.izmrle bodrum arası 4 saat sanırım marmaris bodrum felan gezmek istiyos bakalım bebük ve vücüdüm izin verirse :KK52::KK52::KK52:ne ballısın kız maşallah :nazar:oh tatil yerindesin valla süper hemde bodrum :KK52:

bugün berbat bi güne uyandım sabahım köründe. hem uyuyamıorum hem de bugün dişim ağrıo. napıcam bilmiorumm. çok kötüyümm:KK58::KK58:

ayyy geçmiş olsun canım yaa diş ağrısı da kötü yapar insanı :KK50: çok zor durumda kalırsan parol içilebiliyo canım aklında bulunsun..uykusuzluk da Allah ın emri :KK43:hepücüğümüzün ortak şikayeti uykusuzluk malesef :KK50:

sağol gülay teyzesi:KK69: offf canım yaaaa sinirler işte benim kaynanamla aramızda laf söz duellosu asla olmaz ama psikolojik bi savaşımız var:KK47: benim bebeğime hiç bi şey almadı şu anda görümceme lif örüyordu bende anne ne güzelmiş bebeğede bundan battaniye ör diye söledim sırf pislik olsun diye eşimin yanında :KK47: yapamıcam diyemedi bi onu örmeye çalışıyo şimdi:KK47: inşallah sende normsal doğurur çabuk toparlanırsında az kalırlar tepende :KK36:

hee benmki de almadı vala alcaanı da sanmam yanii..bi ara ben de iplik filan aliim sana da ufak tefek bişiler ör didim yani boş boş duruo sonuçta..yook çıtı çıkmadı vala..aman istemem yaa ben hallediorum çok şükür herşeyi annecim de saolsun yani..ama insan düşündükçe sinir olmuo diil..:KK47:

ayyy geçmiş olsun canım yaa diş ağrısı da kötü yapar insanı :KK50: çok zor durumda kalırsan parol içilebiliyo canım aklında bulunsun..uykusuzluk da Allah ın emri :KK43:hepücüğümüzün ortak şikayeti uykusuzluk malesef :KK50:

tanol aldım amaetkisi geçnce yine ağrıo. doktor gitcem mecburen

veririm canım peki..oleyy o zaman sıcak oluyo demek :KK76::KK76:yok şekerim rezervasyon yaptırmadık ben şu doğumu atlatayım durumumuma bakcam nasılım diye ona göre yaptırcaz.izmrle bodrum arası 4 saat sanırım marmaris bodrum felan gezmek istiyos bakalım bebük ve vücüdüm izin verirse :KK52::KK52::KK52:ne ballısın kız maşallah :nazar:oh tatil yerindesin valla süper hemde bodrum :KK52:

hee ballıyım ama şu dönemde işkence gibi geliyii !! herkes denize girerkene ben evde vantilatöre sarılıp kedi gibi onları izliorummm ühühühühüh gece gezmesi eğlenmesi filan hak getire zaten..hadi onları geçtim dee şu denize girememe olayı çok finaaaaa :84::84::84::84::84::84:
izmirle arası 4 saat de napcen orda..siz gelin biz size program çıkarırız hehe fethiye ölüdeniz hariikaaa oralara gidebilirsiniz meselaa..datça da süpeer..hem de çok yakın buralara..eylülde her yer hem sakin olur hem fiyat olarak uygun olur hem de çoook kalabaluk olmazz..ya biz otel de işlettiğimiz için artık piri olduk herşeyin..bebişli müşterilerimiz de gelio 40 ı çıkan hemen damlıo hiç de şikayetçi olan görmedim..e hava güzel,sağlıklı,toz duman gürültü yok nie rahatsız olsun ki bebişler dimi amaa..:KK51:

tanol aldım amaetkisi geçnce yine ağrıo. doktor gitcem mecburen

hımmm git o zaman tabi diş ağrısı fena..

hee benmki de almadı vala alcaanı da sanmam yanii..bi ara ben de iplik filan aliim sana da ufak tefek bişiler ör didim yani boş boş duruo sonuçta..yook çıtı çıkmadı vala..aman istemem yaa ben hallediorum çok şükür herşeyi annecim de saolsun yani..ama insan düşündükçe sinir olmuo diil..:KK47:

aman benim kayınvalidede bişiy almıyo kendi örüyo ama nasıl şeyler merak ediyorum :26: gecen bana

battaniye alim mi demişti sorulur mu ya insan alır gelir hoş alsa da ben de beğenmeyebilirim :KK52::KK52:

insanın kendi annesi gibisi yok valla hıhhhh :KK71:

X