Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar kocişim yok 2 gün annemlerdeyim
Sabah kahvaltı hazırladım eşim ekmek almaya gitmedi ben de kahvaltı etmedim o öküz gibi yedi bende butun hırsımı evden çıkardım her şeyi çektim altlarını sildim tv yi bile kaldırdım altını sildim yerine koyarken de yardım edeyim dedi istemez dedim boğazımı sıktı...İlaçlarımı içmedim yemekte yemedim canım istemiyor....Bebek tekmeledikçe vicdan azabı çekiyorum ama içimden yemek yemek gelmiyor...Cuma günü dr randevumuz vardı onu da iptal ettim...Çok dıoluyum çok moralim bozuk...
Sabah kahvaltı hazırladım eşim ekmek almaya gitmedi ben de kahvaltı etmedim o öküz gibi yedi bende butun hırsımı evden çıkardım her şeyi çektim altlarını sildim tv yi bile kaldırdım altını sildim yerine koyarken de yardım edeyim dedi istemez dedim boğazımı sıktı...İlaçlarımı içmedim yemekte yemedim canım istemiyor....Bebek tekmeledikçe vicdan azabı çekiyorum ama içimden yemek yemek gelmiyor...Cuma günü dr randevumuz vardı onu da iptal ettim...Çok dıoluyum çok moralim bozuk...
Aa aa aa senin canın sopa istiyor galiba. hemen gidip bişeyler ye bakayım. Saçmlalamışsın iyice çok kızdım şimdi sana. Bi tek sen misin sorunları olan ya da eşiyle sorun yaşayan bizler neler yaşıyoruz biliyor musun sen ?? Senin bunu yapmaya hakkın yok bebeğine ne hakkın var bunu yaşatmaya kocan yüzünden değer mi ?? Anne olmak böyle bişey dünya yıkılsa sen arkanı dönüp bebeğine bakacaksın. Şimdi hemen bişeyler yiyorsun ve buraya yazıyorsun çok kötüysen özelden numaranı at bana arıyayım dertleşelim ama sakın bunu yapma. Ciddiyim ihtiyyacın varsa konuşalım ama hemen yemek ye.
Canım boğazımı sıktı derken? :18: Ciddi degilsin diymi?
Şu halinde nasıl böyle yapar, çokkkk enteresan bi eşin var canım çok sinirlendim vallahi. Ama yavruna eziyet ediyorsun cnm eşine bişey olduğu yok. Maşallah o yemişş yemeğini, getirir gevişini oturur. Lütfen yemek ye canım yavruna bişey olursa ömrünce vicdan azabı cekersin. Bırak eşin ayıbından utansın sen dikkat et yavruna. Randevunuda tekrar al çok hassas zamanlardayız aksatmaya gelmez.
Kız tv kaldırmak ne demek delimisin, rabbimin verdigi en güzel hediye yavrularımız. Allahın gücüne gider etme öyle
Sıktı valla ben de polis çağırıcam dedim telefonu aldı elimden ben de camın önüne çıktım yaklaşırsan bağırırım dedim o da ağlamaya başladı çocuk gibi niye böyleymiş bilmiyormuş vicdan azabı çekiyormuş kaç gundur bana surat yapıyordu benden iş güç bekliyor alsana iş.Yedim şimdi yemeğimi biraz moralim düzeldi benim asıl korkum iş bırakıcam haftaya bu bana dünyayı ya dar ederse ya lohusalıkta benle kavga ederse öyle birşey yaparsa beni mutsuzluk çukuruna atarsa ben de ondan intikam alıp terkederim ama olan çocuğuma olur babasız kalır off kafam çok karışık...Görüştürmek bile istemem bu psikolojiyle....Çok dengesiz ya benim de dengemi altust etti kaç gündür gece gündüz uyuyor bende yanına gidiyorum bebeğim aşkım neyin var neden böylesin diye seviyorum ama yaranamadım bende butun dikenlerimi çıkardım bugun...Neden sevgiyle huzurla oturamıyoruz ki neden burnumdan getiriyor
çok zoruma gidiyor...
