2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın :KK71:
Güzel uyumuşum akşam :KK66:
Sizler nasılsınız bu sabah?

Ay canım aynısını ben yaptım ve benimde son 10 günüm haftasonlarını bende saymıyorum:KK1:
Yorma kendini iyi bak göbüşe:KK34:
ohhh güzel dinlenmişsin maşallah, ben yine 11i geciyordu yattım...
sabah evden cıkmadan corba içtim, şimdi de 2 bardak süt içtim, ama pet bardakla:KK76: şimdi kahvaltı yapasım yok...

dün de yemegi dısarda yiyelim dedik, ama gittiğimiz lokanta cok sıcaktı, bir de çarsıda aksi gibi sürekli çişim geliyo:78: öyle darlana darlana dolastık, eve giderken de karnımda acayip bir sancı...gün agrısı dedikleri şeymiş sanırım, bu haftalarda başlarmıs...

gülaycım sen benden bir hafta öndesin ama ben dogum izninden 1 hafta önce de aile hekimligimden grip oldum diye rapor alcam konustuk, ayh burayı sosyal güvenlik takip ediyor mudur acaba:KK60:

bende sayıyım dedim tam 20 günüm var benimde çok amma :KK23:

ayy allah calısanın yardımcısı olsun, evde de olsa zaman gecmez gibi geliyor da, ama son haftalarda hersey problem. en basiti iş yerimde wcye bile tam oturamıyorum, alaturka...sonra ha diyince istedigimi yiyip içemiyorum. dün yemekten döndükten sonra baska bir sandalyeye ayaklarımı uzatıp oturdum, gelen gecen gördü, napabilirim:21:

günaydın kızlaaar gece gec yatmıştım bende sabah ne heikmetse 6 da uyandım sonra bebişin hareketleri varmı dinleyeyeim dedim hareket etmeyince uykuda tutmadı 7,30 a kadara yattım ama hiç bişi anlamadım neyse şimdi oynuyo kelebeğim annesini korkuttu biraz:KK6:

bende sayıyım dedim tam 20 günüm var benimde çok amma :KK23:

ben askerler karalarlar yaa oyle bir kağıt yaptımher sabah bitecek günü karalıyorum çok zevkli oluyo
fazla deyip moral bozma bence :KK34:

sabah evden cıkmadan corba içtim, şimdi de 2 bardak süt içtim, ama pet bardakla:KK76: şimdi kahvaltı yapasım yok...

dün de yemegi dısarda yiyelim dedik, ama gittiğimiz lokanta cok sıcaktı, bir de çarsıda aksi gibi sürekli çişim geliyo:78: öyle darlana darlana dolastık, eve giderken de karnımda acayip bir sancı...gün agrısı dedikleri şeymiş sanırım, bu haftalarda başlarmıs...

gülaycım sen benden bir hafta öndesin ama ben dogum izninden 1 hafta önce de aile hekimligimden grip oldum diye rapor alcam konustuk, ayh burayı sosyal güvenlik takip ediyor mudur acaba:KK60:

afiyet olsun canım
benim menü hiç değişmiyo sabahları
tost ekmeğiyle beyaz peynirli tost , bir tane cherry domates, 1 kupa süt ve ceviz
cevizi çocukluktan çok severim balık yemediğim için istediğim kadar iyiyorum sabahları

Sende dışarda fazla yemek yememğe bak canım bence , özellikle bu sıcaklarda tavuklu yemekler sakın haa , birde eğer yemek iyeceksen büyük yerler seç...
Gün Ağrısını hiç duymadım ben :44:

Sosyal Güvenlik başka şeyleri takip etsin mümkünse , okadar sigortası düşük yatan işçi var , sigortasız çalışanlar var
senin 1 haftalık grip olmuş raporunamı takıcaklar :KK1:

günaydın kızlaaar gece gec yatmıştım bende sabah ne heikmetse 6 da uyandım sonra bebişin hareketleri varmı dinleyeyeim dedim hareket etmeyince uykuda tutmadı 7,30 a kadara yattım ama hiç bişi anlamadım neyse şimdi oynuyo kelebeğim annesini korkuttu biraz:KK6:

