2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım zor bir durum Allah sabır versin. Eşin bir uzmanla görünmezse seninde farkettiğin gibi bu hep böyle sürer gider. Çocuğunuzla huzurlu bir aile ortamında da yaşamamış olursunuz. Eşini ikna et ve bebeğinizin hatırı için bir uzmanla görüşün. o gitmese bile sen git bir danış. ihmal etme. yıkmak kolay yapmak zordur. seninde şu anki hassas psikolojinle güçlü olman zor biliyorum ama mecbursun. Allah yardımcın olsun. Sende bol bol dua et.

ebru materntyden aldıın daha guzel sanırım,modeller çok hoş gule gule kullan.

Canım toparla kendini yavrun için güçlü durmak zorundasın. Önce yavrunu düşün, onun hayattaki tek dayanagı sen olacaksın bunu düşün ve toparlan canım. Bebegine bişey olursa ömür boyu vicdan azabı cekersin, dahada öyle ağır işler yapma. Kimseye bişey olmaz olan sana olur canım. Yavrularımız bize rabbimizin emaneti, onlara iyi bakmalıyız canım. Çık bi abdest al, iki rekat namaz kıl. Ben sıkıntılı zamanlarımda hep böyle yaparım, huzur bulurum. Eminim ki iyi gelecektir. Dinlen, kafanı dagıtmaya calış canım

Şimdi aradı beyfendi bana güvence bırakıp intihar edecekmiş hay Allah ım ya 2 çocukla mı uğraşcam ben ben de sen korkak ve zayıfsın bize bişey bırakma istemez ne yaparsan yap sen kaç böyle dedim... Beni ruh hastası etmeden rahatlamayacak halim kalmadı onla uğraşmaya...Ev işi değil ama bu adam beni çökertiyor konuşurken resmen üstüme afakanlar bastı offf...İntihar edecekmiş bak bak ergen çocuğum benim sanki anasıyım sanki onun...

kızlar çok sevindirikimmmmmmm

odamız cumartesi geliyo inş.......

canim yaa insallah bebegin atlaticak canim dualrimdasin
bugün ayaklarim cok sisti ellerim zaten hep sis... yüzümdede cok asiri bi sislik yok, tansiyonumda suanda normal gözüküyor bilmiyrumki.... idrar testide yapamayacagima göre tansiynum cok yüselirse gideicem artik doktora.... yani bu hastalik gebelik sürdügü mpddetce devam ediyor, sanirim.... bilmyiorum yaa artik irt pit hastaneye gitmekten yoruldum, pazar günü tansiyonum 174/110 du derken gittim hastanede 120/75 felan cikti.... dn gece bebek harekt etmedi gece 4 e kadar tatli ne yediyssem oynamadi gittim hastanenin koltuguna otrum oynamaya basladi.... evimde hastaneye 1 saat uzaklikta simdi ayagim elim sis diye gidicem orda inecek offff bilmyirumm

Amin canım sağol..
canım ağdacıya diyelim 37. haftada gittim, yani çatı mua. önces
ee doğuma 1-2 hafta kalmış olcak
yani doğuma giderken bi kere daha ağda yaptıramıycak kadar kısa olur herhalde tüyler
yani su filan geldiğinde mecbur bi duşa girip jilet yaparım gibime geliyor benim..

valla bende diyorum doğurur doğurmaz ayağımı uzatıcam röntgene alın diye. Ağırlaştıkça kilolar geldikçe daha çok ağrıyor ve şişiyor
ben de canım ben de.. inşallah çok geç kalmış olmayız..

Amin canım..
Ağdacıya hiç gitmedim ya ondan sanırım..

Allah rahmet eylesin canım benim..çok üzüldüm...inş gidebilirsin okula.inş bi aksilik çıkmaz...
Amin canım sağol
inşallah bakalım son 2 hafta seminer dönemi kolay olur
evde daha çok dinliyorum kendimi, sanki her an doğurcakmışım gibi oluyorum..

garfield arkadaşım sonuçta normal doğum mu sezeryan mı karar verebilmek için alttan muayene yapılıyormuş ya. bizimkilerden sezeryan olan da var normal olan da. dr umuz erkek ondan mı yapmıyo dersin
canım 37. haftada yapılıyor sanırım erken doğum riskine karşı..
Ama kesin sezeryan olacaklara yapmıyolar..2 arkadaşım kesin sezeryan olackları için onlara yapılmadı mesela..

