- 29 Mart 2010
- 750
- 0
hayırlı akşamlar kızlarrrr ben deldimmmmm:87:
hoşgeldin canemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerle gel bitanem...öpüyorum seni melikem...
haklısın melikecim heryerde herşey giyilmiyor maaleseff.....((
kızlar benim karnım çok acıktı bişieyler yemem lazım sonra biraz uzanayım yine gelirim inşalllah.... öptüm sizi şimdilik... bye bye...
melikecim iyi haberlerle gel inşallah....
Görüşürüz canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Görüşrüüz canım. Afiyet olsun.
Görüşrüüz canım. Kendine dikkat et.
Kızlar bende kaçtım. Yemek yiyeyim
güzel haberlerini bekliyoruz
herkese afiyet olsun bende gidiyorum ... öğle paydosu
çok teşekkür ederim canımm
hemen üzerime alınıorum ve teşekkür ediorum
canım akıntı arada bende de oluo normaldir heralde ama tabi dr.a sormakta fayda var yine
melike ne yaptı acaba doktora gidecekti
hoşgeldin canemmmm
kız melike ecesu bu kadar msjı ne aralar yazıyon ayyyy
21269............maşallahhhhhhh
bende çok üşüyorum şuan elim ayağım buz gibiselam kızlarrr...
yaaaa sayfalar çokkk ilerlemiş hepsini okuyamadım. şöyle bir göz attım .
herşeyden konuşmussunuz. yemekler kayınvalideler.....
ben de bugün kan tahlillerimi verdim. yarın sonuçlarını alacağım .
benim kanım düşük sanırım yaaa veya demir eksikliği var
çoook üşüyorumm...
hoşdeldinn merak ettim seni bitanemhayırlı akşamlar kızlarrrr ben deldimmmmm:87:
annemle eltime söylemiştim ben eşimde görümceme söylemiş oda kaynanamlara söylemiş böylelikle duyuldukızlarrr ailelerinize söylediniz mi gebe olduğunuzu???
oh çok şükür canım allah nazardan saklasınhepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm
hoşbulduk kusum sen de hoşgeldin anca geldim valla eşimle yemekti felan derken göreve gittide anca gelebildim:87:
canım ben bi yıldır netin basındayım yaa napim can sıkıntısından ama buraya geleli okadar eskisi gibi yogun girmiyorum heryer yorum yazarsan oyun oynarsan seninde olur kuzummm
bende çok üşüyorum şuan elim ayağım buz gibi
hoşdeldinn merak ettim seni bitanem
annemle eltime söylemiştim ben eşimde görümceme söylemiş oda kaynanamlara söylemiş böylelikle duyuldu
oh çok şükür canım allah nazardan saklasın
eşin polisti cnm değil mi hangi şehirdesin sen:82:
hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm
selam kızlarrr...
yaaaa sayfalar çokkk ilerlemiş hepsini okuyamadım. şöyle bir göz attım .
herşeyden konuşmussunuz. yemekler kayınvalideler.....
ben de bugün kan tahlillerimi verdim. yarın sonuçlarını alacağım .
benim kanım düşük sanırım yaaa veya demir eksikliği var
çoook üşüyorumm...
kızlarrr ailelerinize söylediniz mi gebe olduğunuzu???
hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm
allah razı olsun canım benim sende hoşgeldin nasılsın kuzuumm evet tatlım biz mersindeydik dogu görevine geldik 5 ay önce malatyadayız simdi tatlım benimm
melikecim gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da görürsün canım... progestan bende kullanıyorum bebeğin tutunması için gerçekten çok faydalı canım biraz uyku yaptı bende yalnız haberin olsun canım...
saol bitanem iyiyim bende sabahtan beri uyuşuyorum kolumu kıpırdatmak istemiyo cnm allah yardımcınız olsun cnm
canım herşeyin yolunda olmasına sevindimm maşallah size..zaten seninle aşağı yukarı aynıyız bizde salı günü gidicez dr. kalp atışları için benimde lekenmelerim var bende iğne kullanıyorum ve sonra progestan kullanıcam..bebişlerimiz rabbime emante allahım onları korusun....hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...
bis varız kuzu
slm bebegem napannnnn:81:
merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm
benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.
son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.
cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.
yaprak dökümüne takılıyorum cnm bakıyorum bi taraftanda çamaşır katlıyorum:97:
sen bu gece yanlızsın sanırım demi eşin görevde zaman çabuk geçsinde bebğinle oyalan bitanem inş