2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

KARATASOZ :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011

EKLEDİM DEFNECİM SENİDE....:nazar::nazar::KK71:

Bende iyiyim birtanem. İşteyim her zamanki gibi :KK15:

Bu arada sağlık ocaklarının bazılarında Ultrason varmış; ama genelinde kalp sesi dinlemek için bir ciaz varmış. Ben daha kaydımı yaptırtmadım. Vaktim yok. Haftasonu da kapalı olur zaten:KK31:

allah kolaylık versin canım sana ve tüm calışan arkadaslaraaa:KK19: :KK16:
onu hiç duymadım canımda hani ebeler takip ediyo eve geliyolar hamilelere su gün ası felan var diyolar ben gecen gittim biz yeni geldik ya bu sehire tayinimiz cıkmıştı adresimiz mersin olarak cıkıyo bakalım saglık müdürlügüne fax felan cekicez dedi saglık ocagındaki doktor bey bakalım olur inşallah sorun cıkmadan :26:

fatmanur canım arada senin bizim diğer topiktede görüyorum hatta bi keresinde laf attım ama çıkmıştın napıyon orda bakimmmm :KK35:

Kızlar doktor listesine yazmadığım varmı bir bakın tekrar yazın varsa..sayfa hızlı akıyor kaçırıyorum arada...:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

hamilelerin aşısı olsa zaten doktoru söyler...gittiğiniz hastanede yaparlar değilmi...illa sağlık ocağına kayıt şart mı kızlar...?ben yaptırmadım valla...merak ediyorum..:nazar::nazar::nazar::26:

leyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine :KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK16:
inş rabbim tüm isteyenlerle beraber sanada tattırır cnm bu duyguyu bizde senin haberlerini okuruz cnm

Kolay gelsin canım. Görüşürüz :KK16:

Ben 18 Aralık'ta gidiyorum canım.

Bende merak ediyorum. Eğer varsa bir de oraya gidicem :emir_bebek:
bende cnm varsa orayada gitmek istiyorum

günaydınnnn güzel hatunlarrrrrrrrrrr:80:
günaydın güzel annem:KK19:
canım galiba bazılarında var dün topikte okudum biri gitmiş kayıt yaptırmaya sonra yumurtalığında kist görmüş doktor kendi doktoruna gitmelisin demiş diye okudum.
ayy vardır inş canım ben bugün bi araştırayım bakiimmm
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Karatasoz:nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar:11 ARALIK 2010
Arina 18:nazar::nazar::nazar: ARALIK 2010
10 ocak pazartesi cnm aralardada varsa sağlık ocağında takip etmeyi düşünüyorum
var canım üstten bakabiliyolar ama sadece.
o bendim tatlım.
ayyy vardır inş canım yaa

biliyorum alıntı niye öle çıktı anlamadım zaten
:44:

fibula, fatmanur, zeytingözlü sizde yazın doktora ne zaman gitceksiniz...?listeye ekleyim...:nazar::nazar::nazar::nazar::KK74::KK74::KK74:

Günaydın canım. Nasılsın?
günaydın .. çok şükür .. sen nasılsın .. :KK16:

kızlarrr siz baglı oldugunuz saglık ocagına bildirim yaptınız mı hamileyim ben diye ebelere :87:
melike yaptırmak gerekiyormuş ama
arkadaşlar acelesi yok diyor
başka şehirlerde uygulama nasıl bilmiyorum ama bursada
çok bunaltıyorlarmış her ay arıyorlarmış falan :KK37:
ben 4. ayda falan kayıt olmayı düşünüyorum

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

Son düzenleme:
hamilelerin aşısı olsa zaten doktoru söyler...gittiğiniz hastanede yaparlar değilmi...illa sağlık ocağına kayıt şart mı kızlar...?ben yaptırmadım valla...merak ediyorum..:nazar::nazar::nazar::26:

canım valla ben öle biliyodum yengeme hep gelip gidiyodu ebe yani bide aile hekimligi felanda oldu ya tüm kayıtlar çıkması lazım yarın hadi bişi oldu saglık ocagına gittim adam demezmi bu sizin mi cocugunuz hani neden kayıtı yokk :KK1:

leylabu topiği sen açsaymışsın
iyi olacakmış bi sürü tablomuz olurdu sayfa başında :KK66:

kızlarrr siz baglı oldugunuz saglık ocagına bildirim yaptınız mı hamileyim ben diye ebelere :87:
ben bugün yaptırıcam bakalım nasıl ilgilenecekler
ben dün yaptırdım çok güzel ilgilendi doktor.
inş bende iyi birini bulurum
Kızlar doktor listesine yazmadığım varmı bir bakın tekrar yazın varsa..sayfa hızlı akıyor kaçırıyorum arada...:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

evet acaip hızlı gidiyo bende yetişemiyorum beni unutma kuşum

inş rabbim tüm isteyenlerle beraber sanada tattırır cnm bu duyguyu bizde senin haberlerini okuruz cnm

bende cnm varsa orayada gitmek istiyorum

günaydın güzel annem:KK19:

ayy vardır inş canım ben bugün bi araştırayım bakiimmm

10 ocak pazartesi cnm aralardada varsa sağlık ocağında takip etmeyi düşünüyorum

ayyy vardır inş canım yaa

biliyorum alıntı niye öle çıktı anlamadım zaten
:44:

çok tesekkürler bitanem benim naber nasılsın kusumm :KK19:

canım valla ben öle biliyodum yengeme hep gelip gidiyodu ebe yani bide aile hekimligi felanda oldu ya tüm kayıtlar çıkması lazım yarın hadi bişi oldu saglık ocagına gittim adam demezmi bu sizin mi cocugunuz hani neden kayıtı yokk :KK1:
araştırmak lazım canım ya...:nazar::26::26:

X