2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gel bitanem...öpüyorum seni melikem...:nazar::KK16:

haklısın melikecim heryerde herşey giyilmiyor maaleseff.....:KK43:((
kızlar benim karnım çok acıktı bişieyler yemem lazım sonra biraz uzanayım yine gelirim inşalllah.... öptüm sizi şimdilik... bye bye...

melikecim iyi haberlerle gel inşallah....

Görüşürüz canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :KK3:

Görüşrüüz canım. Afiyet olsun. :KK3:

Görüşrüüz canım. Kendine dikkat et.:21:

Kızlar bende kaçtım. Yemek yiyeyim:KK3:

güzel haberlerini bekliyoruz

herkese afiyet olsun bende gidiyorum ... öğle paydosu

çok teşekkür ederim canımm

hemen üzerime alınıorum ve teşekkür ediorum :KK3:

canım akıntı arada bende de oluo normaldir heralde ama tabi dr.a sormakta fayda var yine

melike ne yaptı acaba doktora gidecekti

hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm:KK19: :KK16: :KK16: :KK16:

hoşgeldin canemmmm

hoşbulduk kusum sen de hoşgeldin anca geldim valla eşimle yemekti felan derken göreve gittide anca gelebildim:87:
kız melike ecesu bu kadar msjı ne aralar yazıyon ayyyy
21269............maşallahhhhhhh

canım ben bi yıldır netin basındayım yaa napim can sıkıntısından ama buraya geleli okadar eskisi gibi yogun girmiyorum heryer yorum yazarsan oyun oynarsan seninde olur kuzummm:KK1: :KK1:

selam kızlarrr...
yaaaa sayfalar çokkk ilerlemiş hepsini okuyamadım. şöyle bir göz attım .
herşeyden konuşmussunuz. yemekler kayınvalideler.....

ben de bugün kan tahlillerimi verdim. yarın sonuçlarını alacağım .

benim kanım düşük sanırım yaaa veya demir eksikliği var
çoook üşüyorumm...
bende çok üşüyorum şuan elim ayağım buz gibi
hayırlı akşamlar kızlarrrr ben deldimmmmm:87:
hoşdeldinn merak ettim seni bitanem:KK69:
kızlarrr ailelerinize söylediniz mi gebe olduğunuzu???
annemle eltime söylemiştim ben eşimde görümceme söylemiş oda kaynanamlara söylemiş böylelikle duyuldu:KK9:
hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm:KK19: :KK16: :KK16: :KK16:
oh çok şükür canım :nazar:allah nazardan saklasın:emir_bebek:
hoşbulduk kusum sen de hoşgeldin anca geldim valla eşimle yemekti felan derken göreve gittide anca gelebildim:87:

canım ben bi yıldır netin basındayım yaa napim can sıkıntısından ama buraya geleli okadar eskisi gibi yogun girmiyorum heryer yorum yazarsan oyun oynarsan seninde olur kuzummm:KK1: :KK1:

eşin polisti cnm değil mi hangi şehirdesin sen:82:

Son düzenleme:
bende çok üşüyorum şuan elim ayağım buz gibi

hoşdeldinn merak ettim seni bitanem:KK69:

annemle eltime söylemiştim ben eşimde görümceme söylemiş oda kaynanamlara söylemiş böylelikle duyuldu:KK9:

oh çok şükür canım :nazar:allah nazardan saklasın:emir_bebek:

eşin polisti cnm değil mi hangi şehirdesin sen:82:

allah razı olsun canım benim sende hoşgeldin nasılsın kuzuumm evet tatlım biz mersindeydik dogu görevine geldik 5 ay önce malatyadayız simdi tatlım benimm:KK16:

melikecim gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da görürsün canım... progestan bende kullanıyorum bebeğin tutunması için gerçekten çok faydalı canım biraz uyku yaptı bende yalnız haberin olsun canım...

selam kızlarrr...
yaaaa sayfalar çokkk ilerlemiş hepsini okuyamadım. şöyle bir göz attım .
herşeyden konuşmussunuz. yemekler kayınvalideler.....

ben de bugün kan tahlillerimi verdim. yarın sonuçlarını alacağım .

benim kanım düşük sanırım yaaa veya demir eksikliği var
çoook üşüyorumm...

hayırlı akşamlar kızlarrrr ben deldimmmmm:87:

kızlarrr ailelerinize söylediniz mi gebe olduğunuzu???

allah razı olsun canım benim sende hoşgeldin nasılsın kuzuumm evet tatlım biz mersindeydik dogu görevine geldik 5 ay önce malatyadayız simdi tatlım benimm:KK16:

saol bitanem iyiyim bende sabahtan beri uyuşuyorum kolumu kıpırdatmak istemiyo cnm allah yardımcınız olsun cnm:KK19:

melikecim gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da görürsün canım... progestan bende kullanıyorum bebeğin tutunması için gerçekten çok faydalı canım biraz uyku yaptı bende yalnız haberin olsun canım...

allah razı olsun canım benim çok soal ben extra elevit coraspin kullanıyodum bunla 3 oldu bide kabızlık için ilaç verdiii:KK16:

canım herşeyin yolunda olmasına sevindimm maşallah size..zaten seninle aşağı yukarı aynıyız bizde salı günü gidicez dr. kalp atışları için benimde lekenmelerim var bende iğne kullanıyorum ve sonra progestan kullanıcam..bebişlerimiz rabbime emante allahım onları korusun....hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...

canım herşeyin yolunda olmasına sevindimm maşallah size..zaten seninle aşağı yukarı aynıyız bizde salı günü gidicez dr. kalp atışları için benimde lekenmelerim var bende iğne kullanıyorum ve sonra progestan kullanıcam..bebişlerimiz rabbime emante allahım onları korusun....hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...

aminnn canım benim aminnnnn rabbime emanetiz bebişlerimizleee canım bu arada kalp atsını ancak alttan duyabilirisiniz sizde bana öle demişti doktorum o yüzden iki hfta sonra gel karından bakarız dedi hemde bebegin büyümüş olur melike hanımcım dedi ama hiç sormuyo bu iki hafta nasıl gecek diyee sanırım allttan düşük riskim var diye bakmak istemedi :KK34: :KK19: :KK16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
:nazar:
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm :KK70:

benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.

son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.

cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.

merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm :KK70:

benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.

son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.

cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.

hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun bitanem demekki hakında böle hayırlıymış kuzuu rahat ol inanki bu ayrı bi mutluluk baska bş heyecan rabbime emanetiz bebişlerimizle inşallahhhh:KK19: :KK16:

yaprak dökümüne takılıyorum cnm bakıyorum bi taraftanda çamaşır katlıyorum:97:

sen bu gece yanlızsın sanırım demi eşin görevde zaman çabuk geçsinde bebğinle oyalan bitanem inş

kolay gelsin kusum evet canım o örevde yine ben yalnız evdee neyse saglık olsun bitanem benimm:KK19: :KK16:

X