İyi haberlerle gelirsin inşallah canım.
Çok doğru canım. Biz 1 tane düşünüyoruz aslında. Ama Allah bilir, 2. yi verirse de kabulum
o zaman benim oğlum olacak ama benim içime hep kız doğuyo hayırlısı sağlıklı olsunlar da dimi ama
ben 2 istiyorum eşim 3 istiyor bilmiyorum nolcak su bir tane doğsun da bakalım 3 isticekmi hala merak ediyorum
iyidir tatlım başım ağrıyor bugün ancak kendime gelebildim sanırım havalardan felaket baş ağrısı ile uyandım
bende de öyle valla arinacım...çin takvimi oğlum olacağını söylüyor ama..bakalım hayırlısı inşallah...eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda...
ben iki eşim 4-5 tane diyor...adam futbol takımı kurmayı planlıyor...heheheeh...
olsun oda güzel...kiloyu takmıyorum hiç kafaya...bebişime feda olsun kilolar...
slm canım...hg nasılsın tugcalcım...
senin kocişle benim kociş aynı fikirde demek ki... ben doğurunca akşamları vercem kucağına gece 3-5 nöbetlerini de yazcam kendisine bakalım 3. isticek mi....Rabbim herkese istediği kadar versin doğru diyosun...
canım benim ilk bebişim ikiside yok zaten hangisi hakkımızda hayırlısysa o olsun inşallahhh eli ayagı düz olsun saglık olsun inşallahhhh tatlım benim
arinaım leylacım hoşbuldum bu arada... baş ağrısı haricinde iyiyim çok şükür... siz de iyisiniz umarım...
canım 1 de cok az olur iki olsa en azından birbeirlerine destek olur kardesler dimiii
bende de öyle valla arinacım...çin takvimi oğlum olacağını söylüyor ama..bakalım hayırlısı inşallah...eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda...
ben iki eşim 4-5 tane diyor...adam futbol takımı kurmayı planlıyor...heheheeh...
olsun oda güzel...kiloyu takmıyorum hiç kafaya...bebişime feda olsun kilolar...
slm canım...hg nasılsın tugcalcım...
kızlar çamaşır asmam lazım gelirim birazdan yine... biraz uzun sürüyor malum sepeti kaldıramadığım içni makinadan tek tek al asinşallah yemeğe gitmeden yakalarım sizi...
kızlar çamaşır asmam lazım gelirim birazdan yine... biraz uzun sürüyor malum sepeti kaldıramadığım içni makinadan tek tek al asinşallah yemeğe gitmeden yakalarım sizi...
kolay gelsin canımm benimm bende kalkıp kahvaltı hazırlayayım bebişimleee öptük teyzeleri hepicinizii
aman dikkat et kendine tatlım...bende şuan çok açım..bisküvi atıştırıyorum..canınız çekmesin kızlar...arinaım leylacım hoşbuldum bu arada... baş ağrısı haricinde iyiyim çok şükür... siz de iyisiniz umarım...
kararlı valla...futbol takımı kurcak illa...heheheheh...
Amin canım
Baş ağrısı da çekilmez hiç.Geçmiş olsun tatlım.
benimde midem de hafif bir yanma var sanki.
Orası öyle tabii canımcım. Bakalım bir doğsunda bu bıdırıklar hayırlısıyla.
Amin birtanem
Oy maşallah canım kocikine
Dikkat et canım, kolay gelsin :78:
kızlar öğle arası yaklaştı...ben çıkıyorum...öğleden sonra görüşürüz inşallah...hepinizi çok öpüyorum..herkese afiyetler olsun canlarım....sizi seviyommmm ben ve fındığım....
merhaba kızlar bende şimdi çn tavimine baktım yasım 24 ekımde kaldıgım için erkekgözüküyor şimdi temmuz annelerı olarktan benım yasımda olan herkesın erkek bebegımı olacak :)))))) hayırlısı allahtan one saglıklı sonra hayırlı olsunda cınsıyet sonra kalır valla kısmet tabı de ama bırsey sorucam kımse cevap vermedı istanbulda olan arkadaslarım doktor ve hastane onerısı beklıyorum lütfennnnn
hoşgeldin canım..ne iğnesi aldığın?