Bugun kendime o kadar eziyet ettim iş güç yaptım sinirden deli gücü geldi sanki göbeğim yok sanki hamile değilmişim gibi hissettim inşallah Allah ın gücüne gitmez çocuğu da doğurup evinde çocuk bakanlara verip baktırıcam sana da göstermiycem ben çalışcam dedim.İçimden bebeğe yalan söylüyorum üzülme bırakmam annem ben seni dedim ama inşallah Allah ın gücüne gitmez...Çok ağladım bebek de durmadan kıpırdadı daha çok ağladım tutamadım kendimi pozitif düşünce falan hiç biri yaramadı işe...Bebeğime bir şey olmaz inşallah...Bi taraftan hemen doğsun istiyorum bi taraftan hep içimde kalsın daha guvende daha mutlu diye düşünüyorum...Bu bozuk psikolojiyi de atmam lazım üstümden doğumda zor olacak yoksa sonrası da...
Benimde tatille ilgili aklım karışık. Eşimin 30 gün izni var. Benim izin sorunum yok. doğum izni senelik izin derken ücretsiz iznede ayrılıcam. Ama hem lohusalık dönemimde eşimin yanımda olmasını istiyorum hemde lohusalık sonrası şöyle güzel aquaparkı olan bir otelde tatil yapmak istiyorum.eşimin 30 günlük izniyle bunun hesabını bi türlü yapamadım. Sanırım 10 gün doğumda yanıma gelir ve sonra Sofya ya geri gider 15-20 gün sonra geri gelir benim lohusalık halim biterse onun izni bitmeden bende tatilimi yapabilirim. yani yerinizde olsam izin sorunu falan yoksa kesinlikle tatil yapardım hemde 2 çocukla.
Canım uğraşasın varsa sen bilirsin ama ben anca bebek kurabiyesi yaparım oda hevesim olduğu için. Pastaneler ne güne duruyor. Alırım çeşit çeşit servis ederiz.
Benim sütüm ilk günden yetmemişti obur oğluşuma. Ağzını bişeyle tıkamak gerektiğinden eşim gidip emzik alıp gelmişti ve ilk günden vermiştim.Çokta işime yaradı. Sonrada kendiliğinden bırakmıştı zaten.Susturucu bir buluş bence değerlendirmelisin:)
dominoshoptan bir gecelik ve bir pijama aldım çok güzeller birde ebru maternity den aldım
Bugün nihayet Marks and Spencer dan iç çamaşırlarımı almayı başardım. 1 tanede yazlık tulum aldım oğluşuma.Zamanım kısıtlı olmasa daha alacaklarım vardı. birazda yarın bakıcam.bebek yenidoğan kıyafetleri gözüme çok küçük geliyor. Hep 3 ay 6 ay 9 aylık olanları almışım şimdiye kadar. Doğduktan sonra giyebileceği 2 takım hastane çıkışı (10 lu ve 16 lı ), 7 li alttan çıtçıtlı body si, 2 yazlık tulum ve birde şortlu takımı var. gözüme az geliyor ama sanki alırsamda hemen küçük gelecekmiş yada olmayacakmış gibide geliyor. alırken elim direk 2 aylık 3 aylıklara gidiyor. doğduktan sonramı baksam diyede düşünüyorum. Bu aldıklarım 10 gün yeterse sonra yine oğlumun kilosuna göre bakayım bari. Ben bu ilk çocuğumu hiç doğurmamışım gibi. O zaman ne aldım almadım kaç tane aldım hiç hatırlamıyorum. tek hatırladığım hastane çıkışlarının olmadığı. sadece iç zıbınlarını kullanabildiğimiz. Birde bu yaz bebeği olacak kat kat giydiremem şu bodylerde yeterli olabilir belki.Siz kaçar tane kıyafet aldınız?
Aldıkların çok sevimliler. Güle güle yesin herkes. Bende oda süslerimin bir kısmını ordan aldım. nikahsekerimalzeme.com da da fiyatlar uygun ayrıca Birmax ve ilkimtoys ada bakabilirsiniz.
