- 5 Ağustos 2010
- 1.516
- 2
ooo senin daa usg den başlamış kucağına alsaAy bizimki tek çocuk
Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği Pabucumuz dama atıldı valla
sana bile vermicek demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo senin daa usg den başlamış kucağına alsaAy bizimki tek çocuk
Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği Pabucumuz dama atıldı valla
bizim kayınvalidenin ikinci torun ama bizimkini duyduğunda nasıl ağladı kadıncağız sevinçten. torunlarına gözleri gibi bakıyorlar.bizim minikte şanslı olacak.el üstünde tutarlar artık bebişimizi.
ooo senin daa usg den başlamış kucağına alsa
sana bile vermicek demek ki
ayyy çok güzel mutluluklar bunlarBu arada kızlar. Bu hastasonu Mothercare mağazasına girdim. Valla bişiler almamak için kendimi zor tuttum
Çok güzel şeyler var ya
Bir tane 6 aya kadar kullanabileceği sallanan bir beşik, bir tane oyun parkı ve bebek arabası beğendik eşimle.
ayyy çok güzel mutluluklar bunlar
bende nasip olursa cinsiyeti öğrenir öğrenmez bakınmaya başlarım gari
izmir meselesine kaynanan tökez koyar bence
kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please
hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla dakızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please
hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla da
keseyi görmüş
bi de ikiz bebek bekleyen yeni arkadaş gelmiş başkaaa :44:
Arina yatak güzelmiş kırmızı grilimi beğendin
gri çok soğuk olduğum bi renk benim ... beşikte ayrımı alınacak :26:
pek bi cahilim
Evet ya, bende düşünüyorum valla.
Ben bebek odası yapmayacağım zaten. Beğendiğim park yatak bu;
Chicco Lullaby LX Oyun YataÄı - E-Bebek.com BebeÄiniz ve Sizin için HerÅey!
Bu da beşik:)
Kayınvalidem karışmaz gerçi. Bizi düşünür; ama içten içe yer tabii:)
Hoşgeldin canım. Merak ettik valla.
Ben gittim tahlillerimi göstermeye herşey yolunda. İkili test içinde 18 ARalık'ta gideceğiz.
hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla da
keseyi görmüş
bi de ikiz bebek bekleyen yeni arkadaş gelmiş başkaaa :44:
Arina yatak güzelmiş kırmızı grilimi beğendin
gri çok soğuk olduğum bi renk benim ... beşikte ayrımı alınacak :26:
pek bi cahilim
ayyy e-bebek te gerçekten çok güzel şeyler var ben de mavi bir beşik gördüm hafta sonu...bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum ama acayip cezbetti beni o kadar güzeldi ki eşim de ee mavi ama bu ya kızımız olursa dedi meğersem pembesi de varmış... bulursam yollıyım size de...
maşallah canım çok sevinmdim... ben de cumartesi gidicem bakalım bana da aynı tarihleri verir heralde... senin şimdi 8 haftalık dimi???
hoşbuldum canım sağol demel leyla gördü keseyi maşallah... ikizi olacak arkadaş da ikizleri sağ sağlim kucağına alsın inşallah...
kızlar öğle paydosu .. yemek yiyceklere afiyet olsun .. 1 den sonra görüşürüz
leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)
dr.dan geldim...
bebek 4 hafta 3 günlükmüş..
beta hcg geğerm >100000 miş...
ve 2.55 cm kistim varmış
öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.