:nazar::nazar: uyuyakalmıs demek ki annesi, ama gercekten de kucagımıza alana kadar bu kaygı devam edecek ciddin. ben de gece tuvalte kalksam geri yataga girdiğimde o bi tekme savurana kadar uyuyamıyorum:emir_bebek:

günaydın tontişler nasılsınız bugün bebişler iyidir inş
bugün dr amcamızla randevumuz var

ben askerler karalarlar yaa oyle bir kağıt yaptımher sabah bitecek günü karalıyorum çok zevkli oluyo
fazla deyip moral bozma bence :KK34:

afiyet olsun canım
benim menü hiç değişmiyo sabahları
tost ekmeğiyle beyaz peynirli tost , bir tane cherry domates, 1 kupa süt ve ceviz
cevizi çocukluktan çok severim balık yemediğim için istediğim kadar iyiyorum sabahları

Sende dışarda fazla yemek yememğe bak canım bence , özellikle bu sıcaklarda tavuklu yemekler sakın haa , birde eğer yemek iyeceksen büyük yerler seç...
Gün Ağrısını hiç duymadım ben :44:

Sosyal Güvenlik başka şeyleri takip etsin mümkünse , okadar sigortası düşük yatan işçi var , sigortasız çalışanlar var
senin 1 haftalık grip olmuş raporunamı takıcaklar :KK1:
ayh yok ben sabahları ne ceviz ne de meyve sebze tüketiyorum hafta içi kahvaltılarında, ancak aksamları salata yaparsam... dısarı yemegi de mecbur kaldık, cünkü dün sabah 9da emreyi arayıp beni sebatibeye götür dedim, bişeysini çok güzel yapıyorlar da burda:KK70: hem ben itiraf edeyim burger kinge falan da çok gittim hamilelikte, yani çok dediğim 10 kez kesin gittim:26:seviyorum napayım:KK53:
bugün de eşimin annesiyle kardesi hataya dönüyorlar, onları yolcu edicez, ama evde yemegimizi yer öyle gideriz sanırım...

ya ilk zamanlar vericekmiyiz daha
memeye alışması gerekmiyor mu
sonra her dak.agzında bisey ister
her dak.ağlamaz mı dusunce:44:
ben kararsız kaldım ya:26:

ben vermeyi düşünmüyorum emziği..daha doğrusu vermemek için uğraşıcam ama çok gazlı,ağlayan bi bebek olursa o zamn mecbur vericez:KK53:
senin gibi düşünüorum bn de. emziği düşünce başlar ağlamaya, bi de bağımlı oluyor çocuklar emziğe sonradan bıraktırmak zor oluyor...
ama bunların hepsi teoride uygulamada ne olur bilinmez :))))
her çocuk kendi kurallarıyla doğuyor sanırım...

ben canım notluk seklinde aldım tülünüde
aldım eminönunden 100 adet yapıcam anneme
az geldi cuma bi 20 tane daha alıcaz:KK1:
Eki Görüntüle 206554

senin bu notluklara bayıldım.. sanırım ben de böyle yapıcam :))

canım bildiğin elle muayene etti işte böyle karnımı elleye elleye çocuğun neyi nerde buldu.. hatta ben de sordum nasıl anlıyosunuz die ee biz bunun eğitimini aldık eskiden ultrason mu vardı böyle muayene edilirdi dedi....şaştım kaldım ahanda büleeee:KK53::KK53: zaten yaşlı bir ebeydi emekliliği falan yakındır kesin....

sağlık ocağında ebeler hep elle muayene ediyor bildiğim kadarıyla.benm ki de elle muayne edip kafa burda,baş burda die anlatmıştı.. hoş zaten artık biz de anlıyoruz nerde sırtı ayakları :KK76:

dışarıya çıktığımda en büyük problemimmm şu tuvalet işi!!!!sokağa ayak basar basmaz çişi geldiğini hisseder mi insan? Kadıköy de işemediğim yer kalmamıştı herhalde :))