Bugun kendime o kadar eziyet ettim iş güç yaptım sinirden deli gücü geldi sanki göbeğim yok sanki hamile değilmişim gibi hissettim inşallah Allah ın gücüne gitmez çocuğu da doğurup evinde çocuk bakanlara verip baktırıcam sana da göstermiycem ben çalışcam dedim.İçimden bebeğe yalan söylüyorum üzülme bırakmam annem ben seni dedim ama inşallah Allah ın gücüne gitmez...Çok ağladım bebek de durmadan kıpırdadı daha çok ağladım tutamadım kendimi pozitif düşünce falan hiç biri yaramadı işe...Bebeğime bir şey olmaz inşallah...Bi taraftan hemen doğsun istiyorum bi taraftan hep içimde kalsın daha guvende daha mutlu diye düşünüyorum...Bu bozuk psikolojiyi de atmam lazım üstümden doğumda zor olacak yoksa sonrası da...
canim yaa insallah bebegin atlaticak canim dualrimdasinbenimkisi tamamlayamamıştı.. ama bebeğimde riske girmeye başlamıştı artık... ne yapalım kader buymuş. inşallah çok kalmaz bebeğin küvezde.. birkaçgün kalır,alırsın kucağına inşallah.. hepinizin duasına ihtiyacımız var . çok zor günler geçiriyoruz, inşallah geride kalıcak hepsi
bugün ayaklarim cok sisti ellerim zaten hep sis... yüzümdede cok asiri bi sislik yok, tansiyonumda suanda normal gözüküyor bilmiyrumki.... idrar testide yapamayacagima göre tansiynum cok yüselirse gideicem artik doktora.... yani bu hastalik gebelik sürdügü mpddetce devam ediyor, sanirim.... bilmyiorum yaa artik irt pit hastaneye gitmekten yoruldum, pazar günü tansiyonum 174/110 du derken gittim hastanede 120/75 felan cikti.... dn gece bebek harekt etmedi gece 4 e kadar tatli ne yediyssem oynamadi gittim hastanenin koltuguna otrum oynamaya basladi.... evimde hastaneye 1 saat uzaklikta simdi ayagim elim sis diye gidicem orda inecek offff bilmyirummbenim preeklamsi dışında zaten intra uterin gelişme geriliğimde var canım...benim zaten 24 saatlk ölçümde 2 yada 3 defa 160/100 değerini alıyoruz zaten ben tam sınırdayım ve ödemim çok olmaya başladı...hafif ve orta şiddet için denilen doğru sınır 160/100 dür zaten preeklamsi hızla değil yavaş yavaş oturan bir tablodur özellikle yüz ve ellerdeki ödem önemlidir ayakta genelde olurda...sende dikkat et canım ilerleyen haftalarda bulgular artabilir....
Amin canım sağol..Allah rahmet eylesin cnm. valla isim işi bence de şu an kolay gibi gelio bana
ağdacıdan ben de çok utanıodum. ama kendim yaptığımdan çok daha az acıo ağdacıda ve çok kısa sürüo. yarım saatte bütün bacak kol altı bikini bölgesi bitio. daha ne olsun. ben de evlenmeden önce ilk kez gittim. utandım ben de çok. kadın beni rahatlattı baya. bitince de oh be iik i yaptırmışım dedim. cillop oldu ve uzun gitti baya. şimdi hiç yapamam kendim. sen nası yapcan ben eğilemiom öle onu yapcak kadar.bence git süper oluo
benim de ev temizlenmesi lazım eşim habire kadın tutalım dio ama güvenemiorum onlara. temizlik şirketi filan bulursam olur belki.
ben de canım ben de.. inşallah çok geç kalmış olmayız..valla bende diyorum doğurur doğurmaz ayağımı uzatıcam röntgene alın diye. Ağırlaştıkça kilolar geldikçe daha çok ağrıyor ve şişiyor
Amin canım..canım allah yardımcın olsun, eşinin abisinin adı da oglunda yasasın uzun ömürle saglıkla inşallah...
ayrıca agdadan ne cekiniyorsun ki benim agdacım iki lafın arasında cırt cekiyor hiç anlamıyorum bile, evde kendim oyalana oyalana yapıyorum daha cok canım acıyor...
Amin canım sağolAllah rahmet eylesin canım benim..çok üzüldüm...inş gidebilirsin okula.inş bi aksilik çıkmaz...
