2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sancı nerden kasıkmı bel mi

Kasıktan canım zaten bel ağrım olduğundan yorgunluktan kalma onu ayırt edemiyorum

15-20 dk mı ben heyecanlandım burda :KK9: Bebişin gelsede günün ii yani bı sıkıntı olmaz :KK62:

Ay sorma ya Esra gibi bende dermişim burdan doğuma gidiyorum diye....

Doktorumu aradım ama doğuma girmiş çıkınca beni arayacak hemşireler öyle dedi

çokmu uzak gidilecek olan piknik alanı ben olsam giderdim yani hem hava almış olursun hem değişiklik hem temiz hava iide gelir sen oturursun hamiş olunca yormazsın kendini nolcakki :emir_bebek:

gidilicek yer neresi bilmiyorum cnm 40 gün evden çıkamıcaz zaten gidebilirsem güzel bi değişiklik olur benim için

günaydın canım sezeryanı senmi istedin güzel haberlerini bekliyoruz :KK34:

İlkide normal beklerken sezeryan olmuştu. Buda iri bir bebek gibi görünüyor. Mecburen sezeryan yani.4 kg üstünü normal yapmıyolar. İri bebek diye ve de eski sezeryan dikişlerim açılabilir diye 17 haziranda sezeryan yapalım dedi. ben şok oldum. Bakalım bugün gün alıcam yazarım sizede.
ben çıkıyorum görüşmek üzere...:80:

İlkide normal beklerken sezeryan olmuştu. Buda iri bir bebek gibi görünüyor. Mecburen sezeryan yani.4 kg üstünü normal yapmıyolar. İri bebek diye ve de eski sezeryan dikişlerim açılabilir diye 17 haziranda sezeryan yapalım dedi. ben şok oldum. Bakalım bugün gün alıcam yazarım sizede.
ben çıkıyorum görüşmek üzere...:80:

haftaya yaniii :KK53: anam tamam beklios

ya benim mutfak halım jel tabanlı şu kalın olanlardan
yıkmaya veriliyomu acaba yaa bileniniz var mı?
canım benim mutfak halısı da öyleydi, camasır makinesine attım, pert oldu:)) sonra da tümden attım, yıkatmaya hiç göndermemiştim, metre işi kestirdiğim bişeye yıkama parası vermeyim diye... aldıgın yere sor istersen bi...
kontrolüm haftaya ama eşim 12 de yemeğe gelecek eve gelebilirse tabi ozamana kadar böyle devam ederse götür beni diyeceğim zaten. Yada çağıracağım artık gel diye süre tutmaya devam bakalım.
canım hadi hayırlısı olsun, kontrolüne varmıs daha, kasılmalar gecse dahi bi git bakalım, çünkü daha işlerim var diyorsun, kendini ona göre ayarlarsın...
halıcıyı salı günü aradım bugün almaya gelicekler bende shagy ipli halılardan var halıları bozarlar diye güvenip veremiyodum ablamın 4 senedir verdiği biyer oraya vericem shagy 4tl normalller 3.5
benim antre halısı shaggy, yıkana yıkana sertleşti ama cok temiz oluyor yaaa, ipek shagy ise seninkiler onlara bişey olmuyor, oturma odası halısı ondan, çok kolay temizlemesi.. kalın ilk cıkan tip shagyler sertleşiyor..

Son düzenleme:
benim antre halısı shaggy, yıkana yıkana sertleşti ama cok temiz oluyor yaaa, ipke shagy ise seninkiler onlara bişey olmuyor, kalın ilk cıkan tip shagyler sertleşiyor..[/QUOTE]

ablamdada var shagy yıkattığı yerden memnun benim yatak odası yolluklarıda shagy onun ipleri kısa salon halısı shagy onun ipleri uzun salonunkiler açık renk acayip kirli gelince görücez bakalım

kızlar benim de planlarda değişiklik oldu ya, 17sinden sonra annem gelecekti, temizlikciyi de alıp peşi sıra da annem dolasacak duvarlar camlar kapılar bitecekti. ama şimdi annem gelmiyor, kadının peşinde ben dolaşamam, eşim de uygun olmaz, sivas kadınları accık muhafazakar. eşim de diyor ki ben duvarları camları hallederim, buhar makinamız var, onunla silerim camları duvarları diyor, ben de onun peşi sıra elimden geleni yapsam olur mu ki, yoksa yine de kadın alsam mı ki:26:

ablamdada var shagy yıkattığı yerden memnun benim yatak odası yolluklarıda shagy onun ipleri kısa salon halısı shagy onun ipleri uzun salonunkiler açık renk acayip kirli gelince görücez bakalım[/QUOTE]

http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000009431_1.jpg canım bu tip olanları süpürmesi de yıkatması da zor, bunun bendeki krem olanıydı antre halısı, sertleşti.
http://www.kenyu-shop.de/images/product_images/info_images/560_2.JPG böyle olanlarına ise hiç birşey olmuyor, şimdiki aklım olsa bunlardan alırdım.

