- 7 Mayıs 2011
- 335
- 2
Bugun kendime o kadar eziyet ettim iş güç yaptım sinirden deli gücü geldi sanki göbeğim yok sanki hamile değilmişim gibi hissettim inşallah Allah ın gücüne gitmez çocuğu da doğurup evinde çocuk bakanlara verip baktırıcam sana da göstermiycem ben çalışcam dedim.İçimden bebeğe yalan söylüyorum üzülme bırakmam annem ben seni dedim ama inşallah Allah ın gücüne gitmez...Çok ağladım bebek de durmadan kıpırdadı daha çok ağladım tutamadım kendimi pozitif düşünce falan hiç biri yaramadı işe...Bebeğime bir şey olmaz inşallah...Bi taraftan hemen doğsun istiyorum bi taraftan hep içimde kalsın daha guvende daha mutlu diye düşünüyorum...Bu bozuk psikolojiyi de atmam lazım üstümden doğumda zor olacak yoksa sonrası da...
canım zor bir durum Allah sabır versin. Eşin bir uzmanla görünmezse seninde farkettiğin gibi bu hep böyle sürer gider. Çocuğunuzla huzurlu bir aile ortamında da yaşamamış olursunuz. Eşini ikna et ve bebeğinizin hatırı için bir uzmanla görüşün. o gitmese bile sen git bir danış. ihmal etme. yıkmak kolay yapmak zordur. seninde şu anki hassas psikolojinle güçlü olman zor biliyorum ama mecbursun. Allah yardımcın olsun. Sende bol bol dua et.