canım 37. haftada yapılıyor sanırım erken doğum riskine karşı..garfield arkadaşım sonuçta normal doğum mu sezeryan mı karar verebilmek için alttan muayene yapılıyormuş ya. bizimkilerden sezeryan olan da var normal olan da. dr umuz erkek ondan mı yapmıyo dersin
Sıktı valla ben de polis çağırıcam dedim telefonu aldı elimden ben de camın önüne çıktım yaklaşırsan bağırırım dedim o da ağlamaya başladı çocuk gibi niye böyleymiş bilmiyormuş vicdan azabı çekiyormuş kaç gundur bana surat yapıyordu benden iş güç bekliyor alsana iş.Yedim şimdi yemeğimi biraz moralim düzeldi benim asıl korkum iş bırakıcam haftaya bu bana dünyayı ya dar ederse ya lohusalıkta benle kavga ederse öyle birşey yaparsa beni mutsuzluk çukuruna atarsa ben de ondan intikam alıp terkederim ama olan çocuğuma olur babasız kalır off kafam çok karışık...Görüştürmek bile istemem bu psikolojiyle....Çok dengesiz ya benim de dengemi altust etti kaç gündür gece gündüz uyuyor bende yanına gidiyorum bebeğim aşkım neyin var neden böylesin diye seviyorum ama yaranamadım bende butun dikenlerimi çıkardım bugun...Neden sevgiyle huzurla oturamıyoruz ki neden burnumdan getiriyor
çok zoruma gidiyor...
Şimdi aradı beyfendi bana güvence bırakıp intihar edecekmiş hay Allah ım ya 2 çocukla mı uğraşcam ben ben de sen korkak ve zayıfsın bize bişey bırakma istemez ne yaparsan yap sen kaç böyle dedim... Beni ruh hastası etmeden rahatlamayacak halim kalmadı onla uğraşmaya...Ev işi değil ama bu adam beni çökertiyor konuşurken resmen üstüme afakanlar bastı offf...İntihar edecekmiş bak bak ergen çocuğum benim sanki anasıyım sanki onun...
Ailem vefat etti biliyor arkamda kimse yok...Ben arada böyle cazgırlık yapmasam hiç başedemem 2 kere karakolluk olduk birinde tokat atmıştı birinde de kavga ettik ben kapıyı kitledim eve geldi o açamadan polis çağırdım...Aile yok ben de biraz korkunca hemen polis diyorum o zaman geri vites yapıyor...Çünkü biliyor çağırırım oturup paşa paşa onun dayağını da hakaretini de işitmem arkada nazlanacak ailem olmadığı için yeri geliyor bende bütün cazgırlığımı göstermek zorunda kalıyorum ezilmemek için...Ama ben bu kadar iyiyken beni çirkefleştirmek için elinden geleni yapıyor...Başarıyor ama ben o çirkef kadını sevmiyorum ben o değilim ona da söyledim al 180 derece döndüm bu cadıyla mutluysan hep böyle yaşarsın ama ben bu kadınla yaşayamam beni bu hale getirdiğin sürece bitecek bu iş
Şimdi aradı beyfendi bana güvence bırakıp intihar edecekmiş hay Allah ım ya 2 çocukla mı uğraşcam ben ben de sen korkak ve zayıfsın bize bişey bırakma istemez ne yaparsan yap sen kaç böyle dedim... Beni ruh hastası etmeden rahatlamayacak halim kalmadı onla uğraşmaya...Ev işi değil ama bu adam beni çökertiyor konuşurken resmen üstüme afakanlar bastı offf...İntihar edecekmiş bak bak ergen çocuğum benim sanki anasıyım sanki onun...
Günaydın arkadaşlar,
Bugün Dr günüm. Artık haftada 1 gel demişti. Bugün sezeryan gününü netleştirmeyi planlıyorum.22-23-24 Haziran olabilir. Bakalım dr a uyacak mı? Bana göree erken bile ama 17 hazirana vermişti günü daha önce ondan daha iyi. gözümüde korkuttu daha fazla bekleyemeyeceğim. Saat 10 da falan çıkarım. döndüğümde haberleri veririm. Herkese mutlu mutlu günler, güne iyi başlayalım
Günaydın arkadaşlar,
Bugün Dr günüm. Artık haftada 1 gel demişti. Bugün sezeryan gününü netleştirmeyi planlıyorum.22-23-24 Haziran olabilir. Bakalım dr a uyacak mı? Bana göree erken bile ama 17 hazirana vermişti günü daha önce ondan daha iyi. gözümüde korkuttu daha fazla bekleyemeyeceğim. Saat 10 da falan çıkarım. döndüğümde haberleri veririm. Herkese mutlu mutlu günler, güne iyi başlayalım
off offfff bacım Allah yardımcın olsun....çok üzüldüm inşallah aklı başına gelir... bazılarına sorumluluk ağır geliyor işte
günaydın kızlaaar, işyerindeki son 10 günüm:)))) artık geri sayımım basladı cok sükür. hafta sonlarını saymadan işgünü hesabı yaptım, böyle daha mutlu oluyorum çünkü
dün aksam ben cok rahatsızdım, karnımda acayip bir batma ve şişlik hissi vardı, çok şükür geçti şimdilik.