2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arinaım leylacım hoşbuldum bu arada... baş ağrısı haricinde iyiyim çok şükür... siz de iyisiniz umarım...

çokkk gecmiş olsun bitanem benimmm

aynen katılıyorum cicim sanaaaa :13:

senin kocişle benim kociş aynı fikirde demek ki... ben doğurunca akşamları vercem kucağına gece 3-5 nöbetlerini de yazcam kendisine bakalım 3. isticek mi.... Rabbim herkese istediği kadar versin doğru diyosun...

evet canım amin inşallahhh

kızlar çamaşır asmam lazım gelirim birazdan yine... biraz uzun sürüyor malum sepeti kaldıramadığım içni makinadan tek tek al as inşallah yemeğe gitmeden yakalarım sizi...

canım benim ilk bebişim ikiside yok zaten hangisi hakkımızda hayırlısysa o olsun inşallahhh eli ayagı düz olsun saglık olsun inşallahhhh tatlım benim

Amin canım

arinaım leylacım hoşbuldum bu arada... baş ağrısı haricinde iyiyim çok şükür... siz de iyisiniz umarım...

Baş ağrısı da çekilmez hiç. Geçmiş olsun tatlım.

benimde midem de hafif bir yanma var sanki.

canım 1 de cok az olur iki olsa en azından birbeirlerine destek olur kardesler dimiii

Orası öyle tabii canımcım. Bakalım bir doğsunda bu bıdırıklar hayırlısıyla.

Amin birtanem

Oy maşallah canım kocikine

kızlar çamaşır asmam lazım gelirim birazdan yine... biraz uzun sürüyor malum sepeti kaldıramadığım içni makinadan tek tek al as inşallah yemeğe gitmeden yakalarım sizi...

Dikkat et canım, kolay gelsin :78:

kolay gelsin canımm benimm bende kalkıp kahvaltı hazırlayayım bebişimleee öptük teyzeleri hepicinizii

merhaba kızlar bende şimdi çn tavimine baktım yasım 24 ekımde kaldıgım için erkekgözüküyor şimdi temmuz annelerı olarktan benım yasımda olan herkesın erkek bebegımı olacak :)))))) hayırlısı allahtan one saglıklı sonra hayırlı olsunda cınsıyet sonra kalır valla kısmet tabı de ama bırsey sorucam kımse cevap vermedı istanbulda olan arkadaslarım doktor ve hastane onerısı beklıyorum lütfennnnn

aman dikkat et kendine tatlım...bende şuan çok açım..bisküvi atıştırıyorum..canınız çekmesin kızlar...
kararlı valla...futbol takımı kurcak illa...heheheheh...

kızlar öğle arası yaklaştı...ben çıkıyorum...öğleden sonra görüşürüz inşallah...hepinizi çok öpüyorum..herkese afiyetler olsun canlarım....sizi seviyommmm ben ve fındığım....

kızlar öğle arası yaklaştı...ben çıkıyorum...öğleden sonra görüşürüz inşallah...hepinizi çok öpüyorum..herkese afiyetler olsun canlarım....sizi seviyommmm ben ve fındığım....

Afiyet olsun canımcım

Bizde seni çok öpüyoruz ve seviyoruz şekerim. Dikkat edin kendinize

Canım benimde yaşıma ve hamile kaldığım aya göre erkek görünüyor ama Allah hayırlısını sağlıklısını versin en başta ben Bahçelievler Medicalpark Suat Süphan ERŞAHİN'e gidiyorum ilgili bir dr. beğeniyorum 3 yıllık dr.dur.

Son düzenleme:
selam kızlar bende temmuz annesiyim daha önce bir kez yazdım buraya ama devamlı giremiyorum malesef fırsatım olmuyor çünkü evimde net yok
6 haftalık oldum henüz dün doktora gittim tahlillerimi yaptırdım ve iğnelerimi aldım onbeş gün sonra ultrason için çağırdı. bakalım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz bebişimin çok heyecanlıyım :)

hoşgeldin canım..ne iğnesi aldığın?

hoşbuldum canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bizde sebebinini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı ve yeniden hamileyim hergün kan sulandırıcı iğne kullanacağım... inşallah bugün başlıyoruz iğnelere..

Son düzenleme:
anladım canım geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına..

inşallah canım allah hepimize sağsalim nasib etsin...hiç birimize bu acıyı yaşatmasın..

merhaba arkadaşlar;
okadar hızlısınız ki,sadece okuyabiliyorum tam okumayı bitiriyorum bu kez de uykum geliyor...bu kez okumadan yazayım dedim yoksa yine yazamadan çıkmak zorunda kalıcam...
leyla,ben duanı okudum ama yazamadım...Allah kabul etsin..sırada var mı okunucak kişi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…