Canım eşin calısmıyormu? Karşına alıp konusmayı denedin mi? Hani nedir derdi sıkıntısı onu anlayamadım ki. Boğaza yapışmak falan aşırı arsızlıgı ele almış valla canım. Ona bu fırsatı verme, uyar böyle yapmaya devam ederse sonuclarının kötü olacagını söyle. Allah yavrunun hatrına eşine azıcık merhamet versin canım, senden bu halinde iş bekliyor. Kendisi bütün gün uyuyor. Allah yardımcın olsun canım valla cok üzüldüm
Çalışıyor şehir dışında haftada 1 yada 2 hafta da 1 geliyor 3 4 gün kalıp gidiyor...Ağlıyor neden böyleyim dengesizim diye....Ama tehditle vs bu iş yürümez ben böyle aşkta evlilikte istemiyorum...Ben yılanlık yapınca benden iyisi yok ben meleklik yapınca afedersiniz tepeme s......r....Ben her zaman huzurlu mutlu yuva istiyorum ama ona rahat batıyor arada...Neden sıkmıyorum kıskançlık yapmıyorum fazla anlayışlıyım...Ne zaman cazgır kadın oluyorum...Oyle seviyor demek kii
Benimde tatille ilgili aklım karışık. Eşimin 30 gün izni var. Benim izin sorunum yok. doğum izni senelik izin derken ücretsiz iznede ayrılıcam. Ama hem lohusalık dönemimde eşimin yanımda olmasını istiyorum hemde lohusalık sonrası şöyle güzel aquaparkı olan bir otelde tatil yapmak istiyorum.eşimin 30 günlük izniyle bunun hesabını bi türlü yapamadım. Sanırım 10 gün doğumda yanıma gelir ve sonra Sofya ya geri gider 15-20 gün sonra geri gelir benim lohusalık halim biterse onun izni bitmeden bende tatilimi yapabilirim. yani yerinizde olsam izin sorunu falan yoksa kesinlikle tatil yapardım hemde 2 çocukla.Doğru valla..bir de işin o kısmı var.."Annemler gitme diyorlar ki kayınvalidemler zaten derler olmaz diye" dediğin gibi sonra Allah korusun bişey olursa ...dillerinden kurtulamayız..Napıcaz o zaman arkadaşlar...Butün yıl stres ,çalış,ev ,benim bir de denetimlerim vardı ki..hepten yoruldum valla..yakın bir yerler olsa diyorum ama..marmara civarında o mevsimde çok yakın yerler yok..en yakını ege kıyıları biraz aşağı kısımlar tabi..
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz...bazen içimden "hele bir doğumu atlat da gerisi kolay" diyesim geliyor ama..bu tür işleri de önceden planlamak gerekiyor...
Canım uğraşasın varsa sen bilirsin ama ben anca bebek kurabiyesi yaparım oda hevesim olduğu için. Pastaneler ne güne duruyor. Alırım çeşit çeşit servis ederiz.Bayağı bir döktürmüşsünüz ben iş yaparken.
Kzımın yazlık kışlık olayı da bitti. Yarında bizim dolaba el atsam. Temizlik şirketini çağırana kadar dolap içlerini bayağı bi halletmiş olurum.
Zamanım az kaldı temizlik şirketinden sonra artık dinlenmeye geçerim herhalde.
Gerçi buzluğa börek sarma falan yapıp atmayı düşünüyorum doğumdan sonra gelenlere ikram etmekte kolaylık olsun diye. Bebekle yapmaya zorlandım gibi bahaneleri pek sevmiyorum da.
