sende saol kuzum benim bak gördünmü defneee ikimizede kısmet oldu rabbime şükürler olsun aynı tedavi aynı anda hamile kaldık dualarımızı kabul etti yüce rabbimmm çok şükürrrrr yaaaaaa canımsınn ayy bende simdiden cinsiyet merakı sardııııı
inşallah hep bu seviyede kalır bulantıların kuzucum. ben senin için okudum. rainofabril içinde listeye yaz canım. onun için de akşama okurum.
canım iyiyim şükürler olsun..arada bulantı oluyor ama ne yapcan oluyor işte...oda sağlıklı gebeliğin belirtisiymiş...bizde keseyi gördük şükürler olsun canım benim...sınavın nasıl geçti...inşallah yerleşin tatlım...
sende saol kuzum benim bak gördünmü defneee ikimizede kısmet oldu rabbime şükürler olsun aynı tedavi aynı anda hamile kaldık dualarımızı kabul etti yüce rabbimmm çok şükürrrrr yaaaaaa canımsınn ayy bende simdiden cinsiyet merakı sardııııı
evet canım yaaa içimden bir his ikimizin bebişlerinin cinsiyetinin de aynı olacağını söylüyorben erkek hissediyorum ama ben hariç herkes kız diyor :) Rabbim sağlıklısını versin de hiç farketmiyor benim için. babamız çok kız istiyor. Rabbim onun gönlüne göre verir inş.
ay bendede aynı şekilde cinsiyetini çok merak ediyorum...farketmez ama ne olacığını bilmek istiyorum..hangisi olursa olsun aynı sevinci hissederim ama sırf 11.yada 12. haftada tekrar kontorle gidicem belki o zmaan belli eder benim arkadaşıma doktor 12.haftasında söylemiş...o zmanada belli olmasa diğer konrole kadar beklicez artık...:18:
akşam giremiyorum bende pek..yorgun düşüyorum akşama kadar çalışıyorum..eve gidencede yemek falan...ağırlık çöküyor uzanıyorum devamlı...arada bulantım oluyor melikem...özellikle sabahları...doktor bulantı hapı yazdı ama hiç içmedim daha..folikasit verdi onu kullanıyorum...sınavının iyi geçmesine çok sevindim..inşallah yerleşirsin canım benim...ayyyy leyloşum bitanesin canımm benimmm geldim de aksam yoktun kusum hatta sanada yazdım gecmişe bakarsan görürsün dün leptapımı bi actım tam gireyim dedim sorun cıktı eşimde görevdeydi anca geldi yaptıda girebildim kusum yoksa sen beni bilion allahtan bi aksilik cıkmazsa gelirim hep sınavda güzeldi kusum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh sen ne yaptın nasılsın bebiş nasıl bidenem benimm
tabiki bitanem...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...Rabbim korusun meleklerimizi ve bizleri...inşallah kuzum bebişim ugur getirir bulantın seninde mi var benim öle agır sekilde yok çok sükür ama oluyo bacım napalım hersey bebişlerimiziçin bunda katlanırızz yeterki onlar saglıcakla gelsin dimi kusumm
canım benim hg ...üzülme lütfen inşallah herşey yoluna girer...ilaçlarını kullan..bol bol dua et...inşallah bişey olmaz...kendine dikkat et canım..Günaydın kızlar.Arada lekelerim geliyo diye doktora gittim.Ultrasonla baktı kese düzgün çıkmadı. kese yuvarlak değilde biraz üçgen gibi dedi.kesenin yan tarafınd da kanama gördü.Düşük ihtimali var diye progestan verdi.ya bebk gelişemez düşürürsün yada alırız dedibeni çok korkuttu.daha bunları söyleme için erken ama10 gün sonra kalp atışlarınıda duyalım ona göre bakarız dedi.moralim sıfır.ağlamaktan kafa göz şişti.özelde ultrasona baktırayım içim rahat etsin dedim ama 1 haftada 3 kez ultrasona girmiş olucam zararı olur diye korktum.Haftaya gidicem artık.kendisinde yakınında böyle şey başına gelen var mı nolur yardım edin.
