2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla topikte baya öğretmenimiz varmış
ya hakikaten bu yemek olayı kriz oldu resmen
hele benim aklıma ne geldi ... düşündüm ki
bi temiz güzel yemek yapan bi kadın bulsam
haftalık liste versem bide 300 lira aylık falan yemeğimi
yapsa bende evinden alıp akşam eve getirsem nasıl olur
çok delice bi fikirmi yaw
kızlar bi de aramızda kalsın mutfak bölümünden mezunum
ve 5 yıldızlı otel mutfağında da çalışmışlığım var
rezilim yaww .. utanıyorum kendimden

bunları bari sölemeseydin be güzelim eğer hiç mutfağa giremiyosan olabilir tabii

İyi akşamlar kızlar en şanslılardan biriyim galiba ben kayınvalidemle altlı üstlü otururum yemek derdim yok, çamaşır derdim yok yarına ne yapayım ne istersiniz diyen annem var çok şükür zaten çok yiyen biri değildim şimdi hiçbirşey yemiyorum desem yeridir kadına dert oldu valla yemiyorum diye öyle işte.

utanma canım hamilelikten yapamıyosun şimdi... yoksa sende ne maharetler vardır kesin bundan sonra sendeyiz şekerim yemeğe haberin olsun... topic olarak artık karnımızı doyurursun heralde...

anammmm beklediğim teklif geliyorum hemennnn

zaten kayınvalidem nezaman lazım olsa off-line napalım artık öle yapıcaz

gel tatlım bekliyorum.... ayyy bu kayınvalideler neden hep aynı benimki de lazım olduğunda ya misafirdedir ya misafir ondadır... lazım olmadığında da benim evde... gene de allah razı olsun kadın ne pişirse getiriyo bana da o yüzden bizim evden çıkmıyo o ayrı

hg cnm oh şanslıymışsın sende bende öyleyim ama altlı üstlü değilim genede yardım eder sağolsun

hg cnm oh şanslıymışsın sende bende öyleyim ama altlı üstlü değilim genede yardım eder sağolsun

Canım bizim evde hiç yemek pişmez akşam işten gelirim direk aşağıda yemeğimi yerim biraz sohbet ederiz sonra evime çıkarım sürekli yani Allah razı olsun valla seviyorum annemi 5. yılımız ana kız gibiyiz maşallah.

zeytin gözlü .. mutfağa girememekten değilde
canım hiç istemiyor .. isteksiz yapınca da o yemek bişiye benzemiyo
bi de zaten ağzımın tadı yok

pamuksel çok şanslısın
tugcal ayıp ettin .. ne zaman isterseniz :125: :128:
maharete gelince 2003-2005 arası döktürüyordum ama
ara çok verdim şimdi bildiklerimin hepsi uçtu

maşallah allah bozmasın canım muhabbetinizi...

maşallah bizde öyleyiz canım iyidir saolsun bizimde 5 yılımız bitti

sen bi başlasan neler yaparsın cnm

kızlar eğer kızınız olursa Rabbim hepsine benm kayınvaldem gibi anne versin inş.
kendi annem gibidir saolsun
yemekleri yapar buzluğa atar atar gönderir
gerçi benm yemek konusunda sıkıntım yok ama hep düşünür
her misafirim geleceğinde mutlaka ben daa böreğimi yapmadan gönderir ki ben yorulmiim
gerçekten hayatımda bu kadar düşünceli başka bi insan görmedim
Rabbim nazarlardan saklasın inş.

benimki de iyidir çat kapı gelmeleri haricinde bir problemimimz yok çok şükğr gezmeye çok düşkün günü yoksa soluğu bende alıyor sadece... bende bugünlerde yatma ihtiyacı çok ama allahtan yanında uzanabiliyorum hamiş olduğumdan... biraz fazla anaç benimki bazen bunaltıyor ama severim kendisini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…