Siz ne düşünüyorsunuz atacakmısınız buzluğa birşeyler
Benim sütüm ilk günden yetmemişti obur oğluşuma. Ağzını bişeyle tıkamak gerektiğinden eşim gidip emzik alıp gelmişti ve ilk günden vermiştim.Çokta işime yaradı. Sonrada kendiliğinden bırakmıştı zaten.Susturucu bir buluş bence değerlendirmelisin:)ya size sey sormak istiyorum diyelim
sütümüz var ve 2 saatte bir emziricez
yenidogan bebişlerimizi emzige alıştıracakmısınız?
ben yapabilirsem eger sadece uyurken vermeyi
dusunuyorum sizin bu konuda tercihiniz nedir?
dominoshoptan bir gecelik ve bir pijama aldım çok güzeller birde ebru maternity den aldımarkadaslar geçenlerde biri gecelik pijama satan bi site eklemıstı,çok guzel şeyler vardı ,kim olduunu bile hatırlamıyorumm( var mı hatırlayan ??
Kızlar çubuk bebek şekerlerinden istiyodum,güzel olanları ve şekerli hazır olanlar çok pahalıydı,özellikle internetteki bazı siteler uçmuşlar...1 aydır bakıyodum,yavuzsüs diye bi site buldum,bebek malzemeleri bölümünde çok güzel tavşan ve kalp şeklinde çubuklardan sipariş ettim,tül ve kurdele de siparş vermiştim,az önce geldi,süperlerr..melodi çikolatadan mavi şekerler alıcam ve tüllere koyup,çubuklara eklicem,çok güzeller yaa,çeşit çeşit söledim 80 tane falan oldu,ama hem kaliteli hem de uygun olucak böle,şüphelerim vardı ama kutuyu açınca bayıldım,burda hazır gördüklerimin aynısı,tavsiye ederim...sepet bulamadım güzel ama onu da başka yerden bakıcam..
Canım öyle cazgırlıkta nereye kadar, bi evliligin içine oyunlar planlar girdiginde o evlilikten daha hayır gelmez ki. Allah yardımcın olsun canım, allah evladının hatrına eşine vicdan versin. Dahada olmadı ailene anlat bu durumu, seni ezmesine izin verme. Boğazına yapışması durumuna geldiyse daha kötüleride yakındır. Sahipsiz görüp dahada şiddeti arttırır, ailene bildir durumu. Senin için dua edicem, insallah bu kötü durumları atlatırsınız.
Çalışıyor şehir dışında haftada 1 yada 2 hafta da 1 geliyor 3 4 gün kalıp gidiyor...Ağlıyor neden böyleyim dengesizim diye....Ama tehditle vs bu iş yürümez ben böyle aşkta evlilikte istemiyorum...Ben yılanlık yapınca benden iyisi yok ben meleklik yapınca afedersiniz tepeme s......r....Ben her zaman huzurlu mutlu yuva istiyorum ama ona rahat batıyor arada...Neden sıkmıyorum kıskançlık yapmıyorum fazla anlayışlıyım...Ne zaman cazgır kadın oluyorum...Oyle seviyor demek kii
Ailem vefat etti biliyor arkamda kimse yok...Ben arada böyle cazgırlık yapmasam hiç başedemem 2 kere karakolluk olduk birinde tokat atmıştı birinde de kavga ettik ben kapıyı kitledim eve geldi o açamadan polis çağırdım...Aile yok ben de biraz korkunca hemen polis diyorum o zaman geri vites yapıyor...Çünkü biliyor çağırırım oturup paşa paşa onun dayağını da hakaretini de işitmem arkada nazlanacak ailem olmadığı için yeri geliyor bende bütün cazgırlığımı göstermek zorunda kalıyorum ezilmemek için...Ama ben bu kadar iyiyken beni çirkefleştirmek için elinden geleni yapıyor...Başarıyor ama ben o çirkef kadını sevmiyorum ben o değilim ona da söyledim al 180 derece döndüm bu cadıyla mutluysan hep böyle yaşarsın ama ben bu kadınla yaşayamam beni bu hale getirdiğin sürece bitecek bu iş
Çok üzüldüm canım durumuna. İşin içine şiddette girmiş, allah sonunuzu hayır etsin insallah. Evladının hatrına insallah düzelirsiniz. Canım çok dua et rabbim arkanda olsun, hakkınızda hayırlısı insallah. Valla çok üzüldüm.