Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım..hg asilcim...hafta sonu doktordaydım ben..ilk kez keseyi gördüm...heyecandan uçacaktım valla... sen nasılsın bitanem...?günaydınnn anneler .. nasılsınız .. nasıl geçti hafta sonunuz
ben kabaca geçmişe göz atayım
inşallah canım...Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...kötü şeyler yaşatmasın Mevlam...:)) ayyy ne güzel maşallahhh. çok güzel bişi hele bi kucağımıza alalım asıl güzellik orda, inş. oda olucak. birbirimizi burdan takip ederiz artık :)
Günaydın kızlar.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Çok sevindim.
Kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıza da çok sevindim. Darısı duymayan arkadaşlarımızın başına.
Meggle ise düşük yapmış. Allah sağlıklı bir bebek kondursun en kısa zamanda inşallah göbeğine.
Bugün doktora gidecek arkadaşlarımızda hayırlı haberlerle gelsin inşallah.
Bende Cumartesi doktordaydım. Testlerimizin hepsi çok iyiymiş.
18 Aralık'ta ikili test için çağırdı doktor amcamız. Ama keşke Cumartesi yeniden bebişmi görseydim:) Özledim pıtırcığı
merhaba canım :) testlerin güzel çıkmış maşallah sana. inş. ikili testinde güzel çıkar.
Selam canım.
Sağol hayatım. İnşallah herkesin tüm testleri güzel çıkar.
Bu arada doğum fiyatını da öğrendim ben. 4.500 ve 4.750 arası değişiyormuş :26: İkili, üçlü ve birkaç test ise en fazla 500-600 TL tutar dedi. Yani özel sigortam için teminatımı hemen hemen tasarladım kafamda.
Günaydın kızlar nasılsınız keyifler hoşe inşallah bebişlerinin kalbinin atmasını bekleyen tüm anne adayları inş. benim gibi pıtpıtları duyum ağzınız kulaklarınıza gelir.
günaydın canım..hg asilcim...hafta sonu doktordaydım ben..ilk kez keseyi gördüm...heyecandan uçacaktım valla... sen nasılsın bitanem...?
inşallah canım...Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...kötü şeyler yaşatmasın Mevlam...
günaydın arinacım...hg tatlım...bizde doktordaydık...bende gördüm fındığımın kesesini...11 Aralıkta kalp atışı için çağırdı..test yapacak birde...günler geçmiyor sanki yaaa...çok heyecanlı bir olay...
Selam canım.
Sağol hayatım. İnşallah herkesin tüm testleri güzel çıkar.
Bu arada doğum fiyatını da öğrendim ben. 4.500 ve 4.750 arası değişiyormuş :26: İkili, üçlü ve birkaç test ise en fazla 500-600 TL tutar dedi. Yani özel sigortam için teminatımı hemen hemen tasarladım kafamda.
Canım günaydın şu özel sigorta işini yeni yılda bende düşünüyorum teminat işini bana da ayarlasan ilk defa yaptıracam.
Günaydın kızlar nasılsınız keyifler hoşe inşallah bebişlerinin kalbinin atmasını bekleyen tüm anne adayları inş. benim gibi pıtpıtları duyum ağzınız kulaklarınıza gelir.
canım ne et ne yumurta yiyebiliyorum,yiyebilenler bulantılar başlamadan bol bol yiyin garihıım onu bende duymuştum canım. bebeğe ne lazımsa yumurtada var o yüzden bendeki kitapta şöle yazıyo "yumurta içindeki civcivi nasıl besler büyütürse sizin yavrunuzuda öyle besler büyütür. o yüzden günde en az bir tane yumurta yiyin" ben çok sıkıldım ama yinede hergün bir yumurta mutlaka yiyorum. bide bol zeytinyağlı salata yiyorum oda çok faydalı hem bağırsaklarada çok iyi geliyo.
benim kasıklarda da aynı canım ne kadar doğru bilmiyorum ama korkudan sürekli yatıyorum.izlemediğim film kalmadıKızlar, ya sanki adet olacakmışım gibi arada sol kasığıma ağrılar giriyor. Sizde de oluyor mu bu durum?:44:
Bir de dün feci meyveyi fazla kaçırmışım Uyuyamadım gece karın şişliğinden
Kabızım da zaten Doktor bol bol posalı ve lifli yiyecekler tüket dedi. İlaçta vermiyor İlaca karşı doktor amcamız.
