2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman:nazar:

çok haklısın canım. gözünaydınlar birden geçmiş olsuna dönünce yaşanılan sıkıntı unutulmaz olur. yarın yakın çevre ile paylaşıcam sadece henüz annelerin haberi yok :)

bizdende kimse boyle bisey beklemiyordu daha yeni sayilir evliligimiz birde bebek fikrine cok uzakken sasiranlar oldu ama iyi oldu cok daha mutluyuz bu haberi ogreneli
hem yaza dugunlerde banada herkes yer verir :KK60:
herkes bize yer vercek yaşasın oleyy:KK66::KK66::KK9:

alemsiniz kızlar yaaa:KK9::KK9::KK9::KK49:
canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman:nazar:

haklısın canım en iyisi biraz sabretmek aslında

hatta toplu taşıma araçlarında bizi görenler yerinden kalkıcak... hiç ayakta kalmıycağız.

bizi gören ayrıcalıklı davranacak... :21: :21: :KK66: 9 ay dokunulmazlığımız olacak :KK52:

selam kızlar bende ancak girebildim isim olarak ömer eymen düşünüoz biz de hamile kaldıımdan beri erkek doğuyor içime ama hayırlısı kız ismi daha düşünmedik

herkese selamlar
Bende araniza katildim, 5+3 gunluk hamileyim.:KK69:
Ilk bebegim olacak insallah, herkese mutlu , saglikli bi 9 ay diliyorum

ömer eymen güzel
ama eymen ne demek

1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı. hem çok modern görünüo hemde çok güzel anlamı..ikiz olursaa diğerine de beren düşünüyorum ama hayırlısı canım

kızlar kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür ..doktor normalde SAT a göre 6+6 günlük ama ulturasona göre gelişimi 7+4 günlük dedi...arada beş gün var acaba yumurtlamadan önce mi oldu benim bebik ondan mı böyle ...aynı olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim...:nazar: :nazar::nazar:

X