2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

,

canım benim paylaşımın için cok saol
allah sağlık versin can içinden can cıkıyor
cok normal bu agrılar sızılar yeter ki sağlık
olsun bi bakmısın unutmusun bunları
dualarımız seninle

sanırım bu göğüs ucu çatlakları hepimizin kabusu olup çıkacak canım ama çok tatlıydınız maşallah değer ho aile fotografına canım bizlerde doğum yapsaydık sağlıcakla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi valla ne güsel olurdu.sena bebek de demek gece 10 dan sabah 6 ya kadar bırakmadı memeyi bulmuş bırakır mı inş göğsünün ucu iyleşir canım da keyifle emzirirsin sena bebeği.sütünü sürünce de iyi geldiğini söyleyenler var.birde kahverengi kısımla beraber emiyo değil mi yoksa sadece ucu olunca mahvoluyomuş göğüs uçları herşey daha iyiye gider inş canım öpüyorum bebükü

kızlar fena karnım ağrıyoo...arada altıma kaçırakmışım gibi oluyo yaa

ay canım benim olmadı biraz erken ayrıl
sıcaklarda bastı kıyamam sana boşver

ya simdi esranın okuyunca aklıma sen geldin
sırada biz varız bence sekerbenimde haftaya
carsamba kontrol catı bakılacak ve bizde karar
vericez ya tamam ya devam evde olmak
cok guzel canım valla cok agrım oluyor gece tam
zamanında ayrılmısım

ay resminide dün gördüm maşallah dedim görünce insanın içine değişik bişeyler oluyor bizimkiler böle olacak diom hayran hayran Sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah canım

herkeslereeee gunaydınlaaaar olsun fıstıklar
umarım herkes iyidir ay bu ay içinde sanırım
cogumuzun bebişleri kucaklarında olacak
dusununce cok heyecanlanıyorum

öğlen oldu günaydın mı kaldı evde olunca öğlenlerde gelion tabi demii ascık kıskançlık yapem Oh canım ne güzell tadını çıkar

kızlar günaydınnnnnnn

ben artık doğurmak istiyorum yaa :84::84::84:

ne uyku ne bişiy..yan tarafa yatıncada canım acıyor..of artık 1 gün bile çooook zor geçiyooor

çoookkk sabah 4 de kalktım 5.30 a kadar aptal aptal oturdum pc başında 10.30 da geri

kalktım sırf gece uykum gelsin diye ama sanmıyorumm gene uyuyacağımı offff offff offff

haklısın canım kesinlikle sıcaklar bize göre değil..zaten çok sıcak doğumu tetikliyomuş..biz de ceryanda yatıyoruz napalım yoksa uyunmuyo ki..kapıyı pencereyi açıyoruz sabah da eşimin her yeri tutuluyo vala ter su içinde uyanıyoruz..hasta olmasak iidir cidden:26:

ben de doğurmak istiorum bi an öncee:84: hiç uyku yok bende de zorla uyutmaya çalışıyorum kendimii..çok da sinirlerim bozuk bu sıraa uykumu alamayınca da geriliyorum iice..oturuyorum ağlıyorum durduk yerdee napalım günleri sayıyorum artıkk hormonlarımız fena coştu anlamadım bende

ben bu sıcaklarda çalışsam heralde hergün acile alırlardı beni evde bile bunalıyorum patlıyorum ama evde olmak en iisi..benm de haftaya salı çatı muayenem var biz de o zaman karar vericez ay geçen gittiğimde yapsaydı keşke çatı muayenemi yapmadı haftaya erteledi..gerçi son haftalarda bakılıomuş..napalım az kaldı beklicez artık

günaydın tatlım hoşgeldin

hoşbulduk canımnabersin bakalım

Eki Görüntüle 206990 Eki Görüntüle 206991

kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim dayanamadım

aaay cok guzel canım benimkilerin pembesi
ben cok begenerek almıstım miniklerimiz
kertsek mi biz evlerde yakın ilerde damat
olurmus benimki sana
ay ben hala terlik alamadım ama bunlar cok
hoş nerden aldın bende boyle bisey istiyorum
cea da var bunlardan galiba kayınvalidem stres
oldu terlik bulamadık die dun bu arada dagiden
sortlu kolsuz cok hoş pijama aldım evde giymek
için

aaay evet ya dun gozumden uyku akıyor
sıcakdan uyuyamadım ki orayı dusunemiyorum
bu arada yine ii bide obur ay bunu uzerine nem
biner anam anamm

daha da çocuk mocuk yapmam ben yaa 1 tane yetti bana

esracımmmm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin, göğüs ucuna ne yaparsak yapalım catlıycak demek ha:18:

caseyera canım hayırlısı de be, dogurmak istiyorum diyosun da 37.38. haftayı bul da ondan sonra başla mızmızlanmaya

serbulooo terlikler nerde görmedim ben, benim hala terligim yok, plaj terliklerimi koydum cantaya, ama mavi onlar, ben geceliklerime uyumlu bişeyler istiyorum:26:

hayırlısı canım ben catıdan cok tırsıyorum ama
ne yapalım bu kadar geldik sonundayız artık

gunaydın canım aay oyle deme zamanı gelince
hayırlısı ile yaparsın dogumunu bizim sansımıza
gec geldi yaz cekecegin belki 3-4 hafta daha
sonra hiç yatamayacaksın onuda dusun

aaaay dimi yaaa eşim arıyor zaten
dio alıstın mı canın sıkılıyor mu dedim yoo
keyfim yerimde

ya esra resim mi koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…