Allah olmayanlara yardım etsin ya herşey para, sağa dön para sola dön para, Allahtan şu özel sigortalar varda azda olsa kurtarıyo bizi.
Arinacığım ben açlık dışında süperim yiyemediğim için hatta zayıfladım diyebilirim enerji seviyem tansiyonum düşüyo ama olsun yeter ki canavarım sağlam olsun ben herşeye katlanırım.
Canım, özel sigorta yaptırtmışmıydın sen daha önce?
Hamile kalmadan 1 sene önce yaptırtman gerekiyor. Benim 3. yılım, son 2 yıl hep 1.500 TL idi teminatım. Ondan sadece bu en baştaki testlerimin ücretlerini ödedim. Şimdi de yeni teminattta 6.000 Tl falan yaptıracağım. Ondan da rutin testlerimi, doktor ücretini ve doğumu karşılattıracağım.
canım ne et ne yumurta yiyebiliyorum,yiyebilenler bulantılar başlamadan bol bol yiyin gari
benim kasıklarda da aynı canım ne kadar doğru bilmiyorum ama korkudan sürekli yatıyorum.izlemediğim film kalmadı
Olmadı işte şimdi keşke daha önce araştırsaydım ilk defa yaptıracaktım yıl ortası yaptırmak istemedim sene başı başlatırım diye desene yattı.
Canım valla bazen ayıptır söylemesi o bölgeme bile ağrı giriyor. Yani normaldir herhalde dimi?
Ben çalışıyorum da yatmamaolanakta yok.
kızlar trt de bir adam var,hamilelikte kansızlığı ne pekmez ne de ıspanak önleyebilir diyor.ikisinde de zayıf demir varmış.gerçek kan yapan şeyler özellikle hamileliğin ilk 3 ayında alınmadığı zaman çocuğun gelişimini önemli derecede etkileyen kan yapıcı tek şey sakatatlarmış.yani et,yumurta,ciğer ve yanında yeşillik.sütte bile emilebilen demir yok diyor.bol bol et yenecek yani ıyyy
ne güzel,inşallah pıt pıtlarını da duyarsınız en kısa zamanda.ilk duyduğumda beni de sakinleştirememişti dr öyle heyecanlanmışım ki[/QUOTE]günaydın arinacım...hg tatlım...bizde doktordaydık...bende gördüm fındığımın kesesini...11 Aralıkta kalp atışı için çağırdı..test yapacak birde...günler geçmiyor sanki yaaa...çok heyecanlı bir olay...
evet canım yaa..bana 11 Aralık ta randevu verdi...o zaman inşallah tam olarak görebilirim..cumartesi sadece keseyi gördüm...sende benim gibisin inşallah sende görürsün tatlım benim...
Günaydın canım. Ben iyiyim şişlik dışında. Sen nasılsın?
Günaydın tatlım. Ay ne güzel, maşallah annesi yavruna
İnşallah hayırlısı ile o günde herşey yolunda gider.
ben de görmedim bu hafta bebeğimi. 18 Aralık'ta artık hayırlısı ile; ama içten içe de özledim yani. Eve bir tane ultrason mak. mi alsak
canım sakın sakatat yeme...düşüklere neden olur sakatat..tavuk balık ve kırmızı et ye sadece...bende yumurtayı zorla yiyorum..üzerine biraz karabiber serpiyorum..öyle ancak...kokusu öldürür beni...eskiden çok severek yerdim ama ufaklık hoşlanmıyor sanırım...herkese merhaba kızlar.evet canım ben de dinliyorum programı ama moralim bozuldu çünkü eti sakatatları salatayı ağzıma alamıyorum çok sevmeme rağmen midem bulanıyo günde ancak 1 tane yumurta yiyorum kendimi zorlayarak şimdi adamı dinleyince korktum...bebeğin gelişimi açısından ilk üç ay mutlaka yenmesi gerekir diyo