ablamdada var shagy yıkattığı yerden memnun benim yatak odası yolluklarıda shagy onun ipleri kısa salon halısı shagy onun ipleri uzun salonunkiler açık renk acayip kirli gelince görücez bakalım

http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000009431_1.jpg canım bu tip olanları süpürmesi de yıkatması da zor, bunun bendeki krem olanıydı antre halısı, sertleşti.
http://www.kenyu-shop.de/images/product_images/info_images/560_2.JPG böyle olanlarına ise hiç birşey olmuyor, şimdiki aklım olsa bunlardan alırdım.[/QUOTE]

salondaki 2.ci resimde olandan yatak odasındaki ilk resimde olandan galiba resimden tam anlayamadım

kızlar benim de planlarda değişiklik oldu ya, 17sinden sonra annem gelecekti, temizlikciyi de alıp peşi sıra da annem dolasacak duvarlar camlar kapılar bitecekti. ama şimdi annem gelmiyor, kadının peşinde ben dolaşamam, eşim de uygun olmaz, sivas kadınları accık muhafazakar. eşim de diyor ki ben duvarları camları hallederim, buhar makinamız var, onunla silerim camları duvarları diyor, ben de onun peşi sıra elimden geleni yapsam olur mu ki, yoksa yine de kadın alsam mı ki:26:

Aynı sorun bendede vardı canım ben yozgattayım dediğin gibi muhafazakarlar. Benimde temizlikte kimse olmayacak güya görümcem olacaktı ama 9 yıldır yan çizdiği gibi yine yan çizdi. Daha doğurmazsın acele etme diye diye geleceği tarihi erteleyip duruyor.
Sancılar başladı belkide doğuracam müneccimmisin be kızım :KK19: ne biliyon ne zaman doğuracağımı.

Ben de eşim peşinde dolansın gelenlerin diye temizlik şirketi ayarladım. Yoksa kadınlar evde erkek istemiyorlar

esracım yatak odasındaki 3 parca ise o da makineye atılabilir:))) ben öyle yapıyorum:KK52:

canım benim mutfak halısı da öyleydi, camasır makinesine attım, pert oldu:)) sonra da tümden attım, yıkatmaya hiç göndermemiştim, metre işi kestirdiğim bişeye yıkama parası vermeyim diye... aldıgın yere sor istersen bi...

canım hadi hayırlısı olsun, kontrolüne varmıs daha, kasılmalar gecse dahi bi git bakalım, çünkü daha işlerim var diyorsun, kendini ona göre ayarlarsın...

benim antre halısı shaggy, yıkana yıkana sertleşti ama cok temiz oluyor yaaa, ipek shagy ise seninkiler onlara bişey olmuyor, oturma odası halısı ondan, çok kolay temizlemesi.. kalın ilk cıkan tip shagyler sertleşiyor..

canım benimkiler metre işi değil
jel tabanlı kalın baya ölçüleri satılıyo
bildiğin halının altına jel atılmış
benimki makinayada sığmaz 1x3 metre ağır :KK59:

Aynı sorun bendede vardı canım ben yozgattayım dediğin gibi muhafazakarlar. Benimde temizlikte kimse olmayacak güya görümcem olacaktı ama 9 yıldır yan çizdiği gibi yine yan çizdi. Daha doğurmazsın acele etme diye diye geleceği tarihi erteleyip duruyor.
Sancılar başladı belkide doğuracam müneccimmisin be kızım :KK19: ne biliyon ne zaman doğuracağımı.

Ben de eşim peşinde dolansın gelenlerin diye temizlik şirketi ayarladım. Yoksa kadınlar evde erkek istemiyorlar
sivasta temizlik şirketi de hep kadın:26: sanırım biz elimizden geleni yapıcaz, dönüşte de annemle tekrar girişcez temizliğe. ben makinelerin buzdolabın gardropların altları da hep cekilsin istiyordum da eşim ceker de ben de viledayla alabilirsem ne ala... burda kimi kızlar mobla sildiler duvarları, ben de buharı vericem artık, zaten bebekli evlerde kullanılması uygun deniyordu, tam zamanı artık:KK34:

o zaman göndereceksin canım benim, ilk kez mi yıkanacak

eylül gibi alındı hiç yıkatmadım
kendim köydeki evde yıkarım diyodum hamilelik çıktı
annem seçim için 2 günlüğüne gelicekmiş belki çıkartır aradan bakalım
yıkamacıya pek güvenmiyorum yıprattırmak istemem halımı

günaydınnn...:KK3::KK3::KK3:.kızlar daha biraz önce uyandım başımı masaya koydum uyumuş kalmışım...ama sıcaktan nasıl terlemişşimm yahuu..akşamda erken yattım uyku halim normal mi sizce yaa?

teşekkür ederim canım bende iyiyim ama bugün başımda bir ağrı ve sebebini bilmediğim bir sinir var üstümde

benim ilk zamanlardaki hassasiyetim yok gibi pek önceden en ufak şeye oturup ağlardım sorun yapar uzatırdım şimdi yapmıom sende yapma canım at arkaya :KK66:

günaydın kızlar.... bugün evim kırklanıyor çok şükür her taraf her tarafta walla insallah akşama mis gibi olacak evim artık bebeğe hazır hale gelecek... bu nasıl bir sıcaktır yauww sabah duş aldım sanırım birazdan tekrar giricem... :KK19::KK19:

günaydınnn...:KK3::KK3::KK3:.kızlar daha biraz önce uyandım başımı masaya koydum uyumuş kalmışım...ama sıcaktan nasıl terlemişşimm yahuu..akşamda erken yattım uyku halim normal mi sizce yaa?

günaydın canım :KK1: bendede özellikle öğleden sonraları yemeği yiyince bi ağırlık çöküyor kafam pıt pıt öne düşüyor :KK60:

günaydın kızlar.... bugün evim kırklanıyor çok şükür her taraf her tarafta walla insallah akşama mis gibi olacak evim artık bebeğe hazır hale gelecek... bu nasıl bir sıcaktır yauww sabah duş aldım sanırım birazdan tekrar giricem... :KK19::KK19:

günaydın oh ne güzel misler gibi oturursun :KK66: bide benim evim temizlenseydi dert oldu

X