2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tecrubeli değilim aama evet seninki kasılma

ben vermedim daha canım, bu aralar vericem iyi hatırlattın valla

halıcıyı salı günü aradım bugün almaya gelicekler bende shagy ipli halılardan var halıları bozarlar diye güvenip veremiyodum ablamın 4 senedir verdiği biyer oraya vericem shagy 4tl normalller 3.5

gunaydın canım geliyor gibi senin bebiş hayırlısı aslında haftanda iyi gibi esrada 37 de kapattı galiba Allah gönlüne göre kolaylıkla versin

Bu doktorumun hesabı canım erken döllenme deyip benim son adet tarihimi 2 ekimden 22 eylüle çekti.
O yüzden ben hala bu hesaba alışamadım ama dr.dur vardır bildiği değilmi. Ben hep Temmuzu bekleyecekmişim gibi geliyordu.
Doktorum da 25 -29 haziran arası doğar diyordu. Bakalım en iyisini Allah bilir.

Kızlar dünkü tuzlu su denemem den bahsetmek istiyorum,gerçekten çooook işe yaradı inanamadım..kovanın içini soğuk suyla doldurdum içine 3 avuç iri tuz...20dk. bekledim içinde..baldırlarıma kadar buz gibi su o kadar iyi geldi ki sonrasonda da biraz yüksek yastıkların üstüne uzattım bacakları valla hamile olmadan önceki ayaklarımı gördüm ..çok mutlu oldum..ödemle başı dertte olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum,emzik hangi marka aldınız,birde yeni doğanlara silikon mu kaucuk mu tartışmasında silikon öneriliyor,sizler napıcaksınız..?biberon aldınız mı hangi marka yı tavsiye edersiniz..?

Son olarak bebek arabası ve ana kucağı birlikte takım olanlardan en iyi marka hangisi sizce ,...

günaydın canım doktoruna falan arayıp sorsaydın bi gerçi senin 2. tecrubelisindir sancımı değilmi bilirsindir,

kıslar halılarınızı yıkamaya verdinizmi

cuk daha evim olduğu gibi duruyo kayınvalidem gelcek annemlen yapacaklar temizliği o zaman veririm heralde koltuklar falanda silinecek benim daha oturma odam açık renk olunca çok kötü

çok iş yaptın sen buaralar azcık oturmadın
ama şuda varki miadın doldu artık gelsede olur bebiş

Haklısın günüm azalınca izne de ayrılınca evde nekadar iş varsa biran önce bu hafta bitsin sonra yatayım istedim ama yoruldumda inşallah yorgunluktandır.

akşam eşime diyordum yarın işlere mola bütün gün yatıcam diye 1 saat sonra sancılar başladı. Oda evet yarın yatıcan ama hastanede herhalde diye benle uğraştı

benim koltuklarımda açık renk berbat oldular kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ama yardımcı olamıyo eltimin 2 çocuğu var onlara bakıyo annem şimdi yazlıkta seçimden sonra dönmicek bereber yıkıcaz kendim yapabildiğim kadarını yapıyorum annem gelincede yapamadıklarımıda yapıcaz

günaydın canım doktoruna falan arayıp sorsaydın bi gerçi senin 2. tecrubelisindir sancımı değilmi bilirsindir,

Kızımdada böyle başlamıştı ama sıklaşmamıştı.
Üç günün sonunda suni sancı verip sıklaştırdılar. şimdi bir 15 dakikada geliyor bir 20 dakikada umarım yalacıdır bunlar.

kızımdada böyle başlamıştı ama sıklaşmamıştı.
üç günün sonunda suni sancı verip sıklaştırdılar. şimdi bir 15 dakikada geliyor bir 20 dakikada umarım yalacıdır bunlar.

15-20 dk mı ben heyecanlandım burda Bebişin gelsede günün ii yani bı sıkıntı olmaz

kıslar bişey daha sorcam konuyla biraz alakasız bi soru ama neyse eşim ablamın kocasının yanında çalışıyo 19 haziranda şirket pikniği varmış cnm çok gitmek istiyo ama ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum evdede çok bunaldım sizce ne yapayım

git ya ben olsam giderdim
gunlerimiz aynı :) cuma gunu ankara- gerede seyahatı yapcam mesela (nasipse tabi)

Son düzenleme:

çokmu uzak gidilecek olan piknik alanı ben olsam giderdim yani hem hava almış olursun hem değişiklik hem temiz hava iide gelir sen oturursun hamiş olunca yormazsın kendini nolcakki

günaydınlaaaar hamişler. ben dün mescide gittim biraz uzandım valla. kim ne diyecek. umursamadım. ayaklarım şişiyo oturmaktan bi de bacak kasılmalarım oluyo. mahvediyo beni

bende 3 te bi uyandım 5 e kadar tv izledim dolandım evde resmen. sabah a alarm çaldı uyanasım gelmedi. gece uyuyamıyorum sabah alarm saatinde kalkamıyorum ya ne enteresan

vala canım eşiminde bu haftasonu var şirketinde ama benim yüzümden gidemiyo
hatta 2-3 haftadır beni İstanbul içi hariç hiç bir yere götürmüyolar
köyde çok güzel bahçeli kendi evim var meyva sebze ekildi baharda şimdi yemiş veriyolar onları bile toplamaya götürmüyolar
akrabalar gelip anahtarı alıp gidiyolar akşamları bana yemişlerden getiriyolar ben sinir oluyorum, temmuz başı doğum yapsam daha 1 ay var 40 günde lohusalık var her taraf kuruyunca gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…