2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.
,

canım benim paylaşımın için cok saol
allah sağlık versin can içinden can cıkıyor
cok normal bu agrılar sızılar yeter ki sağlık
olsun bi bakmısın unutmusun bunları:KK49:
dualarımız seninle:KK34:

Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.

sanırım bu göğüs ucu çatlakları hepimizin kabusu olup çıkacak canım :KK5: ama çok tatlıydınız maşallah değer ho aile fotografına canım :nazar::nazar::nazar: bizlerde doğum yapsaydık sağlıcakla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi valla ne güsel olurdu.sena bebek de demek gece 10 dan sabah 6 ya kadar bırakmadı memeyi bulmuş bırakır mı :KK9::KK9: inş göğsünün ucu iyleşir canım da keyifle emzirirsin sena bebeği.sütünü sürünce de iyi geldiğini söyleyenler var.birde kahverengi kısımla beraber emiyo değil mi yoksa sadece ucu olunca mahvoluyomuş göğüs uçları :KK50: herşey daha iyiye gider inş canım öpüyorum bebükü:KK16::KK16:

kızlar fena karnım ağrıyoo...arada altıma kaçırakmışım gibi oluyo yaa

ay canım benim olmadı biraz erken ayrıl
sıcaklarda bastı kıyamam sana boşver:KK34:

günaydın canım... evde olmak nasıl çok süper dimi....:KK53: heyecan gün geçtikçe artıyor pelcelim sorma walla... yarın sabah dr a gidiyorum muhtemelen sezeryan için gün alıcam artık ondan sonra naparım nasıl doldururum o günleri bilmiyorum:KK23:

ya simdi esranın okuyunca aklıma sen geldin
sırada biz varız bence seker:KK34:benimde haftaya
carsamba kontrol catı bakılacak ve bizde karar
vericez ya tamam ya devam:KK1: evde olmak
cok guzel canım valla cok agrım oluyor gece tam
zamanında ayrılmısım:KK49:

canlarim merhaba,
kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.

ay resminide dün gördüm maşallah dedim görünce insanın içine değişik bişeyler oluyor bizimkiler böle olacak diom hayran hayran :KK31: Sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah canım

herkeslereeee gunaydınlaaaar olsun fıstıklar
umarım herkes iyidir ay bu ay içinde sanırım
cogumuzun bebişleri kucaklarında olacak
dusununce cok heyecanlanıyorum:KK64::KK64::KK64:

öğlen oldu günaydın mı kaldı evde olunca öğlenlerde gelion tabi demii ascık kıskançlık yapem :kk77: Oh canım ne güzell tadını çıkar :KK8:

kızlar günaydınnnnnnn

ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:

ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor

çoookkk :KK14::KK14::KK14: sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri

kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff

günaydın canım... bu hava kesinlikle bize göre değil burnunu bile çıkarma dışara allah korusun... ben de sabah 4 te bir uyandım ter içinde kalmışız eşim de bende... tüm canım ardına kadar açtım walla bir de yatağımızın baş ucu pencere kenarında mutfağı da açtım ceryan yapsın diye insallah hasta olmayız sabah kadar hapsırdık karı koca ama napalım uyuyamazdık yoksa....

haklısın canım kesinlikle sıcaklar bize göre değil..:KK50:zaten çok sıcak doğumu tetikliyomuş..biz de ceryanda yatıyoruz napalım yoksa uyunmuyo ki..kapıyı pencereyi açıyoruz:KK31: sabah da eşimin her yeri tutuluyo vala ter su içinde uyanıyoruz..hasta olmasak iidir cidden:26:

kızlar günaydınnnnnnn

ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor

çoookkk :KK14::KK14::KK14: sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri

kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff

ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende de:KK50: zorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee:KK59: napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende:KK50:

ay canım benim olmadı biraz erken ayrıl
sıcaklarda bastı kıyamam sana boşver:KK34:

ya simdi esranın okuyunca aklıma sen geldin
sırada biz varız bence seker:KK34:benimde haftaya
carsamba kontrol catı bakılacak ve bizde karar
vericez ya tamam ya devam:KK1: evde olmak
cok guzel canım valla cok agrım oluyor gece tam
zamanında ayrılmısım:KK49:

ben bu sıcaklarda çalışsam heralde hergün acile alırlardı beni :KK52: evde bile bunalıyorum patlıyorum ama evde olmak en iisi..benm de haftaya salı çatı muayenem var biz de o zaman karar vericez :KK49: ay geçen gittiğimde yapsaydı keşke çatı muayenemi yapmadı haftaya erteledi..gerçi son haftalarda bakılıomuş..napalım az kaldı beklicez artık:KK31:

günaydın tatlım hoşgeldin :KK69:

hoşbulduk canım:KK34:nabersin bakalım

Eki Görüntüle 206990 Eki Görüntüle 206991

kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim:KK1: dayanamadım

aaay cok guzel canım benimkilerin pembesi
ben cok begenerek almıstım miniklerimiz
kertsek mi biz evlerde yakın ilerde damat
olurmus benimki sana:KK1:
ay ben hala terlik alamadım ama bunlar cok
hoş nerden aldın bende boyle bisey istiyorum
cea da var bunlardan galiba kayınvalidem stres
oldu terlik bulamadık die dun bu arada dagiden
sortlu kolsuz cok hoş pijama aldım evde giymek
için:KK49:

günaydın kızzlar!!
uyku düzenim altüst oldu gece geç yatıyorum zaten uyuyamıyorum sıcaktaan..:84:bi de sabah en geç 7.de ayaktayımm.. burası çok sıcak sabah çıkiim dedim dışarı serin olur die az daha bayılıodum kıpkırmızı olmuşum yaa:KK52: ateşim çıkmış gibi yanıorum halaa evde de zaman geçmiokii oof :26:

aaay evet ya dun gozumden uyku akıyor
sıcakdan uyuyamadım ki orayı dusunemiyorum
bu arada yine ii bide obur ay bunu uzerine nem
biner anam anamm:KK50:

ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende de:KK50: zorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee:KK59: napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende:KK50:

daha da çocuk mocuk yapmam ben yaa 1 tane yetti bana :KK14::KK14:

esracımmmm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin, göğüs ucuna ne yaparsak yapalım catlıycak demek ha:18:

caseyera canım hayırlısı de be, dogurmak istiyorum diyosun da 37.38. haftayı bul da ondan sonra başla mızmızlanmaya:KK16:

serbulooo terlikler nerde görmedim ben, benim hala terligim yok, plaj terliklerimi koydum cantaya, ama mavi onlar, ben geceliklerime uyumlu bişeyler istiyorum:26:

ben bu sıcaklarda çalışsam heralde hergün acile alırlardı beni :KK52: evde bile bunalıyorum patlıyorum ama evde olmak en iisi..benm de haftaya salı çatı muayenem var biz de o zaman karar vericez :KK49: ay geçen gittiğimde yapsaydı keşke çatı muayenemi yapmadı haftaya erteledi..gerçi son haftalarda bakılıomuş..napalım az kaldı beklicez artık:KK31:

hayırlısı canım ben catıdan cok tırsıyorum ama
ne yapalım bu kadar geldik sonundayız artık:KK34:

kızlar günaydınnnnnnn

gunaydın canım aay oyle deme zamanı gelince
hayırlısı ile yaparsın dogumunu bizim sansımıza
gec geldi yaz cekecegin belki 3-4 hafta daha
sonra hiç yatamayacaksın onuda dusun:KK34:

ay resminide dün gördüm maşallah dedim görünce insanın içine değişik bişeyler oluyor bizimkiler böle olacak diom hayran hayran :KK31: Sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah canım

öğlen oldu günaydın mı kaldı evde olunca öğlenlerde gelion tabi demii ascık kıskançlık yapem :kk77: Oh canım ne güzell tadını çıkar :KK8:

:KK1: aaaay dimi yaaa eşim arıyor zaten
dio alıstın mı canın sıkılıyor mu dedim yoo
keyfim yerimde:KK1:

ya esra resim mi koydu :KK52:

X