Günaydın kızlar.Arada lekelerim geliyo diye doktora gittim.Ultrasonla baktı kese düzgün çıkmadı. kese yuvarlak değilde biraz üçgen gibi dedi.kesenin yan tarafınd da kanama gördü.Düşük ihtimali var diye progestan verdi.ya bebk gelişemez düşürürsün yada alırız dedibeni çok korkuttu.daha bunları söyleme için erken ama10 gün sonra kalp atışlarınıda duyalım ona göre bakarız dedi.moralim sıfır.ağlamaktan kafa göz şişti.özelde ultrasona baktırayım içim rahat etsin dedim ama 1 haftada 3 kez ultrasona girmiş olucam zararı olur diye korktum.Haftaya gidicem artık.kendisinde yakınında böyle şey başına gelen var mı nolur yardım edin.
ay bendede aynı şekilde cinsiyetini çok merak ediyorum...farketmez ama ne olacığını bilmek istiyorum..hangisi olursa olsun aynı sevinci hissederim ama sırf 11.yada 12. haftada tekrar kontorle gidicem belki o zmaan belli eder benim arkadaşıma doktor 12.haftasında söylemiş...o zmanada belli olmasa diğer konrole kadar beklicez artık...:18:
akşam giremiyorum bende pek..yorgun düşüyorum akşama kadar çalışıyorum..eve gidencede yemek falan...ağırlık çöküyor uzanıyorum devamlı...arada bulantım oluyor melikem...özellikle sabahları...doktor bulantı hapı yazdı ama hiç içmedim daha..folikasit verdi onu kullanıyorum...sınavının iyi geçmesine çok sevindim..inşallah yerleşirsin canım benim...
tabiki bitanem...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...Rabbim korusun meleklerimizi ve bizleri...
canım benim hg ...üzülme lütfen inşallah herşey yoluna girer...ilaçlarını kullan..bol bol dua et...inşallah bişey olmaz...kendine dikkat et canım..
herkese günaydıınnnn
hastaneye gittiğimde cumartesi günü hamile bir bayanla konuştum..kızın 9 ayı dolmuştu..karnı burnunda yani...erkek çocuk geç belli oluyor...yavaş hareket ediyor anne karnında..kız çocuk daha hareketli ve erken öğreniyorsun cinsiyetini demişti...bizde eşimle erkek istiyoruz ama farketmet tabiki..sağlıklı olsunda canım benim...kızda bir erkekte...Yüce Mevlam hayırlısı nasip etsin inşallah cümlemize...sağlıklı evlatlar versin...
saol bitanem...Allahım razı olsun...ağzına sağlık defnem...yazdım raino içinde seni tatlım...çok saol...
Günaydın kızlar.Arada lekelerim geliyo diye doktora gittim.Ultrasonla baktı kese düzgün çıkmadı. kese yuvarlak değilde biraz üçgen gibi dedi.kesenin yan tarafınd da kanama gördü.Düşük ihtimali var diye progestan verdi.ya bebk gelişemez düşürürsün yada alırız dedibeni çok korkuttu.daha bunları söyleme için erken ama10 gün sonra kalp atışlarınıda duyalım ona göre bakarız dedi.moralim sıfır.ağlamaktan kafa göz şişti.özelde ultrasona baktırayım içim rahat etsin dedim ama 1 haftada 3 kez ultrasona girmiş olucam zararı olur diye korktum.Haftaya gidicem artık.kendisinde yakınında böyle şey başına gelen var mı nolur yardım edin.
ayyyy inanmıyorum sorma kuzum benimde içimden erkek geciyo eşimde kız istiyoooo
nasıl olsa ikiside yok kusum hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun diyorum ben hep eli ayagı düz olsun saglık olsun inşallahhhh
herkese günaydıınnnn
senden de Allah razı olsun kuşummmmmmmm
bence senin oğlun olucak içime doğdu canım
canım üzülme ve bol bol dua et. doktorlara da fazla kulak asmamak gerekiyor. bak bana hamile olamazsın dediği ayda hamile kaldım ben. annem hastalandı ölür dediler hep. 9 senedir yaşıyor maşallah çok ta iyi. onun için sen dua et ve kendini de bebeğini de üzme canım. Rabbim yardımcın olsun
yoksa ikizmiyiz meloş bizhastane de falan mı karıştık noldu bukadar benzerlikte olamaz yani
haklısın canım Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlat versin inşallahhhhh. ama senin de kızın olacak bence
günaydın canımmmmm
amin canım aminnn kızlar bilmiyorum duydunuzmu da böle cinsiyet ögrenmeye gitmeden mutlaka cikilota yenmeliymişşş o zaman bebk çok hareketli oluyomuşşşşş