selam vermeyi unutmuşum kızlarrrrhepinize günaydın..umarım herkes iyidir..
ya ben dün sanırım o kasılma dedikleri şeyi yaşadımdün zaten çok kötüydümm hep kasık ve bel ağrım vardı.. akşamüstü birden karnım aşırı sertleşti,öne doğru sivrildi ve top gibi oldu..patlıycak zannettimmm korktumm bel kasık ağrısı da yanındaa tbii...sonra geçti... tecrübeli anneler diyin bi bu mudur şu meşhurr "braxton hicks kasılmaları" dedikleri şey?! anlayamıordum da bi türlü
ben vermedim daha canım, bu aralar vericem iyi hatırlattın valla
gunaydın canım geliyor gibi senin bebiş hayırlısı aslında haftanda iyi gibi esrada 37 de kapattı galiba Allah gönlüne göre kolaylıkla versin
tecrubeli değilim aama evet seninki kasılma
günaydın kızlar
Dün akşamdan beri sancım var. Akşam 3 saat boyunca 15dk. da bir sancı giriyordu. Sonra kesildi. 2 saat sonra aynı şekilde bir 2 saat daha sürdü. Sonra uyumuşum saat sabah 6 idi.
Şimdi tekrar başladı süre tutuyorum 15 dakikada bir.
İnşallah yalancıdır bu sancılar. İlk doğumumda da 3 gün böyle düzenle düzensizlik arası sancılarım olmuştu ama o zaman nişan gelmişti önce sonra sızarak sancılarla beraber suyum gelmişti 3 gün.
Şimdi sancıların ardından göğswümden süt geliyor. gerçi 2 aydan fazla oluyor göğsümden süt geleli atlet bady ıslatacak derecede
ama şimdi sancı kesiliyor süt geliyor
Doğurmak istemiyorum daha temizlik şirketi evimi temizleyecek annem seçimden sonra gelecek yanıma bebeğimde küçük büyüsün daha
kıslar halılarınızı yıkamaya verdinizmi
çok iş yaptın sen buaralar azcık oturmadın
ama şuda varki miadın doldu artık gelsede olur bebiş
günaydın canım doktoruna falan arayıp sorsaydın bi gerçi senin 2. tecrubelisindir sancımı değilmi bilirsindir,
cuk daha evim olduğu gibi duruyo kayınvalidem gelcek annemlen yapacaklar temizliği o zaman veririm heralde koltuklar falanda silinecek benim daha oturma odam açık renk olunca çok kötü
günaydın canım doktoruna falan arayıp sorsaydın bi gerçi senin 2. tecrubelisindir sancımı değilmi bilirsindir,
Kızımdada böyle başlamıştı ama sıklaşmamıştı.
Üç günün sonunda suni sancı verip sıklaştırdılar. şimdi bir 15 dakikada geliyor bir 20 dakikada umarım yalacıdır bunlar.
kızımdada böyle başlamıştı ama sıklaşmamıştı.
üç günün sonunda suni sancı verip sıklaştırdılar. şimdi bir 15 dakikada geliyor bir 20 dakikada umarım yalacıdır bunlar.
günaydın güzel anneler nasılsınız
kıslar bişey daha sorcam konuyla biraz alakasız bi soru ama neyse eşim ablamın kocasının yanında çalışıyo 19 haziranda şirket pikniği varmış cnm çok gitmek istiyo ama ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum evdede çok bunaldım sizce ne yapayım
kıslar bişey daha sorcam konuyla biraz alakasız bi soru ama neyse eşim ablamın kocasının yanında çalışıyo 19 haziranda şirket pikniği varmış cnm çok gitmek istiyo ama ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum evdede çok bunaldım sizce ne yapayım
ayy allah calısanın yardımcısı olsun, evde de olsa zaman gecmez gibi geliyor da, ama son haftalarda hersey problem. en basiti iş yerimde wcye bile tam oturamıyorum, alaturka...sonra ha diyince istedigimi yiyip içemiyorum. dün yemekten döndükten sonra baska bir sandalyeye ayaklarımı uzatıp oturdum, gelen gecen gördü, napabilirim
günaydın kızlaaar gece gec yatmıştım bende sabah ne heikmetse 6 da uyandım sonra bebişin hareketleri varmı dinleyeyeim dedim hareket etmeyince uykuda tutmadı 7,30 a kadara yattım ama hiç bişi anlamadım neyse şimdi oynuyo kelebeğim annesini korkuttu biraz
git ya ben olsam giderdim