ayy allah calısanın yardımcısı olsun, evde de olsa zaman gecmez gibi geliyor da, ama son haftalarda hersey problem. en basiti iş yerimde wcye bile tam oturamıyorum, alaturka...sonra ha diyince istedigimi yiyip içemiyorum. dün yemekten döndükten sonra baska bir sandalyeye ayaklarımı uzatıp oturdum, gelen gecen gördü, napabilirim:21:

aynen! evde zaman geçmiyor...sıkılıyor insan.hep bilg. başında duruyorsun evde oluncaaaaa!işten 32.haftada ayrılmamın en büyük sebebidir alaturka wc!beceremedim oturmayı canım acıdı.:KK34:
sen hamişsin boşver görsün millett...insanın ayakları şiince nereye koyacagını şaşırıyor vallaa :KK61:

günaydın kızlar

Dün akşamdan beri sancım var. Akşam 3 saat boyunca 15dk. da bir sancı giriyordu. Sonra kesildi. 2 saat sonra aynı şekilde bir 2 saat daha sürdü. Sonra uyumuşum saat sabah 6 idi.

Şimdi tekrar başladı süre tutuyorum 15 dakikada bir.

İnşallah yalancıdır bu sancılar. İlk doğumumda da 3 gün böyle düzenle düzensizlik arası sancılarım olmuştu ama o zaman nişan gelmişti önce sonra sızarak sancılarla beraber suyum gelmişti 3 gün.

Şimdi sancıların ardından göğswümden süt geliyor. gerçi 2 aydan fazla oluyor göğsümden süt geleli atlet bady ıslatacak derecede
ama şimdi sancı kesiliyor süt geliyor

Doğurmak istemiyorum daha temizlik şirketi evimi temizleyecek annem seçimden sonra gelecek yanıma bebeğimde küçük büyüsün daha

selam vermeyi unutmuşum kızlarrrr :KK71: hepinize günaydın..umarım herkes iyidir..

ya ben dün sanırım o kasılma dedikleri şeyi yaşadım :KK50: dün zaten çok kötüydümm hep kasık ve bel ağrım vardı.. akşamüstü birden karnım aşırı sertleşti,öne doğru sivrildi ve top gibi oldu..patlıycak zannettimmm korktumm :KK50:bel kasık ağrısı da yanındaa tbii...sonra geçti... tecrübeli anneler diyin bi bu mudur şu meşhurr "braxton hicks kasılmaları" dedikleri şey?! anlayamıordum da bi türlü

ben vermeyi düşünmüyorum emziği..daha doğrusu vermemek için uğraşıcam ama çok gazlı,ağlayan bi bebek olursa o zamn mecbur vericez:KK53:
senin gibi düşünüorum bn de. emziği düşünce başlar ağlamaya, bi de bağımlı oluyor çocuklar emziğe sonradan bıraktırmak zor oluyor...
ama bunların hepsi teoride uygulamada ne olur bilinmez :))))
her çocuk kendi kurallarıyla doğuyor sanırım...

senin bu notluklara bayıldım.. sanırım ben de böyle yapıcam :))

sağlık ocağında ebeler hep elle muayene ediyor bildiğim kadarıyla.benm ki de elle muayne edip kafa burda,baş burda die anlatmıştı.. hoş zaten artık biz de anlıyoruz nerde sırtı ayakları :KK76:

dışarıya çıktığımda en büyük problemimmm şu tuvalet işi!!!!sokağa ayak basar basmaz çişi geldiğini hisseder mi insan? Kadıköy de işemediğim yer kalmamıştı herhalde :))

aynen! evde zaman geçmiyor...sıkılıyor insan.hep bilg. başında duruyorsun evde oluncaaaaa!işten 32.haftada ayrılmamın en büyük sebebidir alaturka wc!beceremedim oturmayı canım acıdı.:KK34:
sen hamişsin boşver görsün millett...insanın ayakları şiince nereye koyacagını şaşırıyor vallaa :KK61:
ayh emzik bebeklere pek bir yakısıyor yaaa, ama diş cıkmaya basladıgında damak gelişimini değiştirebiliyormus, dediğin gibi o ne isterse o olacak zaten:emir_bebek:

tuvalet işi de elbise giyince kolay da pantolonla cok zor oluyor oturmak, bizim fakültede dekanın kullandığı tuvalet alafranga, adama da diyemedim tuvaletini ben kullanayım mı diye:KK1: dısarı cıkınca da aynı hi gercekten, evde de mutfaga gecip de tezgah basında iş yaparken çişimi getiriyo kızım, bi tane koyuyo mesaneme sanırım:KK60: eşimin annesigil gitse bi, onların evi tam carsı göbeginde. onlar hataydayken habire evlerine gidip tuvaleti kullanıyordum:KK12:

günaydın kızlar

Dün akşamdan beri sancım var. Akşam 3 saat boyunca 15dk. da bir sancı giriyordu. Sonra kesildi. 2 saat sonra aynı şekilde bir 2 saat daha sürdü. Sonra uyumuşum saat sabah 6 idi.

İnşallah yalancıdır bu sancılar. İlk doğumumda da 3 gün böyle düzenle düzensizlik arası sancılarım olmuştu ama o zaman nişan gelmişti önce sonra sızarak sancılarla beraber suyum gelmişti 3 gün.

Şimdi sancıların ardından göğswümden süt geliyor. gerçi 2 aydan fazla oluyor göğsümden süt geleli atlet bady ıslatacak derecede

Doğurmak istemiyorum daha temizlik şirketi evimi temizleyecek annem seçimden sonra gelecek yanıma bebeğimde küçük büyüsün daha
canım benim inşallah işlerini yetiştirirsin, kontrolün var mı bu aralar? bir nstye girsen ya?

ayrıca benden hiç süt gelmedi daha yaaa:kk77: ben göğüs uclarıma krem sürmeye de başladım. şu milupadan gelen pakette bir kullanımlık avent de var ya, onu kullanıyorum ne pis kokuyomus o krem öyle beee

günaydın kızlar

gunaydın canım geliyor gibi senin bebiş hayırlısı aslında haftanda iyi gibi esrada 37 de kapattı galiba Allah gönlüne göre kolaylıkla versin

ayh emzik bebeklere pek bir yakısıyor yaaa, ama diş cıkmaya basladıgında damak gelişimini değiştirebiliyormus, dediğin gibi o ne isterse o olacak zaten:emir_bebek:

tuvalet işi de elbise giyince kolay da pantolonla cok zor oluyor oturmak, bizim fakültede dekanın kullandığı tuvalet alafranga, adama da diyemedim tuvaletini ben kullanayım mı diye:KK1: dısarı cıkınca da aynı hi gercekten, evde de mutfaga gecip de tezgah basında iş yaparken çişimi getiriyo kızım, bi tane koyuyo mesaneme sanırım:KK60: eşimin annesigil gitse bi, onların evi tam carsı göbeginde. onlar hataydayken habire evlerine gidip tuvaleti kullanıyordum:KK12:

canım benim inşallah işlerini yetiştirirsin, kontrolün var mı bu aralar? bir nstye girsen ya?

ayrıca benden hiç süt gelmedi daha yaaa:kk77: ben göğüs uclarıma krem sürmeye de başladım. şu milupadan gelen pakette bir kullanımlık avent de var ya, onu kullanıyorum ne pis kokuyomus o krem öyle beee

diyivereydin dekaaaannn wc yi paylaşalım mıı diye :KK33: olay o mesaneye vurmakla başlıo zaten..dışarıda dolaşırken bi kafa atıor bzimki de hemen etrafa bakıorum wc ye girebiliceğim yer var mı diye :KK53:

bazı kadınlarda süt hiç gelmezmiş hamileyken..bence süt gelen kadın sayısı daha az :))) benim de gelmedi ama bu süt gelme olayı senin sütünün az ya da çok olucağı anlamına gelmezmiş diye bilorum :KK34: ben de başladım arada göğüslerime krem sürmeye.aklıma fgelince yapıorum..

kontrolüm haftaya ama eşim 12 de yemeğe gelecek eve gelebilirse tabi ozamana kadar böyle devam ederse götür beni diyeceğim zaten. Yada çağıracağım artık gel diye süre tutmaya devam bakalım.

günaydın kızlar

çok iş yaptın sen buaralar azcık oturmadın
ama şuda varki miadın doldu artık gelsede olur bebiş:KK66:

X