canım yazdıklarını okudum biraz..Çok üzüldüm gerçekten. İlk bebeğin mi?
eşinin sana anlatamadığı problemleri mi var acaba?
Her evlilikte sorunlar oluyor ama gerçekten profesyonel yardım mı alsanız acaba?
Allahım bebeğini korusun..Allah ağız tadı versin evliliğinize..

sürekli bu tarz şeyler yapıyor mu? eğer sürkli değilse ciddi olabilir. sürekli inthar etcem vs. diyosa rol yapıyordur. bak onunda sorunu olabilir canım. gerçi bu yaptıklarını ne kadar açıklar bilemiyorum. sen ne yap et, bebeğine sahip çık. annen yanında olsa sende daha güçlü ve güvende olurdun, bebeğinden bunu esirgeme. onun en çok ihtiyaç duyacağı sensin. keşke daha önce paylaşsaydın canım, bu zamana kadar nasıl yıprattın kendini. eşin gelmese bile sen bi uzmana danış. ciddi bi sıkıntısı vardır belki bebeğinden güzel bi aileyi esirgemeyin, sen çabala. zor biliyorum ama mücadele etmen gerekiyor...

arkadaslar birşey sormak istiyorum aventin 260ml biberonlarından %0 BPA PP ve %0 BPA modelleri arasındaki fark nedir ,bileninz var mı?

Günaydın arkadaşlar,
Bugün Dr günüm. Artık haftada 1 gel demişti. Bugün sezeryan gününü netleştirmeyi planlıyorum.22-23-24 Haziran olabilir. Bakalım dr a uyacak mı? Bana göree erken bile ama 17 hazirana vermişti günü daha önce ondan daha iyi. gözümüde korkuttu daha fazla bekleyemeyeceğim. Saat 10 da falan çıkarım. döndüğümde haberleri veririm. Herkese mutlu mutlu günler, güne iyi başlayalım

Son düzenleme:

off offfff bacım Allah yardımcın olsun....çok üzüldüm inşallah aklı başına gelir... bazılarına sorumluluk ağır geliyor işte

günaydın tatlım hoşgeldin

okudum okudum yazmayım dedim ama yani hamileyken boğazına sarılmak ne demek senn koskoca televizyonu kaldırıyorsun yardım edeyimmi diyor allam ya sinir oldum bide üstüne suç bastırmaya mı çalışıyor ne yapıyorsa bu zamanlarında onun seni idare etmesi gerek idareden geç insanın piskolojisini bozar intihar edecem diye töbe yarabbim senin bu döneminde sana bunları yaşatmaya ne hakkı var bu kadarmı düşüncesiz sinir oldum sabah sabah elime alıp evire çevire dövesim geldi

günaydın canım sezeryanı senmi istedin güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlaaar, işyerindeki son 10 günüm:)))) artık geri sayımım basladı cok sükür. hafta sonlarını saymadan işgünü hesabı yaptım, böyle daha mutlu oluyorum çünkü

dün aksam ben cok rahatsızdım, karnımda acayip bir batma ve şişlik hissi vardı, çok şükür geçti şimdilik.

Herkese Günaydın Arkadaşlar...

Umarım hepimiz için mutlu huzurlu güleryüzlü,keyifli bir gün olur....

Gözde1 ,İnan anlattıklarına çook üzüldüm,bu erkeklerin birçoğu böyle galiba canım,Allah Yardımcın olsun..Yüce Allaha sığın...arkadaşlardan birinin dedği gibi ismini anımsayamadım,Abdest al ve namaz kıl,dua et..bak kesinlikle işe yarayacak,çünkü yüce Rabbim sesimizi duyuyor,yardım iste böyle zamanlarda...

Kocanın davranışlarını şu doğumu atlatana kadar görmemeye çalış bence,uzak durmaya çaba göster,çünkü özellikle şu dönem de yaşayacağımız üzüntüler bebeklerimizi çok etkiliyor...Bebeğin için sadece minik kuzun için mutlu olmaya çaba göster,bu söylediğimin ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum,seninle aynı şeyler olmasada benzer huzursuzlukları ben de yaşadım,ben böyle yaparak uzak durarak bebeğimi korumaya çalıştım...

Umarım en kısa zamanda sorunlarınız çözülür ve güzel,mutlu,huzurlu bir aile olursunuz minik bebeğinizle..

Selamlar...

off offfff bacım Allah yardımcın olsun....çok üzüldüm inşallah aklı başına gelir... bazılarına sorumluluk ağır geliyor işte

Herkese Günaydın
Güzel uyumuşum akşam
Sizler nasılsınız bu sabah?

Ay canım aynısını ben yaptım ve benimde son 10 günüm haftasonlarını bende saymıyorum
Yorma kendini iyi bak göbüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…