- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
Eki Görüntüle 206990 Eki Görüntüle 206991
kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim dayanamadım
hepsi çok süper tatlım... ayy terliklerine de ayrıca bayıldım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.
kızlar fena karnım ağrıyoo...arada altıma kaçırakmışım gibi oluyo yaa
herkeslereeee gunaydınlaaaar olsun fıstıklar
umarım herkes iyidir ay bu ay içinde sanırım
cogumuzun bebişleri kucaklarında olacak
dusununce cok heyecanlanıyorum
Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.
ufaklık aşağıya baskı yapıyor galiba senin dönmüş müydü canım???
kızlar fena karnım ağrıyoo...arada altıma kaçırakmışım gibi oluyo yaa
günaydın canım... evde olmak nasıl çok süper dimi.... heyecan gün geçtikçe artıyor pelcelim sorma walla... yarın sabah dr a gidiyorum muhtemelen sezeryan için gün alıcam artık ondan sonra naparım nasıl doldururum o günleri bilmiyorum
hepsi çok süper tatlım... ayy terliklerine de ayrıca bayıldım...
canlarim merhaba,
kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
herkeslereeee gunaydınlaaaar olsun fıstıklar
umarım herkes iyidir ay bu ay içinde sanırım
cogumuzun bebişleri kucaklarında olacak
dusununce cok heyecanlanıyorum
günaydın canım... bu hava kesinlikle bize göre değil burnunu bile çıkarma dışara allah korusun... ben de sabah 4 te bir uyandım ter içinde kalmışız eşim de bende... tüm canım ardına kadar açtım walla bir de yatağımızın baş ucu pencere kenarında mutfağı da açtım ceryan yapsın diye insallah hasta olmayız sabah kadar hapsırdık karı koca ama napalım uyuyamazdık yoksa....
kızlar günaydınnnnnnn
ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:
ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor
çoookkk sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri
kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff
ay canım benim olmadı biraz erken ayrıl
sıcaklarda bastı kıyamam sana boşver
ya simdi esranın okuyunca aklıma sen geldin
sırada biz varız bence sekerbenimde haftaya
carsamba kontrol catı bakılacak ve bizde karar
vericez ya tamam ya devam evde olmak
cok guzel canım valla cok agrım oluyor gece tam
zamanında ayrılmısım
günaydın tatlım hoşgeldin
günaydın kızzlar!!
uyku düzenim altüst oldu gece geç yatıyorum zaten uyuyamıyorum sıcaktaan..:84:bi de sabah en geç 7.de ayaktayımm.. burası çok sıcak sabah çıkiim dedim dışarı serin olur die az daha bayılıodum kıpkırmızı olmuşum yaa ateşim çıkmış gibi yanıorum halaa evde de zaman geçmiokii oof :26:
ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende de zorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende
ben bu sıcaklarda çalışsam heralde hergün acile alırlardı beni evde bile bunalıyorum patlıyorum ama evde olmak en iisi..benm de haftaya salı çatı muayenem var biz de o zaman karar vericez ay geçen gittiğimde yapsaydı keşke çatı muayenemi yapmadı haftaya erteledi..gerçi son haftalarda bakılıomuş..napalım az kaldı beklicez artık
kızlar günaydınnnnnnn
ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:
ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor
çoookkk sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri
kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff
ay resminide dün gördüm maşallah dedim görünce insanın içine değişik bişeyler oluyor bizimkiler böle olacak diom hayran hayran Sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah canım
öğlen oldu günaydın mı kaldı evde olunca öğlenlerde gelion tabi demii ascık kıskançlık yapem Oh canım ne güzell tadını çıkar
ben yemege cıkıyorum, sıcaktan az darlanayım da geleyim canlar:80: